Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Tower of Lontoossa hinnat

Haluaisitko käydä Lontoon Towerissa? Selvitä, kuinka paljon liput maksavat, ja valmistaudu näkemään uskomattomia asioita.

Tower of Lontoossa hinnat

Näkymä Lontoon Toweriin Thames-joelta. | ©Joseph Gilbey

Tower of London on yksi Britannian pääkaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Historian saatossa se on toiminut useissa eri tehtävissä: linnoituksena, kuninkaallisena asuinpaikkana ja vankilana. Sen seinillä on paljon karmeita tarinoita ja aarteita.

Tutustuaksesi sisätiloihin sinun on ostettava liput Tower of Londoniin, mutta budjetoidaksesi toiminnan, sinun on tiedettävä, kuinka paljon ne maksavat, voitko käydä siellä turistikortilla tai onko olemassa keino säästää lippujen hinnassa. Olet tullut oikeaan paikkaan! Tässä postauksessa kerron sinulle kaiken tämän ja paljon muuta, alla.

1. Kuinka paljon rahaa tarvitsen Lontoon Toweriin tutustumiseen?

Lontoon Towerin sisällä| ©Doug Kerr
Lontoon Towerin sisällä| ©Doug Kerr

1. Vierailla omin päin

Jos olet innostunut historiasta ja olet aina halunnut nähdä Tower of Londonin, voit ostaa muistomerkin lipputoimistosta 35 eurosta alkaen liput, joilla voit tutustua torniin omin päin, mutta jos maksat hieman enemmän rahaa**(41 eurosta alkaen**), saat audio-oppaan, joka vie sinut kierrokselle.

2. Vierailla kiertoajelulla

Jos matkustat kaupunkiin ensimmäistä kertaa ja haluat tutustua sen historiaan, erittäin mielenkiintoinen vaihtoehto, jonka voit varata Helloticketsistä alkaen 280 €, on yksityinen opastettu kierros Tower of Londonissa, jonka avulla voit tutustua tämän monumentin kaikkiin salaisuuksiin täysin henkilökohtaisella tavalla, kun opas puhuu kieltäsi ja on omistautunut yksinomaan sinulle ja ryhmällesi.

Se on kaikkein täydellisin vaihtoehto! Koska kyseessä on yksityinen kierros, voit räätälöidä tämän kierroksen itsellesi sopivaksi ja keskittyä sinua eniten kiinnostaviin Lontoon Towerin osa-alueisiin 2-3 tunnin kierroksella.

Miksi valita yksityinen kierros?

Mielestäni Lontoon Towerin kaltaisessa monumentaalisessa kompleksissa saa paljon enemmän irti kokemuksesta, jos kierroksen aikana on mukana ammattitaitoinen opas, joka selittää linnoituksen alkuperää ja toimintaa sekä paikkaa aikojen kuluessa asuttaneita henkilöitä.

Jos varaat tämän kaltaisen yksityisen kiertoajelun, voit myös pyytää, että sinut haetaan hotelliltasi ja viedään Tower of Londoniin. Jos olet uusi kaupungissa etkä vielä tunne sen liikenneverkkoa, se on paras tapa päästä nähtävyyteen ilman, että eksyt matkan varrella.

Varaa lippu Lontoon Towerin kiertoajelulle

2. Voinko käydä Tower of Londonissa Tower of London Tourist Cardilla ja kuinka paljon se maksaa?

Kaukaa katsottuna Tower of London| ©Federico Lo Forte
Kaukaa katsottuna Tower of London| ©Federico Lo Forte

Todellakin! Lontoon Toweriin voi tutustua Lontoon nähtävyyskorttien avulla. London Explorer Passin voi ostaa 41 eurosta alkaen ja London Passin 74 eurosta alkaen Helloticketsiltä.

Molempien avulla voit vierailla Lontoon tornissa ja monissa muissa Britannian pääkaupungin nähtävyyksissä (kuten Madame Tussauds -museossa, Westminster Abbeyssa, London Eye -maailmanpyörässä, The Shardissa, laivamatkalla Thamesilla...) ja samalla säästää rahaa ja aikaa.

Suurin ero näiden kahden turistikortin välillä (hinnan lisäksi) on se, miten ne toimivat.

 • London Explorer Pass Maksat vain haluamastasi määrästä nähtävyyksiä.
 • London Pass Antaa pääsyn yli 80 nähtävyyteen, ja maksat päiväkohtaisesti.

Jos haluat tietää kaikki edut ottaa nämä turisti passit, suosittelen sinua katsomaan postitse paras turisti kortti Lontoossa, se varmasti auttaa sinua päättämään, kun ostat lippuja nähdä Tower of London!

Varaa opastettu kierros Lontoon Toweriin

3. Voinko ostaa lippuja Tower of Londoniin lipputoimistosta ja kuinka paljon ne maksavat?

Kierros Lontoon Towerissa| ©Doug Kerr
Kierros Lontoon Towerissa| ©Doug Kerr

Voit tosiaan ostaa liput Tower of Londoniin henkilökohtaisesti Tower Hillin lipputoimistosta, mutta en suosittele sitä vaihtoehtoa, sillä siellä on valtavat jonot kävijöitä, jotka yrittävät saada lippuja samalle päivälle.

