Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Illallisristeilyt Thamesilla

Thamesin rantojen katselu auringonlaskun aikaan on maaginen ja romanttinen kokemus, jota ei kannata jättää väliin. Tutustu parhaisiin illallisristeilyihin

Isabel Catalán

Isabel Catalán

4 minuuttia luettu

Illallisristeilyt Thamesilla

Silta joen yli kaupungissa | ©Pixabay

Illallisristeily Thamesilla on loistava tapa nauttia erilaisesta illasta Lontoossa. Jos et ole vielä risteillyt kaupungin kuuluisimmalla joella, tämä aktiviteetti on erinomainen tapa nähdä sen monumentit eri näkökulmasta ja myös yöllä, jolloin ne ovat kauniisti valaistu.

Jos tämä vetoaa sinuun, kerron tässä postauksessa hauskimmista illallisristeilyistä Thamesilla, joilla voit viettää hyvin omaperäisen illan Britannian pääkaupungissa ja täydentää Lontoon nähtävyyksien ja tekemisten listaa.

Täydellisin vaihtoehto

Thames-joen illallisristeily elävän musiikin kera

Koe unelmailta tällä romanttisella gourmet-illallisristeilyllä.

Jos etsit erikoissuunnitelmaa, älä jätä väliin tätä risteilyä, jossa on illallinen ja elävää viihdettä. Unelmakokemus, jota sinun ei pitäisi jättää väliin ja jonka avulla voit nauttia upeista näkymistä kaupunkiin.

Tällä noin kolme tuntia kestävällä illallisristeilyllä Thamesilla nautit gourmet-illallisen, joka alkaa Westminsterissä sijaitsevasta Thames River Wharfista. Retki lähtee auringonlaskun aikaan, joten voit nauttia tämän ihanan kaupungin valaistuksesta, ja ohitatte ikonisia maamerkkejä, kuten Westminsterin palatsin, Big Benin, London Eye -näkötorni ja Tower of Londonin

. Hieno illallinen, jossa on ruokalistasta riippuen kolmesta viiteen ruokalajia, yhdistetään viiniin. Ja mikä hauskinta, voit nauttia taustamusiikista ja live-esityksestä.

Suositellaan, jos... haluat hemmotella itseäsi ja erityistä henkilöä.

Thamesin illallisristeilyt

Big Ben Thames-joelta| ©Doug Kerr
Big Ben Thames-joelta| ©Doug Kerr

Illallisristeily Thamesilla on suunnitelma, jota ei kannata jättää väliin. Ja jos se tapahtuu yöllä, se on vielä parempi, sillä voitte nauttia unenomaisista näkymistä samalla kun nautitte hienon illallisen, joka jää mieleen. Luulet hetkeksi olevasi aikakausielokuvassa, kun kuuntelet musiikkia ja nautit herkullisesta nykyaikaisesta eurooppalaisesta menusta, joka on valmistettu kauden tuotteista laivan omissa keittiöissä.

Tällä gourmet-illallisristeilyllä voit maistella klassista brittiläistä keittiötä mannereurooppalaisten ruokalajien rinnalla. Tulos on herkullinen!

Nauti gourmet-illallisesta Thamesin illallisristeilyllä

Jos haluat gourmet-elämyksen Thamesin illallisristeilyllä, Bateaux London -illallisristeily on varmasti etsimäsi vaihtoehto. Kun purjehdit jokea pitkin, sinulla on mahdollisuus nähdä Thamesin todellinen taika auringonlaskun aikaan. Veneen terassilta avautuvat vertaansa vailla olevat näkymät vanhaan ja uuteen Lontooseen. The Shardin kaltaisista pilvenpiirtäjistä Lontoon Towerin kaltaisiin muinaisiin linnoituksiin.

Tämä on upea suunnitelma kaupunkiin pariskuntana erityistä tilaisuutta, kuten vuosipäivää tai ystävänpäivää, varten, mutta ei niin hyvä perheille, sillä alle 12-vuotiaat lapset eivät saa olla veneessä. Lisäksi aktiviteettiin osallistumiseksi matkustajien vaatekaapissa suositellaan rentoelegantti etiketti.

Lähde lähes yksityiselle illallisristeilylle Thames-joella

Illallisristeily Thames-joella on ihanteellinen vaihtoehto, jos haluat kokea romanttisen illan kumppanisi kanssa Lontoossa auringonlaskun aikaan tai jos haluat yksinkertaisesti hemmotella itseäsi matkan aikana ja nähdä Lontoon monumentit valaistuna rennosti. Matkustajia on korkeintaan 9 matkustajaa ylitystä kohden, joten kokemus on hyvin rauhallinen ja tuntuu lähes yksityiseltä.

Risteilyn aikana nouset River Room -alukseen, jossa on kaunis oleskelu-/ruokailutila ja suuri terassi ulkona, josta on upeat panoraamanäkymät jokirannalle. Loungen pohjaratkaisun ja suurten ikkunoiden ansiosta voit nauttia maisemista joka kulmasta, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, mihin pöytäsi sijoitat, vaan ainoastaan siitä, että sinulla on hauskaa.

Tällä 3 tunnin edestakaisella matkalla Lontoon keskustasta näet matkan varrella ikonisia maamerkkejä, kuten Lontoon Towerin, Big Benin ja parlamenttitalon, St Paulin katedraalin ja monia muita.

Ruokaile ja kuuntele livejazzia Thames-joen risteilyllä

Yksi ikimuistoisimmista muistoista Lontoon-matkastasi on nauttia illallisristeilystä Thamesilla ylellisellä laivalla, kun katselet valaistua kaupunkia ja kuuntelet parasta elävää jazzmusiikkia. Saapuessasi laiturille saat paikan risteilylle, ja kun olet aluksella, sinut viedään ruokasalissa olevaan pöytään, josta on upeat näkymät.

