Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Lisätietoja.

Brooklyn Netsin stadion

Jos rakastat koripalloa ja haluat kokea maagisen illan, sinulla on treffit Barclays Centerissä Brooklyn Netsin ottelua katsomassa. Näin saat liput NBA-otteluun New Yorkissa.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

6 minuuttia luettu

Brooklyn Netsin stadion

Kuva Barclays Centerin ulkosivusta | ©Hellotickets

Barclays Center on Brooklynin kaupunginosassa sijaitseva moderni stadion, joka tunnetaan Brooklyn Netsin kotikenttänä. Oletko valmis kokemaan NBA:n taikaa?

1. Miten vierailla Barclays Centerissä?

Barclays Center
Barclays Center

Toisin kuin New York Knicksin koti Madison Square Gardenissa, Brooklyn Netsin kotistadionilla ei ole sisäkierrosta, joten paras tapa nähdä se on käydä NBA- tai NHL-ottelussa, sillä stadion on myös New York Islandersin koti siihen asti, kunnes sen uusi stadion valmistuu.

Osta Brooklyn Nets lippuja

Jos haluat kokea urheilun tunnelman ja jännityksen itärannikolla New Yorkin-matkallasi, suosittelen varaamaan Brooklyn Nets -liput mahdollisimman pian.

NBA-otteluun on erittäin suuri kysyntä, ja liput myydään loppuun kuukausia etukäteen. Artikkelissani siitä, miten NBA-pelejä voi katsoa New Yorkissa, kerron yksityiskohtaisesti, miten NBA-kausi toimii.
Kerron yksityiskohtaisesti, miten koripallokausi toimii, mihin vaiheisiin se jakautuu ja miten NBA-lippuja voi ostaa.

2. Miten ostaa koripallolippuja Barclays Centeriin?

Barclays Centerin sisällä
Barclays Centerin sisällä

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa ostaa lippuja Brooklyn Nets -otteluun:

Osta ne Internetistä etukäteen

Jos koripallo on intohimosi ja olet ottanut NBA-ottelun mukaan New Yorkin matkallesi, suosittelen, että ostat koripalloliput netistä ennen matkaa. Tähän on useita syitä, ja seuraavassa kerrotaan, miksi:

 • Jos haluat saada parhaan paikan Barclays Centerissä halvimmalla hinnalla, on tärkeää ostaa liput mahdollisimman pian. NBA-otteluiden kysyntä on erittäin suurta, joten liput myydään yleensä loppuun heti, kun ne tulevat myyntiin.

 • Yhdysvaltain lippumarkkinat ovat dynaamiset, mikä tarkoittaa, että hinnat nousevat sitä mukaa, kun pelipäivä lähestyy ja tarjonta vähenee (kuten esimerkiksi lentojen kohdalla). Jos odotat liian kauan lippujen varaamista, vaarana on, että koripalloliput loppuvat kesken tai että lippuja on liian vähän, ja ne ovat kalliita ja huonommin näkyville alueille.

 • Toinen etu koripallolippujen ostamisessa verkosta on se, että voit valita suosikkipaikkasi Barclays Centerissä Brooklyn Netsin katsomossa.

 • Tämä on mielestäni helpoin, turvallisin ja nopein vaihtoehto. Kun liput ostetaan kotoa käsin, voit myös olla huoletta.

Stadionin lipunmyyntipisteissä

Kokemukseni mukaan se ei vaikuta minusta suositeltavimmalta vaihtoehdolta. Tässä ovat syyt siihen:

 • Ensinnäkin Brooklyn Nets -koripallolippujen ostaminen New Yorkiin saapuessasi tarkoittaa, että sinun on matkustettava Barclays Centeriin, sopeuduttava lippuikkunan aukioloaikoihin ja odotettava loputtomassa jonossa lippujen ostamista.

