Kuinka Vierailla Tottenham-stadionilla

Tottenhamin stadion on paikka, jolla on merkittävä jalkapallohistoria ja vaikuttava arkkitehtuuri. Tutustu kaikkeen, mitä sillä on tarjottavanaan, ja eri tapoihin vierailla siellä.

Ana Caballero

Ana Caballero

5 minuuttia luettu

Kuinka Vierailla Tottenham-stadionilla

Tottenham Stadium | ©Jim Brown

Nykyinen Tottenham Hotspur Stadium on yksi Lontoon kaupungin kulttijalkapallopaikoista ja Tottenham Hotspur Football Clubin kotikenttä. Sen nykyinen rakennus vihittiin käyttöön huhtikuussa 2019 sen edeltäjän, White Hart Lanen, purkamisen jälkeen, jotta faneille voitaisiin tarjota laajempi infrastruktuuri.

Vierailu tällä stadionilla on hyvä vaihtoehto sisällyttää Lontoon nähtävyyksien ja tekemisten matkasuunnitelmaasi. Voit tutustua stadionin sisätiloihin itseopastetulla kierroksella tai kävellä stadionin ulkopuolella ihailemassa sen mahtavaa julkisivua, muiden vaihtoehtojen ohella, joista kerron alla.

Paras mitoitettu vaihtoehto

Tottenham Hotspur Stadionin Opastettu Kiertue

Tutustu varattuihin alueisiin tällä yksinoikeudella.

Tutustu pukuhuoneiden, katsomoiden ja lehdistöhuoneen kaltaisiin paikkoihin pienessä ryhmässä ja tunne itsesi jalkapalloilijaksi yhdellä Englannin tärkeimmistä stadioneista.

Varatessasi tämän opastetun kierroksen Tottenham Hotspurin stadionille saat tilaisuuden oppia kaiken tästä urheilutemppelistä ja samannimisestä joukkueesta. Noin puolentoista tunnin ajan uppoudut Tottenham Hotspurin historiaan ja salaisuuksiin audio-oppaan johdolla.

Multimedia-alueella voit myös kuunnella joukkueen eri pelaajien elämää yhdessä Valioliigan suurimmista edustajista.

Suositellaan, jos... Olet innostunut jalkapallosta ja sen historiasta.

Tutustut Tottenhamin stadioniin käymällä ottelussa.

Kierrät stadionia| ©Football Pictures
Kierrät stadionia| ©Football Pictures

Tämä on aidoin tapa tutustua Tottenham Hotspurin stadioniin. Voit olla paikallinen ja nauttia aidosta spektaakkelista.

Sinulla ei tietenkään ole pääsyä joihinkin alueisiin, joita voit nähdä kierroksilla, mutta pääset seuraamaan ottelua livenä ja näkemään pelaajat henkilökohtaisesti.

Valioliiga

Premier League on kilpailu, jossa 20 brittiläistä joukkuetta pelaa toisiaan vastaan 38 kierroksen ajan. Spurs, kuten kotijoukkue Tottenham Hotspur FC tunnetaan, pelaa kaksi ottelua kunkin 19 muun joukkueen kanssa (yhden kotona ja yhden vieraissa).

Kymmenen kuukauden ajan, joka alkaa Lontoossa elokuun ensimmäisenä päivänä ja päättyy seuraavan vuoden toukokuun viimeisellä viikolla, sinulla on mahdollisuus nähdä Tottenhamin stadion parhaimmillaan ja seurata joukkueen urheilusuorituksia.

Voit tehdä niin pitämällä silmällä Valioliigan kalenteria ja varaamalla liput Tottenham Hotspurin otteluun.

 • Hinta: alkaen 35 euroa per henkilö. Lippuja voi ostaa suoraan stadionin lipputoimistosta tai netistä.
 • Kesto: kaksi tuntia. 90 minuuttia peliaikaa jaettuna kahteen 45 minuutin puoliaikaan. Lisäksi 15 minuutin puoliaika ja noin 5 minuutin jatkoaika.

Varaa liput Tottenham Hotspur -otteluun

Tutustu Tottenham Hotspur Stadiumin sisätiloihin

Stadium Tour Day| ©Football Pictures
Stadium Tour Day| ©Football Pictures

Kun varaat kierroksen Tottenhamin stadionille, saat sisäpiirin näkemyksen tästä ikonisesta urheilun maamerkistä audio-oppaan avulla, joka selittää sen historiaa, arkkitehtuuria, anekdootteja ja näyttää eksklusiivisia pelaajahaastatteluja.

