Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Asiat, Jotka Voit Tehdä Atlantis The Palm Dubaissa

Upeaa lomaa varten sinun on käytävä Dubaissa sijaitsevassa Atlantis The Palm -hotellissa. Tässä on joitakin parhaita asioita, joita voit tehdä tässä ylellisessä paikassa.

Andressa García

Andressa García

8 minuuttia luettu

Asiat, Jotka Voit Tehdä Atlantis The Palm Dubaissa

Atlantis The Palm | ©Likith T

Yksi Dubain parhaista nähtävyyksistä ja aktiviteeteista on vierailla Atlantis The Palmissa, Persianlahdella sijaitsevassa luksuslomakeskuksessa , joka ihastuttaa vaikuttavilla tiloillaan ja laajalla valikoimallaan viihde- ja vesiurheiluaktiviteetteja.

Atlantis The Palmin tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluu Aquaventure-vesipuisto, jossa on jännittäviä liukumäkiä, hitaita jokia ja vesileikkialueita lapsille. Nautit myös delfiinien kanssa uimisesta Dolphin Bayssä ja vierailusta The Lost Chambersin akvaariossa, jossa voit tutustua monenlaiseen merielämään.

1. Vieraile Aquaventure-vesipuistossa

Aquaventure| ©Cyril S
Aquaventure| ©Cyril S

Aquaventure on yksi Dubain suurimmista ja suosituimmista vesipuistoista, ja se sijaitsee Palm Jumeirahin keinotekoisella saarella. Osa siitä, mitä tulet rakastamaan tässä paikassa, on se, että se tarjoaa laajan valikoiman vesinähtävyyksiä, kuten yli 30 vesiliukumäkeä, nopeasti virtaavia jokia, rannan ja uima-altaita.

Ennen kuin menet tähän paikkaan, suosittelen, että otat selvää Aquaventuresta ja kaikesta, mitä sinun on tiedettävä, jotta saat vierailustasi kaiken irti. Päivälipulla pääset nauttimaan pimeästä ja mutkittelevasta Aquacondan vesitunnelista, mutta voit myös nousta kellukkeelle ja ratsastaa joen koskenlaskussa. Jos haluat äärimmäisempää hauskanpitoa, suosittelen kiipeämistä Zigguratille ja hyppäämistä yli 27 metristä Leap of Faith -hyppyrimäessä.

Tulet rakastamaan hengailua yksityisellä rannalla ja nauttimaan kevyistä välipaloista ja virvokkeista. Jos olet menossa lasten kanssa, suosittelen viemään heidät Splashersiin, joka on erityinen lasten vesileikkipaikka. Sisällä voit nauttia monista palveluista, kuten ravintoloista, matkamuistomyymälöistä, kaapeista ja auringonottoalueista.

Kannattaa tietää, että monissa nähtävyyksissä on korkeus- ja ikärajoituksia, mikä takaa kävijöiden turvallisuuden. Lisäksi lippujen hinnat voivat vaihdella yksittäisten pakettien tai tarjolla olevien kampanjatarjousten mukaan.

Mielenkiintoiset yksityiskohdat

 • Hinta: Yleensä pääsymaksu tästä kompleksista nauttimiseen on noin 80 euroa per henkilö.
 • Aukioloajat: Voit vierailla tässä kohteessa maanantaista sunnuntaihin klo 10:00-18:00.

Varaa liput Aquaventure-vesipuistoon

2. Lähde pikaveneajelulle tutustumaan Dubaihin

Lähde veneajelulle| ©Nacho Pintos
Lähde veneajelulle| ©Nacho Pintos

Vesiaktiviteetteihin, joita tämän hotellin ulkopuolella kannattaa harrastaa, kuuluu mukava pikaveneajelu, tai voit vaikka hypätä risteilylle Dubai Marina -venesataman ympäri ja ihailla rantoja ja vesimaisemia hotellin ympärillä. Dubain pikaveneajelusta tulet pitämään, sillä se on täynnä jännitystä.

Osa siitä, mistä nautit tämän kokemuksen aikana, on kaupungin horisontin, rantojen ja nähtävyyksien maisemat vedestä käsin. Riippuen siitä, minkälaisen kokemuksen haluat valita, voit viettää vesillä noin kolmekymmentä minuuttia. Ja mitä nopeuteen tulee, tämäntyyppisissä ajeluissa voit nauttia adrenaliiniryöpystä tai voit rentoutua vene- tai pikaveneajelun aikana.

