Ferrari World -päiväretket Dubaista

Oletko kuullut Ferrari Worldista? Tämä Abu Dhabissa sijaitseva paikka on Formula 1:n ja autojen harrastajien paratiisi. Jos olet yksi heistä, olet onnekas, sillä tarjolla on useita retkiä.

Carmen Navarro

Carmen Navarro

7 minuuttia luettu

Ferrari World -päiväretket Dubaista

Ferrari World Abu Dhabi | ©Felipe Massa

Yksi Dubain pakollisista aktiviteeteista on vierailla Ferrari Worldissa, maailman suurimmassa sisäpuistossa, joka on omistettu yksinomaan automerkille. Virallisten myymälöiden ja gallerioiden lisäksi, joissa esitellään Ferrari-autojen kehitystä vuosien varrella, puisto on kuuluisa vuoristoradoista ja -ajeluista.

Ferrari Worldiin pääseminen on melko helppoa, ja erilaisia retkiä on tarjolla sen mukaan, kuinka pitkäksi haluat vierailusi venyttää tai mihin haluat käyttää enemmän aikaa. Vaikka vaihtoehtoja on paljon, olen tarkastellut parhaita vaihtoehtoja, jotta sinun olisi helpompi valita, joten voit alkaa lämmitellä ja varata matkasi Ferrari Worldiin.

1. Ferrari World & Abu Dhabin kaupunkikierros

Ferrari World Abu Dhabi -lippu| ©DAVID
Ferrari World Abu Dhabi -lippu| ©DAVID

Jos olet menossa Ferrari Worldiin, mutta et halua jättää väliin mahdollisuutta vierailla Abu Dhabin muilla alueilla, YAS-saari, jossa huvipuisto sijaitsee, on yksi näiden retkien pysähdyspaikoista, mutta ensin vierailet Sheikh Zayedin moskeijassa tai kuninkaallisissa palatseissa erikoistuneen oppaan kanssa. Kaikki tämä mukavasti ja turvallisesti tietäen, että sisäänpääsymaksut sisältyvät hintaan. Lisäksi matkustat jaetulla sukkulabussilla, joka kuljettaa sinut hotelliltasi jokaiseen retken kohteeseen noin 190 eurolla.

Nämä retket ovat tietenkin pääasiassa tarkoitettu Dubaista Ferrari Worldiin menoa varten, joten vierailut muualla Abu Dhabissa ovat nopeita, vaikka sinulla onkin enemmän kuin tarpeeksi aikaa ottaa valokuvia ja pitää matkamuistot. Hyvä puoli on se, että koska kyseessä on pitkä kokopäiväkierros, niihin sisältyy yleensä juoma ja pyynnöstä lounas, joten sinulla on tarpeeksi energiaa ajaa kaikilla Ferrarin laitteilla.

Vaikka vietät puistossa pitkän iltapäivän (noin 4 tuntia) ja ehdit ajaa kaikilla vuoristoradoilla useamman kerran, simulaattori ja karting-autot eivät sisälly näihin kierroksiin.

Mielenkiintoisia faktoja

 • Hinta: noin 190 €.
 • Kesto: noin 10 tuntia (4 tuntia Ferrari Worldissa).
 • Sisältää: sisäänpääsymaksut Ferrari Worldiin, kuljetukset, pikakierros Abu Dhabissa ja erikoistunut opas.
 • Suositellaan, jos: Ferrari World -matkan aikana haluat myös vierailla Abu Dhabissa.

Varaa retkesi Ferrari Worldiin

2. Retki Dubaista Ferrari Worldiin, johon sisältyy kilpa-autosimulaattori

Ferrari Worldistä nauttiminen| ©Kyle Taylor
Ferrari Worldistä nauttiminen| ©Kyle Taylor

Pääsy Dubaista Ferrari World Abu Dhabiin on paljon helpompaa, jos teet sen järjestetyllä retkellä, usko pois, miksi sanon niin? Koska voit varata kaiken kerralla ja yhteen hintaan, joka alkaa 100 eurosta, sillä näihin retkiin sisältyy täydellinen sisäänpääsy puistoon ja kuljetus yksityisellä linja-autolla. On suuri etu, että voit matkustaa mukavasti ilmastoidussa ajoneuvossa, joka noutaa sinut hotelliltasi ja vie sinut puistoon pienen ryhmän kanssa.

