Colosseum Night Opastettu kierros ja valinnainen vierailu areenalle tai maanalaiseen tilaan

4.7
(11560 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Mobiililiput hyväksytty

Kesto: 3 hours
Tällä aktiviteetilla on POIKKEUKSELLISEN HYVÄT arviot
Välitön vahvistus
Alkaen
46 € 42 €
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti

Yleiskatsaus

Mieti Rooman Colosseumin kauneutta tällä kolmen tunnin opastetulla kierroksella. Löydät kaupungin ikonisimman monumentin taikuuden eksklusiivisella kokemuksella, joka vie sinut areenalle, jossa gladiaattorit taistelivat, tai maanalaiseen tasoon , riippuen varauksen yhteydessä valitsemastasi vaihtoehdosta.

 • Hyödynnä Rooman vierailusi ja vieraile yhdessä kaupungin ikonista 3 tunnin opastetulla kierroksella.
 • Pääset tutustumaan eksklusiivisiin paikkoihin, jotka eivät ole avoinna suurelle yleisölle. Voit valita vierailun maanalaiseen tasoon tai gladiaattoriareenalle.
 • Saat tietää kaikki yksityiskohdat asiantuntevan oppaan ansiosta.
 • Viimeistele kokemus vierailemalla Forum Romanumilla ja Palatinuksen kukkulalla.

Sisältää

 • Pääsy Colosseumiin
 • Yksinomainen pääsy maanalaiseen tasoon (jos vaihtoehto valitaan ja saatavuuden mukaan).
 • Yksinoikeus pääsy areenalle (jos vaihtoehto valitaan).
 • Historian asiantuntijaopas

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Koe huikea kokemus tällä 3 tunnin opastetulla kierroksella, joka vie sinut näkemään Rooman Colosseumin, Forum Romanumin ja Palatinuksen kukkulan sellaisina kuin et olisi koskaan voinut kuvitella.

Tutustu Italian pääkaupungin edustavimman monumentin historiaan asiantuntijaoppaan kanssa, joka kertoo sinulle eeppisimmät tarinat tästä legendaarisesta, vuonna 70 jKr. rakennetusta näytösareenasta.

Colosseumin sisällä on useita paikkoja, joihin sinulla on yksinoikeus ja joissa voit vierailla tällä kierroksella. Sinun on valittava jompikumpi: areena tai maanalainen taso.

Maanalainen taso on alue, joka oli vuosia suljettu, ja se esittelee Colosseumin synkempää ja ylellisempää puolta. Täällä muinaisen Rooman gladiaattorit valmistautuivat fyysisesti ja henkisesti ennen kuin he menivät areenalle taistelemaan hengestään muita taistelijoita ja villejä petoja vastaan.

Oletko koskaan miettinyt, mitä gladiaattorit ajattelivat ja tunsivat noina hetkinä ennen taistelua? Kun osallistut tälle kierrokselle, voit kokea sen henkilökohtaisesti.

Valintasi mukaan näet myös Colosseumin areenan; siellä käytiin kaikki legendaariset taistelut, jotka kirjoittivat kiistanalaisen historian tälle stadionille, jossa pelejä ja verilöylyjä järjestettiin antiikin Rooman keisareiden viihdyttämiseksi yli 500 vuoden ajan.

Kaiken tämän lisäksi pääset tutustumaan myös Forum Romanumiin ja Palatinuksen kukkulalle.

Arvostelua

4.7
· 11560 Arvostelua
 • S
  Santiago
  4
  (0 Arvostelua)
  Paikka on täynnä historiaa, ja oli erittäin mukavaa, että kierroksella oli näin ammattitaitoinen opas. Olemme erittäin tyytyväisiä, että teimme sen, vaikka se olikin hieman lyhyt, sillä mielestäni olisi ollut paljon mielenkiintoisempia tarinoita kerrottavaksi, mutta aika oli hieman rajallinen.
 • G
  Guillermo
  5
  (0 Arvostelua)
  On uskomatonta, että tällaista paikkaa ylläpidetään yhä, vuodet eivät paina sitä lainkaan. Mahtava kierros, jos menet Roomaan, et voi jättää väliin tällaista kokemusta, Colosseum yöllä on yksi upeimmista paikoista, jotka olen koskaan nähnyt elämässäni.
 • M
  María
  4
  (0 Arvostelua)
  Erittäin hyvä opas, hän teki uskomatonta työtä. Se, että se oli yöllä, sai minut lähtemään hieman kylmät väreet kehossani.
 • J
  Julieta
  5
  (0 Arvostelua)
  Vietimme upean päivän mieheni kanssa, hänellä oli monia illuusioita siitä, että menisimme Colosseumiin yöllä, ja hän oli melko yllättynyt, hän ei tainnut odottaa, että kierros olisi niin hyvä. Lähdimme molemmat hyvin tyytyväisinä.
 • Katso lisää

  Lähtö ja paluu

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt