Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Xtracold Ice Bar Amsterdam: kuinka ostaa, hinnat ja alennukset

Tutustu Amsterdamin kuuluisimpaan baariin tämän Xtracold Icebar -oppaan avulla. Sen seinät, huonekalut ja lasit on tehty luonnonjäästä, joten se on ainutlaatuinen kokemus, jota et halua jättää väliin.

Carla Yaquer

Carla Yaquer

7 minuuttia luettu

Xtracold Ice Bar Amsterdam: kuinka ostaa, hinnat ja alennukset

Baarimerkki | ©Mariëlle

Tämä jääbaari on monella tapaa kaupungin siistein paikka, ja sen tarjonta on Amsterdamin nähtävyyksien ja tekemisten listan kärjessä. Seinät, huonekalut ja jopa lasit on tehty luonnollisesta jäästä, joten jo pelkästään veistokset ovat sisäänpääsymaksun arvoisia.

Mutta jos huonekalut tai mahdollisuus vierailla yhdessä maailman harvoista -10 °C:n pakkasessa sijaitsevista baareista ei ole tarpeeksi kannustava tekijä, voit lisätä siihen vielä tutkimusmatkailija Willem Barentsin ympärillä vallitsevan kulttuurin, vilkkaan ilmapiirin ympäri vuoden sekä herkulliset cocktailit ja ilmaisen oluen! Tässä postauksessa opit kaiken, mitä sinun on tiedettävä Xtracold Icebarista, jotta saat vierailustasi kaiken irti ja voit viedä mukanasi jäätyneitä muistoja tästä upeasta kokemuksesta.

Paras vaihtoehto

Amsterdam Ice Bar elämysliput

Liput Amsterdam Ice Bariin.

Pääsy jonon ohi kuuluisaan Xtracold Icebariin, joka on Amsterdamin viilein kokemus miinus 10 celsiusasteen lämpötilassa ja jossa on ilmaisia cocktaileja jäästä veistetyssä baarissa.

Tämä on yksi Amsterdamin omaperäisimmistä asioista, joita kannattaa tehdä. Xtracold Icebar on laitos, joka on jaettu kahteen teemaympäristöön, joissa on vastakkaiset lämpötilat ja perimmäisenä inspiraationa matka pohjoisnavalle. Miten sinä nautit kokemuksesta? Lippuun sisältyy opastettu kierros Alankomaiden kuuluisimman tutkimusmatkailijan salaisuuksiin, minkä lisäksi saat kolme merkkiä - kaksi hopeista ja yhden kultaisen - jotka voit vaihtaa kolmeen valitsemaasi ilmaiseen juomaan.

Ensimmäinen huone on lämmin taverna, jossa tarjoillaan laaja valikoima alkoholijuomia ja alkoholittomia juomia. Voit käyttää kuponkisi juodaksesi lasin viiniä, vodkaa, shotin, olutta, virvoitusjuomaa, kuumaa juomaa, kuten kahvia tai teetä, tai mitä tahansa muuta ruokalistalla olevaa juomaa. Samalla kun nautit juomasi, sinulle esitellään Willem Barents, kuuluisa hollantilainen tutkimusmatkailija, joka löysi Huippuvuoret vuonna 1596 ja oli ensimmäinen löytö, joka lähestyi Koillisväylää Intiaan.

Kun olet kuullut hänen tarinansa, sinulle annetaan lämpimät vaatteet matkaa varten pohjoisnavalle, tämän jäisen elämyksen sydämeen, jossa kaikki huonekaluista laseihin, seiniin ja taideteoksiin on veistetty kokonaan jäästä. Paikka on tehty 35 000 kilosta jäätä muistuttamaan New Zemblan saaristoa, jonne Barents ja hänen miehistönsä haaksirikkoutuivat lähes vuodeksi. Täällä voit kahdella hopeakupongilla tilata olutta, shottia tai appelsiinimehua.

Suositellaan, jos haluat siirtyä pohjoisnavan tunnelmiin Amsterdamin viileimmässä kokemuksessa.

Saako Xtracold Icebar Amsterdamiin lippuja ilman jonoja?

Amsterdamin jääbaari| ©Karlheinz Klingbeil
Amsterdamin jääbaari| ©Karlheinz Klingbeil

Xtracold Icebar tarjoaa vain yhdenlaista lippua tähän seikkailuun. Lippuun sisältyy 3 juomaa, vaihtovaatteet jääbaarin oleskelutilaa varten ja keskustelut paikan tähdestä, Willem Barentsista.

Vaikka voit ostaa liput henkilökohtaisesti, ota huomioon, että niiden kapasiteetti on rajallinen ja kysytty, joten mieluiten varmistat jonottoman lippusi ostamalla sen etukäteen netistä.

Varaa liput Amsterdam Ice Bariin

Sisältyvätkö liput Amsterdam Xtracold Icebariin mihin tahansa Amsterdamin nähtävyyspäästöihin?

Sisällä baarissa| ©Mariëlle
Sisällä baarissa| ©Mariëlle

Valitettavasti nämä liput eivät sisälly mihinkään Amsterdamin suosituimpiin turistipasseihin. Saatat kuitenkin haluta tehdä yhdistelmäkierroksia, jolloin voit löytää opastettuja kierroksia, joihin tämä baari sisältyy.

Onko olemassa lippuja, joihin sisältyy opastettu kierros Amsterdamin Xtracold Icebarissa, ja ovatko ne sen arvoisia?

Baarimestari baarissa| ©Mike Druckenbrod
Baarimestari baarissa| ©Mike Druckenbrod

Kyllä, joihinkin Amsterdamin parhaisiin pyöräretkiin, muihin nähtävyyksiin, kuten Amsterdamin oudoimpaan museoon, Ripley's Believe It or Not! sekä muihin Alankomaiden pääkaupungin parhaita kokemuksia tarjoaviin retkiin kuuluu jääbaari pysähdyspaikkojen joukossa, ja niiden joukossa ne erottuvat kätevyydellään:

Yhdistetty Xtracold Icebar -lippu ja kanaaliristeily

Etsitkö ainutlaatuista tapaa tutustua Amsterdamiin? Kokeile tätä itseohjautuvaa kierrosta kaupungin kuuluisimpiin nähtävyyksiin - vedestä käsin!

Risteily vie usein pitkin kanavia noin 3 tunnin ajan. Nähtävyyksiä ovat muun muassa asuntoveneet, jotka kulkevat Anne Frankin museon ohi, Magere Brug eli Laiha silta Keizersgracht- ja Prinsengracht-kanavien välissä sekä muut Amsterdamin historiallisen keskustan muistomerkit ja museot. Lopuksi risteily vie sinut yhteen Amsterdamin kuuluisimmista nähtävyyksistä: Xtracold Icebariin. Täällä jopa lasit on tehty jäästä!

Voit nauttia kadehdittavista panoraamanäkymistä Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluvaan kanaaliverkostoon. Ja samalla kun selailet, voit kuunnella audio-opasta omalla kielelläsi.

XtraCold Ice Barin, risteilyn ja Amsterdamin kiertoajelubussin yhdistelmäpassi

Oletko valmis kokemaan kaksi pääkaupungin parasta aktiviteettia yhdessä combossa? Sitä Amsterdam Hop On Hop Off tarjoaa sinulle: kiertoajelu kaupungin keskustassa turistibussilla, risteily Amsterdamin kanavia pitkin ja XtraCold Icebar -elämys yhdellä passilla. Onko se kätevämpi?

Tämä kiertoajelu on joustava, risteilyt lähtevät yleensä 15 minuutin välein, bussissa on kartta, jossa on pysäkkien reitti, sisältää WiFi-yhteyden risteilyn aikana ja englanninkielisen ääniopastuksen bussissa ja laivassa. Ikään kuin tämä ei olisi tarpeeksi, lippu sisältää 3 juomaa valintasi mukaan jääbaarissa. Tämä on ihanteellinen all-in-one-kierros niille, jotka haluavat nähdä Amsterdamin 1 päivässä parhaaseen hintaan.

Amsterdam XtraCold Ice Barin ja Escape Clubin yhdistelmäliput

Amsterdam on yksi maailman kauneimmista kaupungeista ja myös yksi Euroopan vilkkaimmista kaupungeista. Pääkaupungissa on jännittävä yöelämä ja laaja valikoima klubeja, baareja ja muita paikkoja, joista valita. Mutta jos olet unohtumattoman illanvieton tuulella, varaa vierailusi XtraCold Icebariin ja Escape Clubiin.

Tämä kaksi lippua yhden hinnalla -paketti vie sinut unohtumattomalle matkalle ajan ja avaruuden halki, kun tutustut arktiseen alue eseen hollantilaisen tutkimusmatkailija Willem Barentsin kanssa ennen kuin tanssit yön loppuun yhdessä Alankomaiden kuumimmista klubeista.

Näihin 2 yhden hinnalla -lippuihin sisältyy sisäänpääsy klubille ja nauttia esityksistä sekä 3 juomaa XtraCold Icebarissa ja Willem Barentsin katsaus tässä teemakahvilassa. Tämä on yksi Amsterdamin parhaista asioista tehdä ja nähdä yöllä.

Varaa liput Icebariin ja Amsterdamin risteilyyn

Onko Amsterdamin Xtracold Icebariin tarjolla erityisiä lastenlippuja?

Jäädytettyjä kukkia baarissa| ©Lolufu
Jäädytettyjä kukkia baarissa| ©Lolufu

Xtracold Icebar Amsterdamissa on vain aikuisille tarkoitettu kokemus. Vuodesta 2018 lähtien sisään on päästetty vain yli 18-vuotiaita, ja sinulta saatetaan vaatia voimassa olevaa henkilötodistusta, varsinkin jos olet kuten Thomas Brodie-Sangster, joka on säilyttänyt poikamaisen ilmeensä Nanny McPheen jälkeen.

Varaa liput Amsterdam Ice Bariin

Miksi kannattaa ostaa liput Amsterdam Ice Bariin mieluummin netistä kuin lippukassasta?

Sisällä baarissa| ©Sieger Schotanus
Sisällä baarissa| ©Sieger Schotanus

Tiedätkö, mikä on parempaa kuin matka Amsterdamiin? Matka Amsterdamiin, johon liittyy erityisen kylmä pysähdys kaupungin Xtracold Icebarissa, mutta pääsevätkö kaikki nauttimaan kokemuksesta? Se ei ole taattua, sillä paikka on melko ruuhkainen.

Jos haluat olla varma, että pääset sisään, ja kukapa ei haluaisi, sinun kannattaa varata liput netistä, jotta vältät jonottamisen lippukassalla. Tämän baarin kapasiteetti on rajallinen, ja se on usein täynnä viikonloppuisin ja juhlapyhinä, joten se on yksi ensimmäisistä nähtävyyksistä Amsterdamissa kesällä, joten on suositeltavaa varata paikat etukäteen.

Toinen lippujen varaamisen etu on se, että voit järjestää ryhmävierailun joko ystävien tai perheen kanssa, jotta voit jakaa kokemuksen samaan aikaan.

Varaa liput Amsterdamin jääbaariin

Millaisia ruokia ja juomia Amsterdam Xtracold Icebar tarjoaa?

Juomabaari| ©Ian Lloyd
Juomabaari| ©Ian Lloyd

Baari ei tarjoa minkäänlaista ruokaa, ja paikan puhtauden säilyttämiseksi on suositeltavaa välttää ruokaa. Entä juomat? Koska kyseessä on vain juomia tarjoava kapakka, voit odottaa tunnusomaisia ja klassisia cocktaileja Xtracold Icebarin tunnusmerkillä.

