Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Brooklyn Netsin stadion

Jos rakastat koripalloa ja haluat kokea maagisen illan, sinulla on treffit Barclays Centerissä Brooklyn Netsin ottelua katsomassa. Näin saat liput NBA:n katsomiseen New Yorkissa.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

6 minuuttia luettu

Brooklyn Netsin stadion

Kuva Barclays Centerin ulkosivusta | ©Hellotickets

Barclays Center on Brooklynin kaupunginosassa sijaitseva moderni areena, joka tunnetaan Brooklyn Netsin kotikaukalona. Oletko valmis kokemaan NBA:n taikaa?

Miten vierailla Barclays Centerissä?

Barclays Center
Barclays Center

Toisin kuin Madison Square Gardenissa, New York Knicksin kotiareenalla, Brooklyn Netsin areenalla ei ole kiertoajelua, joten paras tapa tutustua siihen on käydä NBA- tai NHL-ottelussa, sillä se on myös New York Islandersin kotiareena siihen asti, kunnes heidän uusi areenansa valmistuu.

Osta Brooklyn Nets -lippuja

Jos haluat kokea sen jännityksen ja innostuksen, jonka urheilu tuo itärannikolle New Yorkin-matkallasi, suosittelen varaamaan Brooklyn Nets -liput mahdollisimman pian.

Kysyntä NBA-otteluun on erittäin suuri, ja liput myydään loppuun kuukausia etukäteen. Artikkelissani NBA-otteluiden katsomisesta New Yorkissaselitän yksityiskohtaisesti, miten koripallokausi toimii, mihin vaiheisiin se jakautuu ja miten NBA-lippuja voi ostaa.

Osta NBA-liput

Miten ostaa koripallolippuja Barclays Centeriin?

Barclays Centerin sisällä
Barclays Centerin sisällä

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa ostaa Brooklyn Nets -lippusi:

Osta ne netistä etukäteen

Jos koripallo on intohimosi ja olet sisällyttänyt NBA-ottelun New Yorkin matkaasi, suosittelen ostamaan koripalloliput netistä ennen matkaa. Tähän on useita syitä, tässä on syy:

  • Jos haluat saada parhaan paikan Barclays Centerissä edullisimmalla hinnalla , avainasemassa on ostaa liput mahdollisimman pian. NBA-otteluun on erittäin suuri kysyntä, joten liput myydään yleensä loppuun heti, kun ne tulevat myyntiin.
  • Yhdysvaltain lippumarkkinat ovat dynaamiset, mikä tarkoittaa, että hinnat nousevat, kun pelipäivä lähestyy ja tarjonta vähenee (kuten esimerkiksi lentojen kohdalla). Jos odotat liian kauan lippujen varaamista, vaarana on, että koripalloliput loppuvat kesken tai että lippuja on liian vähän saatavilla korkeaan hintaan ja vähemmän näkyville alueille.
  • Toinen etu koripallolippujen ostamisessa verkosta on se, että voit valita suosikkipaikkasi Barclays Centerissä katsomassa Brooklyn Netsin ottelua.

Mielestäni tämä on helpoin, turvallisin ja nopein vaihtoehto. Sitä paitsi lippujen tuominen kotoa antaa sinulle paljon mielenrauhaa.

Stadionin lippukassalla

Kokemukseni mukaan tämä ei ole mielestäni paras vaihtoehto. Tässä ovat syyt siihen:

  • Ensinnäkin Brooklyn Netsin koripallolippujen ostaminen New Yorkiin saavuttuasi tarkoittaa, että sinun on matkustettava Barclays Centeriin, sopeuduttava lipunmyyntipisteen aukioloaikoihin ja odotettava loputtomassa jonossa ostaaksesi liput.
  • Tämä tarkoittaa, että tuhlaat suuren osan matka-ajastasi stadionin porteilla jonottamiseen, kun voisit viettää sen esimerkiksi käymällä Vapaudenpatsaalla tai katsomassa Broadway-musikaalia.
  • Lisäksi vaihtoehtoja on jäljellä vähemmän, ja ne saattavat olla jopa kultahintaisia tai loppuunmyytyjä NBA-lippujen suuren kysynnän vuoksi.

Varo jälleenmyyntiä

Jos minun on annettava sinulle vielä yksi viimeinen neuvo koripallolippuja ostaessasi, se on olla hyvin varovainen stadionin ympärillä olevien jälleenmyyjien kanssa. On todennäköistä, että päädyt maksamaan erittäin korkean hinnan lipuista, joiden näkyvyys on huono, tai pahimmassa tapauksessa ne ovat väärennettyjä, etkä pääse peliin.

Osta Nets-liput

Miten valitset hyvän istumapaikan Barclays Centerin peliin?

Pelin yksityiskohdat
Pelin yksityiskohdat

Kun valitset koripallolippuja Barclays Centeriin, tärkeä tekijä on käytettävissäsi oleva budjetti, sillä istumapaikkojen hinta riippuu yleensä suoraan siitä, kuinka lähellä kenttää olet.

Halvimmat liput ovat kauimmaisille ja korkeimmille paikoille sekä nurkissa ja seinän vieressä oleville paikoille, kun taas mitä lähemmäs kenttää pääset, sitä korkeammaksi hinta nousee.

Barclays Centerissä parhaat paikat ovat laidoilla, joista voit seurata peliä ja nähdä pelaajat melkein kuin yksi joukkueesta, vaikka nämä ovatkin kalleimmat paikat. Myös korien takana on yleensä varsin mielenkiintoisia hintoja, jos haluat seurata NBA-tähtiä läheltä ilman VIP-määriä.

Näköala näkyy jokaiselta istumapaikalta

Joka tapauksessa, kun ostat koripallolippuja netistä katsomaan Brooklyn Netsia, sinulle näytetään kuva, jossa on tarkka näkymä jokaiselta istumapaikalta, jotta sinulla on parempi käsitys valintaa tehdessäsi ja tiedät, mitä odottaa kultakin istumapaikalta.

Osta Nets-liput

Miten saan netistä ostamani NBA-liput ja saapuvatko ne ajoissa?

NBA Store New Yorkissa|©Carlos Álvarez Palacios
NBA Store New Yorkissa|©Carlos Álvarez Palacios

Lippusi lähetetään sinulle sähköisesti ja saat ne sähköpostiisi, jotta voit käyttää niitä aina kun tarvitset niitä. Sinun on vain tiedettävä, että Yhdysvalloissa liput myönnetään turvallisuussyistä yleensä muutamaa päivää ennen peliä, joten niiden saaminen voi kestää jonkin aikaa, mutta älä huoli, tämä on normaalia ja ne saapuvat aina ajoissa.

Pitääkö minun tulostaa liput?

Neuvon lukemaan sähköpostiin saamasi ohjeet huolellisesti, sillä yleensä niitä ei tarvitse tulostaa. Jos lippusi ovat kuitenkin PDF-muodossa ja sinun on tulostettava ne, mutta olet jo poissa kotoa, ratkaisu on yksinkertainen. Tarvittaessa hotellisi auttaa sinua tulostamaan ne, tai voit etsiä Google Mapsista Staplesin (paperikauppa) tai Copy Centerin, josta voit tulostaa ne majoituspaikkasi tai stadionin läheltä.

Entä jos minulla ei ole internetiä, miten pääsen käsiksi lippuihin?

Jos sinulla ei ole vakaata yhteyttä tai dataa puhelimessasi New Yorkin matkasi aikana, älä hätäänny. Voit aina ladata ne hotellissasi tai missä tahansa julkisessa paikassa, jossa on WiFi vieraille (kuten kahvilassa tai ravintolassa), jotta ne ovat valmiina, kun saavut stadionille.

Osta NBA-lippusi

Milloin mennä areenalle pelipäivinä?

