Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Lontoo heinäkuussa: kätevä opas kaupunkiin tutustumiseen

Vierailu Lontoossa heinäkuussa on jotain unohtumatonta, voit todistaa tapahtumia, jotka tapahtuvat vain tässä kuussa: London Pride, Swan Upping, BBC Proms... Seuraa minua selvittääksesi, mitä tehdä näinä päivinä.

Ana Caballero

Ana Caballero

6 minuuttia luettu

Lontoo heinäkuussa: kätevä opas kaupunkiin tutustumiseen

Tower Bridge, Lontoo | ©David Monaghan

Olet toiminut fiksusti ja valinnut kuukauden, jolloin lämpötila on jo lämpimämpi, ja tämä pieni ele antaa sinulle enemmän mahdollisuuksia nauttia ulkoilmasta, kun kesätapahtumat alkavat.

Heinäkuussa kaupunki on vilkkaampi kuin viileämpinä vuodenaikoina, mutta se ei ole ongelma, kun haluat liikkua kaupungissa, vierailla muistomerkeillä, osallistua festivaaleille ja niin edelleen. Lista Lontoon nähtävyyksistä ja tekemistä on pitkä, ja aion todistaa sen sinulle juuri nyt, joten lue eteenpäin ja pidä kiinni niistä ehdotuksista, jotka vetoavat sinuun eniten. Go for it!

1. BBC Proms Royal Albert Hallissa

Royal Albert Hall| ©Diliff
Royal Albert Hall| ©Diliff

Sana Proms tulee vanhoista ajoista, jolloin ihmiset kävelivät Promenadia pitkin ja kuuntelivat samalla klassista musiikkia. BBC järjestää nämä konsertit yleensä Royal Albert Hallissa vuosittain heinäkuusta alkaen, ja ohjelma on hyvin runsas.

BBC järjestää joka vuosi täyden ohjelmistonklassisen musiikin konsertteja, joissa on vierailevia kapellimestareita ja muusikoita.

Jos olet yksi heistä, et voi jättää väliin edes yhtä konserttia.

Varaa vierailu Royal Albert Halliin

2. Rakkaus laatikko festivaali

Love Box -festivaalilla| ©Lovebox Festival
Love Box -festivaalilla| ©Lovebox Festival

Festivaali järjestetään kolmen päivän ajan heinäkuussa, ja siellä kuullaan popin, hip hopin, R&B:n ja rapin parhaimmistoa. Useat DJ:t tuovat oman lisänsä house- ja tanssimusiikkiin. Tämä on Lontoon musiikkielämän johtava festivaali, johon on ehdottomasti osallistuttava!

Love Box on ollut olemassa vuodesta 2002, joten se on ollut olemassa jo pitkään, ja sen perusti eräänä satunnaisena yönä klubilla kuuluisa DJ Groove Armada.

Se on ollut olemassaolonsa aikana useissa eri paikoissa, ja nyt se on vihdoin asettunut Finsbury Parkiin faniensa iloksi. Etkö haluaisi tanssia ja kuunnella musiikkia? Minä keksin idean, ja sinä valitset kumppanit, sopiiko?

Hyödyllistä tietoa

 • Pyörätuolilla pääsee.
 • Huoltajaa tarvitseville on tarjolla ilmaisia lippuja.
 • Missä: Finsbury Parkissa.
 • Suuret laukut eivät ole sallittuja tapahtumapaikalla.
 • Alle 5-vuotiaat lapset eivät ole sallittuja.
 • Alle 16-vuotiailla on oltava huoltaja mukana.

3. Langaton festivaali

Wireless Festival Lontoossa| ©James Bridle
Wireless Festival Lontoossa| ©James Bridle

Wireless Festival on rap-musiikkifestivaali, joka järjestetään joka heinäkuu kaupungissa, koska Lontoossa on tilaa kaikenlaisille makuihin, joten se on toinen suosikkini.

Uskallan väittää, että vaikka et olisikaan suuri fani, sinun pitäisi tulla mukaan, vaikka vain hetkeksi, tunnelma saa sinut tunnelmaan ja sinulla on hauskaa.

Hassua on se, että tämä festivaali alkoi rock- ja popmusiikille omistettuna, mutta se alkoi elää omaa elämäänsä ja ajautui rapiin.

