Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Lontoo elokuussa: salaisuudet, joilla saat matkastasi kaiken irti

Elokuussa Lontoossa on ihania paraateja, kuten Notting Hillin karnevaalit, gastronomisia tapahtumia, kuten Wimbledon Park Food & Drink -festivaali, tai elokuvatapahtumia, kuten London Knight Film Festival, ja kerron niistä lisää alla.

Ana Caballero

Ana Caballero

7 minuuttia luettu

Lontoo elokuussa: salaisuudet, joilla saat matkastasi kaiken irti

Matkustaminen Lontoossa | ©Chan Lee

Elokuussa Lontoossa voi kokea mahdollisuuksia, joita ei voi kokea muulloin; tarjolla on kaikenlaisia ulkoilma-aktiviteetteja, ja voit nauttia vilkkaasta kaupungista kuin mistään muusta. Nämä ovat eksklusiivisia ideoita tälle kuukaudelle, joten älä missaa niitä ja ota huomioon, jotta matkasi järjestetään makusi mukaan ja jotta voit nauttia kuin lontoolainen.

Lämpötila ei juurikaan vaihtele heinäkuusta, mutta on silti lämmin, joten voit elää ulkona koko päivän ja uppoutua taiteeseen, perinteiseen ruokaan, juomiin ja musiikkiin.

Miten olisi loman aloitus?

1. Notting Hillin karnevaalit

Notting Hillin karnevaaleista nauttiminen| ©David Sedlecký
Notting Hillin karnevaaleista nauttiminen| ©David Sedlecký

Tämä kuuluisa ja värikäs karnevaali järjestetään kolmena peräkkäisenä päivänä elokuussa. Jokaisena päivänä on oma värikäs, höyhenpeitteinen paraati karibialaisen musiikin tahdissa. Voit nähdä rumpuryhmiä, pukukilpailun (aikuisille ja lapsille) ja suuren paraatin vaunuineen.

Tämä karnevaali on saanut alkunsa 1800-luvulta, jolloin orjuus lakkautettiin Trinidadin ja Tobagon entisissä siirtomaissa. Vuonna 1964 se syntyi Lontoossa Lontoon afrokaribialaisen yhteisön ilmaisumuotona.

Nykyään se on nähtävyys suurelle yleisölle, kansalaisille ja vierailijoille, jotka tulevat tähän tapahtumaan nauttimaan musiikista, pukujensa spektaakkelista, ruoasta ja tietenkin ilosta.

Tuletko sinä matkallasi katsomaan sitä? Jos tulet, pääset myös nauttimaan yhdestä Lontoon suosituimmista kaupunginosista, Nothing Hillistä.

Varaa salainen kierros Lontoon keskustaan

2. Film4 Summer Screen Somerset Housessa

Film4 Summer Screen -tapahtumassa| ©Edmond J. Safra
Film4 Summer Screen -tapahtumassa| ©Edmond J. Safra

Somerset Housen upeaa uusklassista sisäpihaa käytetään säännöllisesti erilaisiin tapahtumiin. Jos olet seitsemännen taiteen ystävä, rakastat tätä kokemusta.

Suuri valkokangas hallitsee sisäpihan etuosaa muutaman päivän ajan elokuussa joka vuosi, ja voit tuoda mukanasi tavarasi piknikille samalla kun katsot esitettävää elokuvaa.

Neljätoista päivänä esitetään kansainvälisiä ja englantilaisia elokuvia, jotka ovat tuolloin ensi-illassa. Tämä festivaali tuo Somerset Houseen paljon elokuvaharrastajia, joten liput kannattaa hankkia ajoissa.

Hyödyllistä tietoa

 • Hinta: alkaen 41,96 puntaa
 • Missä: Somerset House, Strand Street.
 • Miten sinne pääsee: lähin metroasema on Temple.
 • Suositellaan elokuvien ystäville.

3. Wimbledon Parkin ruoka- ja juomafestivaali

Wimbledon Parkin ruokafestivaaleista nauttiminen| ©Andy Newbold
Wimbledon Parkin ruokafestivaaleista nauttiminen| ©Andy Newbold

Tältä festivaalilta löydät kaupungin parasta ruokaa ja juomaa. Ruokafestivaali on ääriään myöten täynnä, ja se on vierailun arvoinen elokuussa järjestettävinä päivinä, jolloin kannattaa hyödyntää hyvää säätä.

Paikalla on monia kojuja, joissa maistellaan sekä ruokaa että juomaa. Niitä voi viedä kotiin tai nauttia piknikillä, jos sää sallii sen. Ruoan osalta voit maistella huippuluokan hampurilaisia, uusia reseptejä, retrojäätelöä ja tietenkin *käsityöolutta.

