Atlantis Aquaventure: mitä sinun on tiedettävä nauttiaksesi vierailustasi

Atlantis Aquaventure -vesipuisto on yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä, jossa on ehdottomasti käytävä Dubaissa. Se on erinomainen suunnitelma nauttia perheen ja ystävien kanssa.

Luisa María Lugo

Luisa María Lugo

6 minuuttia luettu

Atlantis Aquaventure: mitä sinun on tiedettävä nauttiaksesi vierailustasi

Atlantis Aquaventure | ©Aldo Loya

Atlantis-hotellissa sijaitseva Aquaventure-vesipuisto on maailman suurin vesipuisto, jossa hauskanpito ja seikkailu ovat taattuja. Siinä on peräti 79 erilaista liukumäkeä ja nähtävyyttä.

Niiden joukossa on Rating Rapids ja kilometrin pituinen yksityinen ranta. Kun ostat lipun, pääset koko päiväksi puistoon, sen liukumäkiin ja nähtävyyksiin, ja siellä on myös Surf 's Up**-aaltosimulaattori**. Entä uskomattomat merieläimet, joita voit tavata?

Perusvaihtoehto

Dubai Aquaventure Vesipuiston Liput

Osta Atlantis Aquaventure -lippusi turvallisesti etukäteen etukäteen.

Vietä yksi elämäsi parhaista päivistä upeassa vesipuistossa, nauti liukumäistä ja vesiputouksista tuhlaamatta aikaa jonottamiseen ostamalla kulkulupa.

Tämä puisto saa sinut ihastumaan, etkä tee mitään väärää, jos sisällytät sen Dubaissa nähtävien ja koettavien asioiden listallesi. Atlantis Aquadventure -lippujen avulla unohdat puistoon pääsyä koskevat jonot ja voit viettää kaiken aikasi nauttienmaailman suurimman vesipuiston kaikista nähtävyyksistä. Sinua odottaa yli100 teemakohtaista liukumäkeä, vesiputouksia, aaltoaltaita, yksityinen valkohiekkainen ranta ja pienimmille omistettu leikkialue.


Delfiinivaihtoehto

Dubai Atlantis Vesipuiston Delfiinien Katselua Liput

Pääset lähelle delfiinejä Atlantis Aquaventure -hotellissa.

Nauti kokemuksesta uida delfiinien kanssa, tutustu niiden ominaisuuksiin ja jaa niiden kanssa erilaisia rutiineja asiantuntevan oppaan avustuksella.

Kaikki on suunniteltu perheen maksimaalista nautintoa varten. Tämä vaihtoehto sopii täydellisesti, jos haluat pelien ja suurten liukumäkien hauskanpidon lisäksi nauttia näistäystävällisistä vesieläimistä.


Premium-vaihtoehto

Dubai Aquaventure Waterpark ja The Lost Chambers Aquarium -liput

Nauti Aquaventure-puistosta ja akvaariosta tämän lippupaketin avulla.

Tuplalipulla sekä puistoon että Lost Chambers -akvaarioon pääset nauttimaan vesinähtävyyksistä ja kulkemaan lasitunneleiden läpi tutustumaan kaikkiin siellä eläviin merilajeihin.

A tlantis Aquadventure -vesipuiston delfiinikokemus on yksi suosituimmista, sillä se sopii koko perheelle ja jättää unohtumattomia muistoja. Tämän passin avulla voit kokea koko päivän täynnä tunteita ja adrenaliinia yhdessä maailman suurimmista vesipuistoista. Jotta kokemus olisi vieläkin täydellisempi, voit hyödyntäätätä pakettia, joka sisältää myös pääsyn Aquaventuren alueella sijaitsevaan akvaarioon. Voit tutkia The Lost Chambersin lasitunneleita ja tutustua uskomattomaan merenpohjaan.

Purjehdi matalammissa vesissä, joissa voit tarkkailla erilaisia merieläimiä (suositellaan 3-6-vuotiaille). Tällä passilla lapsesi pääsevät myös haisafarille laguuniin, jota ympäröivät hämmästyttävät merieläimet, kuten hait, rauskut ja värikkäät kalat (suositellaan yli 10-vuotiaille).


Kuinka paljon liput Atlantis Aquaventureen maksavat?

Aquaventure-vesipuisto| ©miketheredbarron
Aquaventure-vesipuisto| ©miketheredbarron

Atlantis Aquaventure -vesipuistoon saa tavallisia lippuja virallisilta verkkosivustoilta, kuten Helloticketsistä, noin 80 eurolla aikuisilta ja 68 eurolla yli 3-vuotiailta lapsilta.

