Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Parhaat Kokemukset Amsterdamissa

Tutustu Alankomaiden pääkaupunkiin Amsterdamiin näiden ainutlaatuisten kokemusten avulla, joita voit tehdä mihin aikaan vuodesta tahansa. Heinekenin tehtaalla vierailusta Rembrandtin maailmaan uppoutumiseen löytyy jokaiselle jotakin.

Carla Yaquer

Carla Yaquer

7 minuuttia luettu

Parhaat Kokemukset Amsterdamissa

Amsterdamin kanava | Max van den Oetelaar

Kun on kyse Amsterdamissa nähtävyyksistä ja tekemistä, erilaisia nähtävyyksiä on kaikkialla ympärillämme. Alankomaiden pääkaupunki, joka on kuuluisa kanavatarinoistaan, perinteisistä tuulimyllyistään, kulttuurisesta rikkaudestaan ja tietenkin oluestaan, on kosmopoliittinen kohde, jota taiteesta, muodista ja innovaatiosta kiinnostuneiden maailmanmatkaajien ei kannata jättää väliin.

Heineken-elämyksestä Rembrandtin teoksiin, WONDR-elämykseen, vaikuttajien fantasiaan tai aikamatkailuun Punaisen valon alueella - tästä julkaisusta löydät 10 unohtumatonta kokemusta Amsterdamista.

1. Hollantilainen 5D-lentokokemus

Hollanti| ©caraban25
Hollanti| ©caraban25

Hollanti, Alankomaiden länsirannikko, on kulttuurisesti niin rikas ja eläväinen, että monet tuntevat maan lyhyesti nimellä "Hollanti", ja kun tiedetään tämä uteliaisuus, mikä olisikaan parempi tapa kokea se kuin ylhäältä päin?

This Is Holland -elämys tarjoaa uskomattoman näkymän, ja erikoistehosteet upottavat sinut tähän uppoutuvaan seikkailuun. Näet ikoniset maisemat, kuten tulppaanipellot tai Zaanse Schans ja sen tuulimyllyt, uudessa valossa. Lisäksi on erityinen videoprojisointi, joka näyttää kartografisesti, miltä Alankomaat näyttää nykyään.

Kokemus kestää 60 minuuttia ja koostuu neljästä esityksestä, mukaan lukien 5D-lentokokemus. Älä jätä väliin tätä upeaa seikkailua, jossa voit tutustua Alankomaihin ja sen historiaan ja pitää samalla hauskaa perheen ja ystävien kanssa.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia

 • Osoite: Overhoeks Plein 51, 1031 KS.
 • Aukioloajat: Maanantaista sunnuntaihin klo 10:00-17:00.
 • Hinta: alkaen 23 €.
 • Sisältyy I Amsterdam -kaupunkikorttiin ja Amsterdam All Inclusive Pass -korttiin.

Varaa liput This is Holland -elämykseen

2. Heineken Experience

Heinekenin tehtaan sisällä| ©Thom Ross
Heinekenin tehtaan sisällä| ©Thom Ross

Vierailu Heinekenin panimossa on ehdoton ohjelma Amsterdamissa, ja kuinka ollakaan. Tämä oli kaupunki, jossa luotiin tämän oluen perusta ja kehitys, kunnes maailma alkoi nauttia Heineken Experience -elämyksestä.

Gerard Adriaan Heineken perusti panimon Amsterdamin sydämeen vuonna 1867, ja se oli toiminnassa vuoteen 1988 asti. Vuosia myöhemmin, vuonna 2001, se avattiin uudelleen museona. Alankomaiden lippulaivatuote laajensi rajojaan sen jälkeen, kun se oli perustanut panimoperheensä maahan. Nyt tämän arvokkaan nesteen ystävät vierailevat Amsterdamissa tutustumassa sen historiaan ja Heinekenin maailman kuriositeetteihin.

Tämä elämys kestää usein 2,5 tuntia perinnekorttelissa, jossa tutustutaan Heineken-oluen myyttiseen makuun ja sen salaisuuksiin, niihin, jotka pitävät sen maailman parhaiden oluiden kärjessä.

Muista juoda oluita eri olutlajeista, maistella niiden viimeisimpiä innovaatioita ja ottaa mukaan matkamuistoja tällä opastetulla kierroksella, joka on tarkoitettu vain yli 18-vuotiaille.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia

 • Osoite: Stadhouderskade 78, 1072 AE.
 • Aukioloajat: maanantaista torstaihin klo 10.30-19.30. Perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10.30-21.00.
 • Hinta: alkaen 21 €.
 • Sisältyy I Amsterdam -kaupunkikorttiin ja Amsterdam All Inclusive Pass -korttiin.