Voit myös osallistua esittelyihin ja työpajoihin, saada neuvoja suurilta kokeilijoilta ja jopa liata oman esiliinasi osallistumalla johonkin aktiviteettiin. Tapahtuman elävöittämiseksi on tarjolla monenlaista musiikkia ja jopa aikaa nauttia siitä... he ovat suunnitelleet kaiken, jotta sinulla olisi hauskaa.

Jos menet Lontooseen lasten kanssa, huomaat, että siellä on erityinen alue, jossa on olkipaaleja, joissa voit levätä ja lapset voivat leikkiä, saada kasvomaalauksen ja loputtomasti lasten aktiviteetteja.

Lopuksi, jos pidät tästä suunnitelmasta, saatat haluta varata myös gastronomisen kierroksen Lontooseen.

Hyödyllistä tietoa

 • Hinta: alkaen 7 €.
 • Muiden toimitusten likimääräiset aukioloajat: Maanantaisin klo 10:00-17:00. Tiistai klo 10:00-17:00. Sunnuntaisin klo 10:00-17:00.
 • Missä: Wimbledon Park, Wimbledon.
 • Suositellaan perheille, pariskunnille tai kaveriporukoille.

.

Varaa Lontoon ruokakierros

4. London FrightFest -elokuvafestivaali

Valmiina elokuviin| ©Julien Andrieux
Valmiina elokuviin| ©Julien Andrieux

Tämä festivaali perustettiin elokuussa tarjoamaan Lontoon kaupungille kauhu- ja fantasiaelokuvien festivaali, joka on Euroopan vastaavien festivaalien tasoinen. Toistaiseksi he ovat onnistuneet, sillä vuodesta 2000 lähtien he ovat ohjelmoineet kauhuelokuvia mainostaululla odotetusti.

Kyseessä on kansainvälisesti tunnustettu festivaali, jossa esitetään kauhuelokuvien parhaimmistoa. Jos pidät tämäntyyppisestä elokuvasta, suosittelen menemään katsomaan elokuvan, tulet epäilemättä pitämään siitä!

Ja jos haluat vielä lisää, minulla on sinulle hyviä uutisia: Lontoon opastettujen kierrosten joukosta löydät useita, jotka liittyvät Viiltäjä-Jackiin tai tämän kaupungin urbaaneihin legendoihin; toinen tilaisuus tuntea kauhu joka huokosessa.

5. South West Four

Nainen South West Fourissa| ©CourtenayEA
Nainen South West Fourissa| ©CourtenayEA

South West Four -festivaali, joka tunnetaan myös nimellä SW4, on viikonlopun kestävä musiikkifestivaali Clapham Commonsissa elokuun puolivälissä. Kuuluisa DJ Carl Cox pitää sitä Lontoon pubikalenterin "kruununa". Jos asiantuntija sanoo niin, se on varmasti helmi musiikin ystäville.

Tämä festivaali kokoaa yhteen maailman suurimmat tanssi- ja elektronisen musiikin tuottajat, mikä antaa tapahtumalle ainutlaatuisen kätkön. Tämän vuoden festivaalille on koottu kokoonpano suurimmista nimistä; luvassa on eksklusiivisia DJ-settejä, pieniä live-esityksiä ja erityisiä back to back -tapahtumia.

Et löytänyt mitään elektronisesta musiikista, no tässä on kokemus, jota et voi jättää väliin, olethan menossa, eikö niin?

Hyvä illallinen ennen festivaalia pitää sinut liikkeellä niin kauan kuin se kestää... ja nauti!

Hyödyllistä tietoa

 • Tämä festivaali on esteetön pyörätuolin käyttäjille.
 • Paikalla on esteetön lava ja käymälät.
 • Lääkärin teltta hätätapauksia varten.
 • Miten sinne pääsee: Clapham Commonin metroasema pohjoisella linjalla (vyöhyke 2).
 • Suositellaan yli 18-vuotiaille.

6. Great British Beer Festival

Oluen maistelua Great British Beer Festival -tapahtumassa.| ©Phil Whitehouse
Oluen maistelua Great British Beer Festival -tapahtumassa.| ©Phil Whitehouse

Tämä olutfestivaali järjestetään Olympia Exhibition Centre -messukeskuksessa Lontoossa elokuun alussa. Siellä esitellään maan parhaiden panimoiden uusimpia panimoinnovaatioita, ja mukana on jopa kansainvälisiä yrityksiä.