Näiden ajelujen reitit voivat vaihdella valitsemasi retken tyypin mukaan, mutta lähes kaikissa kokemuksissa sinulla on mahdollisuus nähdä ja nähdä ikonisia paikkoja, kuten Burj Khalifa, Burj Al Arab, The Palm -alueen loppuosa, muun muassa; kaikki tämä lähtee Atlantis-hotellista.

Tämän kokemuksen aikana sinulla on mahdollisuus nauttia muista mukavuuksista, kuten juomista ja välipaloista, jotka sisältyvät alukseen. Voit myös ottaa matkan aikana valokuvia joko itsestäsi ja muista aktiviteettiin osallistujista tai maisemista, joista nautit matkan aikana.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia

 • Hinta: Vene-, moottorivene- tai risteilymatkasta joudut maksamaan noin 46 euroa henkilöä kohden.
 • Aikataulu: Tämä aktiviteetti voi kestää 30 minuutista kahteen tuntiin riippuen siitä, minkälaisen retken valitset.

Varaa pikaveneajelu Dubaissa

3. Kokeile ruokaa yhdessä hotellin monista ravintoloista

Dubain ruoka| ©Nacho Pintos
Dubain ruoka| ©Nacho Pintos

Koska Dubaissa on monia kulttuureja ja monenlaista ruokaa, ei ole epäilystäkään siitä, että yksi niistä asioista, joita Dubaissa kannattaa tehdä, on kokeilla erilaisia ruokia ja ruokalajeja, joita valmistetaan keittiössä ympäri kaupunkia. Tässä tapauksessa Atlantis The Palm on erinomainen paikka lähteä Dubain ruokakierrokselle, jotta voit tutustua paikalliseen ruokaan ja muuhun.

Hotellin sisällä on useita vaihtoehtoja nauttia hyvästä ruoasta, voit käydä Aquaventure-vesipuistossa sijaitsevassa The Burger Joint -ravintolassa, joka tarjoaa hampurilaisia ja pikaruokaa. Gourmet-hampurilaisten lisäksi voit kokeilla erilaisia liha-, kana- ja kasvisvaihtoehtoja sekä ranskalaisia, sipulirenkaita ja muita tyypillisiä pikaruokailun lisukkeita.

Tässä on luettelo muista upeista ravintoloista, joita löydät Atlantis The Palmista:

 • Hakkasan Tämä tasokas ravintola tarjoilee kantonilaista ruokaa, jossa on nykyaikaisia vaikutteita. Sen omistaa Michelin-tähdellä palkittu kokki And Toh.
 • Bread Street Kitchen and Bar Täällä voit maistella brittiläisen keittiön parhaita antimia. Se on erikoinen paikka, jonka omistaa keittiömestari Gordon Ramsay, ja sisällä voit nauttia intiimissä tai ulkoilmatilassa.
 • Ossiano on Michelin-tähdellä palkittu, ja sen sisustus saa sinut nauttimaan miellyttävästä ateriasta perheen tai ystävien kanssa. Tietenkin voit nauttia mereneläviä.
 • Kaleidoskooppi Tämä on ravintola, jossa voit nauttia erilaisia kansainvälisiä ruokia mausteisesta intialaisesta ruoasta herkullisiin ranskalaisiin leivonnaisiin.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia

 • Hinta: Jos haluat syödä jossakin näistä ravintoloista, sinun on maksettava vähintään 108 euroa per henkilö per ruokalaji.
 • Aukioloajat: Ravintolat ovat toiminnassa lähes koko päivän, koska ne palvelevat hotellissa majoittuvien makua ja tarpeita.

Lähde gastronomiselle kierrokselle Dubaihin

4. Tutustu merieläinpuistoon Lost Chambers Aquarium

Lost Chambers -akvaario| ©Markus Hil
Lost Chambers -akvaario| ©Markus Hil

Lost Chambers Aquarium -merieläinpuisto on vaikuttava paikka, jossa voit tutustua erilaisiin merieläinlajeihin ja viettää laatuaikaa. Siellä voit kok ea muun muassa Aquaventure-vesipuiston ajeluja ja liukumäkiä. Lost Chambers Aquariumissa sinulla on myös mahdollisuus tavata noin 65 000 merieläintä.

Meripuistokierroksen aikana voit oppia monia yksityiskohtia syvänmeren elämästä puistossa tarjottavien erilaisten interaktiivisten näyttelyiden ja opetustoimien ansiosta. Toinen Lost Chambersin nähtävyys, josta tulet pitämään, on megaluokan lasitunnelit, joista saat panoraamanäkymän merieläimiin ja pääset lähietäisyydelle haiden, hummereiden, rauskujen ja piraijojen kanssa.

Kiinnostavat yksityiskohdat

 • Hinta: Päästäksesi sisään katsomaan eri merieläimiä sinun on maksettava noin 95 euron pääsymaksu per henkilö.
 • Aukioloajat: Voit vierailla tässä puistossa maanantaista sunnuntaihin klo 10:00-18:00.

Osta liput kohteeseen Lost Chambers Aquarium

5. Nauti hotellin yksityisestä rannasta ja vesiaktiviteeteista.

Dubain ranta| ©keithusc
Dubain ranta| ©keithusc

Yksi tämän hotellin nähtävyyksistä, joka varmasti tekee sinuun suurimman vaikutuksen, on sen yksityinen ranta , jolle vain hotellissa majoittuvilla on pääsy. Yksityisillä rantatiloilla sinulla on mahdollisuus rentoutua ja nauttia auringosta sekä harrastaa erilaisia vesiaktiviteetteja, kuten vesihiihtoa, melontaa, purjelautailua ja paljon muuta.

Jos haluat tietää lisää tästä keinotekoisesta rannasta, sinun on hyvä tietää, että se ulottuu yli 1,4 kilometrin pituiseksi ja sitä ympäröi trooppinen kasvillisuus Dubaissa sijaitsevalla keinotekoisella Palm Jumeirah -saarella. Erikoista tässä keinotekoisessa rannassa on lisäksi se, että se on rakennettu yli 7 miljoonasta kuutiometristä hiekkaa, joka on peräisin suoraan Persianlahdelta.

Kaikkien rannalla harrastettavien vesiaktiviteettien lisäksi voit nauttia myös erilaisista nähtävyyksistä, kuten Aquaventure-vesipuistosta tai Lost Chambers -akvaariosta, jotka ovat hyvin lähellä keinotekoista rantaa.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia

 • Hinta: Jos majoitut Dubaissa sijaitsevassa Atlantis The Palm -hotellissa, sinun on maksettava noin 5 euron päivämaksu per henkilö päästäksesi rannalle ja nauttiaksesi rannasta.
 • Aukioloajat: Ranta on avoinna koko päivän joka päivä, joten voit mennä nauttimaan siitä milloin haluat.

Varaa jahtikierros Dubain venesatamaan

6. Rentoudu ShuiQi-kylpylässä, joka tarjoaa hierontapalveluja.

Kylpyläpäivä| ©Atlantis The Palm, Dubai
Kylpyläpäivä| ©Atlantis The Palm, Dubai

Jos haluat viettää aikaa nauttien hotellin tarjoamista rentoutumis- ja kylpyläpalveluista, suosittelen vierailua ShuiQi Spa -kylpylässä, joka on yksi Arabiemiraattien suurimmista ja tunnetuimmista kylpylöistä. Kylpylä houkuttelee tuhansia kävijöitä kaikkialta maailmasta paitsi tilojensa, myös laajan valikoiman rentoutus- ja hyvinvointihoitojaan vuoksi.

Vesihierontakylvyt, höyrysaunat, saunat ja rentoutumisaltaat ovat osa palveluista, joista voit nauttia kylpylässä. Voit myös nauttia hieronnoista, kasvohoidoista, vartalohoidoista ja kääreistä. Mikä parasta, kaikki hoidot toteutetaan korkealaatuisilla luonnonmukaisilla ja orgaanisilla tuotteilla.

Kaiken tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus nauttia ShuiQi Spa -kylpylän tarjoamista kauneuspalveluista, kuten kampauksesta, manikyyristä ja pedikyyristä. Jos kuntoilu on sinun juttusi, voit myös mennä nauttimaan kylpylän tarjoamasta eksklusiivisesta kuntosalista. Sieltä löydät erilaisia monitoimilaitteita, joilla voit harrastaa kuntoilua samalla kun nautit panoraamanäkymistä merelle, mikä on uskomaton kokemus.

Kaiken tämän lisäksi tulet rakastamaan vierailuasi kylpylässä tämän paikan suunnittelun ja rakenteen ansiosta, mikä varmasti rohkaisee sinua ottamaan pari kuvaa. Tulet ilahtumaan siitä, että jos majoitut hotelliin, voit nauttia ilmaisesta istunnosta kylpylässä.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia

 • Hinta: Hinnat vaihtelevat haluamasi hoitotyypin ja hoidon keston mukaan.
 • Aukioloajat: Kylpylä aukeaa vuodenajan mukaan, eli kesällä sillä on yksi aikataulu ja talvella eri aikataulu, mutta tarkat aukioloajat on tarkistettava paikan virallisilta verkkosivuilta, jotta saat ajantasaiset tiedot.

7. Ota lapset mukaan nauttimaan hotellin nähtävyyksistä

Nautilus lapsille| ©Gregg L Cooper
Nautilus lapsille| ©Gregg L Cooper

Yksi asia, joka sinun kannattaa tehdä, jos menet Atlantis The Palm -hotelliin lasten kanssa, on viedä heidät nauttimaan hotellin sisällä olevista eri nähtävyyksistä. Parasta tässä on se, että hotellissa on erityisiä alueita, joissa myös lapset voivat nauttia hauskanpidosta. Leikkialueet on jaettu ikäryhmittäin, ja osa on tarkoitettu lapsille ja osa teini-ikäisille.

Lapsille suunnattuihin suunnitelmiin kuuluvat luovuusalueet, joissa 12-vuotiailla lapsilla on mahdollisuus päästää mielikuvituksensa valloilleen erilaisten piirustus- ja maalaustehtävien parissa. Käytettävissä on myös leikkialue, jossa on laaja valikoima pelejä ja leluja kaikenikäisille lapsille.

Toinen suosittu alue hotellissa on videopelihuone, jonne voit viedä lapset leikkimään xboxilla, play stationilla ja uusimman sukupolven tietokoneilla. Uteliaammat lapset voit viedä vedenalaiseen elokuvateatteriin, jossa he pääsevät lähelle merieläimiä, katsovat heille sovitettuja elokuvia ja oppivat uskomattomia faktoja merestä.

Myös vanhemmat nuoret löytävät hotellista paljon hauskaa, sillä heille on tarjolla myös erilaisia virkistys- ja mielenkiintoisia aktiviteetteja. Niitä ovat muun muassa päivittäiset merikoulutusohjelmat ja The Zone -niminen paikka, joka on vain 13-17-vuotiaille nuorille tarkoitettu paikka, jossa he voivat tavata, olla vuorovaikutuksessa, leikkiä ja tanssia ilman aikuisia tai lapsia.

Yksityiskohdat kiinnostavista kohteista

 • Hinta: Eri aktiviteettien hinnat voivat vaihdella valitsemasi aktiviteetin mukaan.
 • Aikataulu: Aikataulut vaihtelevat sen mukaan, minkälaista toimintaa lapset tai nuoret aikovat tehdä. Yleensä lapsille ja nuorille suunnattuja aktiviteetteja järjestetään aamulla ja iltapäivällä.

Varaa liput Aquaventure-vesipuistoon

8. Nauti panoraamanäkymistä Skyview-baarista

Skyview-baari| ©Gaz n Nic
Skyview-baari| ©Gaz n Nic

Kaiken sen hauskan lisäksi, mitä voit kokea Dubain Atlantis The Palmissa, yksi spektaakkeli, jota et todellakaan voi jättää väliin, on panoraamanäkymät kaupungin horisonttiin. Hyvä paikka tähän on Skyview Bar, joka on Burj Al Arabin 27. kerroksessa sijaitseva cocktailbaari. Vaikuttavinta tässä paikassa on se, että se on 200 metriä korkea, joten panoraamanäkymät kaupunkiin ovat henkeäsalpaavat.

Vaikka se ei sijaitse Atlantis The Palm -hotellin sisällä, tästä baarista avautuvat näkymät sekä Burj Khalifan näkymät antavat sinulle mahdollisuuden nähdä The Palm -hotellin kaikessa komeudessaan. Atlantiksesta pääset Burj Al Arabiin erittäin helposti, jopa kävellen. Suosittelen tätä kokemusta, jos yövyt Atlantiksessa, sillä tämä baari esiintyy monilla maailman kuuluisimpien ja kummallisimpien baarien listoilla, koska sieltä on henkeäsalpaavat panoraamanäkymät Dubain horisonttiin ja Arabianlahdelle.