Nauti kaikista puiston aktiviteeteista

Kun vältät kuljetukset tai liikkumisen Abu Dhabissa, sinulla on enemmän kuin tarpeeksi aikaa (noin 5 tuntia) käydä Ferrari Worldin yli 30 nähtävyydellä ja jopa tuntea itsesi oikeaksi kilpa-ajajaksi kartingradalla ja simulaattorissa. Säästösi eivät ehkä riitä auton ostamiseen, mutta pääset suurimpaan Ferrari-myymälään ja voit ostaa matkamuistoja vierailustasi.

Neuvoni on tarkistaa , sisältyykö lounas hintaan, sillä useimmissa tapauksissa se ei sisälly. Jos näin on, ei hätää, sillä Ferrari Worldissa on ravintoloita, joista valita. Vaikka olemme Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, italialainen keittiö on tämän huvipuiston tähti, joten voit ladata akkujasi hyvällä pizzalla. Älä vain ajattele ajavasi heti sen jälkeen Formula Rossalla, maailman nopeimmalla vuoristoradalla.

Tutustu kaupungin perinteisempään puoleen

Jos adrenaliiniryöppy tuntuu ylivoimaiselta, älä huoli, sillä näihin Abu Dhabin matkoihin Dubaista sisältyy nopea vierailu ammattitaitoisen oppaan johdolla Sheikh Zayedin moskeijaan, joka on hyvin perinteinen mutta valtavan kaunis paikka ja joka toimii vastapainona sille, että voit tutustua Abu Dhabiin Ferrarin ulkopuolella.

Mielenkiintoisia tietoja

 • Hinta noin 190 euroa.
 • Kesto: noin 7 tuntia (5 tuntia Ferrari Worldissa).
 • Sisältää: sisäänpääsy Ferrari Worldiin (jossa on ajosimulaatio ja karting), kuljetukset, vierailu Sheikh Zayedin moskeijaan.
 • Suositellaan, jos: haluat viettää puoli päivää vain Ferrari Worldissa.

Varaa Ferrari World -retki

3. Täysi yksityinen retki Ferrari Worldiin Dubaista

Vuoristorata-ajelusta nauttiminen| ©Laurence Olivier
Vuoristorata-ajelusta nauttiminen| ©Laurence Olivier

Ferrari on synonyymi yksinoikeudelle, eikä ole erikoisempaa tapaa vierailla sen Abu Dhabissa sijaitsevassa teemapuistossa kuin yksityinen kuljetus. Valitsemanasi päivänä ammattitaitoinen autonkuljettaja noutaa sinut dubailaisesta hotellistasi ja vie sinut Ferrari Worldiin ilman, että sinun tarvitsee odottaa muita matkustajia tai pysähtyä välissä. Puistossa ollessasi voit tutustua kaikkiin alueisiin, nähtävyyksiin, kauppoihin ja museoihin kiirehtimättä tietäen, että kun päätät lähteä, kuljettajasi odottaa sinua.

Koska kyseessä on yksityinen retki, jossa valitset itse noutoaikasi ja -paikkasi, näiden retkien hinta on hieman korkeampi (alkaen 120 €), mutta se on sen arvoinen, jos tiedät haluavasi mennä Ferrari Worldiin ja saada koko päivän aikaa kokea puiston adrenaliinipitoisuus.

.

Mielenkiintoisia faktoja

 • Hinta: noin 120€.
 • Kesto: noin 8 tuntia.
 • Sisältää: Täysi sisäänpääsy Ferrari Worldiin, yksityiset kuljetukset, joissa on nouto hotellista.
 • Suositellaan, jos: Haluat nauttia Ferrari Worldista kaikessa rauhassa.

Varaa retki Ferrari Worldiin

4. Ferrari World Express -retki

Vierailu Ferrari Worldissa Abu Dhabissa| ©Wajahat Mahmood
Vierailu Ferrari Worldissa Abu Dhabissa| ©Wajahat Mahmood

Jos haluat päiväretkelläsi Abu Dhabiin vierailla Ferrari Worldissa, mutta et ole oikeastaan kiinnostunut pääsemään sinne ja sen vuoristoratoihin, suosittelen varaamaan Abu Dhabin kaupunkiin bussikierroksen, joka sisältää pikavisiitin puistoon. Nämä kierrokset ovat hyvin kattavia, sillä niillä on erikoistunut opas ja ne pysähtyvät myös kaupungin muissa nähtävyyksissä. Hinta on hieman edullisempi (noin 60 euroa), sillä se ei sisällä sisäänpääsymaksuja.

Ferrari World on maailman suurin sisätiloissa sijaitseva huvipuisto, joten vaikka et haluaisikaan mennä sisälle, neuvon ainakin käymään katsomassa sitä ulkopuolelta. Voin vakuuttaa, että valtava punainen kupoli tekee sinuun vaikutuksen ja haluat ottaa siitä useamman kuin yhden kuvan. Vaikka sinulla ei olisikaan lippua puistoon, voit käydä virallisissa kaupoissa ostamassa matkamuistoja.

.

Mielenkiintoisia tietoja

 • Hinta noin 60 €.
 • Kesto: noin 5 tuntia.
 • Sisältää: kuljetukset yhteisessä ajoneuvossa.
 • Suositellaan, jos: haluat vain nähdä Ferrari Worldin, mutta et halua maksaa sisäänpääsystä.

Varaa Ferrari World -retki

5. Jätä jono väliin -retki Ferrari Worldiin

Kaukaa, Ferrari Worldin vuoristorata| ©Jenn Reitz
Kaukaa, Ferrari Worldin vuoristorata| ©Jenn Reitz

Jos olet koskaan käynyt Ferrari Worldin kaltaisessa suuressa teemapuistossa, joka ottaa päivittäin vastaan tuhansia turisteja, tiedät, että jonot jokaiseen nähtävyyteen voivat olla hyvin pitkät, jolloin odotukseen menee enemmän aikaa kuin vuoristoradasta nauttimiseen. Minun neuvoni? Varaa retki, joka sisältää etuoikeutetun sisäänpääsyn eikä jonottamista tarvita. Se maksaa noin 200 €, mutta lupaan, että investoit parempaan kokemukseen.

Onko sinulla koskaan ollut sellainen tunne, että olet jonottanut tuntikausia vain viettäksesi alle 5 minuuttia vuoristoradassa? Näin käy sinulle, kun ajat Formula Rossalla, jos sinulla ei ole jonottamatonta lippua.

Muuten voit jättää jonot väliin. Loppujen lopuksi jokainen minuutti tässä puistossa on tärkeä, ja täällä on niin paljon nähtävää ja koettavaa! Lisäksi saavut Ferrari Worldiin yksityiskuljetuksella pienen ryhmän muiden kävijöiden kanssa, joten odotusaika lyhenee alusta alkaen. Yhteensä yli 6 tuntia, jonka aikana autot ja vuoristoradat saavat sinut innostumaan vauhdistaan.

Mielenkiintoisia faktoja

 • Hinta noin 200 €.
 • Kesto: noin 6 tuntia.
 • Sisältää: täydet liput Ferrari Worldiin etuoikeutetulla sisäänpääsyllä (ei jonotusta), yksityiset kuljetukset ja nouto hotellista.
 • Suositellaan, jos: et pidä jonottamisesta ja haluat ajaa laitteilla useita kertoja.

