Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Parhaat Bruggen päivämatkat Pariisista

Unescon maailmanperintökohde Bruggen kaupunki on aikamatkalla keskiajalle. Tässä satukaupungissa on paljon tutkittavaa. Tule mukaani ja tutustu yhteen Euroopan kauneimmista kaupungeista.

Verónica Álvarez

Verónica Álvarez

7 minuuttia luettu

Parhaat Bruggen päivämatkat Pariisista

©fotocalvito

Bruggen kaupunkia pidetään yhtenä Euroopan parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista. Historialliset rakennukset ovat niin täydellisessä kunnossa, että kaupunki näyttää pysähtyneen ajassa. Ei ole turhaa, että se on julistettu Unescon maailmanperintökohteeksi.

Toinen tämän kaupungin erehtymättömistä ominaisuuksista ovat sen kanavat, jotka ovat ansainneet sille nimen "Pohjoisen Venetsia", ja ne luovat bukolisen ilmapiirin ja kauniit maisemat, jotka näyttävät olevan suoraan kirjasta. Tiedän, että Pariisissa on paljon nähtävää ja tehtävää, mutta jos matkasuunnitelmassasi on yksi päivä, jonka voit varata, suosittelen käymään Bruggessa, et tule katumaan.

Täydellisin vaihtoehto

Bruggen päiväretki Pariisista

Päiväretki pohjoisen Venetsiana tunnetun Bruggen kauneuteen.

Matkustat Pariisista ylellisellä linja-autolla. Kun saavut Bruggeen, voit kiertää sen tärkeimpiä monumentteja, risteillä sen kanavia pitkin ja kävellä sen keskiaikaisilla kujilla nauttien tämän ihanan kaupungin ainutlaatuisesta ilmapiiristä.

Koska kyseessä on opastettu kierros, sinulla on mahdollisuus oppia kaupungista, käydä nähtävyyksissä, kulkea kanaaleilla ja sinulla on myös aikaa syödä ja tehdä ostoksia. Koska matka Bruggeen on Pariisista todella lyhyt, ja tämä matka on erittäin mukava, koska sinun ei tarvitse huolehtia ajamisesta, vaan matkustat mukavassa luksusbussissa.

Kerron sinulle kaikki yksityiskohdat tästä retkestä, jotta tiedät omakohtaisesti, mitä etuja Bruggeen tutustuminen tällä tavoin tarjoaa.

Suositellaan, jos pidät historiasta ja arkkitehtuurista. Bruggen kaupunki on ehdoton nähtävyys, jos sinulla on tilaisuus käydä siellä. Bruggessa voit hengittää historiaa ja ihmetellä sen upeita rakennuksia.

Varaa parhaat matkat Bruggeen Pariisista

Bruggen päiväretken ominaisuudet Pariisista käsin

Bruggeen tutustuminen| ©fotocalvito
Bruggeen tutustuminen| ©fotocalvito

Hyödynnä aikaasi Pariisissa nähdäksesi kaiken, mitä kaupungilla on tarjottavanaan, tee parhaat kiertoajelut Pariisissa, käy parhaissa museoissa ja syö suositelluimmissa ravintoloissa, mutta jos voit, varaa päivä tehdäksesi tämän kiertoajelun Bruggeen, et voi jättää sitä väliin.

Yksi tämän kiertomatkan eduista on se, että sinun ei tarvitse huolehtia ajamisesta, vaan sinut kuljetetaan edestakaisin ylellisessä linja-autossa, jossa on kaikki kodin mukavuudet.

Ajaminen Pariisista Bruggeen voi aiheuttaa päänvaivaa, varsinkin kun tulet Belgiaan, koska kyltit ovat flaamiksi (ellet puhu kieltä) ja on hankala ymmärtää ohjeita.

Tällä retkellä Bruggeen sinulla on erikoistunut opas, joka puhuu englantia! Voit siis nauttia kaikista tiedoista omalla kielelläsi. Lisäksi hintaan sisältyy jo laivamatka kanaaleilla, mikä on yleensä erillinen hinta muilla matkoilla. Historiallisessa keskustassa näet tärkeimmät nähtävyydet, kuten Beguinage, Pyhän veren basilika ja goottilainen kaupungintalo (sisäänpääsymaksut eivät sisälly hintaan).

Oppaan neuvojen avulla voit tutustua kaupunkiin omatoimisesti vapaa-ajallasi, jolloin tiedät parhaat paikat syödä, tehdä ostoksia ja ottaa parhaat valokuvat.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia tästä kiertueesta

  • Hinta: alkaen 152 euroa per henkilö noin.
  • Kesto: noin 14 tuntia.
  • Kuljetusmuodot: Pariisista Bruggeen matkustat luksusbussilla, Bruggessa kaupungin ominaispiirteiden vuoksi kiertoajelu tapahtuu kävellen ja risteilyllä.

Varaa parhaat matkat Bruggeen Pariisista

Miten voin varata matkan Bruggeen Pariisista?

Matkan varaaminen| ©Vlada Karpovich
Matkan varaaminen| ©Vlada Karpovich

Tämä on parasta tehdä etukäteen, kun järjestät matkasuunnitelmaasi kotona, jotta voit varmistaa, että valitsemasi päivämäärä on käytettävissä. Voit tehdä tämän matkojen ja matkailuelämysten myyntialustoilla. Tämän menetelmän etuna on myös se, että voit maksaa luotto- tai pankkikortilla, mutta minulle parasta tämäntyyppisessä varauksessa on se, että tiedän, mitä olen ostamassa.

Usein käy niin, että jos palkkaat paikan päällä, et todellakaan tiedä, mitä tulet löytämään, joku saattaa suositella tiettyä kierrosta, mutta ehkä heillä on sen takana intressi, kuten esimerkiksi palkkion periminen, eikä se, että saat parhaan kokemuksen. Alustoilla on kuitenkin niiden ihmisten suosittelut, jotka ovat palkanneet saman matkan ja kertovat mielipiteensä sen jälkeen, kun he ovat tehneet sen, sinun pitäisi aina lukea ne.

Varaa parhaat matkat Bruggeen Pariisista

Mitä näen Pariisista Bruggeen suuntautuvilla matkoilla?

Bruggen kadut| ©fotocalvito
Bruggen kadut| ©fotocalvito

Se riippuu paljon kierroksen tyypistä, mutta yleensä kierrät Bruggen historiallisessa keskustassa ja näet kaupungin tunnusomaisimmat rakennukset, kuten provinssin palatsin ja Pyhän veren basilikan (sisäänpääsymaksut eivät sisälly kierrosten hintaan, vaan ne maksetaan yleensä erikseen).

Brugge on melko pieni kaupunki, johon on helppo tutustua kävellen. Voit myös kiertää kaupungin laitamilla ja tehdä risteilyn pohjoisen Venetsian kanavia pitkin. Useimmat retket eivät sisällä lippuja risteilylle, mutta tämä suosittelemani retki sisältää.

Pääsääntöisesti sinulla on vapaa-aikaa, jonka aikana voit tehdä joitakin omia aktiviteetteja, kuten tehdä ostoksia ja käydä syömässä. VaikkaBrugge on pieni kaupunki, siellä on suuri matkailijavirta ympäri vuoden, joten siellä on laaja valikoimaravintoloita. Mitä tulee ostoksiin, Bruggessa on myös erittäin hyvät ostosalueet, kuten markkinat, taidegalleriat, antiikkiliikkeet ja kävelykadut, jotka ovat täynnä paikallisia kauppoja.

Varaa parhaat matkat Bruggeen Pariisista

Mitkä ovat tärkeimmät nähtävyydet Bruggessa?

Kaupungin pääaukio| ©Jose Antonio Abad
Kaupungin pääaukio| ©Jose Antonio Abad

Bruggessa on monia nähtävyyksiä, kuten museoita, julkisia rakennuksia, aukioita ja puistoja. Kaikista nähtävyyksistä sinun on valittava käytettävissäsi olevan ajan mukaan, mutta sinun ei pidä jättää tilaisuutta väliin:

1. Bruggen historiallinen keskusta

Bruggen historiallinen keskusta julistettiin kokonaisuudessaan Unescon maailmanperintökohteeksi, mikä on harvinaista.

Sen rajojen sisäpuolella on monia kaupungin tärkeimpiä rakennuksia ja muistomerkkejä. Se on hyvä paikka aloittaa henkilökohtainen kierroksesi, jotta pääset kaduilla kävellessäsi sisään sinua eniten kiinnostaviin rakennuksiin.

2. Kaupungin pääaukio (Burg)

Bruggen pääaukio on ollut ja on edelleen kaupungin sydän useiden vuosisatojen ajan, ja sinne on keskittynyt useita tärkeimpiä rakennuksia, kuten Franconate ja Pyhän veren basilika.

3. Bruggen kaupungintalo

Bruggen kaupungintalo on vierailun arvoinen. Yli 600 vuotta vanha goottilainen sali ja koko rakennuksen taideteokset upeista veistoksista tyypillisiin flaaminkielisiin freskoihin, jotka ovat ihmeellisiä katsella, tulevat häikäisemään sinua.

4. Bruggen vanha frangi

Tämä vuosisatoja vanha rakennus oli keskus, josta käsin koko Bruggen linnoituksen kampanjaa valvottiin. Vuosien mittaan Bruggen franginaatti muutti tehtäviään, siitä tuli oikeustalo, ja nykyään se on kaupungin suosituin rakennus, ja sen lisäksi siellä sijaitsee kaupungin arkisto.

5. Bruggen kellotapuli

Unescon maailmanperintökohteeksi julistettu Bruggen kaupungin kellotapuli on vierailun arvoinen sen lisäksi, mitä se edustaa ja sen arkkitehtonisen kauneuden vuoksi, ja siellä on nähtävillä tärkeitä keskiaikaisia asiakirjoja ja uskomaton partituuri, joka saa kellot soimaan.

6. Pyhän veren basilika

Pyhän veren basilika on henkeäsalpaavan rakenteellisen ja koristeellisen kauneutensa vuoksi Bruggen kaupungin ehdoton nähtävyys. Sen sisällä säilytetään Kristuksen verta sisältävää reliikkiä, jonka ristiretkeläiset veivät mukanaan, mistä sen nimi johtuu.

7. Begijnhof Beguinage (Beguinage) (Beguinage)

Bruggen Beginage-luostarilla on varsin erikoinen historia. Se perustettiin vuonna 1245 suojaksi vapautetuille naisille, jotka elivät myös luostarielämää. Nykyään se on benediktiinijärjestön luostari.

8. Ruusunpäivän laituri (Rozenhoedkaai)

Tämän täytyy olla yksi Bruggen kaupungin suosituimmista paikoista, sillä kaikki siellä vierailevat ottavat siellä valokuvia, sillä se on yksi kaupungin tunnusomaisimmista paikoista.

Rosary Quay on epäilemättä yksi kaupungin romanttisimmista paikoista, ja se on ihanteellinen paikka ottaa kuva Bruggen vierailustasi ja muistaa tämä matka ikuisesti. Siellä voi ottaa upeita kuvia.

9. Notre Damen kirkkomuseo (Notre Dame)

Neitsyt Marian kirkon museo on ehdottomasti vierailtava kaikilla Bruggen matkoilla. Kirkon torni on maailman toiseksi korkein, ja voit nähdä yhden Michelangelon kuuluisimmista teoksista, joka tunnetaan nimellä Bruggen Madonna. Voit myös nähdä Burgundin Marian ja Kaarle Rohkean mausoleumit sekä korvaamattoman arvokkaan uskonnollisten freskojen kokoelman.

10. Pyhän Bonifatiuksen silta (Bonifaciusbrug)

Pyhän Bonifatiuksen silta on yksi niistä Bruggen paikoista, joita ympäröi erilainen, lähes maaginen tunnelma. Sillan erikoisen kaunis ja rauhallinen ympäristö kutsuu sinua istumaan ja nauttimaan itsetutkiskelun ja rentoutumisen hetkistä, vaikka siellä käydäänkin paljon.

Vinkkejä matkalle Pariisista Bruggeen

Bonifaciusbrug| ©Jorge Franganillo
Bonifaciusbrug| ©Jorge Franganillo
  • Ota opastettu kierros, jos vierailet Bruggessa ensimmäistä kertaa.
  • Yritä olla paikalla muutama minuutti ennen bussin lähtöä.
  • Yritä valita paikat bussissa sinulle ja ryhmällesi ennen retkipäivää, jotta voitte matkustaa yhdessä.
  • Bruggeen tutustuu parhaiten kävellen, joten käytä mukavia kenkiä.
  • Bruggessa on tapana viilentyä öisin, joten ota mukaan takki.

Varaa parhaat matkat Bruggeen Pariisista

Miksi suosittelemme matkaa Bruggeen Pariisista?

