Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

The Shardin näköalatasanteen hinnat Lontoossa

Oletko valmis nauttimaan Lontoon horisontista kuin koskaan ennen The Shardissa? Alla on tarvitsemasi budjetti.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

4 minuuttia luettu

The Shardin näköalatasanteen hinnat Lontoossa

Näkymä taivaan puutarhasta | ©Ana Paula Grimaldi

The Shard -pilvenpiirtäjän näköalatasanne on yksi viimeisimmistä Lontoossa viime vuosina avatuista nähtävyyksistä, ja siitä on nopeasti tullut yksi Lontoon suosituimmista.

Liput The Shardiin lentävät! Jos siis harkitset omasi hankkimista, suosittelen lukemaan tämän viestin huolellisesti, koska puhumme muun muassa siitä, kuinka paljon ne maksavat ja miten ne ostetaan. Aloitetaan!

1. Minkälainen budjetti minun on varattava The Shardin lippuihin?

The Shardin lippukassa| ©Frank Pro
The Shardin lippukassa| ©Frank Pro

Helloticketsissä saat43 eurolla skip-the-line -lipun Lontoon nykyaikaisimpiin pilvenpiirtäjiin kuuluvan The Shardin The View -näköalatasanteelle ja voit nauttia henkeäsalpaavasta näkymästä kaupungin horisonttiin yli 300 metrin korkeudesta.

London Eye -näköalapaikalta avautuvat näkymät ovat kuuluisia, mutta en liioittele, kun sanon, että The View -näköalapaikalta avautuvat Britannian pääkaupungin vaikuttavimmat näkymät. Vielä enemmän kuin suosittu maailmanpyörä Thamesin rannalla, sillä The Shard on lähes kaksi kertaa niin korkea - et voi lopettaa kuvien ottamista!

Varaa liput The Shardiin

2. Kuinka paljon rahaa tarvitsen saadakseni parhaat liput The Shardiin?

Nauti lasillinen samppanjaa The Shardissa| ©Jeremy Day
Nauti lasillinen samppanjaa The Shardissa| ©Jeremy Day

Jos haluat hemmotella itseäsi vierailusi aikana tai haluat yllättää kumppanisi romanttisella suunnitelmalla, suosittelen päivittämään lippusi hieman kalliimmaksi. Helloticketissä 65 €:sta alkaen voit nauttia premium-kokemuksesta ja katsella Lontoon Shardin upeita näkymiä jalkojesi juurella lasillisen Moët & Chandon Imperial Brut -samppanjaa kera. Siitä tulee muisto, jota et unohda!

Suosittelen menemään The View'hen hieman ennen auringonlaskua katsomaan, kuinka kaunis väripaletti avautuu Lontoon horisontissa auringon laskiessa ja kaupungin valojen syttyessä hitaasti - se on maaginen hetki!

Kun matkustat Lontooseen, muista tarkkailla auringonlaskun ajankohtaa, sillä se vaihtelee kuukaudesta ja vuodenajasta riippuen.

Varaa liput The Shardiin

3. Voinko vierailla The Shardissa turistikortilla?

Kiipeäminen The Shardin näköalapaikalle| ©Sean MacEntee
Kiipeäminen The Shardin näköalapaikalle| ©Sean MacEntee

Aivan oikein, se on halvin vaihtoehto! London Explorer Passin (maksat vierailukohteiden määrästä) saat 41 eurosta, kun taas London Passin (maksat päivistä ja pääset katsomaan yli 80 nähtävyyttä) saat 74 eurosta Helloticketsiltä.

Se on erittäin kätevä vaihtoehto, jos aiot viettää useita päiviä Britannian pääkaupungissa ja haluat ottaa kaiken irti vierailustasi näkemällä paljon nähtävyyksiä. Kaikkiin näihin turistikortteihin sisältyy vierailu The Shardiin, mutta pääset myös muihin nähtävyyksiin, kuten Westminster Abbeyyn, Madame Tussauds -museoon tai Thamesin laivamatkalle.

Jos aiot viipyä Lontoossa yli kolme päivää, turistipassin ostaminen säästää melkoisesti nähtävyyksien katselussa, ja vältät pitkät jonot kunkin nähtävyyden lipputoimistoissa, sillä passin haltijoille on yleensä oma jononsa.

Kuten huomaat, nämä kaikki ovat etuja, mutta postauksessa Lontoon paras turistikortti analysoimme yksityiskohtaisesti kaiken, mitä voit tehdä niiden avulla matkasi aikana. Älä missaa sitä!

Osta Lontoon turistikortti

4. Miten voin säästää The View at The Shard -vierailulla, ja onko tarjolla alennettuja hintoja?

The Shardin näköalatasanteella| ©Martin Pettitt
The Shardin näköalatasanteella| ©Martin Pettitt

Toisin kuin muut Lontoon taivaanranta-nähtävyydet, kuten London Eye, The View at The Shardissa ei tällä hetkellä ole alennuksia. Tämä tarkoittaa, että hinta on sama kaikille kävijöille iästä riippumatta, lukuun ottamatta alle 3-vuotiaita lapsia, jotka pääsevät nähtävyyteen ilmaiseksi.

Jos haluat säästää hieman The View -vierailustasi, paras vaihtoehto, jota voin suositella, on hankkia yksi aiemmin mainitsemistani Lontoon turistikorteista.

Varaa liput The Shardiin

5. Kuinka paljon The View -näytöksen liput maksavat lippukassalla?

Lontoo The Shardista katsottuna| ©Pierre Blaché
Lontoo The Shardista katsottuna| ©Pierre Blaché

Jos aiot tulla Lontooseen ostamaan lippuja The View -näytökseen, sinun on hyvä tietää, että lippuja ei myydä lippukassalla vaan pilvenpiirtäjän verkkosivuilla, joilla hinnat ovat seuraavat:

  • Midweek Saver General Admission: alkaen £25
  • Essential Ticket: alkaen £39
  • Deluxe-lippu: alkaen £49

Nämä liput on ostettava verkosta ja hyvissä ajoin etukäteen, sillä The Shard on Länsi-Euroopan korkein rakennus, ja näköalatasanteelta avautuvat näkymät ovat hyvin vaikuttavia ja siksi erittäin suosittuja. Se on yksi Lontoon pakollisista aktiviteeteista!

Varaa liput The Shardiin

6. Kuinka paljon maksaa päästä The Shardiin?

Metroa odotellessa| ©Ingela Persson-Rue
Metroa odotellessa| ©Ingela Persson-Rue

Jos haluat päästä The Shardiin nopeasti, koska aika loppuu kesken tai koska et halua väsyttää itseäsi maratonkävelyillä, noin 6 euron metrolipulla (riippuen siitä, millä alueella liikut) pääset hetkessä London Bridgen asemalle, joka on nähtävyyttä lähin asema. Jos haluat oppia käyttämään metroa ja liikkumaan kaupungissa helposti, suosittelen tutustumaan tähän käytännön oppaaseen Lontoon metroon.

Lontoon liikenteen hinta on hieman kallis verrattuna muihin Euroopan kaupunkeihin, mutta voit yrittää säästää rahaa hankkimalla Oyster Cardin tai Travelcardin, jolla voit maksaa matkasi Britannian pääkaupungissa. Taskusi tuntee sen!

Toinen sinua kiinnostava vaihtoehto on ostaa lippu Lontoon kiertoajelubussiin, jonka avulla voit tutustua kaupunkiin istumalla mukavasti omalla istuimellasi.

Mutta jos nautit kaupungin jokaisen sentin tutkimisesta kävellen, olet onnekas, sillä pääset The Shardiin kuluttamatta penniäkään kävelemällä sen ympäristössä - siellä on niin paljon nähtävää, että kävely on lyhyt!

Kävele esimerkiksi St Paulin katedraalissa ja Lontoon Cityssä ennen kuin suuntaat The View -teatteriin, ja lähtiessäsi katsele Lontoon tornia ja ota valokuvia, joiden taustalla on ikoninen Tower Bridge.

7. Kuinka paljon maksaa syöminen The Shardin lähellä?

Redwood Sport Pub & Kitchen -ravintolassa lähellä The Shardia| ©Angelique B
Redwood Sport Pub & Kitchen -ravintolassa lähellä The Shardia| ©Angelique B

London Bridgen alueella, jossa The View sijaitsee, on monenlaisia hintavaihtoehtoja, ja voit saada hyvän aterian jo 10 eurolla.

The Shardin pilvenpiirtäjän läheltä löydät runsaasti ravintoloita, joissa voit pitää tauon ja ladata akkuja. Pizzoista, hampurilaisista ja burritoista voileipiin, salaatteihin ja kalaan. Löydät jopa brittiläistä ruokaa - vähän kaikkea!

Jos aiot hyödyntää The View -vierailusi syömiseen lähistöllä, suosittelen lukemaan postauksen The best places to eat near The Shard in London saadaksesi ideoita.

Varaa liput The Shardiin