Kun taas liput, joihin sisältyy pääsy The Lost Chambers -akvaarioon, maksavat noin 100 euroa. Jos haluat tehdä Atlantis Aquaventure -kokemuksestasi vieläkin erikoisemman, voit nyt hankkialippuja myös delfiinien kanssa uintiin itse puistossa. Noin 185 eurolla saat sisäänpääsyn Aquaventureen, sekä:

 • Delfiinien kohtaaminen
 • Kylpypuku, pyyhe ja pelastusliivit sukellusta varten.
 • Opas
 • Juoma
 • Tulostettu valokuva (jos valitset vaihtoehdon).
 • Alennus Lost Chambers -akvaariossa

Voit ostaa liput netistä tai suoraan Atlantis Aquaventuren lipputoimistosta, mutta koska kyseessä on yksi Dubain suosituimmista nähtävyyksistä, en suosittele sitä; liput puistoon loppuvat todennäköisesti kesken. Puhumattakaan pitkistä jonoista lipputoimistossa. Siksi on parasta hankkia liput etukäteen.

Lisätietoa lipuista

 • 0-2-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi.
 • Jos olet Atlantis The Palm Hotel Resort -hotellin vieras, sinun ei tarvitse ostaa lippuja, sillä pääset ilmaiseksi Atlantis Aquaventure -vesipuistoon.

Varaa yleinen pääsylippu Aquaventureen

Atlantis Aquaventuren aukioloajat

Kello| ©Cats Coming
Kello| ©Cats Coming

Tämä puisto on avoinna 365 päivää vuodessa klo 9.30 auringonlaskuun (noin klo 18.00 vuodenajasta riippuen), joten sinulla ei ole mitään tekosyytä olla käymättä!

Onko Atlantis Aquaventure vierailun arvoinen?

Liput kohteeseen Atlantis Aquaventure| ©mjlopez071
Liput kohteeseen Atlantis Aquaventure| ©mjlopez071

Aluksi saatat ajatella, että vesipuistoon meneminen ei ole ensisijainen asia lomallasi, mutta et ole nähnyt tämän kaltaista vesipuistoa, ja sen näkeminen omin silmin on melkoinen elämys etenkin merieläinten ystäville.

Kun ostat ensiluokkaiset liput Atlantis Aquaventureen, saat rajoittamattoman pääsyn tämän jännittävän vesipuiston 60 hehtaarin alueelle. Ja sinulla on pääsy kaikkiin nähtävyyksiin sisäänpääsystä sulkemisaikaan asti päiväpassilla. Liput sisältävät:

 • Pelastusliivit lapsille puiston sisällä.
 • Pääsy Aquaventure-vesipuistoon.
 • Pääsy Surf 's Up -aaltokoneeseen.
 • Käynti Lost Chambers -akvaariossa.
 • Keskustelut ja vesieläinten ruokinta.

Voit itse päättää, missä osassa ja kuinka kauan vierailet puiston kussakin nähtävyydessä. Kyseessä on täysin turvallinen ja puhdas ympäristö, jossa henkilökunta, joka toteuttaa tiettyjä aktiviteetteja sekä eläinten että lasten kanssa, antaa sinulle lämpimän ja ammattitaitoisen avun, jotta päiväsi olisi erilainen.

Mikä passi sopii minulle parhaiten?

Jos vietät Dubaissa enintään5 päivää, suosittelen, että vietät puistossa vain yhden päivän ja ostat siksi Super Passin. Dubain kaupunki on hallittavissa parissa päivässä, mutta saatat haluta tehdä myös aavikkoretken Dubaista, ja se voi viedä matkastasi päivän tai kaksi. Jos taas matkasi Dubaihin kestää vähintään 7 päivää, voit helposti viettää kaksi päivää Atlantis Aquaventure -puistossa ja yhden tai kaksi päivää aavikolla - jäljellä olevina päivinä ehdit tutustua kaupunkiin.

Varaa liput Aquaventureen ja akvaarioon

Sisältyvätkö liput Atlantis Aquaventureen johonkin kaupunkikierrokseen?

