British Museum -liput: hinnat, tunnit jne.

Iltapäivän viettäminen British Museumissa on ehdoton valinta. Tässä kerrotaan, miten saat liput, hinnat ja aukioloajat, jotta voit suunnitella vierailusi.

Keyvis Montilva

Keyvis Montilva

7 minuuttia luettu

British Museum -liput: hinnat, tunnit jne.

British Museum | ©Paul Hudson

British Museumissa vierailu on yksi Lontoon parhaista nähtävyyksistä kaikkina vuodenaikoina. Se on yksi maailman suosituimmista museoista, ja siellä on uskomaton kokoelma historian, etnografian, arkeologian ja taiteen teoksia. Kaiken lisäksi se on halpaa suunnitelmaa, sillä sisäänpääsy on täysin ilmainen.

Lue tästä kaikki yksityiskohdat siitä, miten voit ostaa lippusi ja välttää jonot sekä tärkeimmät aukioloajat, jotta voit hyödyntää vierailusi parhaalla mahdollisella tavalla. Liitytkö seuraamme?

Täydellisin vaihtoehto

Lontoon British Museum yksityinen opastettu kierros

Vierailu British Museumissa

Lähde matkalle maailman historiaan vierailemalla vaikuttavassa British Museumissa, joka sijaitsee Lontoon kaupungin sydämessä, Englannissa.

Tällä yksityisellä tai puoliyksityisellä kierroksella British Museumissa saat yksinoikeudella yksityiskohtaisen selostuksen kaikkien tärkeimpien esineiden historiallisesta taustasta, jotka kuuluvat läntisen pallonpuoliskon tärkeimpiin museoihin kuuluvan laajan kokoelman kaikkiin tärkeimpiin esineisiin.

Henkilökohtaisten luentojen ja selitysten 2,5 tunnin aikana nautit historiallisesta oppimisesta ja kulttuurisesta viihdekokemuksesta, jollaista ei ole missään muualla.

Suositellaan, jos... haluat tutustua museon kaikkiin yksityiskohtiin ja jos nautit henkilökohtaisesta ja eksklusiivisesta kohtelusta omalla kielelläsi puhuvien oppaiden kanssa.

Kuinka paljon liput British Museumiin maksavat?

British Museum, Lontoo| ©Ed Webster
British Museum, Lontoo| ©Ed Webster

Pääsy British Museumiin on täysin ilmainen kaikenikäisille. Se on siis ihanteellinen tapa viihdyttää kaikkia ryhmäsi jäseniä, nuorimmista vanhimpiin, kuluttamatta penniäkään.

Tämä säästö on erittäin hyödyllinen, sillä voit sijoittaa sen yksityisen oppaan palkkaamiseen, joka selittää yksityiskohtaisesti tärkeimpien näyttelyesineiden historiaa.

Varaa opastettu kierros British Museumiin

Onko suositeltavaa ottaa opastettu kierros British Museumiin?

Vastaus on epäilemättä kyllä, sillä se on yksi parhaista asioista, joita voi nähdä ja tehdä Lontoossa mihin aikaan vuodesta tahansa. Erikoistuneen oppaan johdolla järjestettävällä noin 2,5 tunnin yksityisellä kierroksella opit kaikki yksityiskohdat niistä esineistä, jotka sijaitsevat maailman kolmanneksi suosituimmassa museossa New Yorkin Metropolitan Museumin ja Pariisin Louvren jälkeen.

Yksityinen oppaasi syventyy museon tärkeimpien esineiden, kuten Katebetin muumion, Lewisin shakkiaseiden ja Rosettan kiven, historiaan, ja jos sinulla on kysyttävää, hän pystyy vastaamaan niihin välittömästi. Paras tapa ottaa vierailustasi kaikki irti. Oletko valmis siihen?

Varaa opastettu kierros British Museumiin

Miten saan liput British Museumin lipunmyynnistä?

British Museumin sisäänkäynti| ©Ed Webster
British Museumin sisäänkäynti| ©Ed Webster

Koska liput British Museumiin ovat ilmaisia, niitä ei tarvitse ostaa. On kuitenkin suositeltavaa varata ilmainen sisäänpääsylippu British Museumin verkkosivuilta etukäteen. Näin säästyt odottamiselta turhan pitkissä jonoissa, jotka ovat ominaisia yhdelle Lontoon 10 parhaan museon joukosta .

Jos maksat yksityisestä opastetusta kierroksesta, he yleensä järjestävät pääsylippusi varaamisen.

Varaa opastettu kierros British Museumiin

Sisältyvätkö British Museumin liput johonkin kaupungin nähtävyyskorttiin?

British Museumin taideteokset| ©Konstantin Dankov
British Museumin taideteokset| ©Konstantin Dankov

Useimmiten Lontoon parhaat kiertoajelupassit eivät sisällä British Museumia niiden päivä- tai viikkopaketteihin sisältyvien aktiviteettien joukossa. Yksinkertaisesti siitä syystä, että sisäänpääsy on ilmainen, eikä olisi reilua mainostaa sitä aktiviteettina, jossa muka säästät rahaa sisäänpääsymaksusta, jota ei koskaan perittäisi turistipassin ulkopuolella.

Joka tapauksessa voin vakuuttaa, että turistipassit, joilla voit vierailla useissa Lontoon ikonisissa nähtävyyksissä samalla hinnalla, ovat yksi parhaista investoinneista, joita voit tehdä taskujesi tasapainottamiseksi. Kiinteä hinta on yleensä 50-180 euroa, ja sillä pääset pitkään maksulliseen luetteloon nähtävyyksistä ilman jonoja ja alennuksia, jotka ovat yhteensä 35-40 prosenttia pienemmät kuin mitä maksaisit ostamalla yksittäisiä lippuja.

Nämä passit maksavat eri summia sen mukaan, mille päiville ne ostetaan, ja ne voivat olla voimassa jopa kokonaisen viikon. Niitä ei siis kannata ostaa samana päivänä kuin vierailusi British Museumiin, sillä silloin tuhlaat rahaa siihen aikaan, joka kuluu tämän jättimäisen museon kiertämiseen.

Varaa London Pass

Onko British Museumissa ilmaisia opastettuja kierroksia ja miten ne eroavat yksityisistä kierroksista?

British Museum| ©James Petts
British Museum| ©James Petts

British Museumin ilmaisilla lipuilla voit varata opastetun kierroksen museon henkilökunnalta tiettyinä aikoina. Kuten olemme jo maininneet, sinulla on kuitenkin myös mahdollisuus varata espanjankielinen opastettu kierros useimpiin pysyviin näyttelyihin yksityiseltä toimistolta, mikä on vieläkin kätevämpi vaihtoehto, sillä kyseessä ovat asiantuntijat, jotka vastaavat kysymyksiisi yksinomaan sinun kielelläsi ja sinun ehdoillasi.

Huomaa, että ilmaiset kierrokset edellyttävät yleensä vähimmäisosallistujamäärää, kun taas maksulliset kierrokset yksityisten oppaiden kanssa riippuvat valitsemasi yrityksen ehdottamista ehdoista.

Kiinnostavat tiedot

  • Hinta: Opastetun kierroksen hinta British Museumissa on yleensä noin 115 euroa ryhmää kohti, mutta hinta vaihtelee valitun kielen ja haluamasi yksityisen tai puoliyksityisen kierroksen tyypin mukaan.
  • Kesto: Parhaat englanninkieliset yksityiset kierrokset British Museumissa kestävät yleensä noin 2,5 tuntia.
  • Olosuhteet: Niin sanotut puoliyksityiset kierrokset ovat kierroksia, joihin osallistuu muitakin asiakkaita, vaikka ryhmät eivät yleensä ylitä 8:aa henkilöä. Valittu kieli vaikuttaa myös hintaan, sillä englanninkielinen kierros on aina halvempi kuin espanjankielinen.

Varaa opastettu kierros British Museumiin

Miten pääsen British Museumiin julkisilla liikennevälineillä?

Holbornin asema| ©Chris Sampson
Holbornin asema| ©Chris Sampson

Lontoo on kaupunki, joka tunnetaan julkisen liikenteen laadusta ja siitä, että sen asukkaat pääsevät suhteellisen nopeasti paikasta toiseen. Siksi British Museumiin pääsee usealla eri tavalla.

Museo sijaitsee osoitteessa Great Russell St, London WC1B 3DG, ja lähimmät Lontoon metroasemat ovat Holborn, Russell Square ja Tottenham Court Road. Ne kaikki ovat parin korttelin päässä tästä pahamaineisesta ja huomiota herättävästä rakennuksesta. Jos Lontoon metro ei kuitenkaan ole sinulle tuttu, kannattaa tutustua kätevään oppaaseen, jossa kerrotaan, miten Lontoon metro toimii.

British Museum Streetille pääsee myös muilla tavoin, sillä kaupungin julkisen bussijärjestelmän bussilinjat 8, 9, 19, 25, 10, 14 ja 15 muuta eri reittiä kulkevat kaikki museon välittömässä läheisyydessä.

