Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Kuinka Vierailla Arsenal-stadionilla

Arsenal Stadium on vaikuttava rakennus, joka tarjoaa vierailijoille erilaisia kokemuksia, kuten joukkueen legendojen tapaamisen ja vierailun interaktiivisessa museossa. Ota selvää kaikesta, mitä sinun on tiedettävä ennen vierailua.

Carla Yaquer

Carla Yaquer

7 minuuttia luettu

Kuinka Vierailla Arsenal-stadionilla

Vierailu Arsenalin stadionilla | ©Generalising

Jalkapallofaneille Englannin pääkaupunkiin saapuminen on kuin lasten leikkikenttä Valioliigajoukkueiden stadionien valikoiman ansiosta, ja Arsenal Football Club on yksi niistä. Jos haluat tutustua Euroopan pääkaupungin tunnetuimpiin stadioneihin, merkitse Arsenal Stadium (stadion ) muistiin yhtenä Lontoon nähtävyyksistäsi.

Jalkapallo-otteluiden lisäksi stadion tarjoaa monenlaisia elämyksiä, kuten opastettuja kierroksia stadionin kolkkoihin, kuten lehdistöhuoneeseen, pukuhuoneisiin ja tunneliin kentälle, ja tästä postauksesta löydät täydellisen oppaan Arsenalin stadionilla vierailemiseen, mukaan lukien kartan Lontoon stadionkierrosta varten.

1. Vieraile Emirates Stadiumilla, Arsenalin kotistadionilla Lontoossa

Stadionin sisäänkäynti| ©generalising
Stadionin sisäänkäynti| ©generalising

Emirates Stadium on Arsenal Football Clubin, yhden Englannin suurimman ja menestyneimmän jalkapalloseuran koti. Tämä moderni stadion avattiin vuonna 2006, ja sen kapasiteetti on yli 60 000 katsojaa.

Populous-arkkitehdeiltä tilattu suunnittelu teki tästä seuran virallisesta kotikentästä yhden Euroopan teknisesti edistyksellisimmistä jalkapallokentistä. Tämä stadion on urheiluarkkitehtuurin ihme, ja siinä on kaikki tarvittavat mukavuudet, jotta katsojat voivat nauttia jalkapallo-ottelusta ihanteellisissa olosuhteissa.

Jättimäinen 360 asteen teräväpiirtonäyttö, sen vaikuttava lasista ja teräksestä valmistettu katto, jonka ansiosta stadion erottuu Lontoon kaupunkikuvasta, sekä sen kapasiteetti ja kestävyys ovat tunnusomaisia. Ja vaikka on totta, että seura on ollut legenda Englannissa perustamisestaan vuonna 1886 lähtien, tämän stadionin rakentaminen herätti fanit uudelleen henkiin, kuten New York Timesissa kerrottiin.

"Me tulimme, me näimme, me valloitimme", kirjoitti eräs fani banderolliinsa, ja tuhannet fanit liittyivät häneen nähdessään itsensä mahtavassa rakennelmassa. Jos olet todellinen eurooppalaisen jalkapallon ystävä, vierailu Emirates Stadiumilla on kokemus, jota ei kannata jättää väliin.

Varaa Arsenal FC:n stadionkierros

2. Mistä löydät Arsenalin stadionin

Stadionin sisällä| ©Rckr88
Stadionin sisällä| ©Rckr88

Emirates Stadium sijaitsee Hollowayn kaupunginosassa, yhdessä Lontoon parhaista kaupunginosista kaupungin pohjoisosassa. Sen tarkka osoite on Emirates Stadium, Hornsey Rd, London N7 7AJ.

Pääset paikalle nopeimmin metrolla Piccadillyn kautta Arsenalin asemalle, joka on 2 minuutin kävelymatkan päässä. Lisätietoja saat kätevästä oppaastamme Lontoon metrosta.

Varaa Arsenal FC Stadium Tour

3. Arsenalin stadionin aukioloajat

Stadionin ulkopuolella| ©philip hartland
Stadionin ulkopuolella| ©philip hartland

Arsenal FC -stadionin aukioloajat ovat:

 • Maanantaista lauantaihin klo 09:30-18:00.
 • Sunnuntaisin klo 10:00-16:00.

Ja jos haluat kierrokselle stadionille, kierroksia järjestetään kaikkina viikonpäivinä, paitsi ottelupäivinä ja erityistapahtumina.

4. Kuinka paljon Arsenalin stadionliput maksavat?

Rahaa euroina| ©Ibrahim Boran
Rahaa euroina| ©Ibrahim Boran

Yleisölippu aikuisille maksaa noin 28 puntaa, ota huomioon punnan ja euron välinen vaihtokurssi. Alle 15-vuotiaille lapsille, eläkeläisille, vammaisille ja opiskelijoille on erikoishinta alkaen 22 puntaa.

Varaa Arsenal FC -stadionkierros

5. Millainen on Arsenal Football Clubin stadionkierros?

Stadionkierros| ©Kurt
Stadionkierros| ©Kurt

Ensinnäkin on syytä tehdä selväksi, että Emirates-stadionilla ei ole tarjolla yhtä, vaan 4 erilaista kierrosta, nimittäin seuraavat:

Itseopastettu kierros

Tämän englanninkielisen ääniopastuksen sisältävän kierroksen voi tehdä milloin tahansa seuraavien 90 päivän aikana lipun ostopäivästä. Kierros kestää enintään 180 minuuttia riippuen siitä, kuinka kauan haluat viipyä leirintäalueella. Sen lisäksi, että opastusta tarjotaan omalla ja kahdeksalla muulla kielellä, yksi sen kohokohdista on se, että Bob Wilson, Arsenalin ikoninen entinen maalivahti, johtaa opastusta.

Jos etsit nähtävää ja koettavaa Lontoossa kahdessa päivässä ja haluat päästä ikonisiin nähtävyyksiin nopeasti, tämä kierros on juuri sinulle.

Legendojen kierros

Tämäntyyppinen opastettu kierros kunnioittaa joitakin Arsenal FC:n pitkäaikaisia legendoja. Peruskierroksesta poiketen seuran historia kerrotaan pelaajien näkökulmasta, joten osta lippusi ennakkoon varmistaaksesi, että kuulet urheilulegendan anekdootit. Kunnioitettuja pelaajia ovat mm:

 • Lee Dixon
 • Charlie George
 • Perry Groves
 • Nigel Winterburn

Kierros kestää 60 minuuttia ja maksaa noin 45 puntaa, mikä sisältää pääsyn interaktiiviseen museoon.

.

Ottelupäivän kierros

Ottelupäivän kierroksella pääset tuntemaan, kokemaan, jakamaan ja nauttimaan pelikuumeesta Gunnersin kannattajien keskellä - se on elämys vailla vertaa!

Näet improvisoituja harjoituksia, haastatteluja, erikoistapahtumia... Mikään vierailu ei ole samanlainen. Kierros kestää enintään 150 minuuttia ennen aloituspotkua.

Kierros sisältää pääsyn managerien sisäänkäynnille sekä kierroksen heidän aitiossaan, Diamond Clubissa, pääsyn pelaajien tunneliin, Pitchsideen ja Home Dugoutiin. Lisäksi saat ilmaisen pääsyn Arsenal-museoon ja henkilökohtaisen kiertokäyntitodistuksen. Nauti tästä kaikesta ja muusta 40 punnan hintaan.

VIP Legends Tour

Tämä eksklusiivinen kokemus sisältää brunssin Arsenal-museossa ja sen jälkeen kierroksen Emirates-stadionilla Ray Parlourin tai Martin Keownin opastuksella. Voitko uskoa sitä? Pääset stadionin eksklusiivisille alueille, ennen kuin valmistaudut buffetlounaalle Diamond Clubissa päivän pelaajan seurassa - kaikki sisältyy hintaan. Lopuksi saat nimmari- ja valokuvasession ja jopa rajoitetun painoksen laukun.

