Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Ferrari World -päiväretket Dubaista

Oletko kuullut Ferrari Worldista? Tämä Abu Dhabissa sijaitseva paikka on Formula 1:n ja autojen harrastajien paratiisi. Jos olet yksi näistä ihmisistä, olet onnekas, sillä tarjolla on useita retkiä.

Carmen Navarro

Carmen Navarro

7 minuuttia luettu

Ferrari World -päiväretket Dubaista

Ferrari World Abu Dhabi | ©Felipe Massa

Yksi Dubain pakollisista aktiviteeteista on vierailla Ferrari Worldissa, maailman suurimmassa sisäpuistossa, joka on omistettu yksinomaan automerkille. Virallisten myymälöiden ja gallerioiden lisäksi, joissa esitellään Ferrari-autojen kehitystä vuosien varrella, tämä puisto on kuuluisa vuoristoradoista ja -ajeluista.

Ferrari Worldiin pääseminen on melko helppoa, ja tarjolla on erilaisia kierroksia riippuen siitä, kuinka kauan haluat jatkaa vierailuasi tai mihin haluat käyttää enemmän aikaa. Vaikka vaihtoehtoja on monia, olen tarkastellut parhaita vaihtoehtoja, jotta voit alkaa lämmitellä ja varata matkasi Ferrari Worldiin.

1. Ferrari World ja Abu Dhabin kaupunkikierros

Ferrari World Abu Dhabi -lippu| ©DAVID
Ferrari World Abu Dhabi -lippu| ©DAVID

Jos olet menossa Ferrari Worldiin, mutta et halua jättää väliin mahdollisuutta vierailla Abu Dhabin muilla alueilla, YAS-saari, jossa huvipuisto sijaitsee, on yksi näiden retkien pysähdyspaikoista, mutta ensin vierailet erikoistuneen oppaan johdolla Sheikh Zayedin moskeijassa tai kuninkaallisissa palatseissa. Kaiken tämän voit tehdä mukavasti ja turvallisesti tietäen, että sisäänpääsymaksut sisältyvät hintaan. Lisäksi matkustat jaetulla bussikuljetuksella, joka kuljettaa sinut hotellista jokaiseen matkan kohteeseen noin 190 eurolla.

Nämä matkat ovat tietysti pääasiassa tarkoitettu Dubaista Ferrari Worldiin menemiseen, joten vierailut muualla Abu Dhabissa ovat nopeita, vaikka sinulla onkin enemmän kuin tarpeeksi aikaa ottaa valokuvia ja säilyttää muistoja. Hyvä puoli on se, että koska kyseessä on pitkä, päivän mittainen kierros, siihen sisältyy yleensä juoma ja pyynnöstä myös lounas, joten sinulla riittää energiaa ajaa kaikilla Ferrarin kyydillä.

Vaikka vietät puistossa pitkän iltapäivän (noin 4 tuntia) ja ehdit ajaa kaikilla vuoristoradoilla useammin kuin kerran, simulaattori ja go-kartit eivät sisälly näihin retkiin.

Faktoja ja lukuja

 • Hinta: noin 190 euroa.
 • Kesto: noin 10 tuntia (4 tuntia Ferrari Worldissa).
 • Sisältää: sisäänpääsyliput Ferrari Worldiin, kuljetukset, pikakierros Abu Dhabissa ja erikoistunut opas.
 • Suositellaan, jos: Ferrari World -matkan aikana haluat myös vierailla Abu Dhabissa.

Varaa retki Ferrari Worldiin

2. Retki Dubaista Ferrari Worldiin, jossa on mukana ajosimulaattori

Ferrari Worldista nauttiminen| ©Kyle Taylor
Ferrari Worldista nauttiminen| ©Kyle Taylor

Pääsy Dubaista Ferrari World Abu Dhabiin on paljon helpompaa, jos teet sen järjestetyllä kiertomatkalla, usko pois. Miksi sanon näin? Koska voit varata kaiken kerralla ja yhdellä hinnalla, joka alkaa 100 eurosta, sillä näihin retkiin sisältyy täydellinen sisäänpääsy puistoon ja kuljetus yksityisellä linja-autolla. On suuri etu, että voit matkustaa mukavasti ilmastoidussa ajoneuvossa, joka noutaa sinut hotellista ja vie sinut puistoon pienen ryhmän kanssa.

Nauti kaikista puiston aktiviteeteista

Kun vältät kuljetukset tai liikkumisen Abu Dhabissa, sinulla on enemmän kuin tarpeeksi aikaa (noin 5 tuntia) käydä Ferrari Worldin yli 30 nähtävyydessä ja jopa tuntea itsesi oikeaksi kilpa-ajajaksi kartingradalla ja simulaattorissa. Säästösi eivät ehkä riitä auton ostamiseen, mutta ne riittävät siihen, että voit piipahtaa suurimmassa Ferrari-myymälässä ja ostaa matkamuistoja vierailustasi.

Neuvoni on tarkistaa , sisältyykö ruoka hintaan vai ei, sillä useimmissa tapauksissa se ei sisälly. Jos näin on, ei hätää, sillä Ferrari Worldissa on ravintoloita, joista valita. Vaikka olemme Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, italialainen keittiö on tämän teemapuiston tähti, joten voit ladata akkujasi hyvällä pizzalla. Älä unohda ajaa Formula Rossa -vuoristoradalla, joka on maailman nopein vuoristorata.

Tutustu perinteisempään kaupunginosaan

Jos adrenaliiniryöppy on sinusta ylivoimainen, älä huoli, sillä nämä matkat Abu Dhabiin Dubaista sisältävät nopean vierailun ammattitaitoisen oppaan johdolla Sheikh Zayedin moskeijaan, joka on hyvin perinteinen mutta valtavan kaunis paikka ja joka toimii vastapainona sille, että voit tutustua Abu Dhabiin Ferrarin ulkopuolella.

Mielenkiintoisia faktoja

 • Hinta noin 190 euroa.
 • Kesto: noin 7 tuntia (5 tuntia Ferrari Worldissa).
 • Sisältää: sisäänpääsymaksut Ferrari Worldiin (jossa on ajosimulaatio ja karting), kuljetukset, vierailu Sheikh Zayedin moskeijaan.
 • Suositellaan, jos: haluat viettää puoli päivää Ferrari Worldissa.

Varaa retki Ferrari Worldiin

3. Täysi yksityinen kierros Ferrari Worldiin Dubaissa

Vuoristoradasta nauttiminen| ©Laurence Olivier
Vuoristoradasta nauttiminen| ©Laurence Olivier

Ferrari on synonyymi yksinoikeudelle, eikä ole erikoisempaa tapaa vierailla sen Abu Dhabissa sijaitsevassa teemapuistossa kuin yksityinen kuljetus. Valitsemanasi päivänä ammattitaitoinen autonkuljettaja noutaa sinut Dubain hotellistasi ja vie sinut Ferrari Worldiin ilman, että sinun tarvitsee odottaa muita matkustajia tai pysähtyä välissä. Puistossa voit tutustua kaikkiin alueisiin, nähtävyyksiin, kauppoihin ja museoihin kiirehtimättä, koska tiedät, että kun päätät lähteä, kuljettajasi odottaa sinua.

Koska kyseessä on yksityinen retki, jossa valitset itse noutoaikasi ja -paikkasi, näiden retkien hinta on hieman korkeampi (alkaen 120 €), mutta se on sen arvoista, jos olet hyvin selvillä siitä, että haluat mennä Ferrari Worldiin ja kokea koko päivän ajan puiston läpi kulkevan adrenaliiniryöpyn.

Hyödyllistä tietoa

 • Hinta: noin 120 €.
 • Kesto: noin 8 tuntia.
 • Sisältää: täyden sisäänpääsyn Ferrari Worldiin, yksityiset kuljetukset ja nouto hotellista.
 • Suositellaan, jos: haluat nauttia Ferrari Worldista kaikessa rauhassa.

