Liput Sea Life Akvaarioon, Lontoon Akvaario: paljonko ne maksavat ja kuinka saada ne

Sea Life Aquarium on Englannin suurin akvaario, jossa on yli puolituhatta lajia. Ihanteellinen vierailukohde, jos etsit perheystävällistä kokemusta.

María Cano

María Cano

7 minuuttia luettu

Liput Sea Life Akvaarioon, Lontoon Akvaario: paljonko ne maksavat ja kuinka saada ne

Sea Life Lontoon akvaario | ©Gary Todd

Jos olet vedenalaisen maailman ystävä, Lontoon-matkallasi on ehdottomasti käytävä Sea Life Aquariumissa, Englannin suurimmassa akvaariossa, jossa on peräti 500 eri lajia. Hait, pingviinit, mustekalat, merihevoset sekä erilaiset sammakkoeläimet ja matelijat ovat vain muutamia esimerkkejä merieläimistöstä, jota voit nähdä vierailusi aikana.

Akvaariossa on myös erilaisia teema-alueita, interaktiivisia aktiviteetteja ja lasitunneli, jonka avulla pääset lähemmäs haita kuin olisit koskaan voinut kuvitellakaan. Jos olet merenpohjan ystävä, vierailu tässä akvaariossa on epäilemättä yksi Lontoon parhaista nähtävyyksistä.

Paras vaihtoehto

Lontoon Sea Life Liput

Varmista lippusi Lontoon Sea Life -akvaarioon ja ohita jono

Tutki syvänmeren yli 400 lajia, kuten haita, mustekaloja ja pingviinejä.

Älä missaa lippua Lontoon akvaarioon; tämä on täydellinen vaihtoehto, jolla saat kaiken irti vierailustasi Sea Life Aquariumiin ja vältät ajan tuhlaamisen lipunmyyntipisteessä.

Suositellaan , jos olet vedenalaisen maailman ystävä, koska se on Englannin suurin akvaario ja kätkee sisäänsä yli 400 lajia, tai jos menet lasten kanssa, koska he nauttivat kokemuksesta täysillä samalla kun oppivat.


Kuinka paljon liput Lontoon akvaarioon, Sea Life Aquariumiin maksavat?

Sisäänkäynti akvaarioon| ©Gary Bembridge
Sisäänkäynti akvaarioon| ©Gary Bembridge

Lontoon akvaarion, Sea Life Aquariumin, lippujen hinnat vaihtelevat noin 35 punnasta (30 punnasta ) noin 70 puntaan (60 puntaan ) riippuen lipputyypistä ja siitä, kuinka kaukaa ennakkoon ne ostetaan.

Peruslipun hinta on 42 euroa (36 puntaa), ja se sisältää vierailun yhteensä 14 teema-alueella, jotka ovat jakautuneet kolmeen kerrokseen. Jos varaat tämän lipun verkossa etukäteen, saat 10 prosentin alennuksen, ja voit ostaa sen hintaan alkaen 35 € (30 €).

Vaihtoehtoisesti voit ostaa yleisen pääsylipun ja yhden näht ävyyden, joka maksaa noin 53 euroa (45 puntaa), lipun ja kaksi nähtävyyttä, joka maksaa noin 70 euroa (60 puntaa) ja saat 42 prosentin alennuksen, lipun ja kolme nähtävyyttä, joka maksaa 88 euroa (75 puntaa) tai lipun ja neljä nähtävyyttä, joka maksaa 106 euroa (90 puntaa).

Voit täydentää vierailuasi lipuilla Madame Tussaudsiin, Big Bus Toriin, lipuilla London Dungeoniin, Shrek's Adventureen tai lipuilla London Eyeen. Jos haluat lisätietoja yhdistetyistä lipuista, suosittelen lukemaan postauksen London Eye ja Madame Tussauds -museo: yhdistetyt liput, jossa kerrotaan tarkemmin, miten voit säästää molempien nähtävyyksien vierailussa.

 • Lipun hinta: 42 puntaa (36 puntaa)
 • Lipun hinta ennakkoon ostettuna: 35 puntaa (30 puntaa). 10% alennus
 • Lippu ja yksi nähtävyys: 53 € (45 €)
 • Lippu ja kaksi nähtävyyttä: 70 € (60 €)
 • Lippu ja kolme nähtävyyttä: 88 € (75 €)
 • Lippu ja neljä nähtävyyttä: 106 € (90 €)

Varaa liput Sea Life Londoniin

Miten saada lippuja Lontoon akvaarioon, Sea Life Aquariumiin?

