Kuinka paljon maksaa vierailla Dubain aavikolla: matkojen hinnat

Dubain aavikolla vierailu on yksi parhaista kokemuksista, joita saat matkasi aikana. Mutta tiedätkö, kuinka paljon tällaiset retket maksavat? Lue lisää!

Isabel Catalán

Isabel Catalán

3 minuuttia luettu

Kuinka paljon maksaa vierailla Dubain aavikolla: matkojen hinnat

Dubain autiomaa | © Enrico Strocchi

Dubain kaupunki moderneine pilvenpiirtäjineen ja ostoskeskuksineen on upea paikka, mutta jos vietät siellä muutaman päivän ja kaipaat taukoa yksitoikkoisuudesta, on yksi parhaista asioista, joita voit tehdä lomasi aikana, lähteä kaupungin ulkopuolelle tutkimaan ympäröivää erämaata.

Itse asiassa vierailu Dubaissa ei voi olla täydellinen ilman matkaa aavikolle- yksi parhaista asioista, joita Dubaissa voi tehdä! Jotta voit järjestää budjettisi yksityiskohtaisesti, tässä kerrotaan, kuinka paljon elämys maksaa sinulle ja voisitko jotenkin säästää rahaa.

Kuinka paljon aavikkoretket Dubaissa maksavat?

Käteisellä| ©cottonbro
Käteisellä| ©cottonbro

Helloticketsin sivustolta saat45 punnasta alkaen lipun, jolla pääset osallistumaan matkalle Lahbabin aavikolle Dubaista jännittävään seikkailuun valtavien punaisten hiekkadyynien keskellä.

Aavikkoretkiä Dubaissa on tarjolla paljon toimijoita, joten ennen kuin ostat liput, suosittelen tutustumaan kaikkiin retkeen sisältyviin aktiviteetteihin varmistaaksesi, että ne kattavat kaikki ne asiat, joita haluat aavikolla tehdä.

Varaa aavikkokierros Dubaissa

Mitkä tekijät määräävät aavikkomatkojen hinnan Dubaissa?

Dyynikävely| ©Hugh Tobin
Dyynikävely| ©Hugh Tobin

Kierroksen pituus (2-7 tuntia) ja kierroksen aikana tapahtuvien aktiviteettien määrä ovat tekijöitä, jotka määrittävät hinnan.

Koska vierailu Lahbabin aavikolla on yksi Dubain kokemuksen kohokohdista, tarjolla on valtava valikoima retkiä, ja voit valita budjettiisi, mielenkiinnon kohteisiisi ja aikatauluusi parhaiten sopivan retken.

Yleisesti ottaen Dubain aavikkoretket voivat sisältää mm:

Varaa aavikkoretki Dubaissa

Maksavatko lapset Dubain aavikkoretkillä ja onko tarjolla alennettuja hintoja?

Lapset nauttivat aavikkokierroksesta| ©Viator.com
Lapset nauttivat aavikkokierroksesta| ©Viator.com

Kyllä, kaikilla kiertueen osallistujilla (myös lapsilla) on oltava oma sisäänpääsymaksunsa. Valitsemastasi kiertomatkasta riippuen voit kuitenkin ehkä hyödyntää alennettuja lasten hintoja (yleensä 3-11-vuotiaille) ja maksaa hieman vähemmän kuin aikuiset.

Voit siis ainakin hieman säästää! Mikä on aina hyvä uutinen, jotta lompakkosi saa lepoa Arabiemiraattien kalleimmassa kaupungissa.

Muuten, yksi asia, josta ei ole koskaan haittaa, varsinkin jos matkustat lasten kanssa, on lukea vinkkimme Dubain aavikolla vierailuun. Ota huomioon!

Varaa aavikkoretki Dubaissa

Miten varata Dubain aavikkoretki?

Varauksen tekeminen| ©Christina Morillo
Varauksen tekeminen| ©Christina Morillo

Koska tämä on erittäin suosittu retki kaikkien kaupungissa vierailevien matkailijoiden keskuudessa, on parasta varata liput verkossa etukäteen ennen lähtöäsi, jos haluat varmistaa, että lippuja on saatavilla haluamana ajankohtana (etenkin jos matkustat sesonkiaikana eli joulukuussa, tammikuussa ja helmikuussa). Mielestäni se on mukavin, nopein ja turvallisin tapa varata paikkasi.

Helloticketsissä voit tarkistaa Dubain aavikolle suuntautuvien retkien saatavuuden haluamallasi päivämäärällä sekä vertailla näiden elämysten hintoja, aikatauluja ja niihin sisältyviä aktiviteetteja. Löydät varmasti retken, joka sopii sinulle parhaiten!

Vaikka voit varata tämän aktiviteetin Dubaissa ollessasi suoraan, en suosittele sitä, sillä jos jätät sen viime hetkeen, tarjolla olevat vaihtoehdot ovat vähissä ja vaarana on, että löydät toimiston, joka ei ole kovin luotettava ja joka ei vastaa odotuksiasi.

Varaa aavikkoretki Dubaissa

Voinko tehdä Dubain aavikkokierroksen turistikortilla?

Dubai Explorer Pass| ©MyLittleAventure
Dubai Explorer Pass| ©MyLittleAventure

Jos harkitset turistipassin ostamista Dubain vierailua varten, olet onnekas, sillä aavikkokierros on yksi nähtävyyksistä, jotka sisältyvät kahteen Dubain turistikorttiin: Dubai Explorer Pass (alkaen 183 €) ja Go Dubai Card (alkaen 276 €).

Lähi-idän luksuksen keskus on Dubai. Paras tapa säästää matkasi aikana on siis ostaa yksi näistä turistikorteista, jos haluat seikkailla ja tehdä paljon aktiviteetteja tai vierailla kaupungin tärkeimmissä nähtävyyksissä.

Säästöjen lisäksi Dubain turistikortteihin liittyy muitakin etuja, kuten ilmainen sisäänpääsy ja etuoikeutettu pääsy kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin sekä mielenkiintoisia alennuksia, joita voit hyödyntää lomasi aikana.

Dubain turistikorttien vertailutaulukko

Jos kuulut niihin, jotka nauttivat matkustelusta ja siitä, että saat kaiken mahdollisen irti kaupungin nähtävyyksistä, hanki aina turistipassi. Jos haluat tutustua Dubaihin hyvin, sinulla on nämä kaksi vaihtoehtoa. Tässä vertailu, joka auttaa sinua valitsemaan parhaan:

  • Dubai Explorer Pass
  • Alkaen 183 €
  • Valitse 3-7 Dubain nähtävyyttä, joissa voit vierailla.
  • Valittavana yli 45 nähtävyyttä.
  • Voimassa 60 päivää ensimmäisestä aktivoinnista.
  • Go Dubai -kortti
  • Alkaen £276
  • Näe niin monta nähtävyyttä kuin haluat 2-7 päivän kortilla.
  • Valittavana on yli 30 nähtävyyttä.
  • Voimassa 15 päivää ensimmäisestä aktivoinnista.