Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää The Shard -ravintolasta Lontoossa

Nauti Länsi-Euroopan korkeimmasta pilvenpiirtäjästä avautuvista uskomattomista näkymistä ja nauti samalla maukkaasta ateriasta tai kupillisesta teetä jossakin rakennuksen ravintoloista tai baareista.

María Cano

María Cano

7 minuuttia luettu

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää The Shard -ravintolasta Lontoossa

Lontoon pilvenpiirtäjät | ©Dom J

Jos olet menossa Lontooseen, suosittelen ostamaan liput The Shardiin, Länsi-Euroopan korkeimpaan rakennukseen**. Mutta näköalatasanteelle nouseminen ei ole ainoa asia, jota voit tehdä tässä rakennuksessa. **** Jos haluat vierailustasi mahdollisimman täydellisen, älä epäröi syödä lounasta tai välipalaa jossakin rakennuksen ruokapaikoista.**** Laaja valikoima brittiläisiä ja aasialaisia ruokia, makeisia ja kakkuja sekä erilaisia cocktaileja ja käsityöläisoluita ovat osa Tīng**, Gŏng**, ** Sky Lounge, ** Bar 31, ** Aqua Shard, Hutong** tai ** Oblix**.

Ja kun vatsasi on täynnä ja akkusi ladattu, älä epäröi lukea postausta Mitä nähdä ja tehdä Lontoossa löytääksesi seuraavan suunnitelmasi.

Mitä The Shardissa voi syödä?

Ruoasta nauttiminen Gŏng Barissa| ©Fineboynopimples
Ruoasta nauttiminen Gŏng Barissa| ©Fineboynopimples

The Shard tarjoaa laajan valikoiman ruokia jokaiseen makuun. Voit valita muun muassa aasialaisen ja brittiläisen keittiön sekoituksen Tingissä, japanilaisen ruoan Gŏngissa, herkullisen välipalan Sky Loungessa, grillattua lihaa Oblixissa tai välipalan käsityöläisoluen kanssa Bar 31:ssä. Et tule katumaan, valitse mieltymyksiisi parhaiten sopiva vaihtoehto.

Ruoka Gŏngista

Gŏngissa voit nauttia herkullista japanilaista ruokaa, kuten makia, sashimia, tartaria tai aasialaisia ruokia yleensä (gyoza, tempura...). Tietenkin he tarjoavat myös torstaista sunnuntaihin iltapäiväteetä, joka sisältää tavalliseen tapaan laajan valikoiman teetä sekä makeita ja suolaisia välipaloja.

Lisäksi sen gastronominen ehdotus erottuu edukseen kestävyyden ja yksinkertaisuuden kaltaisten arvojen innoittamana, ja jokaiselle annokselle on ihanteellinen cocktailparitus, jotta kaikki maut saadaan parhaiten hyödynnettyä.

Ruoka Tīngistä

Tīng yhdistää aasialaisen ja brittiläisen keittiön parhaat puolet ja käyttää parhaita paikallisia ja kausittaisia tuotteita ja ainesosia. Valittavana on esimerkiksi tonnikalatartaria, naudanlihatatakia, kampasimpukoita, ankkaa... tai aamiaisia, jotka sisältävät sekä aasialaisia että brittiläisiä vaihtoehtoja: vohveleita, pannukakkuja, pannukakkuja tai munakokkelia sekä täydellisempiä ehdotuksia, kuten oma versio englantilaisesta tai mannermaisesta aamiaisesta.

Iltapäiväteetä varten on tarjolla laaja valikoima suolaisia välipaloja, tuoreita leivonnaisia, kakkuja ja piirakoita. Lisäksi Tīng Tīng tarjoaa kolmen tai viiden ruokalajin menuita. Tarjolla on myös salaatteja ja voileipiä.

Kaikkiin ruokalajeihin voi yhdistää erilaisia cocktaileja tai laajan viinivalikoiman.

Varaa liput The Shardin näköalatasanteelle

Sky Lounge -ateria

Sky Lounge tarjoaa laajan valikoiman cocktaileja ja samppanjoita sekä herkullisia välipaloja, kuten wokkeja, voileipiä ja salaatteja. Sunnuntaisin voit myös nauttia upeasta brunssista, joka sisältää cocktailin, useita alkupaloja, pääruoan ja jälkiruoan ja jossa on laaja valikoima ruokia, kuten misokeittoa, edamamea, kanakatsua, soijamunakasta, lohi nigiriä, paistettua katkarapua ja vihanneswokia... Jokaiselle löytyy jotain. Lopuksi tarjolla on myös erilaisia jälkiruokia, kuten suklaabrownie, riisivanukas tai jäätelö.

Bar 31:n ruoka

Bar 31 on ihanteellinen paikka, jos haluat hengailla käsityöoluen ja välipalojen parissa. Erityisesti oluet toimitetaan Bermondseystä ja välipalat Borough Marketista. Tarjolla on laaja valikoima pizzoja ja välipaloja sekä ruokia, kuten kananlihakääryleitä, itävaltalaisia leikkeleitä, ankkakroketteja ja nürnbergiläisiä makkaroita.

Saattaa tulla sinulle yllätyksenä, mutta Bar 31 -ravintolaan voi tuoda koiran, joka voi myös nauttia erityisiä gluteenittomia välipaloja. Tarjolla on erilaisia lajikkeita, kuten lampaanlihaa punapippurin kera, vasikanlihaa timjamin kera tai kurpitsaa sienien kera. Älä epäröi valita tätä paikkaa, jos lähdet koirakaverisi kanssa.

Ruokaa Hutongista

Hutongissa voit nauttia erityisesti hongkongilaisista kulinaarisista kokemuksista. Tämä ravintola perustuu perinteisen Pekingin keisarillisten palatsien keittiöön. Herkullisia alueellisen keittiön ruokia, jotka saavat jokaisen niitä maistavan ruokailijan aistit sekaisin.

Ruokaa Oblixilta

Oblix tarjoaa hienostunutta ruokaa, joka perustuu klassisiin ja perinteisiin ruokiin, joihin kuuluu grillattua lihaa, mereneläviä, pastaa, salaatteja... Laaja valikoima jokaiseen makuun. Lisäksi siellä on maistelumenu, joka sisältää yhteensä kymmenen ruokalajia ja on todellinen herkkupala.

Aqua Shardin ruoka

Aqua Shard tarjoaa nykyaikaisen brittiläisen keittiön parhaita antimia, ja siellä on täydet lounas-, tee-, illallis- ja brunssitarjoilut.

Varaa Lontoon kiertoajelu ja liput The Shardiin

Paljonko The Shardissa syöminen maksaa?

Laskun maksaminen| ©cottonbro
Laskun maksaminen| ©cottonbro

Kun olet tarkistanut The Shardin hinnat, haluat varmasti tietää, kuinka paljon ravintoloissa syöminen maksaa. The Shardin eri paikoissa (Gŏng, Tīng, Sky Lounge, Oblix, Aqua Shard, Hutong tai Bar 31) on yleisesti ottaen korkeat hinnat. Loppujen lopuksi syöt Länsi-Euroopan korkeimmassa rakennuksessa. Silti on joitakin vaihtoehtoja, jotka ovat halvempia kuin toiset, kuten Bar 31, mutta yleisesti ottaen ne ovat kalliista hinnoistaan huolimatta hyvä vastine rahalle.

Gŏng hinnat

Gŏngissa ruokien hinnat vaihtelevat £15 (17€) ja £45 (53€ ) välillä ja cocktailit £20 (24€) välillä. Iltapäivätee, joka on tarjolla kello 12:00-16:00, maksaa alkaen 61 puntaa.

Tīng Hinnat

Hinnat vaihtelevat Tīngissä suuresti. Aamiainen maksaa £10 (12€) - £42 (50€), iltapäivätee £62 (73€).

Lisäksi tarjolla on kolmen ruokalajin menu alkaen 45 punnasta (53 € ) tai viiden ruokalajin menu alkaen 82 punnasta (97 €). Kaikkia ruokia voi yhdistää monenlaisiin viineihin ja cocktaileihin, joiden hinnat vaihtelevat 9 punnasta (10 eurosta) 18 puntaan (21 euroon).

Sky Loungen hinnat

Sky Loungen ruokien hinnat vaihtelevat 28 punnasta (33 eurosta), ja niiden tunnusmerkki, Bruch, jota tarjoillaan vain sunnuntaisin, on tarjolla useita vaihtoehtoja, joiden hinnat vaihtelevat 64 punnasta (78 eurosta) 135 puntaan (160 euroon).

Bar 31 hinnat

Bar 31: n hinnat ovat hieman edullisemmat kuin muut Shardin ravint olat ja pubit, mutta selvästi korkeammat kuin kaupungin muissa ravintoloissa ja pubeissa. Puoli tuoppia olutta maksaa 5,50 £ (6,5 €) ja 6,50 £ (8 €), cocktaileja alkaen 11 €, aperitiivi väkeviä välillä 5 £ (6 €) ja 11 £ (13 €), pizzat välillä 8 £ (9 €) ja 14 £ (16 €), välipaloja 3 £ (4 €) ja 10 £ (12 €) ja ruokia välillä 15 £ (18 €) ja 19 £ (23 €).

Hutong hinnat

Hutongissa on laaja valikoima hintoja. Esimerkiksi alkupalat maksavat 11 puntaa (13 €), pääruoat 30 puntaa (35 €) ja jälkiruoat 8 puntaa (9,5 €).

Oblix hinnat

Myös Oblixin hinnat ovat korkeat. Liha ja hampurilaiset ovat 35 punnasta (41,5 €), alkupalat ja salaatit 17 punnasta (20 €), pasta 30 punnasta (35,5 €), ja heidän tähtivaihtoehtonsa, keittiömestarin maistelumenu, maksaa noin 105 puntaa (124 €).

Aqua Shard hinnat

Aqua Shard ei myöskään ole huono. Pääruokien hinnat ovat noin 40 puntaa (47,50 €), alkupalat 15 puntaa (17,50 €) ja jälkiruoat 10 puntaa (11,50 €).

Matkustajan vinkki

Jos haluat, että kokemuksesi The Shardissa on mahdollisimman täydellinen, älä epäröi syödä jossakin rakennuksen ravintoloista: Gŏng, Tīng, Sky Lounge tai Bar 31.

Mihin aikaan voit syödä The Shardissa?

Vierailu Tīng Restaurant & Lounge| ©TheShard.com
Vierailu Tīng Restaurant & Lounge| ©TheShard.com

The Shardin neljässä ruokailuvaihtoehdossa on se hieno puoli, että ne kattavat lähes kaikki vuorokauden ja viikonpäivät. Esimerkiksi Ting on varhaisravintola, joka aukeaa klo 6.30, Gŏng on avoinna viikon jokaisena päivänä, Sky Loungen aukioloajat rajoittuvat perjantaista sunnuntaihin, ja Bar 31 on enemmän ilta-/yöravintola. Alla on yksityiskohtaiset aukioloajat jokaiselle toimipaikalle.

Gŏngin aukioloajat

Gŏngin etuna on, että se on avoinna viikon jokaisena päivänä. Erityisesti maanantaista keskiviikkoon klo 16:00-23:00 ja torstaista sunnuntaihin klo 12:00-23:30. ja torstaista sunnuntaihin klo 12.00-23.30. Kannattaa kuitenkin muistaa, että jotkin ruokalistat ovat saatavilla vain tiettyinä kellonaikoina. Esimerkiksi teetä on tarjolla kello 12-16.

Tīngin aukioloajat

Tīng on epäilemättä The Shardin varhaislinturavintola, ja se on avoinna viikon jokaisena päivänä kello 6.30-22.30. Aamiainen tarjoillaan klo 7.00-10.30 paitsi lauantaisin, sunnuntaisin ja juhlapyhinä, jolloin aukioloaikaa pidennetään klo 11.00. Lounasta tarjoillaan klo 12.00-14.30, iltapäiväteetä klo 12.00-16.00 ja illallista klo 17.00-22.30.

Sky Loungen aukioloajat

Sky Loungen aukioloajat rajoittuvat viikonloppuihin. Perjantaisin ja lauantaisin se on avoinna kello 14.00-22.00. Brunssipalvelun ensimmäinen istunto järjestetään klo 12 ja viimeinen istunto klo 17.

Bar 31:n aukioloajat

Bar 31 on avoinna keskiviikosta sunnuntaihin, jolloin voit nauttia drinkin tai maukkaan illallisen ainutlaatuisessa ja erityisessä ilmapiirissä. Aukioloajat ovat keskiviikkoisin ja torstaisin klo 16.00-22.00, perjantaisin ja lauantaisin klo 12.00-23.00 ja sunnuntaisin klo 14.00-21.00.

Hutongin aukioloajat

Aukioloaikojen suhteen toinen villi kortti on Hutong, joka on avoinna viikon jokaisena päivänä kello 12.00-22.30.

Oblixin aukioloajat

Oblix on avoinna keskiviikosta perjantaihin kello 16.00-23.00 ja laajentaa aukioloaikojaan viikonloppuisin kello 12.00-23.00.

Aqua Shardin aukioloajat

Aqua Shardin aikataulu on myös hyvin täynnä. Teetä tarjoillaan viikon jokaisena päivänä kello 12:15-16:15, illallista maanantaista sunnuntaihin kello 18:00-22:30, lounasta maanantaista perjantaihin kello 12:00-14:30, ja lounasta edeltävä palvelu on tarjolla lauantaisin, sunnuntaisin ja juhlapyhinä kello 10:00-15:00.