Tällä aktiviteetilla, jota pidetään Lontoon parhaiden jalkapallokulttuuriin keskittyvien kierrosten ja retkien joukossa , sinulla on tilaisuus tutustua yksityiskohtaisesti Tottenham Stadiumin kaikkiin nurkkiin ja kolkkiin, kuten pelikenttään, pukukoppeihin, pelaajien tunneleihin, katsomoihin ja lehdistöhuoneeseen.

Hyödyllistä tietoa

 • Hinta: Tämän aktiviteetin hinta on alkaen 34 €/henkilö.
 • Kesto: Kokemus kestää yleensä 30-90 minuuttia.
 • Edut: Sinua avustaa myös pelipaikan henkilökunta, joka ottaa huomioon huolesi.

Varaa Tottenhamin stadionkierros

Ota Tottenham Stadium Tour ilmaiseksi London Passin kanssa

Jos haluat vierailla Tottenham Stadiumilla edullisemmin, hyvä vaihtoehto on ostaa London Pass. Tämän sähköisen passin avulla voit säästää aikaa ja rahaa sekä stadionkierroksella että muissa sisäänrakennetuissa kohteissa.

Aiotpa viettää Lontoossa yhdestä seitsemään päivään tai pidempäänkin, kortin avulla voit sisällyttää matkasuunnitelmaasi yli 31 eri kohdetta, mukaan lukien Tottenham Stadiumin.

 • Hinta: alkaen 61 euroa.
 • Kesto: Turistipassin voimassaoloaika vastaa niiden päivien määrää, jotka päätät ostaa sen.
 • Edut: Säästät rahaa lipun hinnassa ja vältät jonottamisen lippukassalla.

Osta paras Lontoon turistikortti

Tutustu Lontoon ulkopuoliseen ympäristöön London Contrasts -kierroksella

Stadionin ulkopuolella| ©sbally.
Stadionin ulkopuolella| ©sbally.

Kaupungissa ollessasi voit nauttia Contrasts Tour -kävelykierroksesta, joka on kävelykierros tärkeimpiin historiallisesti, kulttuurisesti, arkkitehtonisesti ja urheilullisesti kiinnostaviin monumentteihin, mukaan lukien Tottenham Stadium.

Tämä urheilutemppeli sijaitsee hieman kaukana kaupungin keskustasta (noin 55 minuutin ajomatka autolla), mutta tämä ei ole este sisällyttää sitä kiertoajeluusi. Oppaasi vie sinut metrolla tai bussilla stadionille, jotta voit tutustua stadionin ulkoasuun.

Perillä sinua hämmästyttää monumentaalinen viisikerroksinen rakennus. Voit ottaa uskomattomia valokuvia ja oppia osan paikan historiasta oppaan ansiosta. Jos teet tämän Lontoon kaupunkikierroksen yöllä, näet myös innovatiivisen julkisivun, joka toimii lyhtynä ja paljastaa Tottenham Stadiumin sisätilat.

Hyödyllistä tietoa

 • Hinta: noin 56 puntaa per henkilö
 • Kesto: kahdesta kuuteen tuntiin.
 • Edut: Saat selville mielenkiintoisia faktoja Tottenhamin stadionista ja näet sen hämmästyttävän julkisivun.

Varaa yksi Lontoon parhaista kierroksista ja retkistä

Ihaile Tottenhamin stadionia helikopterilla

Näkymä stadionille| ©Football Picture
Näkymä stadionille| ©Football Picture

Korkeuksista voit nauttia etuoikeutetusta panoraamanäkymästä tähän vaikuttavaan urheilustadioniin ja muihin Lontoon kaupungin ikonisiin kohteisiin.

Tätä unohtumatonta kokemusta varten nouset helikopteriin ammattilaislentäjän kanssa Battersean helikopterikentällä. Mutta ensin opit muutamia perusturvallisuussääntöjä, jotta lentokokemus olisi parempi.

Kun lennät jalkapallostadionin yllä, hämmästyt sen monumentaalisesta 105 x 68 metrin kokoisesta rakennuksesta, jonka on suunnitellut kuuluisa arkkitehtuuristudio Populous. Näet hybridinurmen ja katsomon istumapaikat ainutlaatuisesta perspektiivistä kuin mallina.