Jos odotat lippujen ostamista sieltä, vaarana on, että joudut seisomaan pitkissä jonoissa, ja vaarana on, että liput myydään loppuun ja että sinun vuorollasi ei ole enää lippuja saatavilla, koska kyseessä on yksi suosituimmista nähtävyyksistä.

Jos haluat välttää kaikki nämä haitat, suosittelen ostamaan Tower of London -liput netistä ja etukäteen ennen matkapäivääsi. Se on paras tapa varmistaa paikkasi valitsemanasi päivänä ja ajankohtana. Lippujen hinnat lipunmyyntipisteessä ovat kuitenkin seuraavat:

 • Aikuinen (18-64-vuotiaat): alkaen 29,90 puntaa.
 • Lapsi (5-15-vuotiaat): alkaen 14,90 puntaa.
 • Alennuslippu (yli 65-vuotiaat, 16- ja 17-vuotiaat, opiskelijat ja vammaiset: alkaen 24 puntaa.
 • Alle 5-vuotiaat lapset: ilmaiseksi.

Varaa liput Tower of Londoniin

4. Miten voin säästää rahaa Tower of Londonissa käydessäni ja onko siellä alennuksia?

Lontoon Towerin sisällä| ©Doug Kerr
Lontoon Towerin sisällä| ©Doug Kerr

Lontoo on kallis kaupunki, joten kaikki, mikä auttaa säästämään rahaa, on tervetullutta. Esimerkiksi alennetut sisäänpääsymaksut Tower of Londoniin tietyille ikäryhmille, ryhmille tai suurille perheille. Me näemme sen!

 • Alennettu hinta yli 65-vuotiaille aikuisille: alkaen 24 puntaa.
 • Alennettu hinta 5-15-vuotiaille lapsille: alkaen 14,90 puntaa.
 • Alennettu hinta opiskelijoille: alkaen 24 puntaa.
 • Alennettu hinta vammaisille: alkaen 24 puntaa.
 • Alennettu hinta perheille (kaksi aikuista ja enintään kolme 5-15-vuotiasta lasta): alkaen 82,10 puntaa.

5. Kuinka paljon maksaa syöminen Tower of Londonin lähellä?

Bodean's Fine Dining -ravintolasta nauttiminen Lontoon Towerin lähellä| ©Jamie Nichols
Bodean's Fine Dining -ravintolasta nauttiminen Lontoon Towerin lähellä| ©Jamie Nichols

Tower of London -kierros kestää yhdestä kolmeen tuntia, joten ruokahalu todennäköisesti kasvaa kierroksen aikana tai sen jälkeen.

Muistomerkki sijaitsee Tower Hamletsissa, ja sen lähialueelta löydät erilaisia ravintoloita tai kauppoja, joissa voit pitää tauon ja ladata akkuja intensiivisen vierailun jälkeen. Lontoossa on se hyvä puoli, että gastronominen tarjonta on hyvin laaja, ja hyviä vaihtoehtoja löytyy jo 8 eurosta alkaen.

Jos aiot hyödyntää vierailuasi Tower of Londoniin ja syödä siellä matkalla, suosittelen vilkaisemaan postausta Where to eat near the Tower of London, josta saat ideoita.

Haluan tehdä kierroksen Lontoon Toweriin

6. Paljonko Lontoon Toweriin pääseminen maksaa?

Maanalaista odottamassa| ©Ingela Persson-Rue
Maanalaista odottamassa| ©Ingela Persson-Rue

Putkella

Tower of London sijaitsee pääkaupungin historiallisessa ja taloudellisessa keskuksessa, kuuluisassa City of Londonissa, joten tämä monumentti on hyvin saavutettavissa julkisilla liikennevälineillä, ja sinne on erittäin helppo päästä.

Alueesta riippuen voit ostaa metrolipun, joka vie sinut lähimmälle Tower Hillin asemalle, joka on vain 5 minuutin kävelymatkan päässä,6 eurolla.

Käytännön opas Lontoon metroon -julkaisusta löydät kuitenkin laajasti tietoa eri asioista, jotka liittyvät tähän liikennevälineeseen ja jotka varmasti auttavat sinua sen käytössä.

Kun saavut Lontooseen, saatat yllättyä siitä, että julkisen liikenteen hinta on niin korkea verrattuna muihin Euroopan kaupunkeihin.

Tulet käyttämään sitä paljon oleskelusi aikana, sillä kaupunki on melko suuri, joten jos haluat säästää hieman matkoillasi, suosittelen hankkimaan Oyster Cardin tai Travelcardin, joka auttaa sinua tekemään juuri niin.

Jalkaisin kävelylle

Ja jos olet matkailija, joka rakastaa kävellä ja tutustua kaupunkiin kävellen, sinun ei tarvitse oikeastaan kuluttaa mitään, sillä keskustan läpi Westminsteristä, Covent Gardenista tai Citystä pääset kävellen ilmaiseksi ja näet matkan varrella paljon upeita nähtävyyksiä.

Haluan tehdä kierroksen Lontoon Toweriin