Tämäntyyppisen kokemuksen aukioloajat ovat yleensä klo 10-14, joten sinun on parasta saapua paikalle noin klo 9.30. Huomaa, että lippuja on rajoitetusti, joten varaa liput hyvissä ajoin, jotta et jää paitsi. Jos olet todellinen Gunneri ja haluat päästä VIP-katsomoon, osta liput alkaen 400 eurolla.

Varaa Arsenal FC:n stadionkierros

6. Osallistu Arsenalin stadionkierrokselle ilmaiseksi London Passin avulla

Arsenalin stadion| ©Michael Briggs
Arsenalin stadion| ©Michael Briggs

London Pass on turistikortti, jolla pääset yli 80 nähtävyyteen Lontoossa, kuten museoihin, taidegallerioihin, muistomerkkeihin ja tietysti Emirates Stadiumille.

Pääset ilmaiselle kierrokselle esittämällä London Passin Arsenal Stadiumin lipunmyynnissä, jolloin saat pääsylippusi.

Osta London Pass

7. Mitä näet Arsenal Stadium -kierroksilla?

Museokierros| ©Imagineear Ltd
Museokierros| ©Imagineear Ltd

Kierroksen aikana voit tutustua tämän ikonisen jalkapallostadionin nurkkiin ja kolkkiin ja oppia Arsenal Football Clubin rikkaasta historiasta, kun kiertelet seuraavilla kiinnostavilla alueilla:

 • The Marble Halls: stadionin pääsisäänkäynti, jossa on esillä Arsenalin pokaaleja ja valokuvia seuran ikonisista pelaajista.

 • The Club Level Foyer: tyylikäs tila, josta on panoraamanäkymät kentälle ja jota käytetään tapahtumiin ja liiketapaamisiin.

 • Kenttä: ainutlaatuinen tilaisuus astua kentälle, jossa ammattilaiset pelaavat ja harjoittelevat.

 • Tunnelit: pukuhuoneista kentälle johtavat tunnelit, joissa voit tuntea kentälle astumisen jännityksen ja nähdä otteluissa käytettävät kamerat ja mikrofonit.

 • Pelaajien pukuhuoneet: kotijoukkueen ja vierasjoukkueen pukuhuoneet. Voit nähdä pelaajien pukukaapit, tutustua kunkin pukuhuoneen värien ja muotoilun historiaan ja ihailla näyttelyä, jossa on esillä eksklusiivisia esineitä, kuten Michael Thomasin vuonna 1989 käyttämät kengät.

 • Vuorovaikutteinen museo: hologrammien, kosketusnäyttöjen ja uusimman teknologian avulla voit seurata joukkueen historiaa.

 • Lehdistöhuone: jossa valmentajat ja pelaajat antavat ottelun jälkeisiä haastatteluja.

 • Presidentin aitio

Varaa Arsenal FC:n stadionkierros

8. Miten Arsenal FC -stadionille pääsee

Lontoon metro| ©Martijn Rijk
Lontoon metro| ©Martijn Rijk
 • Raitiovaunulla tai pikaraitiovaunulla: Holloway Roadin ja Drayton Parkin asemat ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä stadionilta.
 • Bussilla: Linjat 4, 19, 29, 29, 43, 91, 106, 153, 236, 253, 254, 259, 263, 271 ja 393 kulkevat parin korttelin päässä stadionilta. Pysäkit ovat osoitteissa Holloway Road, Nag's Head, Seven Sisters Road, Blackstock Road ja Highbury Corner.
 • Metrolla pääset Piccadilly-linjalla Arsenalin asemalle, joka on 2 minuutin päässä stadionin sisäänkäynniltä, ja Finsbury Parkin sekä Highbury & Islingtonin asemat ovat 8 minuutin kävelymatkan päässä.
 • Autolla sinun tulee saapua osoitteeseen Hornsey Rd, London N7, voit pysäköidä osoitteeseen 45 Hornsey Rd, London N7, stadionia vastapäätä, tässä on kartta.

9. Kannattaako Arsenal Stadiumin kierrokselle lähteä?

Stadioniin tutustuminen| ©Imagineear Ltd
Stadioniin tutustuminen| ©Imagineear Ltd

Opastetut kierrokset tarjoavat näkymän stadionin kulissien taakse ja mahdollisuuden tutustua alueisiin, jotka ovat normaalisti yleisöltä suljettuja. Se on myös loistava tapa oppia lisää seuran historiasta ja saavutuksista.

Lisäksi voit osallistua kierrokselle ilmaiseksi, jos valitset London Pass -vaihtoehdon, joten se on loistava tapa säästää rahaa Lontoon-matkallasi. Vaikka et olisikaan suuri Arsenal-fani, stadion on vaikuttava ja tarjoaa täysin erilaisen näkymän peliin. Näköalojen, joukkueen lähelle pääsemisen jännityksen, useiden vaihtoehtojen ja hinnan vuoksi kannattaa siis lähteä kierrokselle Arsenal FC:n stadionille.

Osta London Pass

10. Mitä kiinnostavia kohteita on lähellä Arsenal Stadiumia?

Kierroksella olevat ihmiset| ©Imagineear Ltd
Kierroksella olevat ihmiset| ©Imagineear Ltd

Arsenalin stadion sijaitsee Pohjois-Lontoossa Hollowayn kaupunginosassa, ja kun olet katsonut stadionia reunustavia Herbert Champanin, Dennis Bergkampin ja Thierry Henryn patsaita, voit tutustua ympäröivään alueeseen, jossa ne sijaitsevat:

Ulkoilmapuisto

Gillespie Park on kaupunkipuisto, jossa on monenlaista kasvistoa ja eläimistöä sekä ulkoilmamuseo. Tämä puisto odottaa sinua vain 2 minuutin kävelymatkan päässä stadionilta.

Missä syödä Arsenal Stadiumin ympäristössä

Alueella on useita ravintoloita ja baareja, kuten The Jerk Kitchen, jonka karibialaisiin ruokiin ja hyvin maustettuihin kastikkeisiin on usein pitkät jonot. Mutta jos haluat jatkaa jalkapallokuumetta ruokailun aikana, älä jätä väliin Foosball Clubia, viktoriaanista tavernaa, jonka voileivät, oluet ja hyvä palvelu ovat ansainneet pelkästään viiden tähden arvostelut.

Muita kulttuuritoimintoja Arsenal Football Club Stadiumin ympäristössä

Jos olet kiinnostunut historiasta ja kulttuurista, 1 km:n päässä Drayton Parkista ja Aubert Parkista sijaitsee Estorick Collection Museum of Modern Italian Art. Ja jos menet vielä 2 km Clerkenwellin ja Fitzrovian kaupunginosiin, löydät museoalueen sydämen, jossa museot sijaitsevat:

Varaa kierros Arsenal FC -stadionille

Bonus: seuraa stadionreittiä Lontoossa

Wembleyn stadion| ©oatsy40
Wembleyn stadion| ©oatsy40

Ensinnäkin sinun tulisi tietää, että Lontoossa sijaitsee 14 First League -stadionia, ja niiden kapasiteetti vaihtelee 4850:stä 90 000 katsojaan. Jokaiselle löytyy jotakin, Arsenalin stadion on kolmannella sijalla, ja tässä on kartta, jossa on 10 suurinta stadionia Lontoossa, jotta voit pitää niitä silmällä. Pähkinänkuoressa löydät mm:

Lontoon suurempien stadionien reitti vaatii 4 tunnin ajomatkan, suosittelen, että merkitsette matkasuunnitelmaanne asioita, joita voi nähdä ja tehdä Lontoossa vähintään 3 päivässä, jotta voitte käyttää aikaa nauttia kokemuksista kullakin stadionilla.

Varaa Arsenal FC:n stadionkierros