Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Parhaat Manhattanin risteilyt

Paras tapa nauttia Manhattanin horisontista on lähteä Hudson-joen risteilylle, olipa kyseessä sitten päivä- tai yöristeily, lautta- tai jopa purjeveneajelu. Kerron sinulle kaikista vaihtoehdoista.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

8 minuuttia luettu

Parhaat Manhattanin risteilyt

Näkymät Manhattanin alajuoksulle risteilyalukselta | ©Hellotickets

Jossain vaiheessa matkaa kaipaat rentoutumista tuntikausien kävelyn ja nähtävyyksien katselun jälkeen. Risteily Hudsonilla on loistava tapa rentoutua ja samalla tutustua kaupungin parhaisiin nähtävyyksiin.

New Yorkin vesillä järjestetään monia risteilyjä, joilla kaikilla on erilainen kesto tai reitti. Olen valinnut niistä mielestäni parhaat vaihtoehdot:

Suosikkini

NYC Manhattan Circle Line -risteily Vapaudenpatsaan Ympäri Päivällä

Midtownista Brooklyn Bridgelle laivalla

Täydellinen, jos haluat rentoutua hetken ja nauttia samalla Manhattanin parhaasta horisontista. Brooklynin sillan ja ikonisimpien pilvenpiirtäjien näkeminen Hudsonilta ei jätä sinua välinpitämättömäksi.

Kesto: 1 tunti

Tunnin mittainen laivamatka Manhattanin ympäri on nopea ja erittäin mukava tapa nauttia New Yorkin horisontin parhaista näkymistä. Tällä risteilyllä näet Empire State Buildingin, Chrysler Buildingin, One World Trade Centerin, Vapaudenpatsaan ja Brooklynin sillan vedestä käsin.

Valitse kellonaika, aamu tai iltapäivä, ja astu laivaan Midtownin alueella sijaitsevassa satamassa ammattitaitoisen oppaan saattelemana, joka kertoo mielenkiintoisia faktoja ja mehukkaita anekdootteja kaupungista.

Laivalla on myös ulkoilmakansi, joten voit mennä ulos (sään salliessa) ottamaan valokuvia ja nauttimaan näkymistä. Jos olet risteilyllä talvella, kääri itsesi lämpimästi, äläkä jätä väliin kannella vietettyä aikaa.

Miksi pidän tästä vaihtoehdosta: Ilman, että joudut käyttämään paljon aikaa tai rahaa, pääset nauttimaan Manhattanin ja Brooklynin tärkeimmistä nähtävyyksistä.

Suositellaan, jos... haluat irrottautua hetkeksi pitkistä kävelyretkistä ja vaihtaa asfaltin Hudsonin veteen. Et tule katumaan!


Yöllä

NYC Manhattan Circle Line -risteily Vapaudenpatsaan Ympäri Yöllä

Täydellisin yöristeily Manhattanin saaren ympäri

Jos sinua ei haittaa maksaa hieman enemmän, voit nauttia ylimääräisestä tunnista purjehdusta ja ihailla valaistua Manhattanin horisonttia.

Kesto: 2 tuntia

Täydellisempi tapa viettää yö New Yorkissa on kahden tunnin risteily Hudson-joella, jolloin näet valaistun Manhattanin horisontin mereltä käsin ja voit tutustua Ison Omenan toiseen puoleen. Etenkin jos olet aiemmin kiivennyt jollekin kaupungin pilvenpiirtäjien näköalatasanteista ihailemaan kaupunkia ylhäältä päin.

Tällä Circle Linen yöllisellä New Yorkin veneretkellä voit tehdä laajennetun kierroksen Manhattanin saaren ympäri ja oppia oppaan johdolla kaupungin historiasta samalla, kun ihailet upeita näkymiä Vapaudenpatsaaseen, Empire State Buildingiin ja Brooklynin siltaan mereltä käsin.

Tällä New Yorkin risteilyllä, joka on ainoa koko Manhattanin saaren kokonaan kiertävä risteily, lähdet klo 19.00 laiturilta 83 ja pääset tutustumaan Ison Omenan viiden kaupunginosan salaisuuksiin, kun risteilet kaupungin kolmea jokea (Hudson, East ja Harlem) pitkin, liukuu sen ikonisten siltojen alitse ja ihastelet Manhattanin taivaanrantaa. Upeat näkymät, joista tulee unohtumaton muisto matkastasi Yhdysvaltoihin.

Miksi pidän tästä vaihtoehdosta: Hyvin pienellä lisämaksulla voit nauttia yökierroksesta ja nähdä New Yorkin rakennukset valaistuina.

Suositellaan, jos... haluat ottaa kaiken irti kokemuksesta ja ajattelet, että tunnin risteily ei ehkä ole tarpeeksi pitkä.


Vertailemme 2 vaihtoehtoa


New Yorkin illallisristeilyt

Manhattanin horisontti valaistuna vedestä käsin| ©Hellotickets
Manhattanin horisontti valaistuna vedestä käsin| ©Hellotickets

Jos Manhattanin risteily on nautinto, jonka avulla voit rentoutua ja samalla nauttia New Yorkin saaren upeimmista näkymistä, risteily, johon kuuluu myös illallinen, alkupaloja tai elävää musiikkia, vie kokemuksen seuraavalle tasolle.

Valittavana on erilaisia vaihtoehtoja: jotkut tarjoavat buffet-illallisen, toiset taas herkullisemman monilajisen illallisen, ja myös laivan koko tai tyyppi vaikuttaa hintaan. Mutta ei hätää, vaihtoehtoja on jokaiseen budjettiin ja jokaiseen makuun, joten löydät varmasti omanlaisesi.

Kaikki tämä samalla, kun risteilet Hudsonilla ja katselet Manhattanin horisontin valojen s yttymistä. Se on loistava tapa viettää viimeinen ilta New Yorkissa ja hyvästellä kaupunki tyylillä.

Varaa Hudson-joen risteily

Kuinka paljon Manhattanin risteily maksaa?

Näkymät vedestä| ©Hellotickets
Näkymät vedestä| ©Hellotickets

Hudson-joen risteilyjen hinta New Yorkissa voi vaihdella niiden keston, reitin ja laivatyypin mukaan: halvimmat alkavat 30 eurosta Helloticketissä, jos haluat tehdä päiväristeilyn Circle Line -risteilynä Vapaudenpatsaalle, ja kaikkein korkeimmat hinnat voivat nousta jopa 140 euroon, jos etsit täydellistä kierrosta luksusveneellä gourmet-illallisineen.

Premium-luokan risteilyt lähtevät yleensä auringonlaskun aikaan tai illalla, joten voit nauttia auringonlaskusta ja kaupungin valojen syttymisestä. Jos sinulla on varaa, VIP-veneajelusta, johon sisältyy illallinen ja elävää musiikkia matkan varrella, tulee varmasti hyvin erityinen ja unohtumaton ilta.

Jos haluat mieluummin nauttia yöllisestä kokemuksesta Hudson-joella hyvin kohtuulliseen hintaan, voit aina ottaa Circle Line Night Cruise -yöristeilyn Manhattanin läpi Vapaudenpatsaalle. Nautit näkymistä ja ylität joitakin veden ikonisimpia siltoja samalla kun pidät taukoa pitkistä kävelyretkistä ympäri kaupunkia. Niin tai näin, kannattaa lähteä jollekin kaupungin monista risteilyistä.

.

Varaa Hudson-joen risteily

Kuinka pitkiä Manhattanin risteilyt ovat?

Kuvien ottaminen laivalta| ©Hellotickets
Kuvien ottaminen laivalta| ©Hellotickets

Hudson-joen risteilyn pituus riippuu varaamastasi retkestä, mutta ne voivat olla pikaristeilyjä, jotka kestävät tunnin, tai pidempiä, jotka kestävät jopa kolme tuntia. Jotkut ajavat vain Manhattanin eteläosan, josta avautuvat upeat näkymät Brooklynin sillalle ja Financial Districtin horisonttiin.

Toiset menevät pidemmälle ja vievät sinut Ellis Islandille tai Liberty Islandille, jolloin voit nähdä Vapaudenpatsaan läheltä, kun taas pääset hieman kauemmas Manhattanin saarelta ja näet horisontin loiston kaukaa.

Suosittelen, että ennen kuin varaat matkan, tutustut laivatyyppiin, matkareittiin ja kohokohtiin, joita kohtaat matkan varrella. Joka tapauksessa, ota kamerasi valmiiksi, sillä haluat varmasti tallentaa kaiken! Tässä on luettelo siitä , mitä näet Hudsonin risteilyllä reittisuunnitelmasta ja kestosta riippuen.

Varaa Hudson-joen risteily

Milloin on paras vuorokaudenaika Manhattanin risteilylle?

Näkymät vedestä auringonlaskun aikaan| ©Hellotickets
Näkymät vedestä auringonlaskun aikaan| ©Hellotickets

Mikä tahansa vuorokaudenaika on hyvä, mutta auringonlaskuristeily New Yorkin Hudson-joella on ehdottomasti paras aika nähdä parhaat värit ja unohtumattomat näkymät. Risteilyjen lähtöaika sovitetaan ympäri vuoden auringonlaskun aikaan, joten voit nousta ajoissa kyytiin nauttimaan New Yorkin viimeisistä valon hetkistä.

Vähitellen taivas muuttuu vaaleanpunaiseksi ja oranssiksi ja antaa tilaa New Yorkin yölle ja kaikkien pilvenpiirtäjien ja siltojen valojen syttymiselle. Yöllinen tunnelma Hudsonilla on hyvin erityinen ja romanttinen, varsinkin jos risteilet jollakin laivalla, johon sisältyy illallinen ja elävää musiikkia.

Toinen hyvä aika nauttia Manhattanin risteilystä on keskellä päivää, varsinkin jos päivä on kirkas: näet kaikki rakennukset erittäin selvästi, Manhattanin tärkeimmät nähtävyydet on helpompi tunnistaa ja valokuvista tulee upeita.

Varaa Hudson-joen risteily

Vinkkejä Hudson-joen risteilylle

Vapaudenpatsas veneestä| ©Hellotickets
Vapaudenpatsas veneestä| ©Hellotickets

Risteily New Yorkissa on ehdottomasti hyvä idea, mutta kun olet lähdössä kokemukseen, tässä on muutamia perusvinkkejä Hudson-joen risteilystä nauttimiseen- ota huomioon!

  • Varaa paikka etukäteen varmistaaksesi, että saat paikan haluamana päivänä ja kellonaikana. Joillakin reiteillä on kova kysyntä, ja jos et halua jäädä jumiin, tarkista lippusi etukäteen.
  • Tarkista, minkälaisella laivalla purjehdit ja mitä hintaan sisältyy: oletko varannut illallisristeilyn, onko kyseessä buffet-illallinen vai pöydässä tarjoiltu gourmet-illallinen, mikä on matkareitti, kuinka pitkä matka on? Lue kuvaus huolellisesti, ennen kuin valitset itsellesi sopivimman vaihtoehdon.
  • Järjestä päiväsi hyvin, jotta ehdit ajoissa: muista, että laiva ei odota ketään, ja ajoissa oleminen on tärkeää. Saavu ajoissa paikalle ja käytä tilaisuus tutustua alueeseen ennen tai jälkeen laivamatkan.
  • Älä huolehdi liikaa pukukoodista: jos et ole menossa jollekin erikoisemmista risteilyistä (joissa on illallinen ja elävää musiikkia), pukukoodi on rento tai epävirallinen. Kun kyseessä ovat kuitenkin kalliimmat iltaristeilyt, joihin sisältyy illallinen, vältä "turisti-lookia", shortseja ja flip-floppeja.

Varaa Hudson-joen risteily

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää New Yorkin risteilyistä

Näkymät Manhattanille veneestä| ©Hellotickets
Näkymät Manhattanille veneestä| ©Hellotickets

Lippujen varaaminen etukäteen on tärkeää

Valitsitpa minkälaisen New Yorkin risteilyn tahansa, liput kannattaa varata etukäteen verkossa, jotta voit varmistaa paikkasi haluamana ajankohtana ja haluamallasi päivämäärällä. Kun olet tehnyt niin, saat sähköpostitse kupongin, joka sinun on esitettävä tapaamispaikalla noustaksesi laivaan.

