The Shardin näköalatasanteen hinnat Lontoossa

Oletko valmis nauttimaan Lontoon horisontista kuin koskaan ennen The Shardissa? Alla kerrotaan, kuinka paljon rahaa tarvitset.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

3 minuuttia luettu

The Shardin näköalatasanteen hinnat Lontoossa

Näkymä taivaan puutarhasta | ©Ana Paula Grimaldi

The Shard -pilvenpiirtäjän panoraamakatsomo The View on yhä suositumpi nähtävyys Lontoossa, joten jos aiot käydä siellä, suosittelen varaamaan liput The Shardiin etukäteen, sillä ne kirjaimellisesti lentävät!

Millä budjetilla liput The Shardiin kannattaa hankkia?

The Shardin lipputoimisto| ©Frank Pro
The Shardin lipputoimisto| ©Frank Pro

Alkaen 39 € Helloticketsistä saat lipun Lontoon modernimpiin pilvenpiirtäjiin kuuluvan The Shardin The View -näköalatasanteelle ja voit nauttia henkeäsalpaavista näkymistä kaupungin horisonttiin yli 300 metrin korkeudesta.

London Eye -näköalat ovat kuuluisat, mutta en liioittele sanoessani, että The View -näköalatasanteelta on Britannian pääkaupungin vaikuttavimmat näkymät. Jopa enemmän kuin Thamesin rannalla sijaitsevasta suositusta maailmanpyörästä, sillä The Shard on lähes kaksi kertaa niin korkea.

Osta lippusi The Shardiin sinulle sopivana ajankohtana, sillä.... et pysty lopettamaan kuvien ottamista!

Varaa liput The Shardiin

Milloin on parasta varata liput The Shardiin?

Nauti lasillinen samppanjaa The Shardissa.| ©Jeremy Day
Nauti lasillinen samppanjaa The Shardissa.| ©Jeremy Day

Suosittelen, että varaat liput The Shardiin etukäteen, jotta voit valita ajankohdan ja mennä The View -näköalapaikalle hieman ennen auringonlaskua, jotta voit nähdä, kuinka kaunis väripaletti avautuu Lontoon horisontissa auringon laskiessa ja kaupungin valojen syttyessä hitaasti. Se on maaginen hetki!

Täältä löydät kaikki tiedot The Shardin lipuista, mutta jos haluat hemmotella itseäsi vierailusi aikana tai haluat yllättää kumppanisi romanttisella suunnitelmalla, sitä ei kannata jättää väliin.

Varaa liput The Shardiin

Voinko vierailla The Shardissa turistikortilla?

Kiipeäminen The Shardin näköalapaikalle| ©Sean MacEntee
Kiipeäminen The Shardin näköalapaikalle| ©Sean MacEntee

Aivan oikein, se on halvin vaihtoehto! Alkaen 82 € saat London Explorer Passin (maksat käymiesi nähtävyyksien määrästä), kun taas 122 € saat London Passin (maksat päivistä ja pääset katsomaan yli 80 nähtävyyttä) Helloticketsiltä.

Se on erittäin kätevä vaihtoehto, jos aiot viettää useita päiviä Britannian pääkaupungissa ja haluat ottaa kaiken irti vierailustasi näkemällä paljon nähtävyyksiä. Kaikkiin näihin turistikortteihin sisältyy vierailu The Shardiin, mutta pääset myös muihin nähtävyyksiin, kuten esim:

Jos aiot viipyä Lontoossa yli 3 päivää, turistipassin ostaminen säästää paljon rahaa nähtävyyksiä kiertäessäsi, ja vältät pitkät jonot kunkin nähtävyyden lippukassoilla, sillä yleensä passin haltijoille on oma jononsa. Kuten huomaat, nämä kaikki ovat etuja, mutta postauksessa The best London Tourist Card analysoimme yksityiskohtaisesti kaiken, mitä voit tehdä niillä matkasi aikana. Älä missaa sitä!

Osta Lontoon turistikortti

Miten voin säästää The View at The Shard -vierailulla? Onko siellä alennettuja hintoja?

