Pompejin päiväretki, jossa vaihtoehto Vesuvius-vuorelle tai Amalfin rannikolle Roomasta

4.4
(6354 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Kesto: 12h
Tällä aktiviteetilla on ERINOMAISET arviot
Välitön vahvistus
Alkaen
119 € 109 €
Ei lisämaksuja
 • Varauksesi vahvistetaan heti

Yleiskatsaus

Nauti päiväretkestä Pompeijiin, joka on Unescon maailmanperintökohde. Sen jälkeen voit matkustusajankohdasta riippuen käydä Vesuviuksella (kesällä) tai Positanossa (talvella).

Kaikki tämä asiantuntijaoppaan johdolla, joka kertoo näiden paikkojen kohokohdista.

 • Vieraile Pompeijissa ja sen jälkeen Vesuviuksella tai Positanossa vuodenajasta riippuen.
 • Tutustu näiden paikkojen rikkauteen mukana olevan oppaan ansiosta.
 • Liput Pompejin arkeologiseen puistoon ja Vesuviuksen vuorelle (jos ne ovat auki retken aikana) sisältyvät hintaan, joten vältät jonot lipputoimistoissa.
 • Lounaan järjestämistä ei tarvitse miettiä, sillä se sisältyy hintaan.

Sisältää

 • Edestakainen kuljetus ilmastoidulla bussilla
 • Jonoton sisäänpääsy Pompejin arkeologiseen puistoon
 • Arkeologian asiantuntijaopas
 • Lounas

Valitse osallistujat ja päivämäärä

Mitä voit odottaa

Tutustu yhteen Italian rikkaimmista arkeologisista kohteista, Pompeijin kaupunkiin. Matkasi alkaa Roomasta. Sieltä matkustat ilmastoidulla bussilla tähän kaupunkiin, joka julistettiin Unescon maailmanperintökohteeksi vuonna 2001. Asiantunteva arkeologinen opas seuraa sinua koko kierroksen ajan varmistaen, ettet missaa yhtään yksityiskohtaa.

Tässä tuhkan alle hautautuneessa kaupungissa, joka löydettiin 1500-luvulla, voit nähdä kaiken rakennuksista, joissa sen asukkaat asuivat, ruumiisiin, jotka kivettyivät tulivuoren purkautuessa. Mikään, mitä näet tämän vierailun aikana, ei jätä sinua välinpitämättömäksi.

Kun olet nähnyt Pompejin rauniot, voit retkipäivästäsi riippuen vierailla kahdessa ikonisessa paikassa Etelä-Italiassa.

 • Kesällä: voit kiivetä Vesuviuksen huipulle, tulivuoren, joka purkautui vuonna 79 jKr. ja hautasi alleen kolme alueen kaupunkia, tai tehdä kävelykierroksen geologin kanssa, joka näyttää sinulle alueen erityispiirteet.
 • Talvella: Koska pääsy Vesuvius-vuorelle on suljettu kylmänä vuodenaikana, voit vierailla Positanon kaupungissa ja nauttia vapaa-ajasta sen kaduilla.

Olipa valintasi mikä tahansa, opas on aina kanssasi, jotta voit kysyä häneltä kaikki mahdolliset kysymyksesi.

Sinun ei myöskään tarvitse huolehtia lounaasta, sillä se sisältyy retkeen ja ruokalistalla on tyypillisiä ruokia, kuten pizzaa.

Arvostelua

4.4
· 6354 Arvostelua
 • E
  Elvira
  5
  (0 Arvostelua)
  Vierailu Pompejin arkeologisessa puistossa on tämän retken kohokohta. Se on edestakaisen matkan arvoinen Roomasta. Se on vaikuttava, vaikka vierailetkin vain osassa sitä: teatterissa, talossa, kauppakadulla, bordellissa ja foorumilla. Paikallinen opas Pompeijissa oli erittäin asiantunteva ja asiantunteva. Myös oppaamme oli kanssamme koko kierroksen ajan, ja hän oli aina tarkkaavainen ja aktiivinen. Kävimme myös Napolin keskustassa reilun tunnin ajan.
 • F
  Fabrizio
  5
  (0 Arvostelua)
  Rakastimme kaikkea tässä retkessä. Oppaamme oli erittäin ystävällinen. Päivän päätteeksi tunsimme itsemme ystäviksi. Kuljettajamme oli myös erittäin mukava. Nautimme hänen kanssaan keskustelemisesta. Pompeijissa oppaamme oli intohimoinen Pompeijin suhteen ja sai meidät tuntemaan samoin kierroksen lopussa. Nautimme myös todella vierailustamme Vesuviuksella. Tapasimme tällä kiertueella erittäin mukavia ihmisiä kaikkialta. Suosittelemme ehdottomasti tätä retkeä.
 • M
  Marian
  5
  (0 Arvostelua)
  Erinomainen matka! Erittäin hyvin järjestetty. Reittiohjeet noutopaikalle olivat erittäin selkeät, ja oppaamme oli erittäin avulias muiden nähtävyyksien sijainnin suhteen lähtöpaikalta.
 • G
  Guadalupe
  5
  (0 Arvostelua)
  Uskomaton tapa oppia historiasta ajan ja tilan kautta, ja ikonisen paikan läpi kulkeminen sai minut tuntemaan oloni erittäin hyväksi.
 • Katso lisää

  Lähtö ja paluu

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt