Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Legoland Lontoo: liput, hinnat, miten päästä...

Legoland Park Lontoossa voi olla yksi parhaista kokemuksista, kun kyse on lasten viihteestä Englannin pääkaupungissa vieraillessasi.

Keyvis Montilva

Keyvis Montilva

6 minuuttia luettu

Legoland Lontoo: liput, hinnat, miten päästä...

Legoland Park | ©Abel Cheung

Lippujen varaaminen Legoland-puistoon, joka sijaitsee hieman Suur-Lontoon alueen ulkopuolella, on erinomainen päätös, jos etsit nähtävää tai tehtävää Lontoon-matkalla.

Tämä on vielä mielenkiintoisempaa , jos ryhmässäsi on pieniä lapsia, sillä tämä on jotain, joka voi viihdyttää heitä paljon enemmän kuin muun kaupungin arkkitehtoninen kauneus tai kulttuurinen merkitys. Jotta voisit nauttia vierailusta, voi olla hyödyllistä saada tietoa lipuista, hinnoista, aukioloajoista, kulkuneuvoista ja paljon muuta.

Kuinka paljon liput Lontoon Legoland Parkiin maksavat?

Legoland Lontoossa| ©Henry Burrows
Legoland Lontoossa| ©Henry Burrows

Lontoon Legoland-puiston lippujen hinnat ovat yllättävän halpoja verrattuna muiden teemapuistojen pääsymaksuihin, joissa on samanlainen lasten viihdetarjonta.

Riippuen ostopaikasta, liput maksavat 100-110 euroa per henkilö, ja niihin sisältyy kuljetus kaupungin keskustasta arkkitehtoniseen kompleksiin, jossa Legoland sijaitsee.

Näitä siirtoja sisältäviä lippupaketteja on saatavilla verkossa houkuttelevilla eduilla, jos haluat varata etukäteen. Samaan aikaan voit taatusti peruuttaa varauksesi, jos ilmoitat siitä riittävän ajoissa etukäteen.

Jos ostat liput suoraan puistosta, mikä on erinomainen vaihtoehto lippujen ostamiselle eri tavoin, kuten vuosikortilla, sinun on hyvä tietää, että lippujen hinnat vaihtelevat vuodenajasta riippuen.

Varaa paikka Lontoon kiertoajelubussista

Minkälaisia lippuja Lontoon Legoland-puistoon on tarjolla?

Legoland Lontoossa| ©Jamila Hanan
Legoland Lontoossa| ©Jamila Hanan

Lontoossa sijaitsevaan Legoland Parkiin on useita erilaisia lippuja, jotka vaihtelevat ostoajankohdan tai vierailun keston mukaan. Yleisin ja kiinnostavin on sellainen, joka on varattu yhdeksi päiväksi tietylle päivälle ennakko-ostoksen ansiosta.

Tätä myydään yleensä verkkokaupoissa, jotka tarjoavat käteviä matkoja tähän teemapuistoon, joka sijaitsee Lontoon eteläisellä laitamilla, erityisesti Windsorin kaupungissa.

Tämän jälkeen liput ostetaan lipunmyyntipisteestä vierailupäivänä, mutta ne ovat mukavuudeltaan huonompi vaihtoehto, koska ne ovat tuplahintaisia kuin liput, joihin on tehty varaus.

On olemassa vuosikortteja, joilla voit vierailla puistossa niin monta kertaa kuin haluat vuoden aikana ja jotka sisältävät joitakin alennuksia ostoksista ja kulutuksesta puiston tiloissa. Ne eivät kuitenkaan ole kovin käteviä sellaiselle, joka vierailee maassa vain matkailun vuoksi.

Lopuksi saat liput, jotka sisältyvät majoitukseesi jommassakummassa näistä kahdesta lomakeskushotellissa sekä muissa Windsorin alueella sijaitsevissa Legolandin kumppanihotelleissa. Tosin niiden hinnat ja saatavuus riippuvat suuresti siitä, mihin vuodenaikaan ne ovat saatavilla.

Esimerkiksi joulusesonkina puisto on täynnä turisteja, sillä puistossa vierailu on yksi parhaista asioista, joita voit tehdä Lontoossa jouluna, jos matkustat lasten kanssa.

Varaa henkilökohtainen kierros Lontoossa

Sisältyvätkö liput Legoland-puistoon Lontoon nähtävyyspasseihin?

Legoland Lontoossa| ©Rob Young
Legoland Lontoossa| ©Rob Young

Legoland Park on yksityinen, melko kaupallinen nähtävyys, jolla ei ole juurikaan yhteyttä Lontoon kulttuuri-identiteettiin, joten liput Legoland Parkiin eivät sisälly mihinkään alennettuun turistipassiin tai kaupunkikierrokseen.

Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö se olisi yksi parhaista asioista, joita voi tehdä Lontoossa lasten kanssa. Oikeudenmukaisuuden nimissä on ymmärrettävä, että myös lapset tarvitsevat viihdettä, joka keskittyy täysin heidän tarpeisiinsa.

Tämä puisto, jossa yhdistyvät viihdekoneiden parhaat puolet ja tanskalaisten legojen erityinen kauneus, on siis hyvä pakopaikka matkailusuunnittelussa.

Varaa Lontoon Sightseeing Pass

Onko Lontoossa sijaitsevassa Legoland-puistossa järjestetty opastettuja kierroksia ja ovatko ne sen arvoisia?

Wembley Stadium, Legoland| ©Rob Young
Wembley Stadium, Legoland| ©Rob Young

Aivan kuten turistipassien kohdalla, on hieman epäloogista haluta opastettua kierrosta huvipuistoon, jonka koko ulkoasu on hyvin intuitiivinen.

Itse asiassa harva paikka on paremmin merkitty kuin tällainen laitos, jossa käy päivittäin tuhansia kävijöitä ja jossa on runsaasti alueita näiden ihmisten viihdyttämiseen.

Jos taas etsit aktiviteettia, johon kuuluu opas, koska haluat oppia paikan historiasta suoraan asiantuntijalta, voit liittyä yhteen Lontoon parhaista bussikierroksista.

Retket kaupungin laitamille ovat toinen varteenotettava vaihtoehto. Koska Legoland sijaitsee aivan Windsorin ulkopuolella, kannattaa varata matkan seuraavaksi päiväksi kierros Windsorin linnaan ja historialliseen keskustaan.

Varaa matka Buckinghamiin ja Windsorin linnaan

Onko lapsille tai senioreille tarjolla erityislippuja?

Lego Dragon Legolandissa| ©Josh Hallett
Lego Dragon Legolandissa| ©Josh Hallett

Sisäänpääsymaksuja ei ole ikään perustuvia lisämaksuja, mutta Lontoon Legoland-puistossa 3-15-vuotiaille lapsille myönnetään noin 12 prosentin alennus.

Tämä tarkoittaa sitä, että verkko-ostoksilla, joilla varmistat kuljetuksen Lontoon keskustasta ja paluun samaan paikkaan, hinnat henkeä kohti laskevat yleensä noin 93 euroon, kun kyseessä on joku, joka on näissä nuoruutensa vaiheissa.

Alle kolmivuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi, eikä lastenvaunujen käytöstä peritä lisämaksua puistoalueilla liikkumiseen.

Sinun pitäisi myös olla iloinen siitä, että tämä huvipuisto on erinomaisesti varustettu pyörätuolilla liikkumista varten. Itse asiassa pyörätuolin käyttäjille annetaan usein etusija jonossa, kun he pääsevät laitteisiin.

Miksi on parempi ostaa liput verkosta kuin lipputoimistosta?

Kirjaimet kaikkialla Legolandissa| ©Abel Cheung
Kirjaimet kaikkialla Legolandissa| ©Abel Cheung

Verkosta etukäteen ostetun lipun ja Lontoon Legoland Parkin lipputoimistosta vierailupäivänä ostetun lipun hinnoissa on suuria eroja.

Tiettyinä vuodenaikoina säästöt ennakko-ostosta voivat olla jopa 50 %, ja jos kyseessä on verkko-ostos, jossa on siirto, säästöt ovat yhtä merkittävät, kun otetaan huomioon, kuinka suuri osa palvelusta menee lipun varaamiseen ja ostamiseen.