Löydät todennäköisesti itsesi väkijoukosta vieraillessasi, sillä se on yksi suosituimmista sekä turistien että paikallisten keskuudessa. Skyview-baarissa voit maistella laajaa valikoimaa tunnusomaisia cocktaileja, hienoja viinejä ja ensiluokkaisia väkeviä alkoholijuomia. Sinulla on myös mahdollisuus maistella hienoa valikoimaa kansainvälisen keittiön välipaloja ja jälkiruokia. Muista juomista voit valita iltapäiväteevaihtoehdon, joka on suosittu vierailijoiden keskuudessa.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia

 • Hinta: Skyview-baarissa oleskelun vähimmäiskulutus on 70 euroa per henkilö yön aikana. Ruokien hinnat voivat vaihdella niiden valmistuksen ja ainesosien mukaan.
 • Aukioloajat: Voit vierailla tässä ravintolassa maanantaista torstaihin sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 15:00 ja keskiyöllä. Perjantaisin voit vierailla kello 19:00 ja 2:00 välillä.

9. Lähde retkelle läheiseen aavikkoon

Dubain aavikko| ©Enrico Strocchi
Dubain aavikko| ©Enrico Strocchi

Vaikka tämä ei ole hotellin sisäinen aktiviteetti, voit tehdä retken Dubain aavikolle Atlantis The Palm -hotellista käsin. Tämä on epäilemättä yksi parhaista kokemuksista tässä maassa, sillä kyseessä on aavikkosafari, josta nautit 4x4-ajoneuvolla.

Useimpiin näistä Dubain aavikkosafareista kuuluu grilliruokailu ja show, mutta sinulla on myös mahdollisuus nauttia panoraamanäkymistä aavikolle ja ympäröivään maisemaan. Sinulla on myös mahdollisuus pysähtyä muutamaan paikkaan matkan varrella ja ottaa kuvia maisemista.

Maastoajokokemuksen jälkeen voit nauttia grilli-illallisen tähtitaivaan alla muiden retkikavereidesi kanssa , jotka ovat joko omia ystäviäsi tai retkellä tapaamiasi. Grilliateria koostuu yleensä paistetusta lampaasta, maustetusta riisistä ja Lähi-idän alueelle tyypillisistä kastikkeista.

Grillijuhlan aikaan ja vielä sen jälkeenkin voit nauttia vatsa- ja kansantanssiesityksestä ja kokea, millaista Dubain beduiinikulttuuri on.

Kiinnostavat yksityiskohdat

 • Hinta: Näillä retkillä voi maksaa henkilöä kohden noin 70 euroa.
 • Aika: Voit osallistua näille kierroksille eri aikoina vuodenajasta riippuen, mutta yleensä voit kokea nämä kierrokset klo 14:30 ja 16:00 välillä.

Ilmoittaudu Dubain aavikkokierrokselle

10. Vieraile Burj Khalifan observatoriossa

Burj Khalifa| ©Petteri Järvinen
Burj Khalifa| ©Petteri Järvinen

Hyvin lähellä Atlantis-hotellia sijaitsee myös Burj Khalifa, joka on yksi Dubain ikonisimmista rakennuksista ja joka on myös maailman korkeimman rakennuksen ennätys, sillä sen korkeus on noin 828 metriä. Vaikuttavan korkeutensa lisäksi tässä vaikuttavassa tornissa silmiinpistävintä on sen islamilaisen ja modernin arkkitehtuurin sekoitus.

Suosittelen ostamaan liput Burj Khalifaan, jonne pääsee Atlantis The Palm -hotellista muutamassa minuutissa. Yhteensä noin 163 kerrosta ja 124. ja 125. kerroksessa sijaitseva observatorio, joten vierailua tässä Dubain keskustassa sijaitsevassa erikoisessa paikassa ei todellakaan kannata jättää väliin.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia

 • Hinta: Burj Khalifan observatorioihin pääseminen maksaa noin 800 euron pääsymaksun.
 • Aukioloajat: Voit nauttia tämän rakennuksen observatorioista päivällä tai yöllä, joskin aukioloajat voivat muuttua vuodenajan mukaan.

Varaa liput Burj Khalifaan