Pyhän veren basilika| ©Crici Kawa
Pyhän veren basilika| ©Crici Kawa

Jos vierailet Pariisissa ja sinulla on mahdollisuus sisällyttää Brugge matkasuunnitelmaasi, älä epäröi tehdä niin. Matkustaaksesi Pariisiin ja jotta kaikki olisi täydellistä, sinun on suunniteltava matkasi hyvin, ja jos suunnittelun aikana huomaat, että sinulla on vapaa päivä lähteä kaupungista, Bruggeen suuntautuva matka on erinomainen vaihtoehto kaupungin rikkaan kulttuuriperinnön vuoksi. Pariisi on melko lähellä Bruggea, joten on suositeltavaa hyödyntää tätä läheisyyttä ja tehdä tämä vierailu, jos se ei ole välittömissä suunnitelmissasi käydä Belgiassa. Brugge on pieni kaupunki, etkä tarvitse monta päivää tutustuaksesi sen tärkeimpiin nähtävyyksiin, sillä yhden päivän kiertomatkalla näet kaupungin tärkeimmät paikat.

Miksi on parempi lähteä opastetulle kierrokselle Bruggeen eikä tehdä sitä omin päin?

Brugge| ©Aritz Morcillo
Brugge| ©Aritz Morcillo

Vierailin Bruggessa ensimmäistä kertaa yksin, ja vaikka nautin matkasta, en saanut siitä irti niin paljon kuin olisin voinut. Vaikka suunnittelin yksityiskohtaisesti paikat, joissa halusin vierailla, kaupunkiin tutustumatta jättäminen aiheutti takaiskuja sään vaihtelun ja kiinnostavien paikkojen priorisoinnin vuoksi. Opastetulla kiertoajelulla voit hyödyntää kaupungissa vietettyä aikaa paljon paremmin. Kun sinulla on henkilö, joka puhuu kieltäsi ja tuntee kaupungin kuin omat taskunsa, kaikki on paljon helpompaa. Opastetulla kiertomatkalla tiedät, mitä paikkoja et voi jättää väliin, ja sinulla on etäisyyksiin ja matka-aikoihin perustuva matkasuunnitelma, jossa otetaan huomioon mahdolliset takaiskut vuodenajasta riippuen. Jälkimmäinen on erittäin tärkeää, koska kesäisin kaupunkiin saapuva ihmisvirta on valtava ja aiheuttaa yleensä viivytyksiä eri nähtävyyksien sisäänkäynneillä ja vaikeuttaa myös liikennettä kaupungin sisällä.

Voiko Pariisista käsin tehdä muitakin retkiä, minne ja mitkä ovat parhaita?

Mont St Michel| ©Geert Orye
Mont St Michel| ©Geert Orye

Jos vierailet Pariisissa, suosittelen, että teet Pariisista käsin joitakin parhaita retkiä muihin kiinnostaviin kohteisiin, jotka ovat todella tekemisen arvoisia. Pariisista lähtiessäsi voit tehdä retkiä tärkeimpiin nähtävyyksiin, joita et voi jättää väliin, koska ne ovat niin lähellä. Näet, että retkiä on tarjolla jokaiseen makuun, myös perheen pienimmille. Alla kerron, mitkä ovat 3 suositeltavinta retkeä Pariisista:

1. Disneyland Pariisi

Jos matkustat lasten kanssa, Pariisin Disneylandissa on ehdottomasti käytävä, tai lapsesi eivät anna sitä sinulle anteeksi. Jos et matkusta lasten kanssa, Pariisin Disneyland on myös suositeltava kohde, sillä siellä on paljon aktiviteetteja aikuisille. Disneylandiin pääsee Pariisista usealla eri tavalla, mutta henkilökohtaisen kokemukseni perusteella suositeltavin tapa on järjestetty kiertomatka. Kierroksella voit unohtaa liikenteen ja pysäköintipaikan etsimisen.

2. Retket Mont St Micheliin

Tulet rakastamaan matkaa Mont Saint Micheliin, joka on toinen pakollinen vierailukohde, jos olet Pariisissa, ja voit viettää muutaman päivän kiertelemällä Ranskan muita kiinnostavia alueita. Mont Saint Michelin näkymät, puitteet, historia, arkkitehtuuri ja ennen kaikkea sen salaperäisyys tekevät siitä yhden suosituimmista vierailukohteista vuodesta toiseen.

3. Vierailu Loiren linnoihin Pariisista

Loiren linnoihin tutustuminen Pariisista käsin on toinen erinomainen vaihtoehto. Kun saavut paikalle ja aloitat kierroksen tämän alueen linnoissa, tunnet olevasi kuin sadussa. Maisemat, joita voit katsella ja valokuvata, tekevät tästä retkestä yhden parhaista, jos olet Pariisissa ja haluat pidentää vierailuasi.