Lipun mukana saat yhden kulta- ja kaksi hopeakolikkoa, joista ensimmäinen vaihdetaan Lounge Barissa, sisäänkäyntibaarissa, ja muut lunastetaan jääbaarissa.

Millaisia juomia Lounge Barissa on tarjolla?

Front Lounge Bar on kaikkien Xtracold Icebar Amsterdamin kävijöiden ensimmäinen pysähdyspaikka, ja siellä vietetään suurin osa ajasta. Täällä voit nauttia monenlaisia juomia, mukaan lukien alkoholijuomia ja alkoholittomia cocktaileja. Tutustu heidän ruokalistaansa täällä.

Useimmat kävijät suosittelevat kokeilemaan "Amsterdamnediä", joka on sekoitus giniä, persikkalikööriä, karpalomehua ja tuorepuristettua limemehua, mutta voit myös valita klassisen Heineken-oluen tai heidän "Artic Ice Bar"-cocktailinsa. Front Lounge Barin suosituimpia alkoholittomia cocktaileja ovat Mojito, Sex on the Beach ja alkoholiton Amsterdamned.

Ja jos yksi drinkki ei riitä, voit ostaa lisäjuomia tai odottaa kierroksen toista pysähdyspaikkaa, jääbaaria.

Millaisia juomia jääbaarissa on tarjolla?

Kun olet nauttinut muutaman drinkin Front Lounge -baarissa, olet valmis astumaan Ice Bariin. Kun olet pukenut päällesi takin ja baarin tarjoamat hanskat, astut maailmaan, jollaista ei ole ennen nähty, jossa sekä juomasi että ympäristösi ovat jäässä.

Sisällä ollessasi voit vaihtaa hopeakuponkeja kahteen valitsemaasi juomaan. Voit valita viidestä shotista: vodkashotti pähkinöillä ja nougatilla, vodkashotti kermavaahdolla, valkoinen vodkashotti, vodkashotti kookospähkinällä ja sambucalla. Jos haluat mieluummin jotain kevyempää, valitse Heineken-olut tai valitsemasi oluet ja nauti henkilökohtaisesta Heineken-kokemuksestasi.

Kokemus on vielä hienompi, kun saat juomasi täysin jäädytetyissä teemalaseissa, ja kuten sisäänkäynnin loungessa, myös täällä voit ostaa lisäjuomia.

Varaa liput Amsterdam Ice Bariin

Mitkä ovat Amsterdam Ice Barin aukioloajat?

Baarin lämpötila| ©Andy Jackson - Trips
Baarin lämpötila| ©Andy Jackson - Trips

Maanantaista sunnuntaihin klo 11:45-01:00. Ottaen huomioon, että suositeltu kokemus kestää 40-60 minuuttia, viimeinen sisäänpääsy on tuntia ennen sulkemisaikaa.

Tärkeää: Amsterdam Ice Bar on suljettu 27. huhtikuuta kuninkaanpäivän vuoksi.

Varaa liput Amsterdam Ice Bariin

Näin pääset Amsterdam Ice Bariin

Amsterdamin metro| ©kmf164
Amsterdamin metro| ©kmf164

Xtracold Icebar sijaitsee osoitteessa Amstel 194-196, 1017 AG Amsterdam, 450 metrin (6 minuutin kävelymatkan) päässä yhdestä Amsterdamin parhaista museoista, juutalaisesta museosta. Miten sinne pääsee:

 • Metrolla: Junat 51, 53 ja 54 pysähtyvät Waterloopleinin metroasemalla, josta on 3 minuutin matka baariin.
 • Raitiovaunulla: ota Amsterdamin päärautatieasemalta raitiovaunut 4 ja 14 ja jää pois Rembrandtpleinillä (2 pysäkkiä), josta baariin on 3 minuutin kävelymatka.
 • Turistibussilla: pysäkki numero 4 (Waterlooplein) kuuluu Amsterdamin parhaiden hop on hop off-bussien säännölliseen reittiin, ja baariin on 4 minuutin kävelymatka.
 • Autolla: Tämä ei ole aivan suosituin vaihtoehto Alankomaiden pääkaupungissa. Jos kuitenkin siltä tuntuu, lähin parkkipaikka on Mercedes parking inprotant, joka sijaitsee osoitteessa Herengracht, 1017 CJ, 150 metrin kävelymatka Amstelin rantaa pitkin. Toinen vaihtoehto on pysäköidä Waterloopleinin pysäköintialueelle. Se sijaitsee osoitteessa Valkenburgerstraat 238, 1011, 190 metrin kävelymatkan päässä Blauwbrugista ja Waterloopleinista. Tässä on kartta, jossa on niiden sijainnit.

Osta Amsterdamin turistibussikortti

Kuinka paljon aikaa tarvitset vieraillaksesi Xtracold Icebarissa Amsterdamissa?

Baarin sisällä| ©Ian Lloyd
Baarin sisällä| ©Ian Lloyd

Kokemus on suunniteltu siten, että siitä voi nauttia 40-60 minuuttia kahden ympäristön välillä.

Lounge-baarissa vietät usein noin 30 minuuttia, ja kun olet lämmitellyt itsesi ensimmäisellä drinkillä, vaihdat vaatteet ja siirryt paikan sydämeen ja sieluun, jääbaariin, jossa saat pari ylimääräistä drinkkiä ilmaiseksi.

On tärkeää mainita, että vierailunne ajan, 60 minuuttia sisäänpääsystä, voitte mennä ulos tupakalle tai tehdä mitä tahansa muuta haluatte, teidän on vain pidettävä lippunne mukananne ja näytettävä se sisäänkäynnillä palatessanne.

Varaa liput Amsterdam Ice Bariin

Vinkkejä Amsterdamin jääbaarissa vierailuun

Baarin koristelu| ©Adam Ross
Baarin koristelu| ©Adam Ross
 • XtraCold Icebar -kokemus on ajanvarauksella, mikä tarkoittaa, että se on ajoitettu. Kesto on 40-60 minuuttia (jos jaksat), tärkeää on, että saavut ajoissa paikalle, jotta voit hyödyntää varauksesi. Ota huomioon, että kun sisäänpääsyaikasi saapuu, he odottavat vain 3 minuuttia, ja jos et ole paikalla, sitä pidetään "no show" -ilmiönä, joten menetät lippusi. Suositus on saapua ajoissa, vähintään 10 minuuttia ennen saapumisaikaasi.
 • XtraCold Icebar Amsterdamissa on aikuisten elämys edulliseen hintaan, alkaen 27 eurosta. Erityistä alennuskäytäntöä opiskelijoille, eläkeläisille tai vammaisille ei kuitenkaan ole.
 • Jääbaarin pienet tilat ovat ahtaat, ja valojen, juomien ja äänien välillä voi olla liian kovaäänistä erityisherkille henkilöille, kuten autismin kirjon aikuisille.
 • Ota mukaan henkilöllisyystodistus, sinua saatetaan pyytää tarkistamaan henkilöllisyytesi ja ikäsi sisäänkäynnillä.
 • Omakuvaus on sallittua tiloissa, mutta jos haluat mieluummin ammattimaisia valokuvia, lisämaksusta on saatavilla myös ammattivalokuvaaja, joten ainoa ammattisi on nauttia kokemuksesta.
 • XtraCold Icebar tarjoaa sinulle vaatteet, joilla pääset jääbaariin. Vaatteet ovat XXXL-kokoisia, joten ne sopivat lähes kaikille, mutta ota kuitenkin huomioon, että jos olet hyvin hoikka tai sinulla on leveämpi vyötärö, et ehkä tunne oloasi yhtä mukavaksi. Voit käyttää mitä tahansa vaatteita, jotka koet sopiviksi. Muista joka tapauksessa, että vietät itse jääbaarissa noin 20 minuuttia.
 • Tupakointi ei ole sallittua, ei ennen eikä jälkeen vierailun.

Varaa liput Amsterdam Ice Bariin