Varaa Heineken Experience Amsterdamissa

3. AMAZE uppoutuva audiovisuaalinen elämys

Matkalla elämykseen| ©Éole Wind
Matkalla elämykseen| ©Éole Wind

Oletko valmis pakenemaan todellisuutta ja löytämään yhteyden itseesi immersiivisessä kokemuksessa, niin älä epäröi vierailla AMAZE:ssa Amsterdamissa.

Tämä installaatio kutsuu sinut uppoutumaan aistimelliseen matkaan, jonka ovat valmistelleet asiantuntijat, joilla on yli 30 vuoden kokemus viihdealan erikoistehosteiden suunnittelusta. He ovat hollantilaisen tanssin, ID&T:n, perustajia. AMAZE tarjoaa yli 3000 neliömetrillään laajan valikoiman interaktiivisia näyttelyesineitä, jotka on jaettu seitsemään huoneeseen ja jotka vievät sinut mukaansa kiehtovaan kuvien, äänien ja teknologian maailmaan.

Jos pidät elektronisesta musiikista, ilahdut varmasti siitä, että ID&T-yhtymä järjestää joitakin maailman suurimpia elektronisia tapahtumia, kuten Electric Zoo -festivaalin, Amsterdamin musiikkifestivaalin tai Tomorrowlandin. Ja se näkyy AMAZE:ssa, jossa visuaaliset tehosteet yhdistetään useisiin antureihin ja kameroihin, jotta ympäristön kanssa voidaan olla helposti vuorovaikutuksessa.

Kokemus on immersiivinen. Mikä parasta, AMAZEen voit vierailla sopivaan aikaan ja strategisesti hyvällä paikalla, 3 minuutin kävelymatkan päässä Isolatorwegin metroasemalta.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia

 • Osoite: Elementenstraat 25, 1014 AR.
 • Aukioloajat: keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13:00-23:30. Perjantaisin klo 13.00-24.00. Lauantaisin klo 12.00-24.00 ja sunnuntaisin klo 12.00-21.00.
 • Hinta: alkaen 27 euroa.
 • Sisältyy Amsterdamin All Inclusive -passiin.

Osta Amsterdam All Inclusive Pass

4. Tulppaanikokemus

Tulppaanipuutarha| ©Natalia Sysoeva
Tulppaanipuutarha| ©Natalia Sysoeva

Tulip Experience on yksi Alankomaiden ikonisimmista kevätkokemuksista. Jos etsit rentouttavaa ja viehättävää pakomatkaa, juokse ja varaa liput Keukenhofin puistoon. Tämä on maailman suurin kukkapuutarha, joka kattaa 32 hehtaaria maata Lissen laitamilla, Hollannin tulppaanialueella.

Yli 7 miljoonaa tulppaania, narsissia ja hyasinttia käsittävä kukkaparatiisi kantaa lempinimeä Euroopan puutarha, ja se on vuodesta 1950 lähtien toivottanut vuosittain tervetulleeksi noin 800 000 kävijää, jotka voivat kokea unenomaisen elämyksen.

Uskaltaudu kävelemään puiston 15 kilometrin pituisia polkuja pitkin ja ihailemaan yli 30:tä kukka- ja kasvinäyttelyä. Tutustu Keukenhofin historiaan ja anna sen tuoksujen ja värikkään ilmapiirin tarttua itseesi.

Tutustu sen alkuperään kreivitär Jacoba van Beierenin palatsin keittiössä. Voit myös osallistua erilaisiin koko perheelle sopiviin aktiviteetteihin. Älä missaa tilaisuutta vierailla Keukenhofin puistossa Amsterdamissa ollessasi.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia

 • Osoite: Stationsweg 166A, 2161 AM Lisse.
 • Aukioloajat: Maanantaista sunnuntaihin maalis-toukokuussa kello 08:00-19:30. Ihanteellinen keväiseen Amsterdamin to do -listaan.
 • Hinta: alkaen 19 €.
 • Sisältyy Amsterdamin All Inclusive -passiin.

Osta liput Keukenhofin puistoon

5. Rembrandts-elämys Amsterdamissa

Museon sisällä| ©Marcus Meissner
Museon sisällä| ©Marcus Meissner

Jos olet kulttuurin ja historian ystävä, Amsterdamin Rembrandts-kokemus on ehdottomasti jotain, mitä ei voi jättää pois kaupungin nähtävyyksien ja tekemisten listalta. Tämä upea museo vie sinut kuuluisan hollantilaisen taidemaalarin maailmaan, kun tutustut hänen elämäänsä ja työhönsä uppoutuvassa ja vaikuttavassa kokemuksessa yhdessä Amsterdamin parhaista museoista.

