Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Westminster Abbey hinnat

Haluaisitko tutustua yhtä ikoniseen kirkkoon kuin Westminster Abbey, mutta et tiedä, kuinka paljon rahaa tarvitset? Lue lisää!

Isabel Catalán

Isabel Catalán

4 minuuttia luettu

Westminster Abbey hinnat

Westminster Abbey | ©David Jakab

Westminster Abbey on Lontoon vanhin kristillinen kirkko, joka on täynnä historiaa, taidetta ja hengellisyyttä ja jota et voi jättää väliin keskustan kierroksellasi.

Jos tiedät jo Westminster Abbeyn aukioloajat, seuraava askel on tietää Westminster Abbeyn lippujen hinnat, jotta voit suunnitella yksityiskohtaisesti vierailusi budjetin ja ostaa liput.

Tässä postauksessa kerron sinulle, kuinka paljon ne maksavat, onko kävijöille alennuksia ja voitko päästä sisään jopa ilmaiseksi. Älä missaa sitä!

1. Millainen budjetti minun on varattava lippuihin Westminster Abbeyyn?

Sisäänkäynti Westminster Abbeyyn| ©Adam Loeffler
Sisäänkäynti Westminster Abbeyyn| ©Adam Loeffler

Helloticketistä saat49 €:l la lipun tähän ikoniseen monumenttiin, jolla voit tehdä opastetun kierroksen sen sisätiloihin englanninkielisen oppaan johdolla 2 tunnin ajan.

Kierroksen aikana opas näyttää sinulle Westminster Abbeyn tunnusomaisimmat nähtävyydet ja kertoo sinulle yksityiskohtaisesti sen mielenkiintoisesta alkuperästä, täällä pidetyistä kuninkaallisista kruunajaisista tai siitä, mitä brittiläisiä henkilöitä on haudattu temppelin mausoleumeihin, monien muiden kysymysten ohella.

Miten voit täydentää kokemuksen?

Pelkästään Westminster Abbey on jännittävä vierailukohde, johon voi uppoutua tuntikausiksi, mutta hieman kalliimmalla, 100 eurolla, saat lipun, joka sisältää myös opastetun kierroksen parlamenttitalossa.

Jälkimmäinen on erittäin suositeltava vaihtoehto, jos haluat tutustua Lontoon Westminsterin alueeseen vain puolessa päivässä (noin 4 tuntia). Sinulla on mahdollisuus tutustua paikallisen oppaan johdolla paitsi Elizabeth Toweriin, jossa myyttinen Big Ben soi, myös parlamenttitaloon ja oppia syvällisesti brittiläisestä demokratiasta. Ja tietysti näet myös Westminster Abbeyn yksityiskohtaisesti - se on täydellisin vaihtoehto!

Lisäksi nämä liput Westminster Abbeyyn ovat peruutettavissa, mikä antaa sinulle enemmän joustavuutta suunnitelmiesi järjestämisessä Britannian pääkaupungissa, mikä on aina eduksi matkustettaessa!

Varaa liput Westminster Abbeyyn

2. Kuinka paljon Westminster Abbeyn liput maksavat lipunmyynnissä?

Westminster Abbeyn ulkotilat| ©Alex Dawson
Westminster Abbeyn ulkotilat| ©Alex Dawson

Aivan oikein, voit myös hankkia lippuja Westminster Abbeyyn Westminster Abbeyn lipputoimistosta. Hinnat tiskillä ovat seuraavat:

  • Aikuiset: alkaen 24,00 puntaa
  • Lapset (6-17-vuotiaat): alkaen 10,00 puntaa
  • Seniorit (65-vuotiaat ja sitä vanhemmat): alkaen 21,00 puntaa
  • 5-vuotiaat ja sitä nuoremmat lapset: ilmainen.

Kannattaako niiden ostamista lipputoimistosta odottaa?

Mielestäni ei ole paras vaihtoehto odottaa lippujen ostamista Lontooseen asti.

Tämä on yksi Englannin rakastetuimmista ja suosituimmista muistomerkeistä, joka houkuttelee tuhansia kävijöitä päivittäin, joten jos päätät hankkia liput lipputoimistosta, joudut todennäköisesti jonottamaan ikuisuuksia, eikä ole mitään takeita siitä, etteivät liput myydä loppuun haluamaasi päivämäärään ja kellonaikaan mennessä.

Westminster Abbeyn lipputoimistosta ostettuja lippuja ei myöskään palauteta, joten jos suunnitelmasi Lontoossa muuttuvat viime hetkellä,

. Kaikista näistä syistä on parasta yksinkertaistaa asioita, välttää vaivaa ja varmistaa paikkasi Westminster Abbeyssa ostamalla lippusi netistä etukäteen.

Varaa liput Westminster Abbeyyn

3. Voinko vierailla Westminster Abbeyssa turistikortilla?

Lontoo Pass| ©ba7raini
Lontoo Pass| ©ba7raini

Todellakin! London Explorer Passin saa 41 eurolla (maksat haluamasi määrän nähtävyyksiä) ja London Passin 74 eurolla (maksat päivistä, ja sillä pääset yli 80 nähtävyyteen).

Jos suunnittelet kolmen päivän tai neljän päivän matkaa Lontooseen ja haluat nähdä useita nähtävyyksiä, Lontoon nähtävyyskortin hankkiminen ei ainoastaan anna sinulle pääsyn Westminster Abbeyyn, vaan voit myös hyödyntää Lontoossa oleskeluasi vierailemalla monissa eri nähtävyyksissä.

Tämä on halvin vaihtoehto, jos haluat tutustua Westminster Abbeyyn ja moniin muihin Lontoon maamerkkeihin, kuten London Eyeen, Tower of Londoniin, The Shardiin, Madame Tussauds -museoon ja moniin muihin.

Useimpien Lontoon nähtävyyksien hinnat ovat melko korkeat, mutta näillä kulkuluvilla voit säästää rahaa (pääset sisään alennettuun hintaan) ja myös aikaa (sinun ei tarvitse jonottaa lipputoimistossa lippuja ostaaksesi tai sisäänkäynnin luona, sillä useimmilla nähtävyyksillä on yleensä erityinen jono kulkuluvan haltijoille). Siinä on kaikki edut!

Osta Lontoon nähtävyyskierrospassi

4. Miten voin säästää Westminster Abbey -vierailun hinnassa ja onko olemassa alennettuja hintoja?

Westminster Abbey Cloisters| ©grassrootsgroundswell
Westminster Abbey Cloisters| ©grassrootsgroundswell

Kyllä, Westminster Abbeyn kävijät voivat saada lipunmyynnissä alennettuja hintoja tietyille ikäryhmille (kuten 6-17-vuotiaille lapsille tai yli 65-vuotiaille) tai tietyille ryhmille, kuten opiskelijoille tai perheille (yksi aikuinen ja yksi 6-17-vuotias lapsi).

  • Alennettu hinta aikuisille 65+: alkaen 21 puntaa
  • Alennettu hinta lapsille 6-17: alkaen 10 puntaa
  • Alennettu hinta opiskelijoille: alkaen 21 puntaa
  • Alennettu hinta perheille (yksi aikuinen ja yksi lapsi): alkaen 24,00 puntaa.

Varaa Westminsterin kierros

5. Pääsenkö Westminster Abbeyyn ilmaiseksi?

Westminster Abbeyn sisällä| ©Herry Lawford
Westminster Abbeyn sisällä| ©Herry Lawford

Ainoastaan 5-vuotiaat ja sitä nuoremmat lapset, kansallisen terveyspalvelun (NHS) jäsenet ja vammaiset pyörätuolin käyttäjät ja heidän saattajansa voivat vierailla Westminster Abbeyssa maksutta.

Ne, jotka haluavat osallistua Westminster Abbeyssa pidettäviin jumalanpalveluksiin, pääsevät sisään ilmaiseksi, mutta eivät voi tehdä kirkkokierrosta ja nauttia kaikesta Westminster Abbeyn nähtävyydestä, sillä pääsy kirkon muistomerkkeihin ja hautoihin sekä Abbey Museumiin ei ole sallittua.

Toisin sanoen voit vain istuutua kirkkoon ja kuunnella messua, mutta siitä huolimatta saat aidomman kokemuksen, koska voit käyttää tilaisuutta hyväksenne tarkastella sisältä ja kunnioittavassa hiljaisuudessa luostarin majesteettisuutta ja hengellisyyttä kaikessa loistossaan uskonnollisen tapahtuman aikana, mikä on luostarin perustamisen pääsyy.

Varaa liput Westminster Abbeyyn

6. Kuinka paljon Westminster Abbey maksaa?

Lontoon metroon nouseminen| ©Hernán Piñera
Lontoon metroon nouseminen| ©Hernán Piñera

Halvin tapa päästä Westminster Abbeyyn kuluttamatta penniäkään on kävellä sinne. Se sijaitsee Lontoon keskustan sydämessä, ja sinne on mukava kävellä keskustan läpi ja samalla ihailla ikonisia maamerkkejä, kuten Big Beniä, Elizabeth Toweria, Westminsterin palatsia ja St. James Parkia, vain muutamia mainitakseni.

Toinen tapa päästä Westminster Abbeyyn on käyttää Lontoon metro a (lähin asema on Westminster). Minulle se on nopein liikennemuoto, vaikka hinnat ovatkin hieman korkeat Lontoossa. Yhdensuuntaisen lipun voi saada jopa 6 eurolla riippuen siitä, millä alueella matkustat.

Yksi keino säästää rahaa liikkumisessa Britannian pääkaupungissa on hankkia lippu Lontoon kiertoajelubussiin tai hankkia Travelcard- tai Oyster Card -kortti.

Varaa paikka Lontoon kiertoajelubussista