Wireless Festival - festivaalin nimeen liittyy aina vastaava sponsori, esimerkiksi nyt sillä on muotialan vähittäismyyjän nimi. Pysy kuulolla päivämäärien ja aikataulun suhteen ja... tanssitaan!

4.Dunwich Dynamo

Dunwich Dynamon osallistujat| ©Peter Burgess
Dunwich Dynamon osallistujat| ©Peter Burgess

Dunwich Dynamo on pyöräilykilpailu, joka järjestetään yleensä heinäkuun lopussa ja jossa ajetaan 180 kilometriä Suffolkin rannikolle. Kyseessä on yökilpailu, joka alkaa Hackney Parkista. Se alkaa kello 20.00 ja päättyy aamunkoitteessa.

Jos pidät polkupyöristä ja ajattelet kaipaavasi pyöräilyä, voit lähteä mukaan tai tyytyä seuraamaan näyttävää starttia - mainitsinko muuten, että kuka tahansa voi juosta?

Olen kutsunut sitä kilpailuksi, mutta järjestäjät eivät jaa kilpailulappuja eivätkä kirjaa aikoja tai mitään vastaavaa. Kyse on puhtaasta rakkaudesta pyöriä ja hauskanpitoa kohtaan.

Radan pituus on ylivoimainen kenelle tahansa, mutta voit pyöräillä niin pitkälle kuin haluat. Kyseessä ei ole varsinainen urheilutapahtuma, vaan pikemminkin tapa tutustua liikennemuotoon, josta britit pitävät kovasti, ja jos etsit opastettua kierrosta Lontoossa, huomaat, että osa vaihtoehdoista on suoraan pyörällä.

Hyödyllistä tietoa

 • Lähtö: Pub on the Park, Martello Street, Hackney.
 • Laita pyöräsi valmiiksi ennen kilpailua.
 • Ota mukaan ylimääräinen vaatekerros.
 • Juo runsaasti vettä.
 • Ota mukaan varaparistot, sisäkumit ja laastarit.

Varaa pyöräretki Lontoon puistoihin ja puutarhoihin

Hampton Courtin palatsin kukkanäyttely

Virallinen puutarha ja Hampton Courtin palatsi| ©Amanda Slater
Virallinen puutarha ja Hampton Courtin palatsi| ©Amanda Slater

Muutaman päivän edestakaisen kulkemisen jälkeen olet kiitollinen siitä, että voit viettää päivän tällaisessa paikassa. Tässä tapahtumassa on kyse kukkien kauneudesta ja tuoksusta nauttimisesta. Näyttelyn läpi kulkeminen on kokemus, joka vie sinut mukanaan, kukkien tuoksu ympäröi sinua, ja jos et ole allerginen, voit nauttia niin paljon luonnosta ympärilläsi.

Nämä messut järjestetään yleensä heinäkuun alussa, kevään puolivälissä, ja ne ovat maailman suurimmat kukkamessut, joilla voit valita erilaisia aktiviteetteja. Näytän sinulle heti:

 • Puutarhat kaikille: Kävele Hampton Courtin palatsia ympäröivissä upeissa puutarhoissa. Voit nauttia erilaisista tyyleistä, kuten Show Gardenista, Global Impact Gardenista ja Get Started Gardenista, jossa ammattitaitoiset puutarhurit saavat ideoita uutta kautta varten.
 • Kukkateltta: vieraile teltassa, jossa on esillä asiantuntevia taimitarhoja, ja jaa epäilyksesi ja kysymyksesi huippuasiantuntijoiden kanssa, niin saat varmasti kotiin kauniin kukan kotiisi.
 • Johtavien asiantuntijoiden luennot, esittelyt ja työpajat: näissä luennoissa voit laajentaa tietämystäsi kukista; lisäksi on luentoja terveydestä, ruoasta, käsityöstä, hyvinvoinnista, puutarhanhoidosta ja luovuudesta.
 • Ruusufestivaali: anna kauneimpien ruusujen värien ja tuoksujen viedä sinut mukanaan, tutustu uusiin lajikkeisiin ja nauti. Kun olet väsynyt, voit nauttia teetä Rose Afternoon Tea Gardenissa.

Jos kaipaat vielä lisää luontoa, suosittelen tätä artikkelia Lontoon parhaista puistoista.

Hyödyllistä tietoa

 • Missä: Hampton Court Palace, East Molesey, Surrey.
 • Koirat eivät ole sallittuja, paitsi henkilökohtaiset avustajakoirat.

6. Royal Swan Upping

Ihmiset Royal Swan Uppingissa| ©Diliff
Ihmiset Royal Swan Uppingissa| ©Diliff

Saatatte pitää tätä ehdotusta hyvin kummallisena, mutta minusta se on mielenkiintoinen ehdotus. Tämän aktiviteetin avulla pääset näkemään, miten tärkeä osa Britannian kuninkaallinen perhe on joskus arkipäiväisempienkin asioiden hoidossa.

Tämä tapahtuma on järjestetty joka heinäkuu jo vuosia, ja se on joutsenten laskenta ja todistus siitä, että kaikki on hyvin, jonka tekee The Queen's Swan Warden, jonka tavoitteena on joutsenen suojelu.

On kaunis näky, kun kuninkaalliset Swan Uppers-joukot purjehtivat perinteisillä soutuveneillä Hänen Majesteettinsa kuningattaren tulipunaisessa univormussa.

Myös lapsilla on tärkeä rooli, sillä he tarkkailevat, kyselevät ja auttavat tehtävässä. Se on erilainen mutta kummallinen näky, joka herättää paljon jännitystä, koska kuningatar ilmestyy jonain näistä päivistä. Oletko valmis näkemään joutsenet?

7. British Summer Time Hyde Park -festivaali

Britannian kesäaikaan| ©Getty Images
Britannian kesäaikaan| ©Getty Images

Palaan takaisin ajatukseen festareille menemisestä... kesällä saa todella kaiken irti ulkoilmaelämästä, ja sanokaa te minulle, missä se on parempaa heinäkuun puolivälissä! Tämä ei ole vain yhden musiikkityylin festivaali, British Summer Time -festivaalilla pääsee nauttimaan erilaisista kansainvälisesti tunnetuista artisteista.

Ensi vuodeksi heillä on erittäin monipuolinen ja voimakas ohjelmisto, josta löydät varmasti jotain sinua kiinnostavaa.

Puistomaisemissa voit syödä ja juoda, istua nurmikolla musiikkia kuunnellen ja kokea festivaalin rennommin. On sinusta kiinni, miten haluat arkistoida kokemuksen aivoihisi.

Hyödyllistä tietoa

 • Missä: Hyde Park, Bayswater.
 • Liput: alkaen £95.
 • Tapahtumapaikan kapasiteetti: 150 000 ihmistä.
 • Erityislava vammaisille.

8. Wimbledonin tennismestaruuskilpailut

Wimbledonissa| ©Samuel Carroll
Wimbledonissa| ©Samuel Carroll

Haluatko tehdä jotain todella ainutlaatuista? Juhli tämän kansainvälisen tennismestaruuskilpailun vuosittaista painosta. Tulevaisuudessa voit ylpeänä sanoa: "Olin paikalla", ja muistat suosikkitennispelaajiesi ottelut, joissa he taistelevat mestaruudesta.

Tämä turnaus järjestetään heinäkuun alussa, ja se on yksi neljästä Grand Slam -turnauksesta, ja se on myös maailman arvostetuin ja vanhin.

Samaan aikaan tämän turnauksen kanssa järjestetään turnauksia junioreille ja senioreille, joten voit seurata myös amatöörien otteluita.

.

9. Nukketeatteriproomu

Nukketeatteriproomun ulkopuoli| ©SoledadZarate
Nukketeatteriproomun ulkopuoli| ©SoledadZarate

Jos matkustat lasten kanssa Lontooseen, sinun on ehdottomasti vietävä heidät katsomaan tätä nukketeatteria, joka on muunnetussa proomussa. Paikkoja on viisikymmentä, joten liput on todennäköisesti hankittava etukäteen.

Näytökset: ne on tarkoitettu lapsille ja aikuisille, joten kaikki viihtyvät ja pitävät yhteyttä perheenä. Heinäkuussa tämä proomu on Richmond-upon-Thamesissa.