Varaa Ferrari World -retkesi

6. Retki Ferrari Worldiin ja Warner Bros Parkiin Abu Dhabissa

Warner Bros World Abu Dhabi| ©Alessandro Cirillo
Warner Bros World Abu Dhabi| ©Alessandro Cirillo

Oletko huvipuistojen ystävä ja haluat nähdä ne kaikki? Jos tiedät jo, että haluat mennä Abu Dhabista Ferrari Worldiin, suosittelen varaamaan retken, joka sisältää myös sisäänpääsyn ja kuljetuksen Warner Bros Worldiin, joten voit vierailla molemmissa puistoissa samana päivänä noin 150 euron yhteishintaan. Koska molemmat sijaitsevat YAS-saarella, yksityinen linja-auto, joka noutaa sinut hotelliltasi Dubaissa, vie sinut myös puistosta toiseen.

Jos matkustat lasten ja perheen kanssa, tämä retki on loistava vaihtoehto. Yhtäältä se on paljon kattavampi ja yhdistää kaksi puistoa, jotka ovat viihdyttäviä ja lapsille sopivia (erityisesti Warner, jonka nähtävyyksistä pienimmät nauttivat täysin siemauksin).

Toisaalta yksityinen kuljetus, joka noutaa sinut hotelliltasi ja vie sinut keskipäivällä Ferrari Worldista Warner Bros Parkiin, tekee liikkumisesta lasten kanssa paljon mukavampaa. Muista kuitenkin, että kun varaat retken netistä, sinun on ilmoitettava, että olet menossa lasten kanssa, sillä sisäänpääsyyn sovelletaan alennettua hintaa ja bussissa voi olla erityisiä istuimia lapsia varten.

.

Hyödyllistä tietoa

 • Hinta: noin 150 €.
 • Kesto: noin 10 tuntia.
 • Sisältää: täydet liput Ferrari Worldiin ja Warner Bros Parkiin, yksityiset kuljetukset ja nouto hotellista.
 • Suositellaan, jos: pidät teemapuistoista.

Varaa retki Ferrari Worldiin

Kannattaako Ferrari World -puistoon lähteä?

Simulaattorista nauttiminen| ©Harald Felgner
Simulaattorista nauttiminen| ©Harald Felgner

Jos pidät adrenaliinista, Formula 1 -kilpailujen katselusta televisiosta, historiallisen tuotemerkin historiasta oppimisesta omakohtaisesti ja Abu Dhabin nykyaikaisemman puolen löytämisestä, sinun on mentävä Ferrari World Parkiin. Älä kuitenkaan odota samanlaista puistoa kuin muut, kuten Disneyland, sillä tyyli on täysin erilainen. Jos et siis ole 100-prosenttisesti vakuuttunut menemisestä tai jos autot eivät kiinnosta sinua erityisesti, ei kannata maksaa korkeaa sisäänpääsymaksua.

Jos taas olet kiinnostunut ajamaan maailman nopeimmalla vuoristoradalla, Formula Rossa -vuoristoradalla, muista tarkistaa virallisilta verkkosivuilta, onko se avoinna, sillä tiettyinä aikoina se on suljettu huolto- tai turvallisuussyistä, etkä halua ostaa lippua vain saadaksesi myöhemmin tietää, että ajelu ei olekaan käytettävissä.

Varaa Ferrari World -retkesi

Kuinka paljon aikaa tarvitsen Ferrari Park Abu Dhabissa vierailuun?

Kilparata| ©Neil Tonge
Kilparata| ©Neil Tonge

Se riippuu siitä, kuinka kiinnostunut olet Ferrarista ja kuinka innokkaasti haluat päästä ajelulle. Neuvoni on, että koska sisäänpääsyyn ja jokaiselle vuoristoradalle on yleensä pitkät jonot, sinun kannattaa varata puistoon vähintään puoli päivää.

Sieltä löydät kaiken, mitä tarvitset koko päiväksi, ravintoloista kauppoihin, tanssiesityksiin, akrobatiaan ja jopa optisiin illuusioihin. Jotta voit järjestää vierailusi, muista tarkistaa kunkin nähtävyyden aukioloajat ja tarkistaa, ovatko ne auki vai suljettu huoltotöiden vuoksi.

Varaa matkasi Ferrari Worldiin

Mitä nähtävyyksiä ei kannata jättää väliin kohteessa Ferrari Park?