Varaa retkesi Ferrari Worldiin

4. Ferrari World Express -retki

Vierailu Ferrari Worldissa Abu Dhabissa| ©Wajahat Mahmood
Vierailu Ferrari Worldissa Abu Dhabissa| ©Wajahat Mahmood

Jos haluat päiväretkelläsi Abu Dhabiin käydä Ferrari Worldissa, mutta et ole kiinnostunut pääsemään sinne ja sen vuoristoratoihin, suosittelen varaamaan Abu Dhabin kaupunkikierroksen, johon sisältyy nopea vierailu puistossa. Nämä kierrokset ovat hyvin kattavia, sillä niillä on erikoistunut opas ja ne pysähtyvät myös kaupungin muissa nähtävyyksissä. Hinta on hieman edullisempi (noin 60 euroa), sillä se ei sisällä sisäänpääsymaksuja.

Ferrari World on maailman suurin sisätiloissa sijaitseva teemapuisto, joten vaikka et haluaisikaan mennä sisälle, suosittelen, että menet katsomaan sitä ainakin ulkopuolelta. Voin vakuuttaa, että valtava punainen kupoli tekee sinuun vaikutuksen ja haluat ottaa useamman kuin yhden kuvan. Vaikka sinulla ei olisikaan lippua puistoon, voit silti käydä virallisissa kaupoissa ja ostaa matkamuistoja.

Mielenkiintoisia faktoja

 • Hinta noin 60 euroa.
 • Kesto: noin 5 tuntia.
 • Sisältää: kuljetukset jaetulla ajoneuvolla.
 • Suositellaan, jos: haluat vain nähdä Ferrari Worldin, mutta et halua maksaa sisäänpääsystä.

Varaa retki Ferrari Worldiin

5. Ei jonoa -retki Ferrari Worldiin

Kaukaa, Ferrar World -vuoristorata| ©Jenn Reitz
Kaukaa, Ferrar World -vuoristorata| ©Jenn Reitz

Jos olet koskaan käynyt suuressa teemapuistossa, kuten Ferrari Worldissa, joka vastaanottaa tuhansia turisteja joka päivä, tiedät, että jonot jokaiseen nähtävyyteen voivat olla hyvin pitkät, jolloin odotusaika on enemmän kuin vuoristoradasta nauttiminen. Minun neuvoni? Varaa retki, joka sisältää etuoikeutetun sisäänpääsyn ilman jonottamista. Se maksaa noin 200 euroa, mutta lupaan, että sijoitat parempaan kokemukseen.

Oletko koskaan tuntenut, että olet jonottanut tuntikausia ja viettänyt vuoristoradassa vain alle 5 minuuttia? Näin sinulle käy, kun ajat Formula Rossa-radalla, jos sinulla ei ole lippua, jolla ei tarvitse jonottaa.

Muuten voit ohittaa jonot. Loppujen lopuksi jokainen minuutti tässä puistossa on tärkeä, ja siellä on niin paljon nähtävää ja tehtävää! Lisäksi saavut Ferrari Worldiin yksityisellä kuljetuksella pienen ryhmän muiden vierailijoiden kanssa, joten odotusaika lyhenee alusta alkaen. Yhteensä yli 6 tuntia, jonka aikana autot ja vuoristoradat saavat sinut innostumaan vauhdistaan.

Mielenkiintoisia faktoja

 • Hinta noin 200 euroa.
 • Kesto: noin 6 tuntia.
 • Sisältää: täydet liput Ferrari Worldiin etuoikeutetulla sisäänpääsyllä (ei jonotusta), yksityiset kuljetukset ja nouto hotellista.
 • Suositellaan, jos: et pidä jonottamisesta ja haluat ajaa laitteilla useita kertoja.

Varaa retki Ferrari Worldiin

6. Retki Ferrari Worldiin ja Warner Bros Parkiin Abu Dhabissa

Warner Bros World Abu Dhabi| ©Alessandro Cirillo
Warner Bros World Abu Dhabi| ©Alessandro Cirillo

Oletko huvipuistojen ystävä ja haluat nähdä ne kaikki? Jos tiedät jo, että haluat Abu Dhabista Ferrari Worldiin, suosittelen varaamaan retken, joka sisältää myös sisäänpääsyn ja kuljetuksen Warner Bros Worldiin, joten voit käydä molemmissa puistoissa samana päivänä noin 150 euron yhteishintaan. Koska molemmat sijaitsevat YAS-saarella, yksityinen linja-auto, joka noutaa sinut hotelliltasi Dubaissa, vie sinut myös puistosta toiseen.