Tapaamispaikka

Yleisin tapa on lähteä liikkeelle jostakin New Yorkin laiturista. Kun ostat lippusi Manhattanin veneretkelle, sinulle kerrotaan, miltä laiturilta laivasi lähtee, mutta ne kaikki sijaitsevat keskeisellä paikalla kaupungissa, ja sinne on helppo päästä.

Tietoa oppaista ja arvosteluista

Useimpiin New Yorkin risteilyihin kuuluu englanninkielinen live-kommentointi oppaan kanssa, joka auttaa sinua oppimaan lisää reitin varrella olevista nähtävyyksistä. Mutta niille, jotka eivät ymmärrä kieltä, jotkut laivamatkat tarjoavat toiminnan selostusta myös muilla kielillä. Jos haluat kuunnella sen omalla kielelläsi, sinun on ladattava ilmainen sovellus ja noudatettava kupongin ohjeita. Se on yhtä yksinkertaista!

Kuvat ja videot

Veneretken aikana voit ottaa niin paljon valokuvia ja videoita kuin haluat. Jos mahdollista, seiso veden vieressä saadaksesi paremman kuvakulman, ja jos sinulla on zoom-objektiivi, hyödynnä sitä saadaksesi parhaat kuvat Manhattanin horisontista. Jos pidät myös arkkitehtuurista ja haluat ymmärtää hieman enemmän näkemästäsi matkan aikana, tämä Manhattanin arkkitehtuuriristeily on paras vaihtoehto.

Joihinkin näistä New Yorkin risteilyistä kuuluu Wi-Fi-yhteys laivalla, joten voit ladata kuvat heti sosiaalisiin verkostoihin ja esitellä matkaasi.

Isabelin matkustajavinkki

Tälle New Yorkin risteilylle on paikat ilmoittautumisjärjestyksessä. Mene laiturille 45 minuuttia etuajassa, jotta voit nousta laivaan rauhassa ja saada parhaan paikan.

Onko New Yorkissa ilmaisia tai alennettuja risteilyjä?

Vapaudenpatsaalle pääseminen laivalla| ©Hellotickets
Vapaudenpatsaalle pääseminen laivalla| ©Hellotickets

Ei, Hudsonilla ei ole ilmaisia laivoja, ja koska kyseessä on hyvin suosittu aktiviteetti, on melko vaikeaa löytää alennuksia tai erikoishintoja. Jos kuitenkin etsit keinoa säästää Hudsonin purjehduksessa, suosittelen harkitsemaan New Yorkin lautan käyttöä. Koska lautta on julkinen liikennepalvelu, se on paljon edullisempi kuin turistilaivat.

Voit edullisimmin ylittää laiturilta toiselle tai jopa joen toiselta puol elta toiselle ja nauttia silti Manhattanin näkymistä vedestä käsin. Kokemus ei tietenkään ole yhtä eksklusiivinen, mutta ainakaan sinun ei tarvitse luopua veneilystä New Yorkissa.

Toinen tapa hyödyntää erikoishinta tai risteily erittäin kätevästi on yksi kaupungin nähtävyyskorteista. Jos sinulla on New York Pass tai jopa lippu New Yorkin kiertoajelubussiin, ne saattavat sisältää ilmaisen lipun New Yorkin risteilylle. Siitä lisää myöhemmin.

Varaa Hudson-joen risteily

Risteilyn sisältävät turistikortit

Näkymät Hudson-joelle| ©Hellotickets
Näkymät Hudson-joelle| ©Hellotickets

Jos haluat ottaa kaiken irti New Yorkin vierailustasi, voit ostaa nähtävyyskortin, jolla pääset tärkeimpiin nähtävyyksiin ja säästät rahaa ja aikaa, sillä useimmilla näistä nähtävyyksistä on erityinen jono passin haltijoille.

Passit eroavat toisistaan passin pituuden ja nähtävyyksien lukumäärän perusteella. Oikean passin löytäminen riippuu siitä, millaisen matkan aiot tehdä Isoon Omenaan. Suosittelemme tutustumaan New Yorkin nähtävyyspasseja käsittelevään postaukseemme, jotta voit löytää itsellesi parhaiten sopivan passin ja selvittää epäilyksesi.

Jos aiot lähteä kaupunkia kiertävälle veneretkelle, matkailijapasseja, joihin tämä aktiviteetti sisältyy, ovat seuraavat:

New York City Explorer Pass

New York City Explorer Pass sisältää:

  • Circle Line -laivojen kulkuluvan
  • Pääsy New Yorkin vesitaksilla

New York Pass

Tämä New York Pass sisältää:

  • Circle Line Boat Pass
  • New Yorkin vesitaksin käyttöoikeus

New York Sightseeing Flex Pass

New York Sightseeing Flex Pass sisältää:

  • Ilmainen hop-on, hop-off risteily
  • Edestakainen lauttakierros Vapaudenpatsaalle ja Ellis Islandille.

Miksi New Yorkin risteily kannattaa tehdä

Ilmakuva Hudsonista| ©Hellotickets
Ilmakuva Hudsonista| ©Hellotickets

Yksi tämänkaltaisen New Yorkin veneristeilyn suurista eduista on mielestäni se, että se tarjoaa yleiskuvan kaupungista ja antaa meille mahdollisuuden nähdä sen monumentit eri näkökulmasta, merellisestä näkökulmasta. Etenkin, jos sinulla on jo ollut tilaisuus katsella Ison Omenan horisonttia korkealta, jostakin niistä upeista näköalapaikoista, joita tietyillä pilvenpiirtäjillä on.

Lisäksi nämä New Yorkin risteilyt ovat täydellinen tilaisuus juhlistaa vuosipäivää tai syntymäpäivää kumppanisi kanssa hyvin omaperäisellä tavalla, sillä joillakin on aluksella baari, josta voi tilata muutaman drinkin ja kohottaa maljan erityiselle hetkelle.

Ja jos vierailet kaupungissa perheesi kanssa, Hudson-joen risteily lasten kanssa on hauska ja mukava tapa tutustua nähtävyyksiin ilman, että lapset uupuvat liikaa - he tulevat rakastamaan laivaan nousemista!

Varaa Hudson-joen risteily

Parhaat vaihtoehdot Hudson-joen risteilylle, jos olet adrenaliinin ystäväsi

New Yorkin Hudson-joella ei järjestetä vain rauhallisia ja rentouttavia risteilyjä newyorkilaisille ja turisteille. Sen vesillä järjestetään myös pikavene- ja zodiac-ajeluja.

Jos olet adrenaliininarkomaani ja haluat tehdä jotain erilaista, älä epäröi lähteä mukaan tähän New Yorkin Hudsonilla tapahtuvaan veneretkeen.

Jos New Yorkin risteily kiinnostaa, pidät varmasti myös

Muita suunnitelmia New Yorkissa: helikopterikierros| ©Hellotickets
Muita suunnitelmia New Yorkissa: helikopterikierros| ©Hellotickets

New Yorkin veneretki on mukava ja rentouttava tapa nähdä kaupunkia ja oppia siitä, mutta se ei ole ainoa tapa. Isoon omenaan tutustumiseen on muitakin vaihtoehtoja:

Ensimmäinen vaihtoehto on opastetut kävelykierrokset kaupungin eri alueilla. Kävelyretket ovat aivan erityinen tapa tutustua ja oppia tuntemaan kaupunkia, sillä niissä voi kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, jotka muuten jäisivät huomaamatta. Tässä on luettelo parhaista: New Yorkin matkat.

Toinen on kiertoajelubussi, joka on erittäin käytännöllinen idea, sillä sen avulla voit tutustua New Yorkin tärkeimpiin alueisiin nopeasti matkustaessasi mukavasti istuen. Voit tutustua tähän vaihtoehtoon tarkemmin tässä oppaassa New Yorkin parhaista sightseeing-busseista.

Veneestä käsin voi olla joitakin maamerkkejä, joita et näe selvästi, mutta se on helppo ratkaista kiertoajelulla kiertoajelubussilla. Jos et ole koskaan matkustanut sellaisella matkojesi aikana, suosittelen harkitsemaan tätä vaihtoehtoa täydentämään vierailuasi kaupungissa.

Varaa Hudson-joen risteily