Formula Rossassa Ferrari World Parkissa| ©Jim Hoffmann
Formula Rossassa Ferrari World Parkissa| ©Jim Hoffmann

Ferrari Worldissa sinua odottaa yhteensä 19 nähtävyyttä. Jotkut ovat jännittävämpiä kuin toiset, mutta jos pidät adrenaliinista, vauhdista ja autoista, mikä tahansa niistä saa sinut tuntemaan olosi hieman Formula 1 -kuljettajaksi ennen kilpailua ja sen aikana.

Formula Rossa: nopein

Formula Rossa on epäilemättä pakollinen, sillä se saavuttaa maksiminopeutensa vain 5 sekunnissa, ja vaikka se on lyhyt (kokonaismatka on alle 2 minuuttia), se on erittäin intensiivinen ja saa sydämesi sykkimään kuin siivillä.

Forano GT

Toinen varteenotettava nähtävyys on Fiorano GT Challenge, jossa tunnet itsesi kilpa-ajajaksi, joka yrittää saada autosi ensimmäisenä maaliin.

Tämä vuoristorata koostuu itse asiassa kahdesta rivistä vanhoja Ferrari-autoja. Molemmat ryhmät lähtevät liikkeelle samaan aikaan, mutta vain toinen saapuu maaliin ensimmäisenä, joten haluat ajaa useamman kerran saadaksesi voittosi.

G-Force

Tämä nähtävyys on vapaapudotus, mutta adrenaliiniryöpyn lisäksi nautit näkymistä, jotka saat matkalla ylös.

Korkealle kohoavana näköalatasanteena nähtävyys nostaa sinut yli 60 metriä rakennuksen punaisen kupolin yläpuolelle, joten saat melko uskomattomat näkymät.

Mitä muuta tekemistä Yas Islandilla on?

Yass Marina auringonlaskun aikaan| ©Nick Webb
Yass Marina auringonlaskun aikaan| ©Nick Webb

Yas Island ei ole vain Ferrari Worldin koti. Vain 30 minuutin ajomatkan päässä Abu Dhabista sijaitsevalla keinotekoisella saarella sinua odottaa muitakin aktiviteetteja ja suunnitelmia, jotka voit yhdistää matkasi teemapuistoon, kuten ranta-alue tai esityksiä ja konsertteja.

Saarella voit nähdä lähietäisyydeltä Yas Marina-radan, jolla Abu Dhabin Formula 1 Grand Prix -kilpailu järjestetään, ja voit myös rentoutua Yas Bayssä, joka on valtava laituri rannikolla, jossa on ravintoloita, klubeja ja luksushotelleja.

Kuinka paljon odotat nyt innolla Ferrarimaailmaan menoa? Kuten huomaat, matkan järjestäminen vauhdin, adrenaliinin ja italialaisten autojen maailmaan onnistuu helposti.

Varaa matkasi Ferrari Worldiin

UKK

 • Mitä Ferrari Worldissa voi tehdä?

  Teemapuistossa on tarpeeksi nähtävyyksiä koko päiväretken ajaksi, joten useimmat vierailut kestävät noin 9 tuntia.

 • Kuinka kauan kestää vierailla Ferrari Worldissä?

  Tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Formula Rossa, maailman nopein vuoristorata, joka saavuttaa 240 mailia tunnissa vain viidessä sekunnissa, GT Fiorano Challenge, joka muistuttaa toimintaelokuvan takaa-ajoa, G-Force, sukkula, joka vie sinut 62 metrin korkeuteen ilmaan ja putoat vapaasti 12 metrin sekuntinopeudella, ja tietenkin mahdollisuus ajaa oikeaa Ferraria.

 • Mikä on paras aika vuodesta vierailla Ferrari Worldissä?

  Koko huvipuisto on sisätiloissa ja täysin ilmastoitu, joten kuumuus ei ole ongelma kesällä. Jos haluat kuitenkin suunnitella vierailusi paremmin, voit yrittää ajoittaa vierailusi Ferrari Worldissa järjestettävien tilapäisten tapahtumien, kuten julkkisluistelijoiden ajeluiden ja Bollywood-esitysten, aikaan.