Asiat, Jotka Voit Tehdä Atlantis The Palm Dubaissa

Upeaa lomaa varten sinun on käytävä Dubaissa sijaitsevassa Atlantis The Palm -hotellissa. Tässä on joitakin parhaita asioita, joita voit tehdä tässä ylellisessä paikassa.

Andressa García

Andressa García

6 minuuttia luettu

Asiat, Jotka Voit Tehdä Atlantis The Palm Dubaissa

Atlantis The Palm | ©Likith T

Yksi Dubain parhaista nähtävyyksistä ja aktiviteeteista on vierailla Atlantis The Palmissa, ylellisessä lomakeskuksessa, jonka vaikuttaviin tiloihin ja laajaan viihde- ja vesiurheilutarjontaan voit ihastua. Atlantis The Palmin tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluu Aquaventure-vesipuisto, jossa on jännittäviä liukumäkiä, hitaita jokia ja vesileikkialueita lapsille. Nautit myös delfiinien kanssa uimisesta Dolphin Bayssä ja vierailusta The Lost Chambersin akvaariossa, jossa voit tutustua monenlaiseen merielämään.

Tutustu Dubaihin pikaveneajelulla

Pikaveneajelu| ©Nacho Pintos
Pikaveneajelu| ©Nacho Pintos

Haluatko jännittävän kokemuksen? Varaamalla pikaveneajelun Dubaissa on kaikki mitä tarvitset: voit joko nauttia adrenaliiniryöpystä huippunopeudella tai rentoutua ajon aikana.

Olipa kaaos mikä tahansa, sinulla on varmasti hauskaa katsella kaupungin horisonttia, rantoja ja nähtävyyksiä vedestä käsin: näiden kyytien reitit voivat vaihdella valitsemasi retken tyypin mukaan, vaikka lähes jokainen kokemus antaa sinulle mahdollisuuden nähdä ja kokea ikonisia maamerkkejä, kuten muun muassa Burj Khalifan, Burj Al Arabin tai loput The Palmista.

Voit myös ottaa matkan aikana valokuvia joko itsestäsi ja muista aktiviteettiin osallistujista tai maisemista, joista voit nauttia matkan aikana.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia

 • Hinta: alkaen 37 euroa.
 • Aikataulu: 45 min.

Varaa pikaveneajelu Dubaissa

Kokeile ruokaa yhdessä hotellin monista ravintoloista

Dubain ruoka| ©Nacho Pintos
Dubain ruoka| ©Nacho Pintos

Koska Dubaissa on monia kulttuureja ja monenlaista ruokaa, ei ole epäilystäkään siitä, että yksi niistä asioista, joita Dubaissa kannattaa tehdä, on kokeilla erilaisia ruokia ja ruokalajeja, joita valmistetaan keittiössä ympäri kaupunkia. Tässä tapauksessa Atlantis The Palm on loistava paikka tehdä yksityinen ruokakierros Dubaissa, jotta voit tutustua paikalliseen ruokaan ja muuhun.

Hotellissa on useita vaihtoehtoja hyvään ruokaan, kuten Aquaventure-vesipuistossa sijaitseva The Burger Joint -ravintola, joka tarjoaa hampurilaisia ja pikaruokaa. Gourmet-hampurilaisten lisäksi voit kokeilla erilaisia liha-, kana- ja kasvisvaihtoehtoja sekä ranskalaisia, sipulirenkaita ja muita tyypillisiä pikaruokailun lisukkeita.

Tässä on luettelo muista upeista ravintoloista, joita löydät Atlantis The Palmista:

 • Hakkasan: Kantonilaista ruokaa tarjoileva tasokas ravintola, jolla on Michelin-tähti.
 • Bread Street Kitchen and Bar: Keittiömestari Gordon Ramsayn omistamaBread Street Kitchen and Bar tarjoilee parasta brittiläistä ruokaa.
 • Ossiano: Michelin-tähdellä palkittu ravintola, jossa tarjoillaan mereneläviä.
 • Kaleidoskooppi: Voit nauttia erilaisia kansainvälisiä ruokia mausteisesta intialaisesta ruoasta herkulliseen ranskalaiseen konditoriaan.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia

 • Hinta: Jos haluat syödä jossakin näistä ravintoloista, sinun on maksettava vähintään 108 euroa ruokalaji per henkilö. Gastronominen kierros maksaa 137 euroa, ja voit maistella kymmeniä ruokalajeja.
 • Aukioloajat: Ravintolat ovat toiminnassa lähes koko päivän, sillä ne ovat olemassa tyydyttääkseen hotellissa majoittuvien makuja ja tarpeita. Gastronominen kierros kestää 3 tuntia.