Jos päätät myös pyöräillä, voit pysäköidä pyöräsi aivan sisäänkäynnin eteen Great Russell Streetillä. Jos vuokraat pyörän kaupungin julkisesta järjestelmästä, sinun on jätettävä se johonkin kulmaan ja noudettava se uudelleen, kun olet lopettanut kierroksen ja haluat palata hotelliisi.

Varaa opastettu kierros British Museumiin

Parhaat näyttelyt, joita ei kannata jättää väliin British Museumissa

Afrikkalainen taide British Museumissa Lontoossa| ©Paul Hudson
Afrikkalainen taide British Museumissa Lontoossa| ©Paul Hudson

British Museumin historiallinen esineistö on vaikuttavan monipuolinen ja laaja. Ne on jaettu vierailijoiden käytettävissä oleville viidelle tasolle, jotka puolestaan on järjestetty 13,5 hehtaarin kokoiselle alueelle.

Alakerran kellarikerroksissa on huoneita, joissa on näyttelyitä, jotka on omistettu afrikkalaiselle kulttuurille, antiikin Kreikalle ja Rooman valtakunnan historialle sekä sen hajoamiselle ja myöhemmälle uudelleenjärjestelylle.

Pohjakerroksessa, joka vastaa meille tuttua alakerrosta, on näyttelyitä, jotka on omistettu niin ikään länsimaisen yhteiskunnan perusteille. Näitä täydentävät useat Lähi-itään ja islamilaisen maailmankaikkeuden syntyyn keskittyvät osastot sekä muut Amerikan mantereeseen liittyvät osastot.

Korealaiseen kulttuuriin ja kiinalaisen keramiikan maailmaan keskittyvät näyttelyt ovat joitakin muita pysyviä näyttelyitä, joita voit odottaa löytäväsi British Museumista. British Museumin todellinen kohokohta on kuitenkin muinaisen Egyptin esineiden pysyvä näyttely. Se on itse asiassa suurin julkisesti esillä oleva kokoelma historiallisia esineitä Egyptin sivilisaation tältä ajanjaksolta Kairon kaupungin ulkopuolella.

Kaikkien näiden huoneiden summa voi pitää sinut viihdyttävänä suuren osan päivääsi, joten se on loistava tapa paeta kuumuutta, jos etsit tekemistä Lontoossa kesällä.

Varaa opastettu kierros British Museumiin

Kuinka paljon aikaa tarvitset tutustuaksesi British Museumiin?

British Museum, lukusali| ©miclan42
British Museum, lukusali| ©miclan42

Se, kuinka kauan voit käyttää kierrokseen British Museumissa, riippuu monista tekijöistä. Ensimmäinen on se, käytkö siellä yksin vai seuraatko oppaan opastamaa kierrosta. Kun teosten yksityiskohtaiset selitykset yhdistetään omaan tutkimiseen ja opastettuun kierrokseen, aikaa voi kulua jopa 3-4 tuntia.

Kun vierailet itsenäisesti, kuva muuttuu merkittävästi, sillä päätät todennäköisesti käyttää aikaa sinua kiinnostaviin esineisiin ja jättää väliin muut, jotka eivät kiinnitä huomiotasi. Tällaisessa tilanteessa kierros voi lyhentyä jopa 2 tunnilla ja jopa 1,5 tunnilla, jos et pidä taukoja etkä pysähdy yksityiskohtaisesti.

Kun kuitenkin tiedät, että kyseessä on ilmainen aktiviteetti, voit hyödyntää sitä viihdyttääksesi itseäsi mahdollisimman paljon, jos viivyt pari viikkoa. Toisaalta, jos tämä on yksi suunnitelmistasi nähdä ja tehdä Lontoossa 7 päivän matkan aikana, on parempi varata iltapäivä, jotta kierroksestasi tulee leppoisa.

Varaa opastettu kierros British Museumiin

British Museumin aukioloajat

British Museum| ©José María Mateos
British Museum| ©José María Mateos

British Museum on avoinna yleisölle useimpina päivinä vuodessa. Itse asiassa 24. ja 25. joulukuuta sekä 1. tammikuuta ovat ainoat kiinteät päivät, jolloin se on suljettu.

Jos päätät vierailla aamulla, sinun kannattaa saapua paikalle viimeistään klo **10.**00, sillä se aukeaa tuohon aikaan viikon jokaisena päivänä. Museo sulkeutuu joka päivä kello 17.30, ellei museon virallisissa tiedotusvälineissä ilmoiteta erityisestä tapahtumasta. Näin ollen klo 18:00 alkaen voit viettää loppupäivän tutustumalla Lontoon parhaisiin salaisiin paikkoihin ikonisissa kulmissa, kuten Sohossa ja London Chinatownissa, jotka molemmat ovat alle kilometrin päässä.

Ja jos haluat saada mahdollisimman paljon aikaa vierailullesi, museo sulkeutuu perjantaisin klo 20:30, mutta muista, että ovi ottaa kävijöitä vastaan vain klo 19:00 asti.

Varaa opastettu kierros British Museumiin

Vinkkejä vierailuun British Museumissa sesonkiaikana

British Museum, Lontoo| ©Gary Bembridge
British Museum, Lontoo| ©Gary Bembridge

Kuten kaikki muutkin Lontoon matkailukohteet, British Museum on yleensä täynnä kävijöitä sesonkiaikoina. Toisin sanoen joulukuussa joulun ja uudenvuoden juhlapyhinä sekä koko kesän ajan. Jos haluat välttää turistijoukkoja, kannattaa valita early bird -vierailu, mikä tarkoittaa, että sinun on oltava museon porteilla kello 10, jotta saat kierroksen valmiiksi noin kello 14.00, juuri kun huoneet alkavat täyttyä vierailijoista.

Huomaa, että turvallisuussyistä kävijöiden määrä on rajoitettu päivittäin. Sen vuoksi on suositeltavaa varata vierailu museon virallisella verkkosivustolla haluamallesi ajalle juuri sinä päivänä, jolle olet varannut aikaa suunnitelmissasi.

Varaa opastettu kierros British Museumiin

Missä syödä British Museumin lähellä?

Bloomsbury, Lontoo| ©Ewan Munro
Bloomsbury, Lontoo| ©Ewan Munro

Bloomsburyssa, kaupunginosassa, jossa museo sijaitsee, on kaikenlaisia ravintoloita, jotka vaihtelevat englantilaisen yöelämän ja gastronomian hyvin perinteisistä pubeista erittäin hyvään kulinaariseen viihteeseen aasialaiseen tai välimerelliseen tyyliin.

Parin kadun päässä on myös Soho, joka on yksi Lontoon eklektisimmän ja taiteellisimman yöelämän ja kulttuurikentän keskuksista viime vuosisadan jälkipuoliskolta lähtien. Siellä sijaitsee myös Lontoon Chinatown, joka ei ole arkkitehtonisesti yhtä allegorinen kuin muut länsimaiset kaupungit, mutta jossa on kuitenkin runsaasti aasialaisia ravintoloita ja baareja. Jos menet hieman kauemmas kohti Thames-jokea, pääset Westminsterin alueelle, jossa on runsaasti ravintoloita jokaiseen makuun.

Mikä tahansa Lontoon parhaista kiertoajelubusseista voi antaa sinulle kierroksen näillä alueilla , kun olet lopettanut aterian. Tämä voi olla erittäin hyvä ajatus, kun otetaan huomioon, kuinka uupunut saatat olla käveltyäsi tuntikausia British Museumin käytävillä.

Varaa opastettu kierros British Museumiin

Mitä muuta tekemistä British Museumin lähellä on?

Russell Squaren suihkulähde| ©Martin Monroe
Russell Squaren suihkulähde| ©Martin Monroe

Alueen kulttuurista monimuotoisuutta täydentävät muut ikoniset kohteet, jotka sijaitsevat kävelymatkan päässä British Museumista. Esimerkiksi Russel Square sijaitsee suoraan museota vastapäätä, ja se on loistava paikka ihailla georgialaista arkkitehtuuria, joka on edelleen jäljellä monissa kaupunginosissa.

King's Crossin asema ja St Pancrasin asema ovat muita vierailukohteita British Museumin lähistöllä. Tunnistat luultavasti molemmat paikat, sillä King's Crossin asemalla sijaitsee laituri, jolta Harry Potter aloittaa matkansa Tylypahkaan, ja St Pancrasin asemalla tehdään hänen ulkokuvansa. Tutustu Lontoon parhaisiin Harry Potter -retkiin ja nauti taianomaisesta kokemuksesta.

Osallistuminen joihinkin Lontoon yökierroksiin on toinen loistava tapa päättää päiväsi British Museumista poistumisen jälkeen. Etenkin, kun Soho ja Westminster ovat hyvin vilkkaita auringonlaskun jälkeen.

Lontoon Big Bus -yökiertoajelubussi