Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Yhdistetty vierailu Eiffel-torni ja Seine-joen risteily

Tämäntyyppisen lipun avulla voit säästää aikaa kahdessa Pariisin-matkasi tärkeimmässä nähtävyydessä.

María Cano

María Cano

5 minuuttia luettu

Yhdistetty vierailu Eiffel-torni ja Seine-joen risteily

Näkymä Seinen risteilylle Eiffel-tornin kanssa | ©Bastien Nvs

Eiffel-torniin kiipeäminen ja risteily Seinäjoella ovat epäilemättä kaksi Pariisin-matkan tärkeintä suunnitelmaa.

Jos olet varma, että aiot nauttia molemmista, suosittelen ostamaan lipun, jossa yhdistyvät molemmat kokemukset. Näin säästät aikaa ja rahaa, sillä saatat saada alennusta, mutta tärkeintä on se, että sinun ei tarvitse tuhlata aikaa lipun ostamiseen jonottamiseen, vaan sinun tarvitsee odottaa vain turvatarkastuksessa. Oletko valmis?

Täydellisin vaihtoehto

Eiffel-tornin liput ja Seine-joen yöristeily

Nauti Pariisin kahdesta parhaasta nähtävyydestä

Mikä olisikaan parempi tapa tutustua Pariisiin kuin kiivetä Eiffel-torniin ja risteillä Seinäjoella tällä lipulla, jossa on ääniopas ja etuoikeutettu pääsy. Älä odota enää!

Tämän ääniopastuksella varustetun lipun ansiosta voit nousta Eiffel-tornin toiselle ja kolmannelle tasolle ilman, että sinun tarvitsee odottaa "Rautarouvalle" ominaista pitkää jonoa. Lisäksi tämän tuotteen avulla pääset myös noin tunnin kestävälle risteilylle Seine-joella, jonka aikana näet Pariisin ikonisimmat monumentit, kuten Notre Damen katedraalin tai Louvren museon.

Suositellaan, jos... haluat tutustua Pariisiin.

Miten ostaa liput Eiffel-torniin kiipeämiseen ja Seinen risteilylle?

Risteily Bateaux Parisiensilla| ©Jainbow
Risteily Bateaux Parisiensilla| ©Jainbow

Yhdistetyn lipun Eiffel-torniin kiipeämiseen ja Seinen risteilyyn voi ostaa kätevästi verkosta. Useat yritykset tarjoavat tätä pakettia Pariisissa vieraileville matkailijoille. Tämä on erittäin suositeltava vaihtoehto, sillä se takaa sinulle etuoikeutetun pääsyn molempiin nähtävyyksiin ilman jonottamista, jolloin säästät aikaa, ja yhdistelmälipun hinta (alkaen noin 90 eurosta) on yleensä edullisempi kuin molempien nähtävyyksien erillisten lippujen summa.

Varaa lippu Eiffel-torniin ja risteilylle Seinäjoella

Milloin on paras aika nauttia Eiffel-tornista ja Seine-joesta?

Joki ja Eiffel-torni| ©Julia Volk
Joki ja Eiffel-torni| ©Julia Volk

Yhdistetty lippu Eiffel-torniin ja Seine-joen risteilylle on samana päivänä. Kierros kestää itse asiassa noin kaksi ja puoli tuntia, yksi tunti kummallekin nähtävyydelle, ja sen voi varata aamulla tai iltapäivällä. Ensimmäinen käynti tapahtuu Eiffel-tornilla, ja kun olet valmis, suuntaat Pont de Bir-Hakeimille, josta Seine-joen risteily lähtee.

Tosin suosittelen, että jos sinulla on mahdollisuus, teet sen mahdollisimman myöhään, sillä risteily on vielä kauniimpi auringonlaskun jälkeen. Pariisin valaistu kaupunki lumoaa kaikki, jotka sen näkevät. Aamuvarhaisella on tietysti vähemmän turisteja, ja vierailu on aina mukavampi.

Käy postauksessa Vinkkejä Eiffel-tornin ja Seinen risteilyillä yöllä vierailuun, josta saat lisätietoja parhaasta vuorokaudenajasta käyttää yhdistelmälippua.

Varaa lippusi Eiffel-torniin ja yöristeilyyn

Kuinka paljon voin säästää Eiffel-tornin ja Seinen risteilyn yhdistetyllä lipulla?