Atlantis Aquaventure -liukumäki| ©Barry Moroney
Atlantis Aquaventure -liukumäki| ©Barry Moroney

Vastaus on: Kyllä! On mahdollista ostaa yhdistelmälippuja, jotka sisältävät vesipuiston kaikkine nähtävyyksineen ja muita nähtävyyksiä samalla kiertoajelulla. Yhdistelmälippujen ostaminen on yksi parhaista tavoista säästää rahaa ja ottaa kaikki irti matkastasi Arabiemiraatteihin. Saatavilla on muun muassa seuraavia vaihtoehtoja:

 • Aquaventure-vesipuisto ja Dubain kierros. Aloita risteilemällä Dubai Creekiä pitkin yhdellä perinteisistä arabialaisista Abra-veneistä. Sen jälkeen voit ihailla Jumeirahin moskeijan minareetteja ennen kuin suuntaat Burj Khalifalle. Kierroksen toisena päivänä voit ratsastaa Atlantis Aquaventure -vesipuiston vesiliukumäkiä pitkin.
 • Aquaventure-vesipuisto ja uinti delfiinien kanssa: liukumäkien ja uima-altaiden täyttämän päivän jälkeen voit sukeltaa laguuniin, joka on täynnä pullonokkadelfiinejä. Sen jälkeen vierailet Lost Chambers-akvaariossa, jossa opit Atlantiksen historiasta ja sivilisaatiosta hauskalla tavalla. Kierroksella tutustutaan vedenalaisten raunioiden upeisiin labyrintteihin ja tunneleihin, jotka ovat olleet piilossa Persianlahden vesien alla tuhansia vuosia.
 • Aquaventure-vesipuisto ja illallinen Saffronissa: Kun olet sukeltanut Aquaventure-vesipuiston altaaseen ja tutkinut Lost-kammioita, voit viettää illan Saffronissa. Tässä ravintolassa on 20 elävää ruoanlaittopaikkaa, joissa valmistetaan intialaisia curryjä ja aasialaisia ruokia.

Osta liput Aquaventureen ja ui delfiinien kanssa

Kuinka paljon aikaa tarvitset Atlantis Aquaventure -vierailuun?

Puistosta nauttiminen| ©Jeremy Thompson
Puistosta nauttiminen| ©Jeremy Thompson

Riippuen ostamistasi lipuista voit tehdä kokopäiväretken. Muista, että 60 hehtaaria on täynnä laitteita, altaita, liukumäkiä ja akvaarioita. Yksi päivä ei siis välttämättä riitä kaiken näkemiseen.

Voit ostaa 2 päivän lipun, jolloin voit käydä suuressa osassa puistoa ja nauttia vierailusta enemmän.

Aquaventuresta voit ostaa vuosikortin, jolla saat 365 päivää rajoittamatonta pääsyä vesipuistoon ja Lost Chambersiin. Tämä ei kuitenkaan ole hyvä vaihtoehto, jos olet Dubaissa vain lyhyellä lomalla.

Osta liput Lost Chambers -akvaarioon

Atlantis Aquaventureen pääseminen kaupungin keskeisiltä alueilta

Atlantis Aquaventuren sisäänkäynti| ©Bearviator
Atlantis Aquaventuren sisäänkäynti| ©Bearviator

Atlantis Aquaventure -vesipuisto sijaitsee The Palmissa Crescent Rd:n varrella Dubaissa. Helppo tapa päästä sinne on ottaa Palm Jumeirahin monorail, joka jättää sinut Atlantis Aquaventuren asemalle. Pääset sinne punaisella metrolinjalla Dubai Marinan asemalle, josta on suora yhteys Dubain raitiovaunuun. Kun olet noussut Dubai Tramiin, jää pois pysäkillä numero 9.

Seuraa sieltä opasteita lippukopeille. Monorailiin nousemiseen tarvitaan erityyppinen lippu verrattuna kaupungin muuhun liikennejärjestelmään.

Tämän lipun hinta on noin 5 euroa kumpaankin suuntaan. Juna kulkee Jumeirah Palm Trunk 6 kilometrin pituista jatketta pitkin, ja matka kestää noin15 minuuttia. Junan voi varata ennakkoon saatavuuden mukaan, ja se on esteetön pyörätuolilla, mutta tämä on mainittava varausta tehtäessä.

Matkustaminen autolla kohteeseen Atlantis Aquaventure

Jos matkustat Atlantis Aquaventureen autolla, matka-aika Dubain kansainväliseltä lentoasemalta (DXB) on noin 35 minuuttia. Saapuessasi voitpysäköidä parkkipaikalle P17, josta on kuljetuspalvelu, joka yhdistää sinut Aquaventure-vesipuiston pääsisäänkäynnille.

Varaa liput Atlantis Aquaventureen

Kannattaako Atlantis Aquaventureen mennä lasten kanssa?