Tutustu barokkimaalauksen ja taidegrafiikan mestarin salaisuuksiin, kun tutkit hänen studionsa rekonstruktiota, ihailet hänen teoksiaan ja pääset lähelle hänen elämäänsä eniten vaikuttaneiden ihmisten piiriä Amsterdamin Jordaanin kaupunginosassa. Kokemus kestää noin 25 minuuttia, ja se vie sinut 1600-luvun hollantilaisen taiteilijan aikaan ja näet hänen perintönsä Hollannissa läheltä.

Kokemuksen aikana käytössäsi on englanninkielinen audio-opas, joka seuraa projisointeja ja kertoo näkemiäsi virstanpylväitä ja anekdootteja, joiden avulla voit uppoutua entistä enemmän Rembrandtin maailmaan.Koe Rembrandts Amsterdam Experience ja nauti unohtumattomasta kokemuksesta!

Mielenkiintoisia yksityiskohtia

 • Osoite: Weteringschans 2, 1017 SG.
 • Aukioloajat: Maanantaista sunnuntaihin klo 11:00-19:00.
 • Hinta: alkaen 15 €.
 • Sisältyy I Amsterdam -kaupunkikorttiin ja Amsterdam All Inclusive Pass -korttiin.

Varaa liput Rembrandts Amsterdam Experience -tapahtumaan

6. Royal Coster Diamondsin kuninkaallinen kokemus

Royal Coster Diamonds| ©Stephen Wheeler
Royal Coster Diamonds| ©Stephen Wheeler

Amsterdamin museoalueella, joka on kiertoajelubussisi seitsemäs pysäkki, sijaitsevat Van Gogh -museo, Bowling House ja Cocktail & Genever, Rijksmuseum, Moco-museo ja maailman vanhin timanttihiomatehdas: Royal Coster Diamonds, jossa tämä elämys sijaitsee.

Kierroksen aikana vierailet neljässä 1600-luvulta peräisin olevassa huvilassa ja näet kuninkaalliset jalokivet läheltä ja opit niiden kiehtovasta historiasta, kun sinulle selitetään, miten hienoja timantteja, kuten Koh-I-Nooria, on muotoiltu ja hiottu vuodesta 1840 lähtien. Sen jälkeen voit ottaa valokuvan aidon timanttien hiontapöydän kanssa osana maisemaa.

Opit, miten timantit voidaan erottaa toisistaan, kiillotustekniikoista ja syistä, miksi jotkut timantit kimaltelevat enemmän kuin toiset. Uppoudu timanttien historiaan kuninkaallisilta saatujen mielenkiintoisten anekdoottien avulla. Tämän informatiivisen kierroksen päätteeksi saat erityisen lahjapussin, jossa voit säilyttää perheesi koruja. Koe timanttikokemus keisarinna Sisin, kuningatar Victorian tai prinssi Napoleonin veroinen.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia

 • Osoite: Paulus Potterstraat 2, 1071 CZ.
 • Aukioloajat: maanantaista sunnuntaihin klo 09:00-17:00.
 • Hinta: alkaen 13 euroa.
 • Sisältyy Amsterdamin All Inclusive -passiin.

Varaa liput timanttimuseoon

7. WONDRin eklektinen kokemus

WONDR Experience| ©Live the World
WONDR Experience| ©Live the World

On aika jättää arjen huolet syrjään ja päästää sisäisen lapsesi uteliaisuus, luovuus ja kekseliäisyys valloilleen ja viettää elämäsi parasta aikaa. Mitä sinä odotat? Treffeilläsi on nimi: WONDR Experience Amsterdamissa.

Tämä elämys vie sinut seikkailuun, joka on täynnä konfettisadetta, vaahtokarkkeja, pomppulinnoja, karaokekoppeja ja jopa erityinen Disney-huone, kaikki yhdessä paikassa! 90 minuuttia viihdettä, hauskanpitoa ja intohimoa interaktiivisten museoiden taidetta kohtaan.

WONDR:n eklektinen kokemus rohkaisee sinua palaamaan hetkeksi lapsuuteen ja tarjoaa lämpimän kutsun luoda uudelleen yhteys itseesi sekä pitää hauskaa. Toisaalta tämän positiivisen ilmapiirin keskellä Galaxy-kahvila odottaa sinua niin rakastamillasi herkuilla tämän kauniin kokemuksen päätteeksi.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia

 • Osoite: Meeuwenlaan 88, 1021 JK.
 • Aukioloajat: maanantaista perjantaihin klo 11:00-19:00. Lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10:00-19:00.
 • Hinta: alkaen 26 €.
 • Sisältyy turistipassiin: Ei sisälly tällä hetkellä mihinkään kaupunkipassiin, mutta alle 2-vuotiaat lapset ovat tervetulleita ilmaiseksi.