 • Tämä tarkoittaa, että tuhlaat suuren osan matka-ajastasi jonottamalla stadionin ulkopuolella, vaikka voisit viettää sen esimerkiksi käymällä Vapaudenpatsaalla tai katsomassa Broadway-musikaalia.

 • Sitä paitsi lippujen hankkiminen Barclays Centerin lipputoimistosta tapahtuu kuukausia myöhemmin kuin silloin, kun olisit voinut ostaa liput kotoa, jolloin vaihtoehtoja on vähemmän jäljellä ja ehkä jopa kullan hinnalla. Tai ne myydään loppuun NBA:n suuren kysynnän vuoksi.

Varo jälleenmyyntiä

Jos minun on annettava sinulle vielä yksi viimeinen neuvo koripallolippuja ostaessasi, niin ole hyvin varovainen stadionin läheisyydessä olevien salamakauppiaiden suhteen. On todennäköistä, että joudut maksamaan erittäin korkean hinnan lipuista, joiden näkyvyys on huono, tai pahimmassa tapauksessa ne ovat väärennettyjä, etkä pääse peliin.

3. Miten valita hyvä istumapaikka Barclays Centerin peliin?

Ottelun yksityiskohdat
Ottelun yksityiskohdat
 • Kun valitset koripallolippuja Barclays Centeriin, tärkeä tekijä on käytettävissäsi oleva budjetti, sillä istumapaikkojen hinta riippuu usein suoraan siitä, kuinka lähellä kenttää olet.

 • Halvimmat liput ovat kauimmaisille ja korkeimmille paikoille sekä nurkissa ja seinän vieressä oleville paikoille, kun taas mitä lähemmäksi kenttää pääset, sitä korkeammaksi hinta nousee.

 • Barclays Centerissä parhaat paikat ovat laidoilla, lähes aivan kentän vieressä, jossa voit seurata peliä ja nähdä pelaajat melkein kuin joukkueen jäsenenä, vaikka nämä ovatkin kalleimmat paikat. Myös korien takana on yleensä varsin mielenkiintoisia hintoja, jos haluat nähdä NBA-tähdet läheltä ilman VIP-kuluja.

Näet näkymät jokaiselta istumapaikalta

Kun ostat koripallolippuja netistä Brooklyn Netsin katsomoon, sinulle näytetään kuva, jossa on tarkat näkymät jokaiselta sektorilta, jotta sinulla on parempi käsitys valintasi tekemisestä ja tiedät, mitä voit odottaa jokaiselta paikalta.

4. Miten saan verkossa ostamani NBA-liput? Saavutetaanko ne ajoissa?

Liput ovat sähköisiä, ja saat ne sähköpostiisi, joten voit käyttää niitä aina, kun tarvitset niitä. Muista vain, että Yhdysvalloissa liput myönnetään turvallisuussyistä yleensä muutamaa päivää ennen ottelua, joten niiden saaminen voi kestää jonkin aikaa, mutta älä huoli, tämä on normaalia ja ne saapuvat aina ajoissa.

Pitääkö ne tulostaa?

Neuvon sinua lukemaan sähköpostissa saamasi ohjeet huolellisesti, sillä niitä ei yleensä tarvitse tulostaa. Jos lippusi ovat kuitenkin PDF-muodossa ja haluat tulostaa ne, mutta olet jo poissa kotoa, ratkaisu on yksinkertainen.

Tarvittaessa hotelli auttaa sinua tulostamaan ne, tai voit etsiä Google Mapsista Staplesin (paperikauppa) tai Copy Centerin, josta voit tulostaa ne majoituspaikkasi tai stadionin läheltä.

Entä jos minulla ei ole Internet-yhteyttä, miten pääsen lippuihin?

Jos sinulla ei ole vakaata yhteyttä tai dataa puhelimessasi New Yorkin matkasi aikana, älä hätäänny. Voit aina ladata ne hotellissasi tai missä tahansa julkisessa paikassa, jossa on WiFi vieraille (kuten kahvilassa tai ravintolassa), jotta ne ovat valmiina, kun on aika mennä stadionille.

5. Milloin voin mennä stadionille pelipäivinä?

Barclays Center pelipäivänä
Barclays Center pelipäivänä

Brooklyn Netsin pelipäivät Barclays Centerissä ovat erityistä aikaa kaupungissa. Sen voi tuntea ilmapiirissä, ja New Yorkin kaduilla on tavallista enemmän jännitystä ja kiireitä.

Pelipäivänä suosittelen saapumaan stadionille vähintään tunti etukäteen, jotta voitte saapua rauhallisesti, päästä turvakaaren läpi, löytää paikkanne ja nauttia peliä edeltävästä show'sta, kuunnella Amerikan hymniä, seurata cheerleader-show'ta ja hypätä pelaajat kentälle. Yleisö toivottaa heidät tervetulleiksi kuin sankarit!

Miten pääsen Barclays Centeriin?

Jos olet ostanut koripalloliput nähdäkseni Brooklyn Netsin kotiottelun, suosittelen käyttämään päivän hyväkseni Brooklynin kiertoajeluun, joka on teollisen menneisyytensä ja vahvan kulttuuri-identiteettinsä vuoksi vierailun arvoinen.

Voit kävellä Manhattanilta upean Brooklynin sillan yli ja käydä kävelyllä ennen pelin alkua. Artikkelissani 10 tekemistä ja nähtävää Brooklynissa annan sinulle ideoita nähtävyyksien katseluun ja hauskanpitoon.

Jos sinulla on kyseiselle päivälle jokin muu aktiviteetti ja haluat mennä suoraan Barclays Centeriin katsomaan peliä, voit käyttää julkisia liikennevälineitä, mutta on tärkeää olla tietoinen liikenteestä tai ruuhka-ajoista, jotta et saavu myöhässä Barclays Centeriin.

 • Mistä pääsen sinne? 620 Atlantic Avenue, Brooklyn

 • Miten sinne pääsee. Lähimmät metrot ovat Fulton Street (G), Lafayette Avenue (C) ja Atlantic Avenue-Barclays Center (2, 3, 4, 5, B, D, N, Q, R).

6. Missä syödä ennen tai jälkeen pelin?

Barclays Centerin sisällä on useita ruoka- ja juomakioskeja, joista voit ostaa välipaloja peliä katsoessasi, mutta hinnat ovat paljon kalliimpia kuin ulkona. Esimerkiksi hot dog voi maksaa noin 7 dollaria, virvoitusjuoma noin 6,5 dollaria ja vesipullo noin 5 dollaria.

Koska stadionille ei saa tuoda omia juomia tai ruokaa, suosittelen menemään johonkin Barclays Centerin ympärillä sijaitsevista ravintoloista syömään, jos ruokahalu herää, kuten Shake Sackiin, McDonald' siin tai Patsy's Pizzeriaan, joko ennen peliä tai sen jälkeen juhlimaan Netsin voittoa.

7. Hyödyllistä tietoa NBA:n seuraamiseen

NBA-tuotteet
NBA-tuotteet

Kuinka kauan NBA-peli kestää?

Virallisesti ottelu kestää 48 minuuttia (4 neljännestä, joista kukin 12 minuuttia), mutta taukojen ja puoliajan välillä useimmat ottelut kestävät yleensä 2 tuntia tai enemmän. Kahden ensimmäisen neljänneksen jälkeen on 15 minuutin puoliaikatauko, jolloin voit ostaa jotain syötävää tai käydä vessassa.

Voiko areenalle tuoda kameroita tai reppuja?

Barclays Centerin sisäänpääsykäytännön mukaan reppuja tai laukkuja, jotka ovat suurempia kuin 14 "x14 "x6" tai joissa on kovat sivut, ei päästetä Barclays Centeriin. Ammattikäyttöön tarkoitettuja kameralaitteita, ääni- ja/tai videonauhureita, selfie-keppejä ja jalustoja ei sallita.