The Viewpoint at The Shard -keskuksessa| ©Martin Pettitt
The Viewpoint at The Shard -keskuksessa| ©Martin Pettitt

Toisin kuin muissa Lontoon taivaanrantaan liittyvissä nähtävyyksissä, kuten London Eye, The View at The Shardissa ei tällä hetkellä ole alennuksia. Tämä tarkoittaa, että hinta on sama kaikille kävijöille iästä riippumatta, lukuun ottamatta alle 3-vuotiaita lapsia, jotka pääsevät nähtävyyteen ilmaiseksi.

Jos haluat säästää hieman The View -vierailussa, paras vaihtoehto, jota voin suositella, on ostaa Explorer Pass tai London Pass.

Varaa lippusi The Shardiin

Kuinka paljon liput The View -näyttelyyn maksavat lipunmyynnissä?

Lontoo The Shardista katsottuna| ©Pierre Blaché
Lontoo The Shardista katsottuna| ©Pierre Blaché

Jos aiot tulla Lontooseen ostamaan lippuja The View -näytökseen, sinun on hyvä tietää, että näitä lippuja ei myydä lipputoimistossa vaan pilvenpiirtäjän verkkosivuilla, joilla hinnat ovat seuraavat:

  • General Admission Midweek Saver: alkaen 25 puntaa.
  • Essential Ticket: alkaen 39 puntaa
  • Deluxe-lippu: alkaen 49 puntaa

Nämä liput on ostettava verkosta ja hyvissä ajoin etukäteen, sillä The Shard on Länsi-Euroopan korkein rakennus, jonka näköalatasanteelta avautuvat näkymät ovat erittäin vaikuttavia ja siksi erittäin suosittuja. Se on yksi Lontoon pakollisista aktiviteeteista!

Varaa liput The Shardiin

Kuinka paljon The Shardiin pääseminen maksaa?

Metron odottaminen| ©Ingela Persson-Rue
Metron odottaminen| ©Ingela Persson-Rue

Jos haluat päästä The Shardiin nopeasti, koska aika loppuu kesken tai koska et halua väsyttää itseäsi maratonkävelyillä, noin 6 punnan metrolipulla (riippuen siitä, millä alueella liikut) pääset hetkessä London Bridgen asemalle, joka on nähtävyyttä lähin asema. Jos haluat oppia käyttämään ja liikkumaan kaupungissa helposti, suosittelen tutustumaan tähän käytännön oppaaseen Lontoon metroon.

Lontoon liikenteen hinta on hieman kallis verrattuna muihin Euroopan kaupunkeihin, mutta voit yrittää säästää pennin ver ran hankkimalla Oyster Cardin tai Travelcardin, jolla maksat matkasi Britannian pääkaupungissa. Taskuusi tulee se tuntumaan!

Toinen sinua kiinnostava vaihtoehto on ostaa lippu Lontoon kiertoajelubussiin, jonka avulla voit tutustua kaupunkiin istuen mukavasti omalla istuimellasi. Jos kuitenkin nautit siitä, että voit tutustua kaupungin jokaiseen kolkkaan kävellen, olet onnekas, sillä pääset The Shardiin kuluttamatta penniäkään tekemällä miellyttävän kävelykierroksen alueella - siellä on niin paljon nähtävää, että kävelymatka on lyhyt!

Varaa liput kohteeseen The Shard

Kuinka paljon maksaa ruokailu lähellä The Shard?

Redwood Sport Pub & Kitchen -ravintolassa lähellä The Shardia| ©Angelique B
Redwood Sport Pub & Kitchen -ravintolassa lähellä The Shardia| ©Angelique B

London Bridge -alueella, jossa The View sijaitsee, on runsaasti hintatason valinnanvaraa, ja voit syödä hyvää ruokaa jo 10 punnalla.

The Shard -pilvenpiirtäjän läheltä löydät runsaasti ravintoloita, joissa voit pitää tauon ja ladata akkuja. Pizzoista, hampurilaisista ja burritoista voileipiin, salaatteihin ja kalaan. Löydät jopa brittiläistä ruokaa - vähän kaikkea!

Jos aiot hyödyntää The View -vierailusi syömiseen lähistöllä, suosittelen lukemaan postauksen The best places to eat near The Shard in London saadaksesi ideoita.

Varaa liput The Shard