Jos matkustat lasten ja perheen kanssa, tämä retki on loistava vaihtoehto. Ensinnäkin se on paljon kattavampi, ja siinä yhdistyvät kaksi viihdyttävää ja lapsiystävällistä puistoa (erityisesti Warner Park, jossa on laitteita, joista pienimmät nauttivat täysillä).

Toisaalta, jos sinulla on yksityinen kuljetus, joka hakee sinut hotellilta ja vie sinut keskipäivällä Ferrari Worldista Warner Bros Parkiin, sinun on paljon helpompi liikkua lasten kanssa. Muista kuitenkin, että kun varaat retken verkossa, sinun on ilmoitettava, että olet lähdössä lasten kanssa, sillä pääsymaksua alennetaan ja bussissa voi olla erityisiä istuimia lapsia varten.

Faktoja ja lukuja

 • Hinta: noin 150 euroa.
 • Kesto: noin 10 tuntia.
 • Sisältää: täydet sisäänpääsyt Ferrari Worldiin ja Warner Bros Parkiin, yksityiset kuljetukset ja nouto hotellista.
 • Suositellaan jos: pidät huvipuistoista.

Varaa retki Ferrari Worldiin

Kannattaako Ferrari World Parkiin mennä?

Simulaattorista nauttiminen| ©Harald Felgner
Simulaattorista nauttiminen| ©Harald Felgner

Jos pidät adrenaliinista, Formula 1 -kilpailujen katselusta televisiosta, historiallisen tuotemerkin historiaan tutustumisesta ja Abu Dhabin modernin puolen löytämisestä, sinun on mentävä Ferrari World Parkiin. Älä kuitenkaan odota samanlaista puistoa kuin esimerkiksi Disneylandissa, sillä sen tyyli on täysin erilainen. Jos et ole 100-prosenttisesti vakuuttunut siitä, että haluat mennä sinne, tai jos et ole erityisen kiinnostunut autoista, ei kannata maksaa korkeaa pääsymaksua.

Toisaalta, jos olet kiinnostunut ajamaan maailman nopeimmalla vuoristoradalla, Formula Rossalla, muista tarkistaa ensin viralliselta verkkosivustolta, onko se auki, sillä tiettyinä aikoina se on suljettu huolto- tai turvallisuussyistä, etkä halua ostaa lippua vain saadaksesi myöhemmin tietää, ettei se olekaan käytettävissä.

Varaa matkasi Ferrari Worldiin

Kuinka paljon aikaa tarvitsen Ferrari Park Abu Dhabissa vierailuun?

Kilparata| ©Neil Tonge
Kilparata| ©Neil Tonge

Se riippuu siitä, kuinka kiinnostunut olet Ferrarista ja kuinka paljon haluat ratsastaa laitteilla. Neuvoni on, että kun otetaan huomioon, että jokaiselle vuoristoradalle on yleensä pitkät jonot sisäänpääsyä ja ajamista varten, kannattaa varata puistoon vähintään puoli päivää.

Löydät kaiken, mitä tarvitset koko päiväksi, ravintoloista kauppoihin, tanssiesityksiin, akrobatiaesityksiin ja jopa optisiin illuusioihin. Jotta voit järjestää vierailusi, muista tarkistaa kunkin nähtävyyden aukioloajat ja tarkistaa, ovatko ne auki vai suljettu huoltotöiden vuoksi.

Varaa Ferrari World -kierroksesi

Mitä nähtävyyksiä ei kannata jättää väliin Ferrari Parkissa?

Formula Rossa -radalla Ferrari World Parkissa| ©Jim Hoffmann
Formula Rossa -radalla Ferrari World Parkissa| ©Jim Hoffmann

Ferrari Worldissa sinua odottaa yhteensä 19 nähtävyyttä. Jotkin niistä ovat jännittävämpiä kuin toiset, mutta jos pidät adrenaliinista, nopeudesta ja autoista, mikä tahansa niistä saa sinut tuntemaan olosi hieman Formula 1 -kuljettajaksi ennen kilpailua ja sen aikana.