Varaa verkossa| ©Peter Olexa
Varaa verkossa| ©Peter Olexa

Jos mietit, miten saat liput Lontoon akvaarioon, Sea Life Aquariumiin, kätevintä on varata ne etukäteen virallisten matkasivustojen kautta, vaikka voit ostaa ne myös henkilökohtaisesti lipputoimistosta.

Varaa liput Sea Life Londoniin

Sisältyykö Lontoon akvaario, Sea Life Aquarium johonkin turistipassiin?

Sea Life Aquarium Meritähti| ©Domenico Convertini
Sea Life Aquarium Meritähti| ©Domenico Convertini

Vierailu Lontoon akvaariossa, Sea Life Aquariumissa, sisältyy London Explorer Passiin ja Merlin's Magical London Passiin. London Explorer Pass on arvoseteli, jonka avulla voit valita kolmen, viiden tai seitsemän nähtävyyden välillä, ja se on voimassa enintään 30 päivää siitä, kun se aktivoidaan ensimmäisen nähtävyyden kohdalla. Kolmen näht ävyyden passin hinta on alkaen 55 euroa, viiden nähtävyyden passin hinta on alkaen 85 euroa ja seitsemän nähtävyyden passin hinta on alkaen noin 110 euroa**.

Merlin's Magical London tarjoaa puolestaan pääsyn Merlin-konsernin viiteen nähtävyyteen, jotka ovat London Eye, Madame Tussauds Wax Museum, Sea Life Aquarium London, Shrek's Adventure ja London Dungeon. London Explorer Passin tavoin nähtävyyksien määrä vaihtelee nähtävyyksien määrän mukaan. Suosittelen kuitenkin lukemaan postauksen paras turistikortti Lontoossa, jotta tiedät kaiken tiedon tällaisista arvoseteleistä ja siitä, mikä niistä sopii sinulle paremmin matkasi mukaan.

Varaa London Explorer Pass

Mitä ei kannata jättää väliin Sea Life Aquarium Londonissa?

Sea Life akvaario hai| ©Domenico Convertini
Sea Life akvaario hai| ©Domenico Convertini

Lontoon akvaariossa, Sea Life Aquariumissa, Englannin suurimmassa akvaariossa, on yhteensä kolme kerrosta, jotka on jaettu 14 aihealueeseen. Vierailun aikana et voi jättää väliin tilassa asuvia haita, joita on 12 eri lajia, sekä vedenalaista tunnelia. Jälkimmäisestä pääset itse asiassa vuorovaikutukseen haiden kanssa.

Lisäksi sinulla on mahdollisuus nähdä pingviinejä, mustekaloja, rauskuja, merikilpikonnia, brittiläisiä vesilajeja, trooppisia kaloja, merihevosia, koralliriuttoja sekä Amazonin alueelle kotoisin olevia matelijoita ja sammakkoeläimiä.

Varaa liput Sea Life Londoniin

Kannattaako Sea Life Aquariumiin mennä lasten kanssa?

Sea Life -akvaariossa vierailevat lapset| ©Gary Bembridge
Sea Life -akvaariossa vierailevat lapset| ©Gary Bembridge

Lontoon akvaariossa, Sea Life Aquariumissa, vierailu perheen pienimpien kanssa on erittäin suositeltavaa. Lapset nauttivat tästä kokemuksesta täysin siemauksin, ja mikä tärkeintä, heillä on hauskaa oppia.

He oppivat kaikki vedenalaisen maailman yksityiskohdat ja pääsevät tarkkailemaan eri lajeja, kuten haita, pingviinejä, rauskuja ja kilpikonnia, ja olemaan vuorovaikutuksessa niiden kanssa. Lisäksi tämän vierailun avulla voidaan opettaa tiettyjä arvoja, kuten luonnon ja eläinmaailman kunnioittamista.

Miten pääsen Lontoon akvaarioon, Sea Life Aquariumiin?

Lontoon metroon nouseminen| ©Hernán Piñera
Lontoon metroon nouseminen| ©Hernán Piñera

Lontoon akvaario, Sea Life Aquarium, sijaitsee Westminsterin alueella hyvin lähellä Big Beniä ja Westminsterin siltaa, ja sinne pääset Lontoon metrolla tai bussilla. Minun mielestäni mukavin ja nopein tapa on kulkea metrolla, vaikka onkin totta, että County Hallin bussipysäkki on hyvin lähellä akvaariota.

Lontoon akvaarioon, Sea Life Aquariumiin pääseminen metrolla

Jos päätät mennä Sea Life Aquariumiin metrolla, sinulla on mahdollisuus käyttää eri linjoja. Voit käyttää Circle-, District- tai Jubilee-linjoja ja jäädä pois Westmisterin asemalla, tai voit käyttää Jubilee-, Bakerloo-, Waterloo & City- tai Northern-linjoja ja jäädä pois Waterloossa.

 • Circle Line Westmisterin asemalle
 • District Line Westmisterin asemalle
 • Jubilee Line Westmisterin asemalle
 • Jubilee Lines Waterloon asemalle
 • Bakerloo Lines Waterloon asemalle
 • Waterloo & City tai Northern Lines Waterloon asemalle

Kohteeseen London Aquarium, Sea Life Aquarium matkustaminen bussilla

Jos matkustat mieluummin bussilla, sinulla on runsaasti vaihtoehtoja. Sea Life Aquariumin ohi kulkee useita bussilinjoja. Akvaariota lähin pysäkki on County Hall, ja sinne pääset bussilinjoilla 12, 77, 148, 159, 159, 211 ja 381.

Onko Lontoon akvaariossa, Sea Life Aquariumissa pysäköintitilaa?

Lontoon akvaariolla, Sea Life Aquariumilla, ei ole parkkipaikkaa, mutta aivan lähellä, alle viiden minuutin kävelymatkan päässä, on joitakin parkkipaikkoja, kuten Waterloo, St. Thomas' Hospital tai Royal National Theatre, joiden hinnat vaihtelevat 7 ja 8,5 euron välillä kahdelta ensimmäiseltä tunnilta.

 • Waterloo: alkaen 8 € kahdelta ensimmäiseltä tunnilta
 • St Thomas' Hospital: alkaen 7 € kahdelta ensimmäiseltä tunnilta
 • Royal National Theatre: alkaen 7 € kahdelta ensimmäiseltä tunnilta.

Lontoon akvaarion, Sea Life Aquariumin aukioloajat

Yksisarvinen Tang| ©rmk2112
Yksisarvinen Tang| ©rmk2112

Lontoon akvaario, Sea Life Aquarium, on avoinna viikon jokaisena päivänä kello 10.00-17.00, mikä on viimeisin aika, jolloin akvaarioon saa mennä. Joina tiettyinä päivinä vuodessa akvaario on kuitenkin suljettu, kuten 25. joulukuuta, ja toisina päivinä aukioloaikoja on lyhennetty, kuten 24. joulukuuta, jolloin se on avoinna klo 15.00 asti, ja 31. joulukuuta, jolloin se on avoinna klo 16.00 asti.

.

Kuinka paljon aikaa tarvitset Lontoon akvaariossa, Sea Life Aquariumissa käymiseen?

Sea Life akvaario leijonakala| ©Domenico Convertini
Sea Life akvaario leijonakala| ©Domenico Convertini

Lontoon akvaarioon, Sea Life Aquariumiin, pääsee tutustumaan noin kahdessa tunnissa, mutta kaikki riippuu siitä, kuinka nopeasti etenet ja kuinka paljon saat aikaan häiriöitä kullakin aihealueella. Suosittelen, että ennen vierailuasi päätät, missä niistä haluat viettää enemmän aikaa, ja sinulla on likimääräinen arvio vierailusi ajasta, jotta voit katsoa, mihin muihin aktiviteetteihin voit yhdistää sen nähtävyyspäivänäsi.

Tärkeimmät nähtävyydet Lontoon akvaarion, Sea Life Aquariumin lähellä

Westminster Abbeyn ulkopuolella| ©Alex Dawson
Westminster Abbeyn ulkopuolella| ©Alex Dawson

Kun olet lopettanut vierailusi, muista, että olet hyvin lähellä muita vierailun arvoisia paikkoja, kuten London Eye, Westminster Abbey, Big Ben, Britannian parlamentti ja South Bank Centre.

London Eye

Se on vaikuttava maailmanpyörä. Itse asiassa se on 135 metrin korkeudellaan Euroopan korkein maailmanpyörä. Se sijaitsee South Bankilla Thames-joen varrella. Vuosittain siellä vierailee lähes neljä miljoonaa kävijää. Jos haluat olla yksi heistä, lue kaikki tiedot Lontoon silmän hinnoista, näkymistä ja aukioloajoista. Muista myös, että voit käydä London Eye -aluksella yöllä, mikä on täysin erilainen kokemus.

Westminster Abbey

Tämä vaikuttava anglikaaninen goottilainen kirkko on todistanut joitakin Englannin historian tärkeimpiä tapahtumia, ja se on useiden monarkkien ja maineikkaiden henkilöiden, kuten muun muassa Diana Walesin, William Shakespearen, Oscar Wilden, Michel Faradayn, Charles Dickensin ja William Turnerin , hautapaikka. Jätän sinulle postitse liput Westminster Abbey ja toinen Westminster Abbey hinnat, jotta voit tietää kaikki yksityiskohdat ennen vierailua Westminster Abbey.

