Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Lisätietoja.

Colosseum-lipun hinta

Et malta odottaa, että pääset Roomaan ja tietenkin Colosseumiin, mutta kuinka paljon liput maksavat? Lue eteenpäin, niin kerron sinulle yksityiskohtaisesti.

Carmen Navarro

Carmen Navarro

4 minuuttia luettu

Colosseum-lipun hinta

Colosseumin tiedot | Chad Greiter

Colosseum on Mekkasi, kun saavut Roomaan: se on ensimmäinen asia, jonka haluat nähdä ja jonka muistat, kun lähdet kaupungista. Paljonko liput maksavat? Paljonko joudut maksamaan, jos haluat käydä myös Forum Romanumissa?

Älä huoli, tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Colosseumin lippujen hinnoista.

Paljonko jonon ohituslippu Colosseumiin maksaa?

Nauti Colosseumista| ©Jorge Fernández Salas
Nauti Colosseumista| ©Jorge Fernández Salas

Colosseumin liput (jotka sisältävät myös pääsyn Forum Romanumille ja Palatine-kukkulalle) maksavat noin 24 euroa aikuisilta, ja lapsille on erikoishinta (2 euroa per lippu pienimmille).

Lippujen ostaminen lipunmyyntipisteestä ei kuitenkaan ole paras vaihtoehto. Suosittelen, että ostat Colosseumin lippusi etukäteen netistä, jotta säästyt turhalta odottelulta lippukassalla.

Varaa liput Colosseumille, Forumille ja Palatinuksen kukkulalle

Kuinka paljon opastettu kierros Colosseumissa maksaa?

Opastettu kierros Colosseumissa| ©Bill Smith
Opastettu kierros Colosseumissa| ©Bill Smith

Hinta voi vaihdella sen mukaan, mitä kierros sisältää: esimerkiksi tunnin pikakierros Colosseumiin maksaa 30 euroa aikuiselta, kun taas täysi opastettu kierros Colosseumiin, Forumiin ja Palatinuksen kukkulalle voi maksaa noin 40 euroa ja kestää kolme tuntia.

Jos haluat vähän enemmän, voit myös vierailla Colosseumin areenalla, joka antaa sinulle ainutlaatuisen perspektiivin vierailusi aikana. Helloticketsin hinta on noin 56 euroa eksklusiivisemmille opastetuille kierroksille pienissä ryhmissä.

Opastetut kierrokset Colosseumilla ovat epäilemättä paras tapa tutustua ja päästä sisään muinaiseen Roomaan, sekä amfiteatteriin että Forum Romanumiin ja Palatinuksen kukkulalle. Olet nähnyt, että vaihtoehtoja on tarjolla kaikille budjeteille ja kaikille ajankäytön mahdollisuuksille, joten älä epäröi.

Varaa vierailu Colosseumiin, Forumiin ja Palatinuksen kukkulalle

Kuinka paljon lippu Forum Romanumiin maksaa?

Forum Romanum| ©Fabio Fistarol
Forum Romanum| ©Fabio Fistarol

Pääsymaksu Forum Romanumille sisältyy Colosseumin lippujen ja useimpien opastettujen kierrosten hintaan, joten sinun ei tarvitse maksaa ylimääräistä Colosseumissa käymisestä.

Jos haluat käydä Colosseumilla etkä ole varotoimena ostanut lippuja etukäteen verkosta, voit aina mennä lipputoimistoon (Forum Romanumin lipputoimisto on yleensä vähemmän täynnä kuin Colosseumin lipputoimisto) ja ostaa liput sieltä. Koska ne ovat koko arkeologisen alueen yhdistelmälippuja, ne ovat voimassa Colosseumilla, ja säästätte aikaa, kun teidän ei tarvitse jonottaa tavallista pidempään.

.

Varaa liput Colosseumille, Forumille ja Palatinuksen kukkulalle

Kuinka paljon lippu Palatine Hillille maksaa?

Palatine Hill| ©Anthony Majanlahti
Palatine Hill| ©Anthony Majanlahti

Pääsy Palatinuksen kukkulalle sisältyy useimpiin Helloticketin opastettuihin kierroksiin Colosseumille ja Forum Romanumille, joten jos ostat täydellisen opastetun kierroksen, sinun ei tarvitse maksaa lisämaksua siitä, että vierailet siellä.

Jos olet ostanut pelkän Colosseumin kertalipun, se ei kuitenkaan kelpaa Palatinuksen museoon. Siinä tapauksessa kannattaa harkita Full Passin ostamista, jos haluat päästä koko alueelle.

Varaa liput Colosseumille, Forumille ja Palatinuksen kukkulalle

Kuinka paljon lippu Circus Massimoon maksaa?