Barclays Centeriin pelipäivänä
Barclays Centeriin pelipäivänä

Brooklyn Netsin pelipäivät Barclays Centerissä ovat erityistä aikaa kaupungissa. Sen voi tuntea ilmapiirissä, ja New Yorkin kaduilla on tavallista enemmän jännitystä ja hälinää.

Pelipäivänä suosittelen menemään stadionille vähintään tunti etukäteen, jotta voit saapua paikalle rauhassa, mennä turvakaaren läpi, löytää paikkasi ja nauttia peliä edeltävästä show'sta, kuunnella Amerikan hymniä, seurata cheerleaderien show'ta ja hyppiä pelaajia kentälle. Yleisö toivottaa heidät tervetulleiksi kuin sankarit!

Miten Barclays Centeriin pääsee?

Jos olet ostanut koripalloliput nähdäkseni Brooklyn Netsin kotiottelun, neuvon käyttämään päivän hyväkseni kiertoajeluun Brooklynissa, joka teollisen menneisyytensä ja vahvan kulttuuri-identiteettinsä ansiosta on vierailun arvoinen.

Voit päästä sinne kävellen ylittämällä upean Brooklynin sillan Manhattanilta ja kävellä ympäriinsä ennen pelin alkua. Artikkelissani 10 tekemistä ja nähtävää Brooklynissa annan sinulle ideoita nähtävyyksien katseluun ja hauskanpitoon.

Jos sinulla on kyseiselle päivälle muuta aktiviteettia ja haluat mennä suoraan Barclays Centeriin katsomaan peliä, voit käyttää julkisia liikennevälineitä, mutta on tärkeää olla tietoinen liikenteestä tai ruuhka-ajoista, jotta et saavu myöhässä Barclays Centeriin.

  • Missä: 620 Atlantic Avenue, Brooklyn.

  • Miten pääset sinne: Lähimmät metrot ovat Fulton Street (G), Lafayette Avenue (C) ja Atlantic Avenue-Barclays Center (2, 3, 4, 5, B, D, N, Q, R).

Missä syödä ennen tai jälkeen pelin?

Patsy's Pizzeria|©danfdwyer
Patsy's Pizzeria|©danfdwyer

Barclays Centerin sisällä on useita ruoka- ja juomakioskeja, joista voit saada välipalaa peliä katsoessasi, mutta hinnat ovat paljon kalliimpia kuin ulkona. Esimerkiksi hot dog voi maksaa noin 7 dollaria, virvoitusjuoma noin 6,5 dollaria ja vesipullo noin 5 dollaria.

Koska et saa tuoda omia juomia tai ruokaa areenalle, suosittelen, että menet syömään johonkin Barclays Centerin ympärillä sijaitsevista ravintoloista, jos ruokahalusi herää, kuten Shake Sackiin, McDonald' siin tai Patsy's Pizzeriaan, joko ennen peliä tai pelin jälkeen juhlistamaan Netsin voittoa.

Hyödyllistä tietoa NBA:n seuraamiseen

NBA-tavarakauppa
NBA-tavarakauppa

Kuinka pitkä NBA-peli on?

Virallisesti se kestää 48 minuuttia (4 neljännestä, joista kukin 12 minuuttia), mutta taukojen ja puoliajan välillä useimmat pelit kestävät yleensä 2 tuntia tai enemmän. Kahden ensimmäisen neljänneksen jälkeen on 15 minuutin puoliaika, jolloin voit ostaa jotain syötävää tai käydä vessassa.

Saako stadionille tuoda kameroita tai reppuja?

Barclays Centerin sisäänpääsykäytännön mukaan reppuja tai laukkuja, jotka ovat suurempia kuin 14 "x14 "x6" tai joissa on kovat sivut, ei saa päästää stadionille. Ammattikäyttöön tarkoitettuja kameralaitteita, äänen ja/tai videon tallennuslaitteita, selfie-keppejä ja jalustoja ei myöskään sallita.

Maksavatko lapset pääsymaksun NBA:han?