Atlantis Aquaventuresta nauttiminen perheen kanssa| ©Jeremy Thompson
Atlantis Aquaventuresta nauttiminen perheen kanssa| ©Jeremy Thompson

Ei ole epäilystäkään siitä, että vierailu Atlantis Aquaventureen on entistäkin tyydyttävämpi kokemus, jos menet sinne lasten kanssa. Tämä puisto on täynnä aktiviteetteja ja kuriositeetteja pienimmille.

 • Atlantikseen kuuluu 11 uima-allasta, joista 3 on tarkoitettu lapsille.
 • 3-6-vuotiaat lapset voivat Sea Squirt-ohjelman ansiosta nauttia kyydistä merieläinten tapaamiseen.
 • Viihdeohjelmat, joissa on aamu-, iltapäivä- ja iltatilaisuuksia, joiden avulla he voivat tutustua enemmän Atlantikseen.
 • Lapset voivat työskennellä akvaristien rinnalla ja ruokkia kaloja ja merikilpikonnia.
 • Atlantis Pals-ohjelmassa pienimmät voivat tehdä oman pehmolelunsa ja muokata sen mieleisekseen.
 • He voivat myös nauttia Atlantis-teatterista, jossa he voivat katsella ilmaisia Hollywoodin menestyselokuvia.

Mitä et voi jättää väliin Atlantis Aquaventure -tapahtumassa?

Atlantis Aquaventuren kadonneet kammiot| ©Tourist Wings
Atlantis Aquaventuren kadonneet kammiot| ©Tourist Wings

Liput Atlantis Aquaventure -vesipuistoon takaavat hauskan päivän. Tämä puisto on saanut inspiraationsa Atlantiksen kadonneen vedenalaisen kaupungin maagisesta ja salaperäisestä maailmasta. Tarjolla on yli 30 nähtävyyttä, kuten ikoninen Aquaconda, lautta, jolla voit ajaa koskien läpi, tai Shark Attack, matka meren petoeläimiä täynnä olevien läpinäkyvien putkien läpi.

Kadonneet kammiot

Lost Chambers on yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä, jota ei kannata jättää väliin. Tutustu Atlantiksen kadonneen kaupungin ja syvänmeren mysteeriin ja opi kiehtovia faktoja Ambassador-järven yli 65 000 eläimestä.

Voit sukeltaa syvälle akvaarioon, päästä lähelle näiden ihanien eläinten maailmaa ja oppia, miten niitä tulisi hoitaa.

Osta liput The Lost Chambers -akvaarioon

Vinkkejä Atlantis Aquaventureen tutustumiseen

Atlantis Aquaventuren kartta| ©Jeremy Thompson
Atlantis Aquaventuren kartta| ©Jeremy Thompson

Haluaisin käyttää tilaisuutta hyväkseni ja antaa sinulle käytännön oppaan siitä, mitä sinun on tiedettävä, jotta voit nauttia vierailustasi Atlantis Aquaventureen. Annan myös joitakin suosituksia, jotka kannattaa pitää mielessä:

 • Alle 13-vuotiaiden lasten on oltava aikuisen seurassa.
 • Joissakin nähtävyyksissä kävijöiden on oltava yli 1,2 metriä pitkiä.
 • Nissim Beachilla on parkkipaikka, josta kuljetuspalvelu vie sinut suoraan vesipuiston sisäänkäynnille.
 • Jos teet varauksen verkossa etukäteen, voit säästää hieman Atlantis Aquaventure -vesipuistolippujen hinnassa.
 • Sinun kannattaa pukeutua asianmukaisiin uimahousuihin.
 • Pääset sisään 1 tunti ennen sulkemisaikaa.

Paras aika vierailla Atlantis Aquaventuressa

Atlantis Aquaventuresta nauttiminen| ©Marcus
Atlantis Aquaventuresta nauttiminen| ©Marcus

Koska kyseessä on ikoninen ja maailmankuulu puisto, jos menet sesonkiaikaan(Dubain marraskuu ja joulukuu ovat Dubain vilkkainta aikaa turistien kannalta), liukumäille pääseminen voi olla hieman hankalaa odottelun vuoksi. Voit välttää tämän menemällä sinne arkisin eikä viikonloppuisin.

Perjantai, lauantai ja sunnuntai ovat loppuunmyydyimpiä päiviä, jolloin suurin osa turisteista ja paikallisista menee Palm Resortiin. Saatat myös pitää hyödyllisenä tietää, mikä on paras aika matkustaa Dubaihin.

Varaa liput kohteeseen Atlantis Aquaventure