Lisäksi toinen ratkaiseva tekijä, joka tekee verkko-ostoksista parhaan vaihtoehdon, on puistojen kapasiteetti, sillä jos saavut paikalle sellaisena päivänä, jolloin Lontoon alue on ylikuormitettu, on vaarana jäädä ulkopuolelle.

Legoland Parkin aukioloajat Lontoossa

Legoland Lego Bob Legolandissa| ©Josh Hallett
Legoland Lego Bob Legolandissa| ©Josh Hallett

Lontoon Legoland-puisto avataan poikkeuksetta vuoden jokaisena päivänä kello 10 aamulla. Sulkemisaika vaihtelee vuodenajasta riippuen, ja se on yleensä klo 17.00, mutta viikonloppuisin ja matkailun huippusesongin aikana sitä pidennetään klo 19.00 tai 20.00 asti.

Aikaa, jonka voitte käyttää tähän vierailuun, on melko monenlaista, sillä kaikki riippuu siitä, kuinka kiinnostuneita olette ja kuinka monta kertaa lapset päättävät osallistua mekaanisiin nähtävyyksiin.

Kun matkustat kaupungista yksityisen palvelun avulla, sinun on varauduttava käyttämään noin 8,5 tuntia lähtöpaikasta puiston porteille saapumiseen ja paluuseen Lontoon keskustaan.

On kuitenkin huomattava, että parhaat vaihtoehdot ovat ne, jotka tarjoavat edestakaisen matkan busseilla, jotka kulkevat suoraan puiston henkilökunnalle. Syynä tähän on se, että lähtöjen tiheys säilyy aamuvarhaisesta aina tunti sulkemisen jälkeen, jolloin voitte poistua paikalta rauhassa.

Tästä syystä vierailu Legoland-puistoon on yksi parhaista asioista, joita voi tehdä Lontoossa 7 päivän vierailun aikana, sillä voit varata puolet yhdestä, mutta se ** jättää sinulle aamun tai illan vapaaksi** tehdä mitä haluat kaupungin muissa kulttuurivaihtoehdoissa.

Milloin on paras aika vuodesta vierailla tässä puistossa?

Stonehenge Legolandissa, Lontoossa| ©Josh Hallet
Stonehenge Legolandissa, Lontoossa| ©Josh Hallet

Lontoon Legoland-puistossa vierailun täysi nautinto ei riipu siitä, mihin vuodenaikaan valitset vierailusi.

Sekä talvi- että kesäkaudet tuovat mukanaan huomattavan määrän kävijöitä, varsinkin kun ne osuvat yhteen koulujen loma-aikojen tai joulu- ja uudenvuodenjuhlien kanssa.

Parasta, mitä voit tehdä sopeutuaksesi vierailusi olosuhteisiin, on ymmärtää vuodenajan asiayhteys, kun varaat lippuja. Kesällä on odotettavissa muutamia ylimääräisiä jonoja, jotta lapset pääsevät osallistumaan nähtävyyksiin, mutta sää on varmasti suotuisampi kuin sateisena syksyisenä iltapäivänä mahdollisesti eteen tuleva sateinen näkymä.

Esimerkiksihuhtikuun Lontoon vierailu voi olla tasapainoinen aika, jolloin kävijöiden määrä on kohtuullinen ja sää suhteellisen miellyttävä. Älä kuitenkaan ymmärrä suositusta väärin, sillä jopa kylmimpinä joulukuun päivinä, jotka ovat täynnä jouluturisteja, sinulla on hauskaa tässä viihdyttävässä paikassa.

Miten päästä Legoland Parkiin Lontoon keskustasta?

Legoland Lontoossa| ©Josh Hallett
Legoland Lontoossa| ©Josh Hallett

On selvää, että paras tapa päästä Legoland-puistoon on varata verkkokaupan tarjoaman kaltainen kuljetus yhdessä saman lipun kanssa, jossa on ennakko-ostosalennuksia.

Koska liikkuvuus Lontoossa on kuitenkin niin hyvä paitsi kaupungin keskustaan myös sen laitamille, on järkevää tietää, että on olemassa julkisia liikennevaihtoehtoja, joilla pääset Lontoosta Windsoriin ennätysajassa.

