Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Pompejin päiväretki, jossa vaihtoehto Vesuvius-vuorelle tai Amalfin rannikolle Roomasta

4.4
(5892 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Tällä aktiviteetilla on ERINOMAISET arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus
Alkaen
155 € 141 €
ILMAINEN peruutus
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti
 • Tässä vaihtoehdossa on ILMAINEN peruutus: voit varata sen ilman riskejä!

Yleiskatsaus

Nauti päiväretkestä Pompeijiin, joka on Unescon maailmanperintökohde. Sen jälkeen voit matkustusajankohdasta riippuen käydä Vesuviuksella (kesällä) tai Napolissa (talvella).

Kaikki tämä asiantuntijaoppaan johdolla, joka kertoo näiden paikkojen kohokohdista.

 • Käy Pompeijissa ja sen jälkeen Vesuviuksella tai Napolissa, riippuen siitä, mihin aikaan vuodesta vierailet.
 • Tutustu näiden paikkojen rikkauteen oppaan avulla, joka seuraa sinua.
 • Sisäänpääsyliput Pompeijin arkeologiseen puistoon ja Vesuviuksen vuorelle (jos ne ovat auki retken aikana) sisältyvät hintaan, joten vältät jonot lipputoimistoissa.

Sisältää

 • Edestakainen kuljetus ilmastoidulla bussilla
 • Sisäänpääsymaksu Vesuviuksen kansallispuistoon (jos retki on kesällä).
 • Vierailu Napoliin (jos retki on talvella).
 • Asiantuntijan opas

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Tutustu yhteen Italian rikkaimmista arkeologisista kohteista, Pompeijin kaupunkiin. Matkasi alkaa Roomasta. Sieltä matkustat ilmastoidulla bussilla tähän kaupunkiin, joka julistettiin Unescon maailmanperintökohteeksi vuonna 2001. Asiantunteva opas on mukanasi koko matkan ajan, jotta et jää paitsi yksityiskohdista kaikessa, mitä näet matkan aikana ja kun saavut perille.

Tässä tuhkan alle hautautuneessa kaupungissa, joka löydettiin 1500-luvulla, voit nähdä kaiken rakennuksista, joissa sen asukkaat asuivat, ruumiisiin, jotka kivettyivät tulivuoren purkautuessa. Mikään, mitä näet tämän vierailun aikana, ei jätä sinua välinpitämättömäksi.

Kun olet nähnyt Pompejin rauniot ja riippuen retkipäivästäsi, voit vierailla kahdessa ikonisessa paikassa Etelä-Italiassa.

 • Kesällä voit nousta Vesuviuksen huipulle, tulivuoren, joka purkautui vuonna 79 jKr. ja hautasi kolme alueen kaupunkia.
 • Talvella: Koska pääsy Vesuviukselle on suljettu kylmänä vuodenaikana, voit vierailla Napolin kaupungissa ja nauttia vapaa-ajasta sen kaduilla.

Olipa valintasi mikä tahansa, sinulla on aina mukana opas, jotta voit kysyä kaikki mahdolliset kysymyksesi.

Varauksen yhteydessä voit myös valita superior-vaihtoehdon, joka sisältää vierailun Pompejin raunioille ja eksklusiivisen kiertoajelun Amalfin ja Positanon rannikkokaupunkeihin pienissä ryhmissä.

Arvostelua

4.4
· 5892 Arvostelua
 • E
  Elvira
  5
  (0 Arvostelua)
  Vierailu Pompejin arkeologisessa puistossa on tämän retken kohokohta. Se on edestakaisen matkan arvoinen Roomasta. Se on vaikuttava, vaikka vierailetkin vain osassa sitä: teatterissa, talossa, kauppakadulla, bordellissa ja foorumilla. Paikallinen opas Pompeijissa oli erittäin asiantunteva ja asiantunteva. Myös oppaamme oli kanssamme koko kierroksen ajan, ja hän oli aina tarkkaavainen ja aktiivinen. Kävimme myös Napolin keskustassa reilun tunnin ajan.
 • F
  Fabrizio
  5
  (0 Arvostelua)
  Rakastimme kaikkea tässä retkessä. Oppaamme oli erittäin ystävällinen. Päivän päätteeksi tunsimme itsemme ystäviksi. Kuljettajamme oli myös erittäin mukava. Nautimme hänen kanssaan keskustelemisesta. Pompeijissa oppaamme oli intohimoinen Pompeijin suhteen ja sai meidät tuntemaan samoin kierroksen lopussa. Nautimme myös todella vierailustamme Vesuviuksella. Tapasimme tällä kiertueella erittäin mukavia ihmisiä kaikkialta. Suosittelemme ehdottomasti tätä retkeä.
 • M
  Marian
  5
  (0 Arvostelua)
  Erinomainen matka! Erittäin hyvin järjestetty. Reittiohjeet noutopaikalle olivat erittäin selkeät, ja oppaamme oli erittäin avulias muiden nähtävyyksien sijainnin suhteen lähtöpaikalta.
 • G
  Guadalupe
  5
  (0 Arvostelua)
  Uskomaton tapa oppia historiasta ajan ja tilan kautta, ja ikonisen paikan läpi kulkeminen sai minut tuntemaan oloni erittäin hyväksi.
 • Katso lisää

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt