Parhaat Dubain Liput

Dubai on yksi Arabiemiraattien tärkeimmistä kaupungeista ja myös teknologinen maailmankaikkeus, jossa voit nähdä maailman korkeimman rakennuksen ja suurimman aavikolle rakennetun sisähiihtoradan... aavikolle.

Matías Rodríguez

Matías Rodríguez

5 minuuttia luettu

Parhaat Dubain Liput

Vista alta de Dubai |© Christoph Schulz

Dubai on yksi Arabiemiraattien seitsemästä emiraatista ja yksi arabimaiden teknologisen ja teollisen voiman viitekaupungeista, mutta se on myös paikka, jossa on paljon aktiviteetteja koko perheelle ja jossa on joitakin silmiinpistävimpiä matkailukohteita. Tässä perimmäisessä oppaassa kerron sinulle parhaista lipuista, joilla voit tutustua kaupunkiin matkasi aikana.

Dubaissa on paljon tekemistä aina maailman huipulle pääsemisestä Burj Khalifassa, joka on maailman korkein rakennus, ja aavikon keskellä sijaitsevassa sisähiihtorinteessä vierailuun, sillä Dubaissa on paljon tekemistä, muun muassa teemapuistoja, kaupungin pääakvaario ja vedenalainen eläintarha sekä perheystävällisessä seikkailupuistossa sijaitseva intialaisen elokuvan uusintaversio.

1. Burj Khalifan liput

Burj Khalifa alhaalta|©felibrilu
Burj Khalifa alhaalta|©felibrilu

Burj Khalifa on 828 metrin korkeudellaan ollut maailman korkein rakennus vuodesta 2010 lähtien, joten se on myös Dubain tärkein nähtävyys. Vierailun aikana voit vierailla 124., 125. ja 148. kerroksen näköalatasanteilla, joista At the Top -näköalatasanteella pääset 555 metriä maanpinnan yläpuolelle, josta avautuu yksi upeimmista avoimista näkymistä kaupunkiin.

At the Top -näköalatasanteella voit myös tutustua horisonttiin kaukoputkien kautta ja nauttia kahvia tai välipalaa 148. kerroksen baarissa. Voit tehdä kierroksen yksin tai varata eri kielillä toimivan ääniopastuksen, joka vie sinut läpi rakennuksen historian, jonka kasvin inspiraationa on käytetty Hymenocallis-kukkaa, jota pidetään yhtenä arabimaailman kauneimmista kukista ja joka erottuu silmiinpistävän esteettisyydellään.

.

Muita vaihtoehtoja

Jos haluat valita edullisemman vaihtoehdon, voit valita lipun, joka sisältää pääsyn vain 124. ja 125. kerroksen näköalapaikoille, joista voit ihailla kaupungin horisonttia 452 metrin korkeudesta.

Varaa liput Burj Khalifan huipulle

2. Liput The Lost Chambers -akvaarioon

Tyttö akvaariossa|© Caroline Hernandez
Tyttö akvaariossa|© Caroline Hernandez

The Lost Chambers on upea akvaario, joka on yksi maailman suurimmista ja joka koostuu kammioista ja tunneleista, joiden avulla voit tutustua yli 65 000 merieläimeen trooppisista kaloista haikaloihin, ja tutustua niihin läheltä syvyyksistä etuoikeutetun näköalan avulla.

Kierroksen aikana voit myös tutustua myyttisen kadonneen Atlantiksen kaupungin historiaan, ja voit yhdistää akvaariokäynnin Atlantis Aquaventure -vesipuiston lippuihin. Tämä vaihtoehto on ihanteellinen koko perheelle tai jos aiot kiertää Dubaissa pienten lasten kanssa.

Varaa liput The Lost Chambers -akvaarioon

3. Atlantis Aquaventure -vesipuiston liput

Atlantis Aquaventure Dubai|©Saad Nasir
Atlantis Aquaventure Dubai|©Saad Nasir

Jos haluat uppoutua 105 liukumäen, lasitunneleiden ja panoraamanäkymien vesiajelujen maailmaan, osta lippu Atlantis Aquaventure -teemapuistoon, jossa voit surffata keinotekoisilla aalloilla. Voit myös kokea melontaa keinotekoisilla joilla ja vierailla hailaguunissa, joka sijaitsee The Lost Chambers -akvaarion läheisyydessä, ja voit halutessasi yhdistää nämä kaksi.