Lähde yksityiselle gastronomiselle kierrokselle Dubaihin

Tutustu merieläinpuistoon, Lost Chambersin akvaarioon

Lost Chambers -akvaario| ©Markus Hil
Lost Chambers -akvaario| ©Markus Hil

Lost Chambers -akvaarion lipuilla voit tutustua erilaisiin merieläinlajeihin ja pitää hauskaa. Joitakin elämyksiä, joita voit kokea siellä, ovat muun muassa Aquaventure-vesipuiston huvipuistolaitteet ja liukumäet. Lost Chambers Aquariumissa sinulla on myös mahdollisuus tavata noin 65 000 merieläintä.

Meripuistokierroksen aikana voit oppia monia yksityiskohtia syvänmeren elämästä puistossa tarjottavien erilaisten interaktiivisten näyttelyiden ja opetustoimien ansiosta.

Toinen Lost Chambersin nähtävyys, josta tulet pitämään, on megaluokan lasitunnelit, joista saat panoraamanäkymän merieläimiin ja pääset lähietäisyydelle haiden, hummereiden, rauskujen ja piraijojen kanssa.

Kiinnostavat yksityiskohdat

 • Hinta: 35 euroa.
 • Aukioloajat: maanantaista sunnuntaihin klo 10:00-18:00.

Osta liput Lost Chambers Aquariumiin

Nauti hotellin yksityisestä rannasta ja vesiaktiviteeteista.

Dubain ranta| ©keithusc
Dubain ranta| ©keithusc

Yksi tämän hotellin nähtävyyksistä, joka varmasti tekee sinuun suurimman vaikutuksen, on sen yksityinen ranta, jolle pääsevät vain hotellissa majoittuvat. Yksityisillä rantatiloilla sinulla on mahdollisuus rentoutua ja nauttia auringosta sekä erilaisista vesiaktiviteeteista, kuten vesihiihdosta, melonnasta, purjelautailusta ja paljon muuta.

Lisäksi varaamalla purjehduskierroksen Dubai Marinaan voit nähdä rannan eri näkökulmasta ja nähdä, kuinka ranta ulottuu yli 1,4 kilometrin pituiseksi ja on trooppisen kasvillisuuden ympäröimä Dubain keinotekoisella Palm Jumeirah -saarella.

Erikoista tässä keinotekoisessa rannassa on lisäksi se, että se on rakennettu yli 7 miljoonasta kuutiometristä hiekkaa, joka on peräisin suoraan Persianlahdelta.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia

 • Hinta: alkaen 39 euroa.
 • Aikataulu: 2-3 tuntia.

Varaa Dubain venesataman jahtikierros

Tee kierros läheisellä aavikolla

Dubain aavikko| ©Enrico Strocchi
Dubain aavikko| ©Enrico Strocchi

Vaikka kyseessä ei ole hotellin sisäinen aktiviteetti, voit tehdä retken Dubain aavikolle Atlantis The Palm -hotellista käsin. Tämä on epäilemättä yksi parhaista kokemuksista tässä maassa, sillä kyseessä on aavikkosafari, josta nautit 4x4-ajoneuvossa ja johon kuuluu kameliratsastusta ja hiekkasuksilla ratsastusta.

4x4-kierroksen aikana sinulla on mahdollisuus nauttia panoraamanäkymistä aavikolle ja ympäröivään maisemaan ja pysähtyä muutamaan paikkaan matkan varrella ottamaan kuvia maisemista.

Useimpiin näistä Dubaissa järjestettävistä aavikkosafareista sisältyy illallinen ja tanoura-show sekä valinnainen hennatatuointi tai vesiputket.

Hyödyllisiä yksityiskohtia

 • Hinta: alkaen 43 euroa.
 • Kesto: alkaen 4 tuntia, riippuen valitsemistasi aktiviteeteista.

