Amsterdamin vahakabinetti: liput, kierrokset, vinkit...

Nauti taianomaisesta iltapäivästä julkkisten ja tähtien kanssa Vierailu Amsterdamin vahakabinetissa on loistava tilaisuus ottaa kuvia julkkisten kanssa. Lapset ja teini-ikäiset rakastavat ajatusta ottaa selfieitä tähtien kanssa.

Ana Caballero

Ana Caballero

7 minuuttia luettu

Amsterdamin vahakabinetti: liput, kierrokset, vinkit...

Madame Tussaud'n museo Amsterdamissa | ©Sam Leech

Alankomaiden pääkaupungin vahakabinetissa on monia mielenkiintoisia realistisia veistoksia: suosituimpia kävijöiden keskuudessa ovat Zayn Malikin, Beyoncen, Hulkin, Rico Verhoevenin, Barack Obaman, Dua Lipan, Justin Bieberin, Ariana Granden, prinssi Harryn ja Meghan Marklen vahakabinetit.

Paras vaihtoehto

Amsterdam Madame Tussauds Liput

Ota selfie julkkisten kanssa tällä lipulla Amsterdamin vahakabinettiin.

Madame Tussaudsissa odottaa yli 250 suosituimpien tähtien kuvaksi ja näköiseksi tehtyä hahmoa, ja siellä voit myös nauttia virtuaalitodellisuuskokemuksesta.

Hanki paras hinta lipusta nähdäksesi julkkikset läheltä. Kuvittele, että voit poseerata suurten tähtien hahmojen kanssa tai jopa koskettaa niitä. Madame Tussauds Amsterdamin lipuilla pääset suoraan museoon, ja voit myös pelata jalkapallopeliä lajin suurmiesten kanssa virtuaalitodellisuuskokemuksen Gran Prix Experience ansiosta.

Jos matkustat perheesi kanssa ja haluat myös äänittää kappaleen äänitysstudion kopiossa, tämä on sinulle sopiva vaihtoehto. Voit parantaa tekniikkaasi tallenteen avulla, jonka voit kuunnella milloin tahansa.

Suositellaan, jos: haluat viettää erilaista aikaa tähtien ympäröimänä ja päivittää Instagramissa hauskimmat kuvat.


Premium-vaihtoehto

Amsterdamin Yhdistelmä: Kanavaristeily ja Madame Tussauds -liput

Lippu Amsterdamin vahakabinettiin ja risteily sisältyvät hintaan.

Erinomainen vaihtoehto, jos haluat nähdä suosikkitähtiäsi esittävät veistokset läheltä ja jopa ottaa valokuvan niiden kanssa. Lippu sisältää myös risteilyn, jolla voit nähdä kaupungin eri näkökulmasta.

Kesto: 2 hours

Tällä lipulla pääset Madame Tussauds -museon sydämeen ja vietät hauskaa aikaa yhdessä luovimmista ja innovatiivisimmista museoista. Laulajia, näyttelijöitä, poliitikkoja, urheilijoita, animaatioelokuvahahmoja...Tuskin voit olla tunnistamatta esillä olevia hahmoja. Lippuun sisältyy myös GPS-ääniopas, joka tekee vierailusta hedelmällisemmän.

Ja jos tämä ei riitä, sinulla on myös mahdollisuus osallistua tunnin mittaiselle Amsterdamin kanaaliristeilylle, jonka aikana voit nähdä ja oppia Amsterdamin ikonisimmat maamerkit ainutlaatuisesta näkökulmasta .

Suositellaan, jos: Haluat viettää hauskan ja rentouttavan päivän yhdistämällä yhden Amsterdamin suosituimmista aktiviteeteista, kuten kanaaliristeilyn, yhteen kaupungin omaperäisimmistä suunnitelmista: vahakabinettiin.

Miksi käydä Madame Tussauds Amsterdamissa?

Sisäänpääsy vahamuseoon| ©Bootuitjes
Sisäänpääsy vahamuseoon| ©Bootuitjes

Madame Tussauds on Amsterdamin toiseksi suurin museo. Sen vahakuvakokoelmaan kuuluu julkkiksia, ikoneita ja maailman johtajia. George Clooney, David Beckham, Ariana Grande, Justin Bieber tai Beyoncé, he kaikki ovat siellä!

Lisäksi Amsterdamin vahakabinetissa voit tutustua vuosisatoja vanhaan vahatekniikkaan ja nähdä maailman johtajia, kuninkaallisia perheitä, poliitikkoja, elokuvatähtiä, urheilijoita ja monia muita. Ja mikä parasta, museo on hyvin järjestetty, ja siellä on useita alueita: kuninkaalliset, A-luokka, Marvelin Kostajat, musiikki, muoti, urheilu ja maailman johtajat. Jokaisessa on oma kokoelma taiteellisia vahakuvia.

Viime vuosina Amsterdamin Madam Tussauds on jatkuvasti modernisoinut ja lisännyt uusia tekniikoita ja multimediateknologiaa, jotta vierailustasi tulisi aivan erityinen.

Varaa liput vahamuseoon ja risteilylle

Kuinka paljon liput Madame Tussauds Amsterdamiin maksavat?

Spice Girls vahakabinetissa| ©Steve
Spice Girls vahakabinetissa| ©Steve

Liput Madame Tussauds Amsterdamiin maksavat 21,50 € kaikille yli 16-vuotiaille kävijöille. Kolmen ja 15 vuoden ikäiset lapset maksavat alennettua pääsymaksua 17,50 €. Seniorit ja opiskelijat eivät saa alennusta vahakabinetista.

Jos päätät ostaa liput paikan päältä, maksat hieman enemmän: 24,50 € aikuisilta ja 20,50 € lapsilta. Alle kaksivuotiaat vauvat pääsevät sisään ilmaiseksi.

Varaa liput vahamuseoon ja risteilylle

Onko mahdollista ostaa lippuja paikan päällä, onko se suositeltavaa?

Lippujono| ©Sergio Calleja
Lippujono| ©Sergio Calleja

Voit ostaa Madame Tussaudin lippuja museon sisäänkäynniltä ja vierailupäivänä tai varata ne etukäteen verkossa. Suosittelen vilpittömästi ostamaan liput museoon netistä, sillä näin vältät pitkät jonot päivinä, jolloin museo on täynnä kävijöitä.

Kun ostat liput ennakkoon, säästät 3-4 euroa per lippu ja pääset suoraan sisään. Liput lähetetään sinulle sähköpostitse heti oston jälkeen, joten sinun ei tarvitse tulostaa mitään. Vierailupäivänä voit näyttää älypuhelimeesi saamasi lipun ja päästä museoon välittömästi. Lisätietoja saat myös museon verkkosivuilta.

Miten pääset Madame Tussauds Amsterdam -museoon?

Amsterdamin raitiovaunu| ©Gary Todd
Amsterdamin raitiovaunu| ©Gary Todd

Madame Tussauds sijaitsee Dam-aukiolla (Dam, 20) Amsterdamin keskustassa. Voit kävellä tänne Amsterdamin päärautatieasemalta noin 10-15 minuutissa. Kun poistut aseman pääsisäänkäynniltä, kävele Damrakia pitkin padolle. Madame Tussauds sijaitsee Kalverstraatin ja Rokinin välisellä padolla, mutta voit myös käyttää julkisia liikennevälineitä.

Monilla raitiovaunuilla pääset vahakabinettiin. Jos valitset raitiovaunulinjat 2, 11, 12, 13, 17, sinun tulee jäädä pois Magna Plaza / Dam-pysäkillä, ja jos käytät linjoja 4, 14, 24, sinun tulee tehdä sama Bijenkorf / Dam-pysäkillä. Molemmilta pysäkeiltä voit kävellä Madame Tussaudsiin noin kolmessa minuutissa.

 • Jos haluat kulkea mieluummin metrolla, mene etelään ja jää pois Rokinin asemalla. Jos aiot päästä vahakabinettiin junalla, jää pois Amsterdamin päärautatieasemalla. Muista myös, että kaikki Amsterdamin turistibussit pysähtyvät kaupungin tärkeimpien museoiden lähellä.
 • Jos ajat museoon autolla, voit pysäköidä Bijenkorfin pysäköintialueelle tai Rokinin pysäköintialueelle, jotka molemmat ovat noin viiden minuutin kävelymatkan päässä Madame Tussaudsista.
 • Osoite: Dam 20, 1012 NP, Amsterdam.

Kannattaako Madame Tussauds Amsterdamiin mennä lasten kanssa?

Lapset vahakabinetissa| ©mitzgami
Lapset vahakabinetissa| ©mitzgami

Madame Tussauds -museossa käynti eitietenkään ole sama asia kuin Van Gogh -museossa tai Rijksmuseumissa, sillä ensin mainittu on hyvin erilainen malli. Madame Tussauds -museo keskittyy kuuluisien laulajien, näyttelijöiden, poliittisten ja historiallisten henkilöiden realistisiin esityksiin... Siksi tässä museossa ei tehdä mitään eroja, vaan siellä on alueita jokaiseen makuun ja ikään.