Atlantis Aquaventure on Dubain tunnetuin vesipuisto ja yksi suurimmista, mikä johtuu pääasiassa sen monipuolisista nähtävyyksistä, joista osa soveltuu pienille lapsille ja osa koettelee energiaasi ja kestävyyttäsi, kuten Raging Rapids -elämys, jossa koet olevasi uppoutuneena virtaavaan jokeen.

.

Varaa liput Atlantis Aquaventure -vesipuistoon

4. Ski Dubai liput

SKi Dubai|©T Ahmad
SKi Dubai|©T Ahmad

Jos luulet, että aavikolta on mahdotonta löytää valtavaa laskettelurinnettä, et ole vielä kokenut Ski Dubain, maailman suurimman sisähiihtokeskuksen, jossa voit liukua viidellä rinteellä, mukaan lukien musta rata, 400 metriä pitkä rinne, jossa on 60 metrin vapaa pudotus.

Tässä alppipaikassa, joka jäljittelee täydellisesti maailman hienoimpia rinteitä, voit testata hiihtotaitosi. Nollan alle jäävän kokemuksen lisäksi näillä lipuilla pääset myös nauttimaan North 28:sta, Ski Dubain monipuolisesta ravintolasta, jossa voit nauttia kuumaa kahvia ja lounasta pitäen mielessäsi, että seinien ulkopuolella lämpötila on 40 asteen yläpuolella.

Varaa hiihtoliput Ski Dubaissa

5. Bollywood Parks -liput

Bollywood Parks Dubai|©Jeremy Thompson
Bollywood Parks Dubai|©Jeremy Thompson

Bollywood Parks ei ole ainoastaan maailman ainoa puisto, joka luo uudelleen hindielokuvan maailman, vaan myös ihanteellinen tilaisuus nauttia yli 15 nähtävyydestä, jotka vievät sinut vuoristoratojen, maailmanpyörän, keinujen, klassisten rakennusten, kuten Rajmahal-teatterin, uudelleenluomusten ja jopa 856-paikkaisen palatsin läpi , jossa eletään uudelleen intialaisen elokuvan kultaiset vuodet.

Bollywood-puistoissa voit myös kokea uudelleen joidenkin Intian klassikkoelokuvien tarinat, kuten Sholay, One, Lagaan ja Ra. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua lippuihin sisältyviin live-esityksiin, ihmetellä valoja ja erikoistehosteita, jotka ovat intialaisen elokuvan vakioesineitä. Lyhyesti sanottuna voit kokea koko perheen elämyksen yhdessä Dubain viihdyttävimmistä nähtävyyksistä.

.

6. Motiongate Adventure Park -seikkailupuiston liput

Motiongate Dubai|©Jeremy Thompson
Motiongate Dubai|©Jeremy Thompson

Motiongate on yksi Dubain tunnetuimmista seikkailupuistoista, osittain siksi, että sen teemat jäljittelevät Hollywoodin elokuvauniversumia, mutta myös siksi, että sen John Wick-, Heist- ja Nälkäpeli-elokuvia jäljittelevät adrenaliinipitoiset kyydit mahdollistavat upeat kyydit, kuten maailman nopeimman pyörivän vuoristoradan.

Motiongate on jaettu neljään vyöhykkeeseen, jotka tarkastelevat Columbia Picturesin, Smurffien kylän, DreamWorksin ja Lionsgaten elokuvia, joten kyydissä voit risteillä Smurffien hahmojen kanssa, paeta Madagaskarin paratiisirannoille tai eksyä Kaukana Kaukana Kaukana -elokuvaan ja Shrekin fantastiseen maailmaan. Älä missaa lippuja tähän taianomaiseen puistoon.