Risteily Eiffel-tornin lähellä| ©Heather (Gruber) Williams
Risteily Eiffel-tornin lähellä| ©Heather (Gruber) Williams

Yhdistetty lippu Eiffel-torniin kiipeämiseen ja Seinen risteilylle maksaa alkaen 90 euroa, kun taas Eiffel-tornin nousu maksaa alkaen 30 euroa ja Seinen risteily maksaa vuorokaudenajasta ja siihen sisältyvistä palveluista riippuen hyvin vaihtelevasti. Riippuen siis siitä, mihin aikaan vuodesta ostat sen, voit säästää muutaman euron.

Tämän yhdistelmälipun todellinen etu on kuitenkin ajansäästö, sillä pääset molempiin nähtävyyksiin etuoikeutetusti ilman jonottamista, joten et tuhlaa aikaa kuin Eiffel-tornin turvatarkastuspisteessä, mikä on syytä pitää mielessä, jos haluat ottaa kaiken irti matkastasi Valon kaupunkiin.

Lue Eiffel-tornin lippujen hinnat -postaus saadaksesi lisätietoja.

Varaa lippu Eiffel-torniin ja Seinen risteilylle

Miten päästä Eiffel-tornilta Seinen risteilyn lähtöpaikalle?

Metron odottaminen| ©Petar Avramoski
Metron odottaminen| ©Petar Avramoski

Yhdistetty lippu Eiffel-tornin ja Seinen risteilylle on myös erittäin kätevä, sillä laiva lähtee Pont de Bir-Hakeimilta, joka sijaitsee Eiffel-tornin juurella. Molempiin kohteisiin pääset joko metrolla, bussilla, autolla tai junalla. Mielestäni kätevin on metro.

 • Metro: Eiffel-tornin vieressä on kolme metroasemaa: Trocadéro, Bir-Hakeim ja École-Militaire, ja kaikilta kolmelta pääset sinne mukavasti kävellen muutamassa minuutissa. Käy katsomassa metrokartta: ja lue postaus siitä, miten Pariisin metroa käytetään, jotta sinulla ei ole epäilyksiä.
 • Juna: Ota linja C ja jää pois Champ de Marsin asemalla. Sieltä Eiffel-tornille on vain seitsemän minuutin matka.
 • Bussi: Linjat 42, 69, 82 ja 87 kulkevat Eiffel-tornin ohi. Bussipysäkiltä Eiffel-tornille kestää noin kahdeksasta kymmeneen minuuttia.
 • Auto: Jos matkustat autolla, kannattaa muistaa, että Eiffel-tornilla ei ole omaa pysäköintialuetta, mutta hyvin lähellä monumenttia on kolme pysäköintialuetta: Pullman Tour Eiffel (kätevin vaihtoehto, koska se on alle minuutin kävelymatkan päässä, osoitteessa 18 Av. de Suffren), Parking Paris Autocar (osoitteessa 443 Avenue Joseph Bouvard, noin kahdeksan minuutin kävelymatkan päässä) ja Parking Indigo Joffre École Militaire (osoitteessa 2 Place Joffre, noin 10 minuutin päässä Eiffel-tornista).

Jos sinulla on vielä epäilyksiä, tutustu viesteihin miten päästä Eiffel-tornille ja miten liikkua Pariisissa.

.

Varaa lippu Eiffel-torniin ja risteilylle Seinäjoella

Missä syödä Eiffel-tornin ja Seinen risteilyn lähellä?

Syöminen Francette-ravintolassa| ©Florian75018
Syöminen Francette-ravintolassa| ©Florian75018

Eiffel-torni on hyvin lähellä Pont de Bir-Hakeimia, josta Seinen risteilyt lähtevät. Jos haluat lounastaa ennen tai jälkeen molempien nähtävyyksien, tässä ovat parhaat ruokapaikat.