Ehkäpä lapsesi eivät ole kovin kiinnostuneita historiasta ja taiteesta, mutta he tunnistavat varmasti joitakin kuuluisimpia urheilijoita, näyttelijöitä tai laulajia. Lisäksi itse museossa on erityinen alue, joka on keskittynyt sarjakuvien, karikatyyrien ja kuuluisien Marvel-hahmojen esityksiin.

Lisäksi vahakabinetissa on paljon vapautta, he voivat ottaa valokuvia, koskettaa vahakabinetteja ja puhua normaaliin sävyyn ilman mitään ongelmia.

Madame Tussauds Amsterdamin museon tärkeimmät esitykset

Museon Avengers-osasto| ©bertknot
Museon Avengers-osasto| ©bertknot

Jotta tähän osioon voitaisiin vastata asianmukaisesti, olisi mielestäni hyödyllisempää puhua museon kuhunkin luokkaan tai alueeseen kuuluvista parhaista kokoelmista.

 • A-Lista: Tällä alueella ovat edustettuina kuuluisimmat Hollywood-tähdet. Suosituimpia ovat Angelina Jolien, George Clooneyn ja Ryann Goslingin kuvaukset
 • Musiikki: Täällä näet aikamme suurimmat pop-idolit. Täällä voit ottaa kuvan Lady Gagan, Taylor Swiftin, Adelen tai Michael Jacksonin kanssa. Karaoke ja tanssi tekevät tästä teema-alueesta vuorovaikutteisen kokemuksen.
 • Marvel © Avengers: Tällä supersankariosastolla näet Hulkin, Hämähäkkimiehen, Ironmanin, Thorin ja monien muiden supersankareiden esityksiä. Amsterdamin Kostajat-supersankarit on kuvattu hyvin tarkasti. Pelkästään Lokin päähän kului 6 viikkoa.
 • I am Art: Amsterdam on taiteen ja maalausten kaupunki, joten et voi olla huomaamatta kuuluisimpien taidemaalareiden esityksiä. Rembrandt ja Vincent Van Gogh erottuvat joukosta. Jos haluat tutustua Van Goghin taiteelliseen puoleen, suosittelen tietenkin vierailemaan samannimisessä museossa.
 • Muoti: Täällä voit nähdämuoti-ikoneita, kuten Kate Moss ja Doutzen Kroes.
 • Urheilu: Tämä alue on omistettu maailman parhaille urheilijoille. Ota selfie jonkun monista urheilutähdistä, kuten David Beckhamin, Lionel Messin tai Rafael Nadalin kanssa.
 • Maailman johtajat: Täällä voit ottaa kuvan maailman vaikutusvaltaisimpien persoonallisuuksien kanssa: Dalai Laman kaltaiset idolit ja Barack Obaman ja Angela Merkelin kaltaiset poliitikot odottavat sinua. Vaikka ne ovat vain vahakuvioita, niiden mitat ja yksityiskohdat ovat hyvin lähellä todellisuutta.
 • DJ:t: DJ:t ovat Hollannissa kuin supertähtiä. Suurten hollantilaisten nimien, kuten Armin Van Buurenin ja Hardwellin, lisäksi siellä nähdään myös muita elektronisen musiikin tähtiä, kuten Tiësto ja Afrojack.

Kuinka paljon aikaa tarvitset Madame Tussauds Amsterdamissa vierailuun?

Museon urheiluosasto| ©bertknot
Museon urheiluosasto| ©bertknot

Madame Tussaudsin vahahahmojen näyttelyyn tutustuminen kestää keskimäärin 1-2 tuntia. Vierailun kesto riippuu siitä, miten olet hankkinut lippusi (verkossa tai lippukassalla), mitä haluat nähdä jakuinka kiireinen museo on vierailupäivänäsi.

Paras aika vierailla Madame Tussauds Amsterdamissa on heti sen avauduttua, eli aamulla klo 10, jos menet aamulla, tai iltapäivällä klo 14-15 välillä.Koska nähtävyyteen tutustuminen kestää yleensä jopa kaksi tuntia, vaikka aloittaisit kello 14.00, olet valmis ennen vahamuseon sulkemista.

Jos olet todella huolissasi museon täyttöasteesta, muista, että tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin on paras viikonpäivä vierailla. Suosittelen myös vierailua Amsterdamissa syyskuussa, lokakuussa ja marraskuussa.

Madame Tussauds Amsterdamin aukioloajat

Vahamuseon kyltti| ©Javi Vte Rejas
Vahamuseon kyltti| ©Javi Vte Rejas

Amsterdamin Madame Tussauds -museo on pääsääntöisesti avoinna päivittäin kello 10-19. Viimeinen sisäänpääsy on klo 18.00. Yleisistä aukioloajoista voi olla poikkeuksia, esimerkiksi kuninkaanpäivänä tai koulujen loma-aikoina.

Koska Amsterdamin vahakabinetin aukioloajat vaihtelevat ympäri vuoden, turvallisinta on käydä kello 10-16 välillä. Viimeinen sisäänpääsy on 90 minuuttia ennen sulkemisaikaa.

Madame Tussauds -museo Amsterdamissa tunnetaan myös pitkistä sisäänpääsyjonoistaan, erityisesti sesonkiaikana (huhtikuun ja elokuun välisenä aikana), jolloin kävijät saattavat joutua odottamaan yli 20 minuuttia.

Miten saada alennettu sisäänpääsy Amsterdamin vahakabinettiin?

Marilyn Monroe Amsterdamin vahakabinetissa| ©Makaveli
Marilyn Monroe Amsterdamin vahakabinetissa| ©Makaveli

Yleensä helpoin tapa saada alennusta Madame Tussaud'sin lipusta on tehdä varaus verkossa. Kun teet varauksen museon virallisen lippusivuston kautta, saat 25 prosentin alennuksen. Sinun tarvitsee vain täyttää tarvittavat tiedot ja olet valmis.

Ole kuitenkin tietoinen lippusi päivämäärästä, sillä se vaikuttaa museokokemukseesi, sillä jotkut näyttelyt eivät ehkä ole enää saatavilla sinun päivämääränäsi, joten alennuksesta ei välttämättä ole paljoa hyötyä.

Toinen hyvä tapa säästää rahaa Madame Tussauds Amsterdam -lippusi hinnassa on hankkia I Amsterdam Card, joka on yksi parhaista turistikorteista Amsterdamin matkallesi. Sinun tarvitsee vain hankkia I Amsterdam City Card, ja saat automaattisesti makean alennuksen lipunostosta, vaikka menisit museoon ja ostaisit sen sieltä. Kortin avulla voit myös säästää Amsterdamin parhaissa museoissa käydessäsi. Amsterdamin kaupunkipassilla säästät myös käydessäsi vahakabinetissa ja muissa museoissa, kuten Anne Frankin museossa.

Missä syödä lähellä Madame Tussauds Amsterdamin museota?

Syöminen CAU:ssa - Amsterdam| ©Rori K
Syöminen CAU:ssa - Amsterdam| ©Rori K

Madame Tussauds -museon lähellä suosittelen kolmea ruokapaikkaa. Museon läheisyydessä on 3 eri ravintolaa.

 • Ensimmäinen vaihtoehto on CAU - Amsterdam, rento argentiinalainen fine dining -ravintola, joka on erikoistunut pihveihin. Siellä on Amsterdamin laajin argentiinalainen viinilista, yksityinen ruokasali ja muita tiloja. Se on avoinna kello 13.00-23.30, joten sitä kannattaa harkita sekä lounaaksi että illalliseksi. Keskihinta on 30 euroa.
 • Toinen vaihtoehto on The Duchess, ravintola, jossa on kuninkaallinen tyyli ja jossa keskitytään ranskalaiseen ja italialaiseen ruokakulttuuriin (Nouveau-Niçoise-keittiö). Siellä on erittäin miellyttävä ilmapiiri. Tämä ravintola on **avoinna klo 12:30-22:**00. Keskihinta on 45 euroa.
 • Kolmas vaihtoehto, Mr Porter Amsterdam, keskittyy enemmän hollantilaiseen ruokakulttuuriin ja sen tyypillisimpiin ruokalajeihin. Sieltä on upeat näköalat sekä rauhallinen ja miellyttävä ilmapiiri, joka on ihanteellinen vahakabinettivierailun jälkeen ja jota suositellaan erityisesti perheille. Tämä ravintola on avoinna klo 11:30-23:30 (erittäin houkutteleva aika), ja keskihinta on 50 euroa.

Varaa liput vahamuseoon ja risteilylle