Sirkus Massimo| ©Sonse
Sirkus Massimo| ©Sonse

Circus Massimo on maksuton. Circo Massimo on ulkoilmakeskus, jota ei ole rajattu, ja sinne pääsee vapaasti milloin tahansa, milloin vain ja ilman pääsymaksua. Jos valitset opastetun kierroksen, voit välttää jonot ja ymmärtää hippodromin historian asiantuntijaoppaan selostuksen ansiosta.

[Varaa opastettu kierros Circus Maximusiin](/italia/rooma/opastettu vierailu-thermas-caracalla-circus-maximus/a/pa-208)

Kuinka paljon maksaa Colosseumissa käynti Roma Passilla?

Colosseumin julkisivu| ©Fabio Fistarol
Colosseumin julkisivu| ©Fabio Fistarol

Roma-passin hinta riippuu siitä, kuinka moneksi päiväksi sen ostat. Esimerkiksi 72 tunnin passi maksaa 52 euroa, ja sillä pääset ilmaiseksi Colosseumille ja Forum Romanumille.

Jos haluat selvittää, kannattaako tämän turistikortin ostaminen, on parasta laskea kunkin museon tai nähtävyyden sisäänpääsymaksu, jossa haluat käydä. Muista, että Roma Passilla pääset yleensä sisäänpääsymaksuihin, mutta et opastetuille kierroksille useimpiin Rooman maamerkkeihin.

.

Varaa Roma Pass

Kuinka paljon maksaa yhdistetty lippu Colosseumiin ja Vatikaaniin?

Vieraile Vatikaanissa| ©CALIN STAN
Vieraile Vatikaanissa| ©CALIN STAN

Yhdistelmälippu maksaa noin 115 €, jolla pääset käymään molemmissa nähtävyyksissä samana päivänä asiantuntijaoppaan johdolla ja etuoikeutetulla sisäänpääsyllä, jolloin voit ohittaa jonot.

Jos haluat tietää, mitä tähän Vatikaanin ja Colosseumin lippuun sisältyy, voit lukea artikkelini, jossa kerron kaikki yksityiskohdat, jotta voit hyödyntää tätä yhdistelmälippua.

Varaa liput Colosseumiin ja Vatikaaniin

Voinko saada ilmaisen sisäänpääsyn Colosseumiin?

Colosseumin sisällä| ©Mathew Schwartz
Colosseumin sisällä| ©Mathew Schwartz

Kyllä, joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina Colosseum avaa ovensa ilmaiseksi. Kuten voit kuvitella, italialaiset ja ulkomaalaiset tungeksivat sisäänkäynneillä saadakseen ilmaisen sisäänpääsyn, joten hyödynnä tilaisuutta vain, jos sinua ei haittaa väkijoukkojen läpi puristaminen.

Vinkkinä suosittelen, että nouset aikaisin (ja hyvin aikaisin), jotta vältät - mahdollisuuksien mukaan - jonot, joita voi muodostua, ja varmistat, että saat paikan maailman suosituimmassa amfiteatterissa. Tämä koskee myös vierailua Forum Romanumissa.

.

Onko Colosseumiin alennuskuponkeja tai tarjouslippuja?

Colosseum iltahämärässä| ©David Köhler
Colosseum iltahämärässä| ©David Köhler

Ei, Colosseumissa ei yleensä ole alennuskuponkeja tai erikoistarjouksia. Muista, että se on yksi maailman kysytyimmistä nähtävyyksistä, ja Colosseum on yleensä päivittäin loppuunmyyty. Kuten voitte kuvitella, tässä tilanteessa on mahdotonta löytää viime hetken tarjouksia, alennuksia tai halpoja lippuja.

On kuitenkin olemassa ryhmiä (kuten erityisopettajat tai taideopiskelijat), joilla on oikeus ostaa lippuja yleisöä edullisemmin. Voit tarkistaa tämän artikkelistani, joka koskee halpoja tai alennettuja lippuja Coliseumiin.

.

Pitääkö lasten maksaa sisäänpääsy Colosseumiin?

Lapset pitävät taukoa nähtävyyksien katselusta| ©Raymond Bucko, SJ
Lapset pitävät taukoa nähtävyyksien katselusta| ©Raymond Bucko, SJ

Kyllä, lapset tarvitsevat lipun päästäkseen Colosseumiin tai Colosseumin ja Forum Romanumin opastetulle kierrokselle. Alle 18-vuotiaat lapset ovat kuitenkin oikeutettuja alennettuun hintaan lippua ostaessaan. Voit tarkistaa täältä lisätietoja tarjouksista tai siitä, miten saat halpoja tai alennettuja lippuja Colosseumiin.

Esimerkiksi Helloticketsissä voit valita ostoprosessin aikana, kuinka monta aikuisten ja lasten lippua tarvitset. Huomaathan, että alaikäisten on oltava aikuisen seurassa ja heidän on todistettava ikänsä sisäänkäynnillä henkilöllisyystodistuksella.

Varaa liput Colosseumille, Forumille ja Palatinuksen kukkulalle