Kyseessä ei ole pelkkä olutfestivaali, vaan voit maistella myös kaikenlaisia maailmanluokan väkeviä alkoholijuomia. Järjestäjät lupaavat luoda kaikkien aikojen parhaan käsityöläisfestivaalin, ja aiotko jättää sen väliin?

Paikalla ovat viime vuosikymmenen parhaat panimot. Paikalla on myös uusia panimoita, jotka ovat jo tekemässä paluuta kaupunkiin. Tulet nauttimaan kaupungin arvostetuimpien kokkien valmistamista herkuista, ja parhaan elävän musiikin ansiosta voit viettää elämäsi parasta aikaa.

Lippuja aletaan nyt laittaa ennakkomyyntiin, jos todella haluat tutustua uudenlaisiin alkoholijuomiin, älä tuhlaa hetkeäkään, sillä myöhemmin voi olla liian myöhäistä.

7. Candem Fringe Festival

Candem Fringe Festival| ©Carlos Fernandez
Candem Fringe Festival| ©Carlos Fernandez

Tämä festivaali on omistettu esittäville taiteille; se on perustettu vuonna 2006 ja järjestetään Candemissa elokuussa.

Esitysten joukosta löydät monia vaihtoehtoja, oopperaa, musikaaleja, tanssia, kabareeta, sketsikomiikkaa, stand upia, mentalismia ja improvisaatiota. Voit aina olla paikalla koko päivän, esitykset kestävät korkeintaan tunnin, et kyllästy katsomaan niitä.

Tämä festivaali on Lontoon vaihtoehto Edinburghin festivaalille. Tapahtuman tavoitteena on antaa kenelle tahansa mahdollisuus näyttää, mitä lahjakkuutta heillä on; tunnetuimmat yhtiöt ilmoittautuvat, mutta myös tuntemattomat ihmiset, joilla on paljon kunnianhimoa.

No, kuten sanoin, esityksiä jokaiseen makuun muutamassa päivässä uusien kykyjen löytämiseksi, älä jätä sitä väliin, kuka tietää, ehkä päädyt rakastamaan oopperaa. Tällaista tapahtuu Lontoossa joka kesä

8. Little Creatures Family Festival

Sisäänpääsy Lontoon eläintarhaan| ©Martin Deutsch
Sisäänpääsy Lontoon eläintarhaan| ©Martin Deutsch

Tämä on yksi parhaista asioista elokuussa, jos matkustat lasten kanssa, jopa sinulle itsellesikin, sillä sisäinen lapsesi on mukanasi.

Se järjestetään Lontoon eläintarhassa elokuun viimeisenä viikonloppuna.

Mitä löydät tältä festivaalilta? No, lasten leikkejä, tarinankerrontaa, eläviä esityksiä, hauskoja työpajoja ja paljon muuta perheille sopivaa hauskaa.

Voit tutustua Lontoon ainoaan elävään sademetsään; lapsesi liimaantuvat lasiin, kun he katsovat pingviinejä ruokittavan; toinen hieno kokemus on katsella kauniita gorilloja, niin vaikuttavia kuin ne ovatkin.

Koska lapsesi ovat varmasti täynnä energiaa, voit viedä heidät Animal Adventure -lasten eläintarhaan, joka saa heidät lumoutumaan; voitte laskeutua köysillä ja tutkia erilaisia tunneleita, jotka johtavat merimetsojen taloihin - mikä yllätys!

Tänä viikonloppuna lontoolaiset kunnioittavat eläintarhassa vuosia sitten vieraillutta mustakarhua, Winnie the Black Bearia.

9. Kansan karnevaali

Carnaval del Pueblo -karnevaalissa| ©Loz Pycock
Carnaval del Pueblo -karnevaalissa| ©Loz Pycock

Tämä elokuun puolivälissä järjestettävä latinoyhteisön tapahtuma tuo mukanaan värikkään ja vaikuttavan kulkueen, jossa on juhlavasti koristeltuja vaunuja. Yllätykseksesi näet maailmankuuluja latinoartisteja esiintymässä, jotka tuovat jokaiseen latinotapahtumaan tarvittavan "asssucarrrrr". Jos olet tanssija, tanssit jalkasi irti huomaamattasi.

Kulkueessa on mukana yli 19 eri kansallisuutta perinteisissä puvuissa. Paraati alkaa Elephant and Castlelta ja päättyy Burgess Parkiin. Puistossa elävä musiikki viihdyttää festivaalia kello 10-22.

Jos uskallat, voit mennä tanssilattialle salsaa tanssimaan ja unohtaa maailman, mutta vain jos haluat!!!