Varaa liput Motiongateen

7. Liput Blacklight Mini Golf 3D:hen

Sinbad's Blacklight Mini Golf Adventures (Sinbad's Blacklight Mini Golf Adventures)|©Giovanni Calabrese
Sinbad's Blacklight Mini Golf Adventures (Sinbad's Blacklight Mini Golf Adventures)|©Giovanni Calabrese

Yksi parhaista perhe-elämyksistä Dubaissa on nauttia Blacklight Mini Golf 3D:stä, 18-reikäisestä kentästä ja teema-asemista, joissa kuljetaan värikkäiden huoneiden, silmiä hivelevien maalausten ja erityisen ympäristön läpi, johon voi tutustua 3D-lasien avulla, samalla kun pelataan kierros golfia.

Näillä lipuilla voit myös tutustua eri puolilta maailmaa tulevien taiteilijoiden maalaamiin taideteoksiin, kaupunkigraffitien uudelleenluomiseen ja teemapysäkeisiin, joissa voit uppoutua vesimaailmaan, kiertää Arabiemiraattien tärkeimpiä kaupunkeja ja tutustua pelin tuloksiin valtavilla näytöillä. Oletko valmis erilaiseen golfkokemukseen?

Varaa liput Blacklight Mini Golf 3D -tapahtumaan

8. Dubain akvaario liput

kalat vedessä|©Bervegam
kalat vedessä|©Bervegam

Dubain akvaario ei ole yhtä suuri kuin The Lost Chambers, mutta toisin kuin The Lost Chambersissa, siinä on 48 metrin pituinen vedenalainen tunneli, josta voit katsella panoraamanäkymiä yli 33 000 eläimen luonnollisesta elinympäristöstä, joissa elää 150 eri lajia. Vedenalainen eläintarha on yksi Dubain suosituimmista nähtävyyksistä, ja se on ihanteellinen paikka päästä lähelle akvaariossa eläviä haita, hylkeitä, krokotiileja, piranheja ja kaloja.

Akvaariokierroksen aikana voit tavata King Crocin, krokotiilin, jota pidetään maailman suurimpana matelijana ja joka on yksi kompleksin tähdistä. Päärakennuksen sisältä löydät myös ravintolan sekä virvoke- ja palvelutilan.

Varaa liput Dubai Aquariumiin

9. Dubai Parks and Resorts -teemapuiston liput

Dubai Park|©satheesan nair.c
Dubai Park|©satheesan nair.c

Dubaissa on paljon tekemistä, mutta matkailu ei yleensä ole halpaa, joten jos haluat säästää rahaa ja pitää yhtä lailla hauskaa, voit valita 1 päivän liput kahteen Dubai Parks and Resortsin puistoon. Dubai Parks and Resorts on suurin arabialainen viihdekompleksi, jossa on neljä teemapuiston nähtävyyksiä.

Valittavana on muun muassa Motiongate, Hollywood-henkinen puisto, jossa voit nauttia live-esityksistä, Bollywood, joka on intialaisten elokuvien intialaista maailmaa jäljittelevä, Legoland, jossa voit tutustua Lego-palikoiden maailmaan ja joka on ihanteellinen kokemus lapsille, sekä Legoland Water Park, joka osoittautuu ihanteelliseksi vesipuistoksi lapsille.

Varaa liput Dubain teemapuistoihin

10. Tutustu kaupungin jokaiseen kolkkaan Dubai Explorer Passilla

Dubai Internet City|©rsetia67
Dubai Internet City|©rsetia67

Jos haluat tutustua kaikkiin Dubain nähtävyyksiin ja säästää matkan varrella, voit valita Dubai Explorer Passin, sähköisen passin, jossa voit valita matkasi aikana 3-7 nähtävyyttä, joihin haluat tutustua, pitkästä vaihtoehtojen luettelosta, johon kuuluu muun muassa kierros Burj Khalifa -rakennukseen ja pääsy sen huipulle, IMG Worlds -teemapuistot ja bussikierros kaupungissa.

Passi on voimassa 60 päivää ensimmäisestä käyttökerrasta alkaen, eikä se sisällä ainoastaan lippuja emiirikunnan tärkeimpiin rakennuksiin ja huvipuistoihin, vaan myös lippuja elokuvastudioihin, kiertoajeluihin ja purjehduskierroksille, jotka ovat kalliita, mutta erittäin mielenkiintoisia kokemuksia kaupungissa, ja jos valitset ne Dubai Explorer Passin puitteissa, säästät jopa 35 % rahaa sisäänpääsymaksuissa.