Se esittää näytelmiä, jotka perustuvat perinteisiin lastentarinoihin, kuten Aisopoksen satuihin; myös Shakespearen näytelmät sekä Federico García Lorcan näytelmät ovat nukketeatterin esityksissä mukana. Jos olet enemmän avantgardisti, olet onnekas, sillä myös julkaistujen kirjailijoiden nykyteoksia tuotetaan.

Juokse ja kysy lapsiltasi, pitävätkö he suunnitelmasta, luulen tietäväni vastauksen!

Hyödyllistä tietoa

 • Missä: Little Venice, Blomfield Road (vastapäätä 35).
 • Se on katettu proomu, joten sade ei ole ongelma.
 • Miten sinne pääsee: Warwick Avenue Bakerloo-metrolinja.

.

10. Rentoudu kesäisessä valossa Neal's Yardissa

Vierailu Neal's Yardissa| ©DavidSandoz
Vierailu Neal's Yardissa| ©DavidSandoz

Jos olet päättänyt matkustaa Lontooseen heinäkuussa ja haluat aloittaa päivän kunnolla nauttimalla aidon englantilaisen aamiaisen, käy rauhallisessa Neal's Yardissa. Värikkäiden mökkien ja vehreiden puiden ansiosta heinäkuun päivä alkaa ainutlaatuisesti.

Sen perusti 1970-luvulla Nicholas Saunders, kirjailija, joka kannatti vaihtoehtoista elämäntapaa ja terveellistä ruokavaliota. Hän aloitti ostamalla varastorakennuksen, jossa hän myi tuotteita, ja nykyään se on erillinen paikka kaupungissa.

Se on yksi kaupungin harvoista jäljellä olevista hippikortteleista. Täältä löydät pieniä kauppoja, joissa myydään luonnonlääkkeitä ja käsitöitä.

Hyödyllistä tietoa

 • Missä. Covent Garden.
 • Miten sinne pääsee: Northern Line -linjan pysäkki Leicester Square. Piccadilly Line -linjan pysäkki Leicester Square tai Covent Garden.

Heinäkuun sää Lontoossa

Kesä Lontoossa| ©MJ Tangonan
Kesä Lontoossa| ©MJ Tangonan

Sinulla on onnea, sillä kuten alussa sanoin, heinäkuussa lämpötila nousee hieman, ja sinulla on erittäin mukavat oltavat; korkeimmat lämpötilat ovat 21 astetta ja matalimmat 13 astetta. Jos matkustat Lontooseen kesällä, sateet eivät ole yhtä voimakkaita kuin talvella, joten on helpompi viettää päivä ulkona.

Suosittelen, että tarkistat aina sääennusteen luotettavilta verkkosivustoilta, jotta voit pakata matkalaukkusi ennusteen mukaan.

Tarkista mukaan otettavat asiakirjat

Matkatavaroiden valmistelu| ©Vlada Karpovich
Matkatavaroiden valmistelu| ©Vlada Karpovich

Muista, että henkilöllisyystodistuksen käyttäminen ei enää riitä Yhdistyneeseen kuningaskuntaan saapumiseen, vaan sinun on nyt käytettävä passia, ja voit oleskella maassa enintään kuusi kuukautta, jos aiot lomailla maassa.

Jos tarvitset muita papereita, tarkista aina virallisilta verkkosivuilta luotettavimmat tiedot.

Valuutanvaihto

Ostosten maksaminen| ©David Dvořáček
Ostosten maksaminen| ©David Dvořáček

Parasta on vaihtaa rahaa kohdemaassa. Vaihda pieni summa lentokentällä, ei paljon. Maksa kortilla, ja kun olet kaupungissa, voit mennä rahanvaihtopisteeseen. Ne ovat keskittyneet asemille tai matkailukohteisiin.

Paras vaihtoehto on aina käyttää pankkikorttia kaikkeen mahdolliseen, mutta ottaa selvää provisioista, jotta lääke ei olisi tautia pahempi.

Lontoossa on aina hieno paikka nauttia muista kulttuureista, upeista puistoista, vieraanvaraisista ihmisistä sekä perheestä ja ystävistä.