Hyödyllistä tietoa

 • Hinta: alkaen 150 €/henkilö.
 • Kesto: noin 20 minuuttia.
 • Hyödyt: Näe Tottenhamin stadion ja muut Lontoon nähtävyydet eri näkökulmasta.

Vieraile ulkona omatoimisesti

Stadionkierroksen päivä| ©Football Pictures
Stadionkierroksen päivä| ©Football Pictures

Lontoon kaupunginosiin tutustuminen kaupunginosa kerrallaan on hyvä vaihtoehto lomasi aikana. Ohittamaton kohde on Tottenham Halen Haringeyn kaupunginosassa, kaupungin luoteisosassa sijaitseva Tottenham Hotspur Stadium.

Voit kävellä sen monumentaalisen, valonvaihteluille herkästi reagoivan julkisivun edessä, tarkkailla sen arkkitehtonisia yksityiskohtia ja ottaa monia kuvia muistoksi.

Lisäksi tässä Lontoon vilkkaassa kaupunginosassa koet hämmästyttävää etnistä monimuotoisuutta, jonka huomaat nopeasti kävellessäsi sen kahviloiden, baarien ja kansainvälisten ravintoloiden reunustamia katuja pitkin. Voit tehdä ostoksia Tottenham Hale Retail Park-ostoskeskuksessa.

Vaihtoehtoja, joilla pääset Tottenham Stadiumille omin päin

Tottenham Stadium on noin 12 kilometrin päässä Lontoon keskustasta. Pääsy stadionille ei kuitenkaan ole ongelma, sillä käytettävissä on useita liikennevälineitä.

 • Junalla: Sinun kannattaa lähteä Lontoon Liverpool Streetin asemalta White Hart Lanelle. Tätä reittiä liikennöi Overground, ja matka Tottenham Stadiumille kestää noin 25 minuuttia. Se maksaa 2-5 euroa per henkilö.
 • Bussilla: Transport for London -liikenne kulkee Trafalgar Squaren linja-autoasemalta Tottenham Hotspur Football Clubille. Reitti kestää noin 45 minuuttia, ja bussivuoroja on noin 30 minuutin välein.
 • Taksilla: Tämä on kaikista nopein vaihtoehto, sillä se kestää enintään 15 minuuttia. Hinta on kuitenkin yleensä 23-28 euroa, mikä voi olla korkea.

Kokeile ruokaa Tottenhamin stadionin sisällä

Stadionin lähellä| ©sbally
Stadionin lähellä| ©sbally

Tottenhamin stadionilla voit nauttia laajasta valikoimasta ruokaa myös stadionin sisällä olevissa ravintoloissa ja baareissa.

Stadionilla on noin 65 metriä pitkä käsityöläisolutbaari, jota pidetään Euroopan suurimpana. Lisäksi käytössäsi on yli 60 myyntipistettä, kuten esim: Linesman, N17Grill, Maan & Noodle ja Smashed Olive.

Voit syödä muun muassa hot dogeja, hampurilaisia, pizzoja, burritoja, vegaanisia, kasvisruokavalioita ja gluteenittomia valmisteita. Löydät myös valikoiman lasten ruokalistoja, jotka ovat ihanteellisia, jos olet matkustanut Lontooseen lasten kanssa.

Käytännön tietoa vierailua varten Tottenham Stadiumille

Lontoon turistibussi| ©eGuide Travel
Lontoon turistibussi| ©eGuide Travel
 • Osoite: Sijaitsee Tottenhamissa, Luoteis-Lontoossa, 782 High Rd, London N17 0BX, Yhdistynyt kuningaskunta.
 • Pääsy turistibussilla: Parhaat Lontoon kiertoajelubussit eivät tällä hetkellä sisällytä Tottenham Stadiumia pysäkkiensä joukkoon.
 • Aukioloajat: Avoinna päivittäin (sunnuntaisin klo 10.30-16.30 ja maanantaista lauantaihin klo 10.00-18.00) paitsi pääsiäisenä ja jouluna.
 • Täydentävät aktiviteetit: Voit kiivetä stadionille ja kävellä rakennuksen reunaa pitkin, jolloin saat maagisen panoraamanäkymän kentälle ja ympäröivälle alueelle. Kaikki tämä Skywalk-kokemuksen ansiosta.