Osallistu Dubain aavikkokierrokselle

Vieraile Burj Khalifan observatoriossa

Burj Khalifa| ©Petteri Järvinen
Burj Khalifa| ©Petteri Järvinen

Hyvin lähellä Atlantis-hotellia sijaitsee myös Burj Khalifa, joka on yksi Dubain ikonisimmista rakennuksista ja joka on myös maailman korkeimman rakennuksen ennätys, sillä sen korkeus on noin 828 metriä. Vaikuttavassa tornissa on vaikuttavimman korkeutensa lisäksi silmiinpistävintä sen islamilaisen ja modernin arkkitehtuurin sekoitus.

Suosittelen ostamaan liput Burj Khalifaan etukäteen, ja muista, että Atlantis The Palm -hotellista pääset sinne vain muutamassa minuutissa.

Yhteensä noin 163 kerrosta ja 124. ja 125. kerroksessa sijaitseva observatorio, joten vierailua tässä Dubain keskustassa sijaitsevassa erikoisessa paikassa ei todellakaan kannata jättää väliin.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia

 • Hinta: alkaen 40 euroa.
 • Aukioloajat: Voit käydä nauttimassa tämän rakennuksen observatorioista päivällä tai yöllä, joskin aukioloajat voivat muuttua vuodenajan mukaan.

Varaa lippusi Burj Khalifaan

Nauti panoraamanäkymistä Skyview-baarista

Skyview-baari| ©Gaz n Nic
Skyview-baari| ©Gaz n Nic

Kaiken sen hauskan lisäksi, mitä voit kokea Dubain Atlantis The Palmissa, yksi spektaakkeli, jota et todellakaan voi jättää väliin, on panoraamanäkymät kaupungin horisonttiin. Hyvä paikka tähän on Skyview Bar, joka on Burj Al Arabin 27. kerroksessa sijaitseva cocktailbaari. Vaikuttavinta tässä paikassa on se, että se on 200 metriä korkea, joten panoraamanäkymät kaupunkiin ovat henkeäsalpaavat.

Vaikka se ei sijaitse Atlantis The Palm -hotellin sisällä, tästä baarista avautuvat näkymät antavat sinulle mahdollisuuden nähdä The Palm -hotellin kaikessa komeudessaan. Atlantiksesta pääset Burj Al Arabiin erittäin helposti, jopa kävellen.

Skyview-baarissa voit maistella laajaa valikoimaa tunnusomaisia cocktaileja, hienoja viinejä ja ensiluokkaisia väkeviä alkoholijuomia. Sinulla on myös mahdollisuus maistella hienoa valikoimaa kansainvälisen keittiön välipaloja ja jälkiruokia. Muista juomista voit valita iltapäiväteevaihtoehdon, joka on suosittu vierailijoiden keskuudessa.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia

 • Hinta: Skyview-baarissa oleskelun vähimmäiskulutus on 70 euroa per henkilö yön aikana. Ruokien hinnat voivat vaihdella niiden valmistuksen ja ainesosien mukaan.
 • Aukioloajat: Maanantaista torstaihin sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 15:00-24:00. Perjantaisin baari on avoinna kello 19:00-2:00.

Ota lapset mukaan nauttimaan hotellin nähtävyyksistä

Nautilus lapsille| ©Gregg L Cooper
Nautilus lapsille| ©Gregg L Cooper

Yksi asia, joka sinun kannattaa tehdä, jos menet Atlantis The Palm -hotelliin lasten kanssa, on viedä heidät nauttimaan hotellin sisällä olevista eri nähtävyyksistä. Parasta tässä on se, että hotellissa on erityisiä alueita, joissa myös lapset voivat nauttia hauskanpidosta. Leikkialueet on jaettu ikäryhmittäin, ja osa on tarkoitettu lapsille ja osa teini-ikäisille.

Lapsille suunnatuista suunnitelmista löydät mm:

 • Luovuusalueet, joilla 12-vuotiailla lapsilla on mahdollisuus antaa mielikuvitukselleen vapaat kädet erilaisten piirustus- ja maalaustehtävien parissa.
 • Leikkialue, jossa on laaja valikoima pelejä ja leluja kaikenikäisille lapsille.
 • Videopelihuone, jonne voit viedä lapset leikkimään xboxilla, play stationilla ja uusimman sukupolven tietokoneilla.
 • Vedenalainen elokuvateatteri/teatteri, jossa lapsilla on mahdollisuus päästä lähelle meren eläimiä, katsella heille sovitettuja elokuvia ja oppia uskomattomia faktoja merestä.
 • Päivittäiset merikoulutusohjelmat.
 • The Zone, 13-17-vuotiaille teini-ikäisille tarkoitettu paikka, jossa he voivat tavata, keskustella, leikkiä ja tanssia ilman aikuisia tai lapsia.

Yksityiskohtaiset tiedot

 • Hinta: Eri aktiviteettien hinnat voivat vaihdella valitsemasi aktiviteetin mukaan.
 • Aikataulu: Aikataulut vaihtelevat sen mukaan, minkälaista toimintaa lapset tai nuoret aikovat tehdä. Yleensä lapsille ja nuorille suunnattuja aktiviteetteja järjestetään aamulla ja iltapäivällä.

Rentoudu ShuiQi-kylpylässä, joka tarjoaa hierontapalveluja.

Kylpyläpäivä| ©Atlantis The Palm, Dubai
Kylpyläpäivä| ©Atlantis The Palm, Dubai

Jos haluat viettää aikaa nauttien hotellin tarjoamista rentoutumis- ja kylpyläpalveluista, suosittelen vierailua ShuiQi Spa -kylpylässä, joka on yksi Arabiemiraattien suurimmista ja suosituimmista kylpylöistä. Kylpylä houkuttelee tuhansia kävijöitä kaikkialta maailmasta paitsi tilojensa, myös laajan valikoiman rentoutus- ja hyvinvointihoitojaan vuoksi.

Vesihierontakylvyt, höyrysaunat, saunat ja rentoutumisaltaat ovat joitakin palveluita, joista voit nauttia kylpylässä. Voit myös nauttia hieronnoista, kasvohoidoista, vartalohoidoista ja kääreistä. Mikä parasta, kaikki hoidot toteutetaan korkealaatuisilla luonnonmukaisilla ja orgaanisilla tuotteilla.

Jos kuntoilu on sinun juttusi, voit myös käydä nauttimassa kylpylän tarjoamasta ainutlaatuisesta kuntosalista. Sieltä löydät erilaisia monitoimilaitteita, joilla voit treenata samalla kun nautit panoraamanäkymistä merelle, mikä on uskomaton kokemus.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia

 • Hinta: Hinnat vaihtelevat haluamasi hoitotyypin ja sen keston mukaan.
 • Aukioloajat: Kylpylä on avoinna vuodenajan mukaan.

Vieraile Aquaventure-vesipuistossa

Aquaventure| ©Cyril S
Aquaventure| ©Cyril S

Aquaventure on yksi Dubain suurimmista ja suosituimmista vesipuistoista, joka tarjoaa laajan valikoiman vesinähtävyyksiä, joihin kuuluu yli 30 vesiliukumäkeä, nopeasti virtaavia jokia, uimaranta ja uima-altaita.

Päivälippusi sisältää pimeän ja mutkittelevan Aquacondan vesitunnelin, mutta voit myös ajaa kellukkeella ja ratsastaa joen koskenlaskussa. Jos haluat äärimmäisempää hauskanpitoa, suosittelen kiipeämistä Zigguratiin ja hyppäämistä yli 27 metristä Leap of Faithissa.

Suosittelen, varsinkin jos matkustat lasten kanssa, että varaat liput Aquaventureen etukäteen, sillä niihin sisältyy myös rajoittamaton pääsy Surf's Up-aaltonähtävyyteen, liput The Lost Chambers -akvaarioon sekä haijuttelu ja ruokinta, joten sinun on suunniteltava päiväsi, jos haluat ottaa kaiken irti tästä upeasta nähtävyydestä.

.

Kiinnostavat tiedot

 • Hinta: 85 euroa per henkilö.
 • Aukioloajat: maanantaista sunnuntaihin klo 10:00-18:00.

Varaa liput Aquaventureen