Formula Rossa: nopein

Formula Rossa on epäilemättä ehdoton valinta, sillä se saavuttaa maksiminopeutensa vain 5 sekunnissa, ja vaikka se on lyhyt (kokonaismatka on alle 2 minuuttia), se on erittäin intensiivinen ja saa sydämesi sykkimään ulos suustasi.

Forano GT

Toinen kiinnostava nähtävyys on Fiorano GT Challenge, jossa voit tuntea itsesi kilpa-ajajaksi yrittäessäsi saada autosi ensimmäisenä maaliin.

Tämä vuoristorata koostuu itse asiassa kahdesta rivistä vanhoja Ferrari-autoja. Molemmat ryhmät starttaavat samaan aikaan, mutta vain toinen saapuu maaliin ensimmäisenä, joten haluat varmasti ajaa useammin kuin kerran saadaksesi voittosi.

G-Force

Tämä kyyti on vapaata pudotusta, mutta adrenaliiniryöpyn lisäksi nautit myös ylöspäin avautuvista näkymistä.

Näköalatasanteen tavoin nähtävyys nostaa sinut yli 60 metriä rakennuksen punaisen kupolin yläpuolelle, joten saat uskomattomat näkymät.

Ferrari Galleria

Jos olet menossa Ferrari Worldiin, koska pidät autoista, sinun on kuunneltava viimeistä suositustani: Galleria Ferrari, jossa voit tutustua merkin historiaan sen edustavimpien kilpamallien kautta.

Mitä muuta Yas Islandilla voi tehdä?

Yass Marina auringonlaskun aikaan| ©Nick Webb
Yass Marina auringonlaskun aikaan| ©Nick Webb

Yas Island ei ole vain Ferrari Worldin koti. Vain 30 minuutin ajomatkan päässä Abu Dhabista sijaitsevalla keinotekoisella saarella sinua odottaa muitakin aktiviteetteja ja suunnitelmia, jotka voit yhdistää teemapuistomatkasi kanssa, kuten ranta-alue tai esityksiä ja konsertteja.

Saarella voit tutustua läheltä Yas Marinan radalle, jossa järjestetään Abu Dhabin Formula 1 Grand Prix -kilpailu, ja voit myös rentoutua Yas Bayssä, joka on valtava rantalaituri, jossa on ravintoloita, klubeja ja luksushotelleja.

Kuinka paljon odotat Ferrari Worldia? Kuten huomaat, matkasi nopeuden, adrenaliinin ja italialaisten autojen maailmaan on helppo järjestää.

Varaa matkasi Ferrari Worldiin

UKK

 • Mitä Ferrari Worldissa voi tehdä?

  Teemapuistossa on tarpeeksi nähtävyyksiä koko päiväretken ajaksi, joten useimmat vierailut kestävät noin 9 tuntia.

 • Kuinka kauan kestää vierailla Ferrari Worldissä?

  Tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Formula Rossa, maailman nopein vuoristorata, joka saavuttaa 240 mailia tunnissa vain 5 sekunnissa, GT Fiorano Challenge, joka muistuttaa toimintaelokuvan takaa-ajoa, G-Force, sukkula, joka vie sinut 62 metrin korkeuteen ilmaan ja putoat vapaasti 12 metrin sekuntinopeudella, ja tietenkin mahdollisuus ajaa oikeaa Ferraria.

 • Mikä on paras aika vuodesta vierailla Ferrari Worldissä?

  Koko huvipuisto on sisätiloissa ja täysin ilmastoitu, joten kuumuus ei ole ongelma kesällä. Jos haluat kuitenkin suunnitella vierailusi paremmin, voit yrittää ajoittaa vierailusi Ferrari Worldissa järjestettävien tilapäisten tapahtumien, kuten julkkisluistelijoiden ajeluiden ja Bollywood-esitysten, aikaan.