Varaa liput The Shardin näköalatasanteelle

Millainen tunnelma sinulla on, kun syöt The Shardissa?

Sisäänkäynti baariin 31.| ©Wil Watson
Sisäänkäynti baariin 31.| ©Wil Watson

The Shardin eri ravintoloiden ilmapiiri vaihtelee suuresti toimipaikasta riippuen, mutta yleisesti ottaen jokainen niistä on varsin aito ja ainutlaatuinen, ja niissä on ensiluokkaista palvelua ja huomiota.
Lisäksi joissakin ravintoloissa, kuten Oblixissa tai Sky Loungessa, voit nauttia elävästä musiikista, ja Bar 31:ssä on tavallista, että vuodenajasta riippuen ravintola koristellaan tilaisuuden mukaan. Seuraavassa on lueteltu niille ominaiset pääpiirteet:

  • Gŏng on tyylikäs paikka, johon astut sisään The Shardissa sijaitsevasta Shangri-La-hotellista. Ravintolassa pyydetäänkin tiettyä pukukoodia. Jotain rentoa mutta tyylikästä ja sisäänpääsyä on varattu shortseihin ja urheiluvaatteisiin pukeutuville. Lisäksi sinun on oltava 18-vuotias kello 17.30 alkaen päästääksesi sisään.
  • Tīng on tyylikäs ja elegantti paikka, joka tarjoaa ruokailijoille rennon, lämpimän, aidon ja epämuodollisen ilmapiirin.
  • Sky Lounge tarjoaa ihanteellisen ympäristön rentoutua ja nauttia samalla upeista näköaloista. Tyylikäs ja tyylikäs paikka. Lisäksi yksi sen tärkeimmistä erityispiirteistä on se, että samalla kun nautit hyvän aterian, voit kuunnella elävää musiikkia perjantaisin klo 18:30-21:30 ja lauantaisin ja sunnuntaisin klo 13:30-16:30.
  • Bar 31 on ihanteellinen paikka tavata ystäviä ja jopa mennä koiran kanssa, sillä sen lisäksi, että se sallii koiran sisäänpääsyn, siellä on myös laaja valikoima herkkuja erityisesti koirille.
  • Hutongille on ominaista, että se on vilkas ravintola, jossa yleensä soitetaan rentoa musiikkia.
  • Oblix on paikka, jossa on hienostunut ja hienostunut ilmapiiri, jossa voit nauttia elävästä musiikista ja DJ:stä.
  • Aqua Shard on moderni, viihtyisä ja tyylikäs paikka, joka ei jätä ketään kylmäksi.

Millaiset näkymät sinulla on, kun ruokailet The Shardissa?

Lontoo The Shardista katsottuna| ©Pierre Blaché
Lontoo The Shardista katsottuna| ©Pierre Blaché

Jos The Shardin näköalat ovat todella upeat, eivät sen ravintoloista avautuvat näkymät ole kaukana niistä. Ajattele, että ne kaikki sijaitsevat Länsi-Euroopan korkeimmassa pilvenpiirtäjässä, ja voit nähdä kilometrien päähän. Epäilemättä upeimmat näkymät avautuvat Gŏngista, 52. kerroksen korkeimmasta ravintolasta. Se on loistava paikka nauttia näkymistä Pohjois-, Itä- ja Länsi-Lontooseen ja nauttia aperitiivia auringonlaskun aikaan, joka on ihanteellinen aika vierailla.

Tīng sijaitsee rakennuksen 35. kerroksessa, Sky Lounge 34. kerroksessa, Hutong 33. kerroksessa, Oblix 32. kerroksessa ja Aqua Shard 31. kerroksessa.

Bar 31 sijaitsee The Shardin liukuportaiden juurella, ja tästä baarista voit nähdä The Shardin pilvenpiirtäjän hyvin yksityiskohtaisesti. Jos olet siis intohimoinen arkkitehtuurin ystävä, älä epäröi ottaa olutta tai välipalaa jossakin sen ulkopöydässä ja uppoutua tähän modernin arkkitehtuurin ikoniin.

Jos mikään näistä vaihtoehdoista ei vakuuta sinua, jätän sinulle tämän postauksen Shardin lähellä sijaitsevista ruokapaikoista, joka toimii oppaana alueen ravintoloihin tutustumisessa (vaikkakin, kyllä, vaatimattomammilla näkymillä).

Varaa liput The Shardin näköalatasanteelle