Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Miten päästä Harry Potter Studios Lontooseen

Haluatko tietää, miten pääset kohteeseen Harry Potter Studios Park kaupungissa Lontoo? Ei lentämällä kvidditch-luudalla, mutta on muitakin nopeita tapoja - lue lisää!

Isabel Catalán

Isabel Catalán

4 minuuttia luettu

Miten päästä Harry Potter Studios Lontooseen

Harry Potterin opintojen taikajuomahuone | © Karen Roe

Vaikka velhot ovat onnekkaita voidessaan käyttää flunssapölyä päästäkseen Harry Potter Studios Parkiin hetkessä, jästit joutuvat tyytymään perinteisiin kulkuvälineisiin.

Harry Potter Studios Park sijaitsee 20 mailia Lontoosta luoteeseen, joten sinne pääseminen vaatii hieman suunnittelua. Jos haluat selvittää, miten sinne pääsee, jotta vierailun järjestäminen sinä päivänä olisi helpompaa, tässä ovat vaihtoehdot, joilla pääset Harry Potter Studios Parkiin nopeasti.

Kätevin vaihtoehto

Harry Potter Studio -liput kuljetuksella Lontoosta

Pääset Harry Potter Parkiin vaivattomasti näillä kuljetuksen sisältävillä lipuilla.

Älä vaivaudu löytämään tietä Warner Bros. Studiosille ja varmista liput ja kuljetus tällä bussikierroksella Lontoon keskustasta.

Nopein ja mukavin tapa vierailla Harry Potter Studios Parkissa Lontoossa on liittyä järjestettyyn bussikierrokseen, joka sisältää kuljetuksen nähtävyydelle ja takaisin.

Kun otetaan huomioon etäisyys studioon ja se, että haluat hyödyntää päivän mahdollisimman tehokkaasti, paras vaihtoehto on hankkia liput ja kuljetus samassa paketissa. Unohdat Lontoon laitamille suuntautuvan julkisen liikenteen logistiikan ja Harry Potter -puistossa vierailun vaatiman suunnittelun, varsinkin jos matkustat Lontooseen lasten kanssa.

Suositellaan, jos... Haluat varmistaa liput puistoon eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, että teet miten-tutkimuksen.

Miksi valita järjestetty bussimatka Harry Potter Studiosiin?

Harry Potter -puiston taikajuomien luokkahuone| ©Martin Pettitt
Harry Potter -puiston taikajuomien luokkahuone| ©Martin Pettitt

Warner Brosin studiot sijaitsevat Leavesdenissä (Hertfordshire) melko kaukana Lontoon keskustasta. Jos haluat päästä sinne omin päin, sinun on ensin löydettävä sopiva julkinen liikenne, sitten tarvittavat yhteydet ja lopuksi ostettava erilaiset liput, joilla pääset sinne.

Tämä tarkoittaa, että toiminnan suunnitteluun kuluu valtavasti aikaa, mikä ei todellakaan ole tarpeen ja jonka voi välttää, jos yksinkertaistaa asioita ja ostaa liput Harry Potter Studios Parkiin ja bussikierroksen yhdessä.

Kun varaat tämän vaihtoehdon, johon sisältyy edestakainen bussikuljetus, sinun ei myöskään tarvitse seurata eri liikennevälineiden aikatauluja, joilla sinun on kuljettava, eikä sinun tarvitse olla ajoissa kaikilla asemilla, jotta et myöhästyisi jatkoyhteydestä siirtymisen yhteydessä, eikä sinun tarvitse myöskään huolehtia reitillä sattuvista odottamattomista tapahtumista, kuten ruuhkasta tai rikkoutumisesta, jonka vuoksi voisit myöhästyä.

Varaa Harry Potter Park -liput kuljetuksen kanssa

Millainen on Harry Potter Studio Tour?

Tutustuminen Harry Potterin studioihin| ©Lee
Tutustuminen Harry Potterin studioihin| ©Lee

Tällä järjestetyllä bussikierroksella Harry Potter Studios Park -puistoon pääset nopeammin ja yksinkertaisemmin, sillä sinun tarvitsee vain olla ajoissa paikalla, jotta bussi vie sinut suoraan Warner Bros. Studios -studiolle Lontoossa.

Tämä on erityisen mielenkiintoista, jos aiot vierailla Harry Potter Studios Parkissa lasten kanssa, sillä et joudu hoputtamaan heitä paikasta toiseen, jotta et myöhästyisi kuljetuksesta. Kierroksen alusta alkaen perhe matkustaa rauhallisesti ja mukavasti koko matkan ajan. Ja se on ilo!

Nämä ilmastoidut ja mukavilla istuimilla varustetut bussit lähtevät Lontoon keskustasta tunnin välein Warner Bros. studioille kaupungin pohjoisosaan. Matka nähtävyyden portille kestää noin tunnin. Siirtymävaihtoehtoja on kaksi:

Miten pääset Harry Potter Studiosiin omin päin julkisilla liikennevälineillä?

Lontoon metrolla matkustaminen| ©Hernán Piñera
Lontoon metrolla matkustaminen| ©Hernán Piñera

Jos päätät vierailla Harry Potter Studios Parkissa omin päin, sinun on päästävä sinne julkisilla liikennevälineillä, ja tätä varten sinun on yhdistettävä vähintään yksi metro, yksi juna ja yksi bussi sekä turistinähtävyyteen että sieltä pois.

Katsotaanpa, mitä reittiä sinun on kuljettava, jotta saat selville, miten Harry Potter Studios Parkiin pääsee julkisilla liikennevälineillä!

1. Metrolla Lontoon Eustoniin

Ensimmäiseksi sinun on matkustettava metrolla Lontoon Eustonin rautatieasemalle (Euston Road, Lontoo NW1 2BF Englanti). Lontoon metrolinjat, jotka vievät sinut sinne, ovat Northern- ja Victoria-linjat, joista jälkimmäinen on Lontoon metroverkon nopein, joten et joudu odottamaan kauan.

2. Juna Watford Junctioniin

Kun olet Lontoon Eustonin rautatieasemalla, sinun on otettava juna Watford Junctionin asemalle (Station Road, Watford, WD17 1EU, Hertfordshire), joka on lähin asema Warner Brosin studioille Leavesdenissä (Hertfordshire).

Kysy aseman henkilökunnalta ja varmista, että nouset johonkin Watford Junctioniin menevistä suorista junista, sillä ne ovat erittäin nopeita ja matka kestää vain noin 20 minuuttia. Junien vuoroväli on suuri, sillä ne kulkevat noin 10 minuutin välein, mutta älä ole liian luottavainen ja yritä saapua Watford Junctioniin noin 45 minuuttia ennen lipussasi olevaa varausaikaa.

Lontoon Eustonista lähtee myös muita junia, jotka eivät ole suoria, mutta matka kestää yleensä noin 1 tunnin. Koska matkustajille on tarjolla muitakin junia, ei kannata käyttää näitä.

Lontoon Eustonin ja Watford Junctionin juna-asemien välillä voit matkustaa Oyster Card -kortilla, sillä ne ovat voimassa koko matkan ajan.

.

3. Bussikuljetuksella Harry Potter Studiosiin

Kun olet saapunut Watford Junctioniin, sinun on otettava Mullany's Coachesin shuttle-bussi, joka vie sinut Harry Potter Studios Parkin portille noin 15 minuutissa.

Bussi, johon sinun on noustava, on helppo tunnistaa, sillä se on koristeltu Harry Potter -universumin teemalla. Jos haluat käyttää tätä bussia, muistathan näyttää Warner Bros. Studios -lippusi.

Näiden bussien vuoroväli Harry Potter Studios Parkiin on 30 minuuttia, mutta aikataulu vaihtelee sen mukaan, minä viikonpäivänä nähtävyys on auki.

  • Maanantaista perjantaihin: klo 9:20 alkaen, jolloin ensimmäinen ajelu alkaa klo 10:00.
  • Viikonloppuisin: klo 8:15 alkaen, jolloin ensimmäinen kierros nähtävyydellä alkaa klo 9.

Shuttle-bussiliput maksavat noin 3 puntaa/henkilö (meno-paluu), ja ne ostetaan suoraan bussista kontaktittomalla tai käteisellä, mutta Oyster Cardia ei voi käyttää.

Varaa liput Harry Potter Parkiin sukkulabussilla

Miten päästä Harry Potter Studiosiin autolla?

Matkusta autolla| ©Alex Jumper
Matkusta autolla| ©Alex Jumper

Tämä on ehkä vähiten suosittu kulkuväline Harry Potter Studios Parkin kävijöiden keskuudessa, mutta jos päätät ottaa auton ja syötät GPS:ään nähtävyyden postinumeron WD25 7LR. Voit kuitenkin myös seurata alla olevia ohjeita.

  • Jos matkustat Lontoosta, aja M1-tien liittymästä 5 ja sitten A41-tietä (North Watford) noin kolmen mailin matkan.
  • Aja sitten Hunton Bridge -pyörätietä 4. uloskäynnistä takaisin A41-tielle.
  • Jatka ajamista vasemmalla kaistalla ja ota ensimmäinen ulosajo.
  • Jatka vasemmalla puolella haarassa ja ota sitten liikenneympyrästä ensimmäinen ulosajo Harry Potter Studios Parkiin.
  • Kun lähestyt Harry Potter Studios Parkia, näet ruskeat kyltit, joissa lukee "Warner Bros. Studio Tour" ja jotka opastavat sinut sisäänkäyntiportille.

Voinko pysäköidä ilmaiseksi Harry Potter Studios Parkin pysäköintialueelle?

Kyllä, voit pysäköidä autosi ilmaiseksi nähtävyyden pysäköintialueelle, joka sijaitsee lyhyen matkan päässä Studio Tourin sisäänkäynnistä.

Kun menet parkkipaikalle, muistathan pitää lippusi tai varausvahvistuksen valmiina näytettäväksi parkkipaikan henkilökunnalle.

Varaa Harry Potter Park -liput kuljetuksen kanssa

Jos pidät Harry Potterista, saatat olla kiinnostunut myös...

King's Crossin asema on laituri 9 ja ¾.| ©Brian Griffin
King's Crossin asema on laituri 9 ja ¾.| ©Brian Griffin

Jos Harry Potter Studios Park -vierailun jälkeen kaipaat yhä lisää taikaa, ei hätää, sillä Lontoossa voit seurata nuoren velhon jalanjälkiä.

Yksi siisteimmistä asioista kaupungin kaduilla on kiertoajelu paikoissa, joissa elokuvia on kuvattu. Voit lähteä omatoimisesti tai liittyä opastetulle kierrokselle, vaikka Harry Potter -paikat Lontoossa -postauksessa kerron tästä aktiviteetista tarkemmin. Älä jätä sitä väliin!

Ja jos olet aina halunnut mukavan matkamuiston suosikkisaagastasi, suosittelen sinua shoppailemaan Lontoossa, sillä eri puolilla kaupunkia on paljon Harry Potter -kauppoja, joista voit hankkia täydellisen lahjan, josta olet haaveillut niin kauan.

Varaa Harry Potter -kierros Lontoossa