NBA on erittäin perheystävällinen spektaakkeli, mutta kysymykseen siitä, maksavatko lapset sisäänpääsymaksun, totuus on, että se riippuu joukkueesta.

Barclays Centerin lasten pääsyä areenalle koskevissa säännöissä todetaan, että kaikkiin urheilutapahtumiin enintään 86,36 senttimetrin (34" tuuman) pituiset lapset pääsevät sisään ilmaiseksi, mutta heidän on jaettava istumapaikka lipun lunastaneen aikuisen kanssa. Kaikki lapset, jotka eivät täytä tätä pituusvaatimusta, tarvitsevat oman lipun päästäkseen stadionille.

Jos menet stadionille alle kaksivuotiaiden lasten kanssa, ota mukaan todistus iästä, jos sitä pyydetään sisäänkäynnillä. Kelvollisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi tai syntymätodistus.

Osta NBA-lippusi

Miksi mennä Barclays Centeriin?

Barclays Center, Brooklyn, NY|©Matthew D. Britt
Barclays Center, Brooklyn, NY|©Matthew D. Britt

New Yorkiin lähdetään pitämään hauskaa, ja vaikka et olisikaan suuri urheilufani, NBA-ottelun katsominen henkilökohtaisesti on yksi jännittävimmistä asioista Yhdysvalloissa ja ainutlaatuinen tilaisuus päästä lähelle maailman parhaita pelaajia - todellinen spektaakkeli, jossa on musiikkia, tanssia ja ennen kaikkea koripalloa!

Jos haluat New Yorkin-matkallasi käydä NBA-ottelussa, Brooklyn Netsin peliä ei voi jättää väliin. Kausi alkaa lokakuun lopussa ja päättyy huhtikuun puolivälissä.

Millainen on Barclays Center?

Kun Nets päätti muuttaa New Jerseystä New Yorkiin, se valitsi Brooklynin kaupunginosan uudeksi kodikseen ja rakensi uuden areenan Atlantic Avenuelle, aivan liikenteen solmukohdan viereen.

Barclays Center on valtava areena tämän kaupunginosan sydämessä aivan BAM:n nurkan takana. Se on yli 17 000 katsojaa, ja se on kuuluisa siitä, että se on ollut Brooklyn Netsin (NBA) ja New York Islandersin (NHL) koti vuodesta 2012 lähtien.

Areenalla on järjestetty myös nyrkkeilymestaruuskilpailuja ja musiikkitapahtumia (itse asiassa siellä ovat esiintyneet maailman huippuartistit, kuten Jay-Z, Ariana Grande, Marc Anthony ja Celine Dion).

Osta Nets-liput

Mitä muita urheilutapahtumia New Yorkissa järjestetään?

Madison Square Garden
Madison Square Garden

Jos olet urheilufani ja haluat osallistua johonkin muuhun tapahtumaan lomasi aikana New Yorkissa, suosittelen muita vaihtoehtoja, kuten esim:

NBA

New Yorkissa voit myös seurata New York Knicksin peliä Madison Square Gardenissa.

NHL

Voit katsoa New York Rangersin ja New York Islandersin pelaamista Isossa Omenassa. Jääkiekkokausi kestää lokakuusta huhtikuuhun.

MLB

Katso New York Yankeesin ja New York Metsin pelejä New Yorkissa. Baseball-kausi kestää huhtikuusta marraskuun alkuun World Series -otteluineen, ja tässä postauksessa selitän yksityiskohtaisesti , miten voit ostaa lippuja nähdäksesi MLB:n pelejä New Yorkissa.

NFL

New Yorkissa voit katsoa New York Giantsin ja New York Jetsin otteluita. Kausi kestää syyskuun alusta helmikuun alkuun, jolloin pelataan Super Bowl. Jos pidät amerikkalaisesta jalkapallosta, tässä artikkelissa kerrotaan , miten voit nähdä jalkapallo-ottelun New Yorkissa.