 • Francette: Ranskalainen ravintola, joka palvelee non-stop maanantaista lauantaihin kello 12.00-1.00 ja sunnuntaisin kello 12.00-21.30.
 • Brasserie de la Tour Eiffel: Klassinen pariisilainen ravintola, jolla on pitkät perinteet vuodesta 1910 lähtien. Se tarjoaa jatkuvaa palvelua kello 11.30-23.00. Ruoat ovat herkullisia ja monipuolisia.
 • Café Gustave: Moderni ja tyylikäs ravintola Eiffel-tornin vieressä, jossa tarjoillaan perinteisiä ruokia. Palvelu on huomaavaista ja ammattitaitoista, ja se on avoinna viikon jokaisena päivänä kello 7.00 - 24.00.
 • Chez Pippo: Eiffel-tornin vieressä sijaitseva miellyttävä italialainen ravintola tarjoaa pastaa, risottoja ja muita herkullisia ruokia. Palvelu on erittäin huomaavaista, ja se on avoinna viikon jokaisena päivänä kello 10-22.

Huomaa, että voit syödä myös jossakin Eiffel-tornin ravintoloista: 58 Tour Eiffel, Le Jules Verne tai Bar à Champagne. Ja lisäksi jätän teille postauksen ravintoloita Eiffel-tornin lähellä.

.

Varaa lippusi Eiffel-torniin ja risteilylle Seine-joella

Mitä näen Eiffel-tornista ja Seinen risteilyltä?

Näkymä tornista| ©Chris Yunker
Näkymä tornista| ©Chris Yunker

Eiffel-torni ja Seinäjoen risteily ovat kaksi Pariisin-matkasi ehdotonta nähtävyyttä.

 • Eiffel-torni: 324 metriä korkea Eiffel-torni on yksi parhaista näköalapaikoista, josta voi katsella Pariisin kaupungin kauneutta. Huipulta näet Notre Damen katedraalin, Seine-joen, Champs Elysées'n, Louvren museon... Lisäksi korkeimmalla tasolla voit nähdä rekonstruktion tämän nähtävyyden suunnitelleen arkkitehdin, Guste Eiffelin, toimistosta. Jos haluat lisätietoja, lue postaus Näkymiä Eiffel-tornista.
 • Risteily: Seinen risteilyllä sinulla on mahdollisuus nähdä Pariisin upeimmat monumentit, kuten Notre Damen katedraali, Les Invalides, Louvre-museo, Orsay-museo tai Eiffel-torni.

Varaa lippusi Eiffel-torniin ja risteilylle Seinen varrella

Vinkkejä Eiffel-tornin ja Seinen risteilyn yhdistelmävierailuun

Risteily Seinäjoella, taustalla Eiffel-torni.| ©Heather (Gruber) Williams
Risteily Seinäjoella, taustalla Eiffel-torni.| ©Heather (Gruber) Williams

Jos päätät ostaa yhdistetyn lipun Eiffel-tornissa vierailuun ja Seinen risteilylle, on tärkeää, että otat huomioon seuraavat vinkit.

 • Osta lippusi etukäteen, jotta et jää paitsi.
 • Se on erittäin suositeltava kokemus, sillä pääset nauttimaan molemmista nähtävyyksistä tuhlaamatta aikaa jonottamiseen.
 • Paras vuorokaudenaika nauttia tästä yhdistelmälipusta on myöhään päivällä, sillä mahdollisuus kiivetä Eiffel-torniin pimeän tultua ja nähdä se valaistuna Seinen puolelta on unohtumaton kokemus. Jätän sinulle postauksen Eiffel-torni yöllä tietää kaikki yksityiskohdat.
 • Parhaat viikonpäivät nauttia tästä sisäänkäynnistä ovat tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin, sillä silloin on vähemmän kävijöitä ja voit nauttia molemmista nähtävyyksistä mukavammin.
 • Huomaa, että Eiffel-torni on suljettu Bastiljin päivänä 14. heinäkuuta. Lisäksi Seinen risteilyllä voi olla tiettyjä päiviä vuodessa, jolloin aikatauluun voi tulla muutoksia, kuten jouluna, uudenvuodenaattona... jolloin järjestetään erityisiä juhlia, joihin liittyy lisämaksuja.
 • Jos mahdollista, käytä Eiffel-tornin portaita, jolloin et tuhlaa turhaa aikaa hississä jonottamiseen ja voit nauttia kaupungin kauneudesta joka askeleella.
 • Ja jos haluat auttaa sinua järjestämään täydellisen matkan Pariisiin alusta loppuun, käy postauksessa Mitä nähdä ja tehdä Pariisissa, löydät erilaisia suunnitelmia jokaiseen makuun ja ikään.

Varaa lippusi Eiffel-torniin ja risteilylle Seinen joella