Bussit kulkevat Bulleid Wayn Victoria-asemalta eri aikoina koko päivän ajan. Junat kulkevat Paddingtonin ja Waterloon asemilta Windsor and Eton Centralin ja Windsor and Eton Riversiden asemille.

Windsorin kaupunkialueen molemmilta juna-asemilta on suora bussikuljetus Legoland Parkiin.

Huomaa, että koska tämä on Lontoon metropolialueen ulkopuolella, Lontoon metron käyttöä koskevissa käytännön oppaissa suositellut matkakortit eivät enää toimi.

Mitä nähtävyyksiä Legoland Parkissa Lontoossa on?

Millennium Bridge ja London Eye legoina| ©Gareth Milner
Millennium Bridge ja London Eye legoina| ©Gareth Milner

Kuten voitte kuvitella, kaikki, mikä liittyy arkkitehtonisten ihmeiden rakentamiseen Lego-palasista, on tämän teemahuvipuiston päähenkilöitä.

Legolinnoja, Lontoon keskustan pienoismallia, merirosvolaivoja, oikeilla Legoautoilla ajoalueita ja opettavaisia työpajoja täydentää vesileikkialue, jossa voi viilentyä kesän helteessä.

Kaikki tämä ja paljon muuta on nähtävyyksiä, jotka muodostavat tämän lasten viihdekompleksin. Ravintoloita ja kahviloita on myös järjestetty eri puolilla tiloja, jotta koko perhe voi viettää täydellisen iltapäivän, jolloin hyvä ateria on toinen hieno muisto kokemuksesta.

Mitä sinun pitäisi pukea päällesi, kun vierailet Legoland Parkissa Lontoossa?

Legoland Lontoossa| ©Josh Hallett
Legoland Lontoossa| ©Josh Hallett

Lontoon Legoland-puistossa lähdet kävelylle, se on varmaa. Siksi on tärkeää, että käytät mukavia kenkiä ja hengittäviä vaatteita, jos vierailet kesällä, joka on Etelä-Englannissa tyypillisesti melko kostea.

Jos matkustat talvella, on parasta pukeutua mukaviin vaatteisiin, jotka mahdollistavat laajan liikkuvuuden, mutta älä unohda pukeutua lämpimästi, sillä tuuliset talvipäivät ovat toinen Etelä-Englannin erityispiirre.

Pienten lasten pukeutumisesta voin neuvoa, että kannattaa ottaa mukaan erilaisia vaihtovaatteita, sillä he ovat todennäköisesti kiinnostuneita kastumaan, jos sää on suotuisa, ja likaantuminen kaikkien leikkien ja aktiviteettien keskellä on aina mahdollista.

Kun olet palannut kaupunkiin, huomaat, että se ei olekaan niin fyysisesti rasittava kokemus. Siksi on myös hyvä ajatus päättää päivä Lontoon parhailla yöelämän retkillä, jotta saat aikuisviihdettä lasten aktiviteetteja täynnä olevasta päivästä.

Varaa yökierros Lontoossa

Onko Lontoossa sijaitsevassa Legoland Parkissa vierailulle erityisiä ehtoja?

Legoland Lontoossa| ©Josh Hallett
Legoland Lontoossa| ©Josh Hallett

Vahvistus lippujen ostamisesta Lontoon Legoland-puistoon on välitön , jos varaus tehdään yli 7 päivää ennen valitsemaasi päivämäärää. Jos näin ei tapahdu, vahvistus voi kestää jopa 48 tuntia, riippuen siitä, onko siirto saatavilla, sekä tapahtumapaikan lipputoimistosta.

Lasten mukana on aina oltava aikuinen, ei poikkeuksia, ja pyörätuolit eivät kuulu avustuspöytäkirjaan, vaan ainoastaan linja-autokuljetuksissa. Junissa noudatetaan samoja osallisuutta koskevia suuntaviivoja, jotka määrittelevät Yhdistyneen kuningaskunnan julkisen liikenteen.

Näitä vähäisiä ehtoja lukuun ottamatta liput Legoland-puistoon ovat yksi parhaista asioista, joita voi tehdä Lontoossa kesällä tai jopa kylmänä talvena.