Ilmeisesti festivaali ilman hauskoja leikkejä ei ole festivaali, joten voit valita, mitä teet milloin tahansa, sinulla on aina hauskaa. Yli 200 telttaa ruokkii ja juo väkijoukkoa latinalaisilla ja karibialaisilla mauilla sekä perinteisillä käsityötaidoilla jokaisesta maasta.

Eikä lapsia unohdeta, heille on valmisteltu pelejä, kasvomaalausta ja erilaisia nähtävyyksiä. Tämä karnevaali on jälleen yksi tapa tutustua eri kulttuureihin ja pitää samalla hauskaa.

10.Vierailu Buckinghamin palatsiin

Buckinghamin palatsi| ©Hellotickets
Buckinghamin palatsi| ©Hellotickets

Elokuu on hyvää aikaa vierailla Hänen Majesteettinsa kuningattaren virallisessa residenssissä, sillä kesällä kuninkaallinen perhe viettää lomansa Skotlannissa Balmoralin linnassa, kun taas loppuvuoden he asuvat Buckinghamissa.

Tästä syystä residenssi on avoinna kesäisin, jotta turistit ja kansalaiset voivat vierailla siellä kaikessa rauhassa ja nähdä myös vartiovuoron vaihdon.

Mitä näillä vierailuilla voi nähdä? Tässä on mitä:

 • Valtaistuinsali: ehkä tärkein huone. Se on koristeltu teatterityyliin, ja huomio keskittyy kahteen tuoliin, niin sanottuihin valtiotuoleihin, jotka on sijoitettu punaisen samettiverhon eteen. Näitä tuoleja käytettiin kuningatar Elisabet II:n ja Edinburghin herttuan kruunajaisissa vuonna 1953.
 • Valkoinen piirustussali: Palatsin majesteettisin huone. Tässä huoneessa kuningatar ja hänen perheensä lepäävät tai valmistautuvat tapahtumiin, joita he johtavat. Täällä kuningatar myös tapaa kuuluisimmat vieraansa ennen vastaanottoja. Kun pääset tähän huoneeseen, ymmärrät, miksi sitä kutsutaan Valkoiseksi huoneeksi.
 • Kuvagalleria: Tässä pienessä galleriassa on joitakin Elisabet II:n kokoelmaan kuuluvia maalauksia. Tätä huonetta käytetään pieniin vastaanottoihin.
 • Tanssisali: Koko vierailun suurin huone, jonka sisustus ja koko hämmästyttää sinua. Täällä järjestetään tansseja, juhlaillallisia ja vastaanottoja ympäri vuoden. Huonetta hallitsee kaksi valtaistuinta, jotka ovat peräisin kuningas Edward VII:n ja kuningatar Alexandran kruunajaisista vuonna 1902.
 • Suuri portaikko: Tämä on ensimmäinen näky, jonka näet, kun astut sisään palatsiin. Se on teatterimaisen näköinen portaikko, jonka kruunaavat kuninkaallisen perheen muotokuvat.
 • Buckinghamin palatsin puutarhat: voit kävellä näissä puutarhoissa niin kauan kuin haluat vierailusi jälkeen. Pidä kahvitauko kaikesta kävelystä ja nauti upeista näkymistä.

Varaa kierros Buckinghamin palatsissa

Mitä tarvitset saapuaksesi Yhdistyneeseen kuningaskuntaan

Passi| ©Vinta Supply Co
Passi| ©Vinta Supply Co

Muista, että brexitin myötä maahan ei enää voi tulla henkilöllisyystodistuksella. Varmista mielenrauhan vuoksi, että passisi on kunnossa, ja tarkista, ettei sen voimassaolo ole päättynyt. Kun olet Yhdistyneessä kuningaskunnassa, voit jatkaa oleskeluasi enintään kuudella kuukaudella, minkä jälkeen sinun on poistuttava maasta.

Matkalaukun järjestäminen

Matkatavaroiden pakkaaminen| ©Timur Weber
Matkatavaroiden pakkaaminen| ©Timur Weber

Elokuun matkaa varten voit pakata kesävaatteita, joita normaalisti käytät. Lisää mukavat jalkineet ja ajattele, että nähtävyyksien katselu on kävelyä, vaikka käyttäisitkin metroa tai bussia.

Älä unohda ohutta takkia tai villapaitaa siltä varalta, että lämpötila laskee hieman illalla. Voit itse päättää, otatko sateenvarjon mukaan, mutta jos otat, käytä pientä sateenvarjoa, joka ei vie liikaa tilaa matkalaukussasi.