Voit aloittaa illan juomalla, kun kuuntelet taustalla soivaa musiikkia ja katselet, kuinka Thamesin ympärillä sijaitsevien rakennusten, kuten Westminsterin palatsin ja Big Benin, London Eye:n ja Lontoon tornin valot syttyvät hitaasti auringon laskiessa.

Tämä risteily kestää noin 3 tuntia, ja illallinen on monilajinen ateria, jossa on runsaasti lihaa ja juustoja. Kuten muillakin iltaristeilyillä, matkustajien pukukoodi on smart casual.

Lähde klassiselle iltapäivätee-risteilylle Thamesilla

Vaikka suunnitelma saattaa aluksi tuntua hieman "siistiltä", klassisen englantilaisen iltapäiväteen nauttiminen Thamesin risteilyllä on yksi hauskimmista kokemuksista, joita Lontoossa voi kokea. Nouset veneeseen, jolla purjehdit Britannian pääkaupungin sydämessä 90 minuutin edestakaisella matkalla Tower Pieristä Westminsteriin.

Istahda veneen viihtyisään sisätilojen loungeen nauttimaan kauniista panoraamanäkymistä joen molemmin puolin. Näet muun muassa Lontoon ikonisimpia maamerkkejä, kuten London Eye, Big Ben ja parlamenttitalo, Tower of London, London Bridge, The Shard, Shakespearen Globe-teatteri ja paljon muuta.

Maisemakuvien välissä voit maistella herkullisia englantilaistyylisiä välipaloja, kuten perinteisiä voileipiä, hillolla ja kermaviilillä höystettyjä scones-leipiä, kakkuja sekä erilaisia tee- ja kahvivalikoimia. Kuka tietää, saatat ihastua iltapäiväteehen niin paljon, että otat tämän brittiläisen perinteen käyttöön kotonasi.

Varaa Thamesin illallisristeily

Muita Thamesin risteilyjä, joista saatat pitää

Thamesin iltaristeily| ©Graham Hobbs
Thamesin iltaristeily| ©Graham Hobbs

Illallisristeilyt Thamesilla ovat loistava suunnitelma pariskunnalle tai ystäville Lontoon-matkan aikana.

Jos näiden iltaristeilyjen aikataulu ei kuitenkaan sovi matkasuunnitelmaasi tai jos vierailet kaupungissa perheesi kanssa ja etsit päiväristeilyä, jossa myös lapset voivat nauttia kokemuksesta, suosittelen siinä tapauksessa katsomaan postausta Parhaat illallisristeilyt Thamesin risteilyllä, josta löydät muita vaihtoehtoja, jotka ovat myös erittäin hauskoja ja joiden avulla voit ottaa kaiken irti oleskelustasi Britannian pääkaupungissa.

Varaa illallisristeily Thamesilla

Vinkkejä Thamesin illallisristeilylle

Tower Bridge risteilyltä| ©Victor Ochieng
Tower Bridge risteilyltä| ©Victor Ochieng

Jos olet lähdössä Thamesin illallisristeilylle, tässä on muutama vinkki, jotka kannattaa pitää mielessä ennen kuin lähdet risteilylle:

  • Älä unohda ottaa mukaan lämpimiä vaatteita, sillä laivalla tuulen kylmyysaste on alhaisempi kuin kävellessäsi kaupungilla.
  • Ota mukaan jalustalla varustettu kamera, jotta voit vangita kaiken kauneuden tilannekuviin.
  • Pukeutumiskoodi on rento, joten tarkista vaatekaappisi ja valitse asusi tätä erityistä tilaisuutta varten.
  • Jos varauksesi peruuntuu epäsuotuisien sääolosuhteiden vuoksi, älä huoli! Sinulle tarjotaan päivämäärän vaihtoa tai täyttä rahanpalautusta.

Thamesin illallisristeilyn varaus

Miksi Thamesin illallisristeily kannattaa?

London Eye risteilyltä| ©Gail Frederick
London Eye risteilyltä| ©Gail Frederick

Se on ihana kokemus, jota et unohda! Sen avulla voit nauttia kaupungin toisesta, ehkä vähemmän tunnetusta ja erilaisesta näkökulmasta katsottuna toisesta puolesta, jolloin saat paljon täydellisemmän, hauskemman ja taianomaisemman kuvan Lontoosta.

Kyse ei ole vain siitä, että näet kaupungin tärkeimmät maamerkit risteillessäsi Thames-jokea pitkin, vaan myös siitä, että kaupunki muuttuu auringonlaskun aikaan ja saa väriä, joka ei jätä ketään välinpitämättömäksi niille, joilla on mahdollisuus nähdä se tässä valossa.

Varaa illallisristeily Thames-joella

Millaisia ovat illallisristeilyt Thamesilla?

Shard risteilyalukselta katsottuna| ©bryan
Shard risteilyalukselta katsottuna| ©bryan

Jos mietit, millainen Thamesin illallisristeily on, se on joustava, sillä voit valita ruokalajien määrän 3 ja 5 välillä. Ruokalistalla on liha- ja juustoruokia, joiden parina on viiniä.

Mikä tärkeintä, jos noudatat erityisruokavaliota, sinulla on jokin intoleranssi tai allergia tai olet vegaani, voit ilmoittaa siitä varauksessasi, ja saat toiveittesi ja mieltymystesi mukaisen menun.

Varaa illallisristeily Thames-joella