Big Ben ja Britannian parlamentti

Kuka ajattelee Lontoota ajattelematta Big Beniä? Se on epäilemättä yksi brittiläisen kaupungin tunnusomaisimmista maamerkeistä. Parlamentti, joka tunnetaan myös nimellä Westminsterin palatsi, on peräisin 1800-luvun puolivälistä. Se on goottilaistyylinen, ja siinä sijaitsevat parlamentin alahuone ja ylähuone. Sen suosituin torni, Big Ben, on 96 metriä korkea, ja se rakennettiin vuonna 1858. Rakennuksen korkein torni on kuitenkin Victoria Tower, joka on lähes 100 metriä korkea.

SouthBank Centre

Jos haluat kävellä Thamesin varrella, mikä olisikaan parempi paikka kuin SouthBank Center, joka on ihanteellinen paikka rentoutua tai syödä välipalaa. Tällä kävelykadulla on useita kulttuurisesti ja matkailullisesti kiinnostavia kohteita, kuten Royal Festival Hall, Purcell Room, National Theatre London, Hayward Gallery tai Queen Elizabeth Hall.

Varaa liput Sea Life Londoniin

Onko Sea Life Aquarium Londonissa järjestetty opastettuja kierroksia tai muita aktiviteetteja?

Sea Life Aquariumin pingviinialue| ©Boris Dzhingarov
Sea Life Aquariumin pingviinialue| ©Boris Dzhingarov

Lontoon akvaario, Sea Life Aquarium, tarjoaa joitakin täydentäviä aktiviteetteja, kuten koulutustilaisuuksia ja työpajoja, joissa kerrotaan yksityiskohtaisesti eri merilajeista ja vedenalaisesta elämästä yleensä. Asiantuntijat tekevät näitä vierailuja, ja ne on suunnattu kouluille. Opettajat voivat kulkea oppilaiden mukana. Vierailun hinta voi olla 2-7 euroa oppilasta kohti, ja opettajat pääsevät yleensä ilmaiseksi.

Suosituksia Lontoon akvaariossa, Sea Life Aquariumissa vierailuun

Sea Life -akvaario Mantarauskut| ©Veselina Dzhingarova
Sea Life -akvaario Mantarauskut| ©Veselina Dzhingarova

Jos olet varma, että Lontoon akvaario, Sea Life Aquarium, on yksi matkasi kohteista, tässä on muutamia suosituksia, joiden avulla voit tehdä kokemuksestasi mahdollisimman tyydyttävän:

 • Osta lippusi etukäteen ja varaa haluamasipäivä ja kell onaika, jotta vältyt turhalta jonottamiselta.
 • Mene aikaisin aamulla tai lounasaikaan, jolloin kävijöitä on vähemmän ja voit tutustua eri alueisiin mukavammin ja rauhassa.
 • Osta yhdistelmälippu, jossa on joko kaksi, kolme tai useampia nähtävyyksiä, ja käytä tilaisuutta hyvissä ajoin myös Madame Tussaudin, London Dungeonin, Shrek's Adventure -seikkailun tai London Eyen katsomiseen. Kaikki ne ovat erittäin hauskoja, ja saat prosentuaalisen alennuksen verrattuna siihen, että ostaisit liput erikseen.
 • Tee vierailusi sateisena päivänä, ja näin suojaudut huonolta säältä lyömättömällä suunnitelmalla.
 • Vieraile ystävien ja perheen kanssa. Tästä vierailusta on epäilemättä parasta nauttia hyvässä seurassa. Ja jos lähdet perheen nuorimpien kanssa, vielä parempi.
 • Älä unohda kameraa äläkä käytä salamaa kuvatessasi.
 • Suunnittele vierailusi etukäteen ja päätä, mistä alueista pidät eniten (hait, pingviinit, kilpikonnat...), jotta tiedät, kuinka paljon aikaa vietät kullakin alueella, varsinkin jos sinulla on vähän aikaa. Muista, että kierros kestää noin kaksi tuntia, mutta voit pysähtyä kullakin alueella niin kauan kuin haluat.

Vierailu Lontoon akvaariossa, Sea Life Aquariumissa, on erityisen suositeltavaa:

 • Jos menet lasten kanssa, sillä he oppivat kaikki vedenalaisen elämän salaisuudet ja nauttivat unohtumattomasta oppimispäivästä.
 • Jos olet vedenalaisen elämän ystävä, Sea Life Aquarium on Englannin suurin akvaario, jossa on yli 500 eri lajia.

Varaa liput Sea Life Londoniin