Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Cala Blanca

Cala Blanca on täydellinen paikka viettää päivä perheen kanssa, sillä se on varustettu monilla palveluilla ja sen ympärillä on useita majoituspaikkoja. Kerron sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää, jotta saat vierailustasi kaiken irti.

Carmen Navarro

Carmen Navarro

2 minuuttia luettu

Cala Blanca

White Cove | Freepik

Vaikka se ei olekaan täydellinen kohde niille, jotka etsivät päivää rannalla yksinäisyydessä, Cala Blanca on erittäin viihtyisä ranta, varsinkin jos yövyt lähistöllä, sillä siellä on paljon vaihtoehtoja yöpymiseen. Haluatko tietää perusteellisesti kaikki vaihtoehdot, joita Cala Blancalla on tarjota? Jatka lukemista!

Miten päästä Cala Blancaan

Menorca| ©Mor Shani
Menorca| ©Mor Shani

Cala Blanca sijaitsee Menorcan länsiosassa, vain 5 minuutin ajomatkan päässä Ciudadelasta. Pääset sinne nopeasti ja mukavasti. Kerron sinulle kaikista vaihtoehdoista jäljempänä:

Autolla

Cala Blanca sijaitsee alle 4 km:n päässä Ciudadelasta, jos seuraat Cap d'Artrutxiin johtavaa tietä. Koska se on melko kaupunkimainen kaupunkilahti, löydät nopeasti parkkipaikan yhdestä sen pysäköintialueista.

Kävely

Jos yövyt jossakin hotellissa tai asunnoissa, on parasta kävellä rannalle. Tämä ranta on erittäin viihtyisä ja helppokulkuinen, minkä vuoksi se on erittäin suosittu erityisesti perheiden keskuudessa.

Bussilla

Sijaintinsa ansiosta rannan lähellä on useita bussilinjoja, jotka jättävät sinut pois. Suosittelen, että tarkistat Menorcan liikennesivustolta, mikä bussilinja sopii sinulle parhaiten ja mitkä ovat niiden aikataulut.

Varaa retki Cala Blancaan

Vieraile Cala Blancassa veneretkellä

Venematka, Menorca| ©Jordan Irving
Venematka, Menorca| ©Jordan Irving

Cala Blanca ei ole yksi saaren tärkeimmistä matkailukohteista. Koska kyseessä on kaupunkiranta, sillä ei ole samanlaista viehätystä kuin joillakin Menorcan eteläosassa sijaitsevilla koskemattomilla rannoilla, joten tänne ei ole yhtä helppo päästä venekierroksilla. Neuvoni on nauttia rannasta, koska sinne pääsee helposti, ja sinä päivänä, kun haluatte tehdä veneretken, tehkää se tutustuaksenne Menorcan parhaisiin koskemattomiin poukamiin.

Varaa retki Cala Blancaan

Mitä tehdä Cala Blancassa

Snorkkeli| ©Channey
Snorkkeli| ©Channey

Cala Blancassa voit viettää mukavan ja rentouttavan päivän rannalla. Se on yleensä hyvin täynnä ihmisiä, mutta sen läheisyys alueen eri taajamiin ja hotelleihin tarkoittaa, että se on yleensä melko täynnä. Se ei ehkä ole paras paikka snorklaamiseen, sillä kristallinkirkkaista vesistä huolimatta suuri ihmismäärä tarkoittaa, että merieläimistö ei ole erityisen keskittynyt tälle alueelle. Jos haluat snorklata Menorcalla, kannattaa etsiä luonnollisempia, koskemattomia paikkoja.

Varaa retki Cala Blancaan

Paras aika vierailla Cala Blancassa

Menorcal Cove| ©Joao Branco
Menorcal Cove| ©Joao Branco

Cala Blancaan kannattaa mennä aikaisin aamulla, jotta löydät hyvän paikan ja voit viettää loppupäivän rauhassa ja hiljaisuudessa. Pysäköinnin ei pitäisi olla liian vaikeaa (ja jos yövyt siellä, sinulla ei ole tätä ongelmaa), mutta rannalla on yleensä päivisin paljon väkeä, joten voit olla kiitollinen siitä, että tulit sinne ajoissa.

Mitä palveluja Cala Blanca tarjoaa?

Tahraton ranta| ©Matthew Valentino
Tahraton ranta| ©Matthew Valentino

Cala Blancassa on kaikkea. Alueella on useita majoitusvaihtoehtoja (halutessasi voit tarkistaa saatavuuden Apartamentos Cala Blancasta), ja taajamien varrella on viheralueita, leikkikenttiä, supermarketteja.... Rannalla on hengenpelastaja.

Varaa retki Cala Blancaan

Missä syödä Cala Blancassa

Välipala rannalla| ©Denise Van der Heide
Välipala rannalla| ©Denise Van der Heide

Alueelta löydät erilaisia vaihtoehtoja jokaiseen makuun ja budjettiin. Korostaisin Cas Safra Gastrobaria, joka on alueen vierailijoiden suosikki, mutta hyvää laatua on myös muissa baareissa ja ravintoloissa, kuten Miramarissa tai Cala Blancassa.

Vieraile Cala Blancassa lasten kanssa

Lasten snorklaus| ©Nicontents .
Lasten snorklaus| ©Nicontents .

Cala Blancassa vierailu koko perheen kanssa on loistava vaihtoehto, jos haluat viettää mukavan päivän rannalla, ja lähellä on kaikenlaisia palveluja. Pääsy lahdelle on erittäin helppoa, ja pienimmät arvostavat alueella oleskelua.

Varaa retki Cala Blancaan