Maksavatko lapset pääsymaksun NBA:han?

NBA on erittäin perheystävällinen tapahtuma, mutta kun kysytään, maksavatko lapset sisäänpääsymaksun, totuus on, että se riippuu joukkueesta.

Barclays Centerin lasten pääsyä areenalle koskevien sääntöjen mukaan kaikkiin urheilutapahtumiin enintään 86,36 senttimetriä (34") pitkät lapset pääsevät ilmaiseksi, mutta heidän on jaettava istumapaikka aikuisen kanssa, jolla on lippu. Kaikki lapset, jotka eivät täytä tätä pituusvaatimusta, tarvitsevat oman lipun päästäkseen stadionille.

Jos tuot stadionille alle kaksivuotiaita lapsia, ota mukaan todistus iästäsi, jos sitä pyydetään sisäänkäynnillä. Voimassa oleva henkilöllisyystodistus on passi tai syntymätodistus.

8. Miksi mennä Barclays Centeriin?

New Yorkiin mennään pitämään hauskaa, ja vaikka et olisikaan mikään urheilufani, NBA-ottelun katsominen on yksi jännittävimmistä asioista Yhdysvalloissa, ja se tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden tavata joitakin maailman parhaita pelaajia läheltä - todellinen musiikin, tanssin ja ennen kaikkea koripallon spektaakkeli!

Jos haluat nähdä NBA-ottelun New Yorkin-matkallasi, et voi jättää Brooklyn Netsin ottelua väliin. Kausi alkaa lokakuun lopussa ja päättyy huhtikuun puolivälissä.

Millainen Barclays Center on?

Kun Nets päätti muuttaa New Jerseystä New Yorkiin, se valitsi uudeksi kodikseen Brooklynin kaupunginosan ja rakensi uuden areenan Atlantic Avenuelle, aivan liikenteen solmukohdan viereen.

Barclays Center on valtava paviljonki tämän kaupunginosan sydämessä aivan BAMin kulman takana. Yli 17 000 katsojaa mahtuu sinne, ja se on kuuluisa Brooklyn Netsin (NBA) ja New York Islandersin (NHL) "koti" vuodesta 2012 lähtien.

Lisäksi tällä stadionilla on järjestetty nyrkkeilymestaruuskilpailuja ja musiikkitapahtumia (täällä on esiintynyt maailman parhaita artisteja, kuten Jay-Z, Ariana Grande, Marc Anthony ja Celine Dion).

9. Mitä muita urheilutapahtumia New Yorkissa järjestetään?

Madison Square Garden
Madison Square Garden

Jos olet urheilufani ja haluat osallistua johonkin muuhun tapahtumaan lomasi aikana New Yorkissa, suosittelen muita vaihtoehtoja, kuten:

NBA

New Yorkissa voit myös katsella New York Knicksin peliä Madison Square Gardenissa.

NHL

Voit katsoa New York Rangersin ja New York Islandersin peliä Isossa Omenassa. Jääkiekkokausi kestää lokakuusta huhtikuuhun.

MLB

New Yorkissa voit katsella New York Yankeesin ja New York Metsin peliä. Baseball-kausi kestää huhtikuusta marraskuun alkuun World Seriesin kanssa, ja tässä postauksessa selitän yksityiskohtaisesti , miten ostaa lippuja MLB-otteluihin New Yorkissa.

NFL

New Yorkissa voit nähdä New York Giantsin ja New York Jetsin pelin. Kausi kestää syyskuun alusta helmikuun alkuun, jolloin pelataan Super Bowl. Jos pidät amerikkalaisen urheilun kuninkaasta, tässä artikkelissa kerrotaan , miten voit katsoa jalkapallo-ottelun New Yorkissa.