Varaa liput WONDR Experience -tapahtumaan

8. House of Bols Experience Amsterdamissa

House of Bols| ©Kimi Wright
House of Bols| ©Kimi Wright

Jos rakastat väkeviä alkoholijuomia, sinun on ehdottomasti käytävä palkitussa hollantilaisessa cocktail- ja ginimuseossa: House of Bols sijaitsee Moco-museota vastapäätä Amsterdamin kiertoajelubussisi seitsemännellä pysäkillä.

Lucas Bols, maailman vanhin tislattu alkoholijuomabrändi, on valmistanut väkeviä alkoholijuomia Amsterdamissa vuodesta 1575 lähtien. Heillä on maisteltavana 38 erilaista väkevää alkoholijuomaa, Original ginistä vuodelta 1820 aina hedelmälikööriin vuodelta 1771. Mirror-baarissa voit oppia valmistamaan juomia kuin ammattilainen, ja siellä on myös alue, jossa baarimikot opettavat sinua tekemään sen omalla pullollasi.

House of Bols ylpeilee voittaneensa Hollannin designpalkinnon parhaasta näyttelystä ja elämyksestä historian, innovaation ja nykymuotoilun yhdistämisen ansiosta. Nauti tästä kokemuksesta omalla kielelläsi.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia

 • Osoite: Paulus Potterstraat 12 14 16, 1071 CZ.
 • Aukioloajat: maanantaista perjantaihin klo 13:00-18:30.
 • Hinta: alkaen 17,5 €.
 • Sisältyy turistipassiin: Ei vielä sisälly mihinkään turistipassiin.

9. Punaisen valon alueen kokemus

Punaisen valon alue| ©Victor Español
Punaisen valon alue| ©Victor Español

Amsterdamin Red Light District on yksi kaupungin ainutlaatuisimmista paikoista, täällä kadut ovat täynnä neonvaloja ja tytöt tarjoavat seksuaalipalvelujaan ikkunoiden läpi, ja vaikka opastettuja kierroksia on kestävän matkailun edistämiseksi rajoitettu, tämä alue kutsuu sinut oppimaanmaailman vanhimman ammatin historiasta sekä sen läheisestä suhteesta kaupunkiin, ja mikä olisikaan parempi tapa oppia tämän kuuluisan alueen historiasta kuin vierailemalla Red Light Secrets Museumissa?

Tämä epätavallinen museo, joka sijaitsee Punaisen valon alueen entisessä bordellissa, on maailman ainoa prostituutiolle omistettu museo. Voit kävellä huoneissa, istua kuuluisien ikkunoiden takana ja kuunnella itse seksityöntekijöiden tarinoita. Voit myös lukea Tunnustusten seinää, joka on kokoelma museon kävijöiden kirjoittamia tunnustuksia.

Käy tutustumassa laajaan valikoimaan seksikauppoja, joissa on tarjolla mitä kummallisimpia asioita seksimarkkinoilla, ja poista tabut lähestyessäsi tätä kaupunginosaa, tässä postauksessa jaamme kanssasi lisätietoja Amsterdamin Punaisen valon alueen kokemuksista.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia

 • Osoite: Oudezijds Achterburgwal 60h, 1012 DP.
 • Aukioloajat: sunnuntaista torstaihin klo 11-22. Perjantaisin ja lauantaisin klo 11-23.
 • Hinta: alkaen 17 €.
 • Sisältyy Amsterdamin All Inclusive -passiin.

Osta lippuja kohteeseen Red Light Secrets Amsterdam

10. Amsterdamin kanaalit

Amsterdamin kanavat| ©DD Li
Amsterdamin kanavat| ©DD Li

Kun ajattelet Alankomaita, mitä tulee mieleesi - punaisen valon alue, Anne Frankin talo, museot, kanavat...

Kanavat ovat luultavasti se, mitä useimmat ihmiset yhdistävät Amsterdamiin. Koska Amstel-joki virtaa kaupungin halki, paikalliset ovat tehneet Herengrachtista, Prinsengrachtista ja Keizersgrachtista, kaupungin kanaaleista, tärkeimmän keinon liikkua kaupungissa.

Amsterdamin kanaalit ovat yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä, ja niillä voi myös risteillä. Päivällä tai yöllä, valitse Amsterdamin veneretki, vasta sitten olet vieraillut Amsterdamissa ja saanut parhaat näkymät tästä Unescon maailmanperintökohteesta.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia

 • Osoite: Oudezijds Achterburgwal 60h, 1012 DP.
 • Aukioloajat: maanantaista sunnuntaihin klo 09:00-22:00.
 • Hinta: alkaen 16 €.
 • Sisältyy I Amsterdam -kaupunkikorttiin ja Amsterdam All Inclusive Pass -korttiin.

Varaa Amsterdamin kanaaliristeily