Harry Potter Lontoon lippujen jälleenmyynti: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää saadaksesi liput studioille

Haluatko käydä Harry Potter Studios Parkissa Lontoossa, mutta pelkäät, että liput loppuvat ennen kuin ehdit ostaa niitä? Tässä kerrotaan, miten voit hankkia ne ennen kuin ne myydään loppuun ja mitä vaihtoehtoja sinulla on.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

4 minuuttia luettu

Harry Potter Lontoon lippujen jälleenmyynti: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää saadaksesi liput studioille

Harry Potter Studios Park | ©Karen Roe

Harry Potter Studios Park on avannut ovensa vuonna 2012, ja se on vuosittain toivottanut tervetulleeksi tuhansia Potter-faneja kaikkialta maailmasta, jotka matkustavat Lontooseen nimenomaan nähdäkseen studiot, joissa heidän suosikkielokuvansa on tehty. Tämä tarkoittaa sitä, että liput Warner Brosin studioille ovat erittäin haluttuja.

Toisinaan saattaa jopa tuntua siltä, että niitä voi saada vain taikaiskusta, mutta mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Tässä postauksessa kerron, miten voit ostaa liput Harry Potter Studios Parkiin ennen kuin ne myydään loppuun ja välttää jälleenmyyntiä, jotta voit nauttia J.K. Rowlingin saagasta täysillä.

Miten hankkia liput Harry Potter Studios -puistoon ennen kuin ne myydään loppuun?

Puiston liput| ©jfer21
Puiston liput| ©jfer21

Avainasemassa on se, kuinka aikaisin ostat lippusi. Harry Potter Studios Park on yksi Lontoon suosituimmista nähtävyyksistä, ja siellä käy päivittäin tuhansia vierailijoita, joten jos tiedät haluavasi vierailla Warner Brosin studioilla, joilla osa elokuvista kuvattiin, liput kannattaa varata heti, kun tiedät, milloin olet tulossa Britannian pääkaupunkiin.

Kun ostat liput Harry Potter Studios -siirroilla verkossa etukäteen, voit varata tietyn päivämäärän ja kellonajan, jolloin voit vierailla studioilla. Näin varmistat paikkasi tiettynä ajankohtana, sillä paikkoja on rajoitetusti, ja jos jätät sen viime hetkeen, lippuja ei todennäköisesti ole enää jäljellä.

Useimmat Potter-fanit etsivät lippuja ensimmäisenä Warner Brosin verkkosivuilta, mikä tarkoittaa, että kysyntä on siellä erittäin suurta ja liput myydään nopeasti loppuun kuin taikaiskusta (sanaleikki ei ole tarkoitettu!).

Varaa liput Harry Potter Parkiin

Mitä tehdä, jos Harry Potter -liput on myyty loppuun?

Tylypahkan linna| ©Karen Roe
Tylypahkan linna| ©Karen Roe

Älä kuitenkaan lannistu, sillä tämä ei ole ainoa vaihtoehto saada lippuja Harry Potter Studios Parkiin.

Älä masennu, jos Harry Potter Studios Parkin verkkosivustolla ei ole lippuja saatavilla haluamallesi päivälle - kaikki ei ole menetetty!

Joskus kävijät muuttavat suunnitelmiaan viime hetkellä ja päättävät maksaa 10 punnan lisämaksun lippujensa siirtämisestä studion saatavuuden mukaan, joten jos vierailet verkkosivustolla usein, saatat löytää lippuja päivälle, joka oli aiemmin merkitty täyteen.

Varaa liput Harry Potter Parkiin

Varaa liput kuljetuksineen Harry Potter Studios Parkiin ja vältä päänvaivat

Varaa verkossa| ©Glenn Carstens-Peters
Varaa verkossa| ©Glenn Carstens-Peters

Jos et vieläkään löydä saatavilla olevia lippuja, vaikka pitäisit tarkkaan silmällä Warner Bros Studiosin verkkosivuja, älä huoli, sillä on toinenkin vaihtoehto, joka auttaa sinua toteuttamaan unelmasi, ja se on varata ne järjestetyn matkan kautta Harry Potter Studios Parkiin.

Toisin kuin Warner Brosin verkkosivustolla, jossa ihmiset yleensä vain ostavat lippuja, Helloticketsin kaltaisilla verkkosivustoilla voit varata liput, joihin sisältyy kuljetus Harry Potter Studios Parkiin, joka sisältää sekä sisäänpääsyn että bussimatkan Leavesdenissä (Hertfordshire) sijaitseville studioille, jotka sijaitsevat 20 mailia Lontoosta luoteeseen.

Mielestäni tämä on todella kätevin vaihtoehto Harry Potter Studios Park -puistossa vierailuun, varsinkin jos et halua käyttää Lontoon julkista liikennettä tai jos matkustat perheen kanssa, sillä pääset suoraan studioille eikä matka ole liian vaikea lapsille.

Logistiikan järjestämisen yksinkertaistaminen tekee kokemuksesta paljon miellyttävämmän. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että joudut siirtymään eri liikennevälineiden välillä, eikä sinun tarvitse seurata aikatauluja, jotta ehdit ajoissa perille.

Varaa liput Harry Potter Parkiin

En löydä lippuja, pitäisikö minun mennä jälleenmyyjälle?

Vierailu Dursleyn talossa kiertueella| ©Bill Bartlett
Vierailu Dursleyn talossa kiertueella| ©Bill Bartlett

On vuoden aikoja, kuten joulu Lontoossa tai kesä Lontoossa, jolloin kysyntä kasvaa huimasti ja vapaiden lippujen löytäminen Harry Potter Studios Parkiin tuntuu mahdottomalta tehtävältä.

Tämä voi saada meidät pohtimaan muita vaihtoehtoja, joita emme normaalisti harkitsisi, kuten jälleenmyyntiä nähtävyyden läheisyydessä tai käytettyjä tavaroita myyvillä verkkosivustoilla.

Jälleenmyynti ei kuitenkaan ole paras paikka lippujen hankkimiseen, sillä lippujen ostamiseen tuntemattomalta liittyy riskejä. Niitä käsitellään jäljempänä.

Harry Potter Studios Park -lippujen ostamiseen jälleenmyyjiltä liittyvät vaarat

  • Saatat saada väärennetyn lipun, joka estää sinua pääsemästä puistoon.
  • Saatat saada kaksoiskappaleen lipusta, koska alkuperäisestä lipusta on tehty useita kopioita jälleenmyyntiä varten, joten vain ensimmäisenä paikalle saapuva kävijä pääsee sisään ja kaikki muut, joilla on myös kaksoiskappaleen lippu, suljetaan ulos.
  • Maksat lipusta kohtuuttoman korkean hinnan, erityisesti Harry Potterin kaltaisissa suosituissa nähtävyyksissä, joissa on valtava kysyntä.
  • Jälleenmyyjä lähettää sinulle liput "in extremis". Kun ostat lippuja käytetyiltä verkkosivustoilta, joudut usein odottamaan lähes sydän nyrkissäsi, että ne lähetetään sinulle, ja myyjän muodollisuudesta riippuen tämä voi kestää pitkään. Jos ne koskaan saapuvat.

Varaa liput Harry Potter Parkiin

Vaihtoehtoja nauttia Harry Potterista Lontoossa, jos et saa lippuja

King's Crossin asema on laituri 9 ja ¾.| ©Brian Griffin
King's Crossin asema on laituri 9 ja ¾.| ©Brian Griffin

Jos et vieläkään saa lippuja Harry Potter Studios Parkiin joko Warner Bros. Studiosin verkkosivuilta tai varaamalla paikan järjestetylle bussikierrokselle, älä lannistu, sillä on muitakin tapoja nauttia Harry Potterin taianomaisesta maailmasta Lontoossa ja viettää hauskaa.

Lähde Harry Potter -paikkakierrokselle Lontooseen

Britannian pääkaupunki on täynnä kuvauspaikkoja, joita käytettiin Harry Potter -elokuvien kulisseina. Jos siis rakastat nuoren velhon saagaa, loistava tapa tehdä Lontoossa on lähteä opastetulle kierrokselle kaikkiin näihin kuvauspaikkoihin ja elää uudelleen joitakin elokuvien ikonisimpia kohtauksia.

Jos haluat tehdä tämän vaihtoehtona Harry Potter Studios Parkissa vierailulle, Harry Potter -elokuvien kuvauspaikat Lontoossa -postaus näyttää sinulle joitakin saagan kuvauspaikkoja, joihin voit tutustua omin päin metrolla.

Saadaksesi kaiken irti kokemuksesta suosittelen kuitenkin osallistumaan opastetulle kierrokselle kuvauspaikoille, sillä silloin sinua seuraa ammattitaitoinen opas, joka tietää paljon mielenkiintoista tietoa elokuvien kuvauksista, saagasta ja itse kaupungista. Huomaat eron!

Jätän sinulle Helloticketsin tarjoamat kierrosvaihtoehdot, joista voit varata itsellesi parhaiten sopivan:

Käy ostoksilla Harry Potterin kaupoissa Lontoossa

Lontoon-matkallasi sinun on ehdottomasti käytävä jossakin kaupungin Harry Potter -liikkeistä ostamassa se Harry Potter -muistoesine, jonka olet aina halunnut hankkia kokoelmiisi.

Niitä on niin paljon ja ne kaikki myyvät jotain erilaista! Vaatteista, mukeista, pehmoleluista ja lautapeleistä perinteisiin makeisiin, paperitavaroihin, vempaimiin ja romaanien erikoispainoksiin.

Jos haluat piipahtaa jossakin niistä ostamassa lahjoja, tutustu postaukseen The best Harry Potter shops in London (Lontoon parhaat Harry Potter -kaupat ), josta löydät useita paikkoja kaupungista, joihin ihastut varmasti.

Varaa liput Harry Potter Parkiin