Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Legoland Dubai: liput, hinnat ja aukioloajat

Legoland Dubai lupaa hauskan päivän perheille ja luoville mielille. Tämä kompleksi on osa Dubai Parks & Resortia, joka koostuu neljästä puistosta.

Luisa María Lugo

Luisa María Lugo

6 minuuttia luettu

Legoland Dubai: liput, hinnat ja aukioloajat

Legoland Dubai | ©Jeremy Thompson

Kotona olevat lapset pitävät siitä, että vierailu Legolandiin kuuluu Dubaissa nähtävien ja koettavien asioiden luetteloon. He voivat ajaa upeilla kyydillä ja vuoristoradoilla, rakentaa omia elämyksiä ja leikkiä tämän upean puiston eri alueilla.

Tässä kompleksissa voi rakentaa autoja Lego-palikoilla ja nauttia monista muista nähtävyyksistä. Suosituimpiin kuuluu LEGO technic Twister, pyörä, johon koko perhe voi nousta ja alkaa pyörimään; mitä nopeammin se pyörii, sitä enemmän huimaa, mikä tarkoittaa lisää hauskuutta!

Paras vaihtoehto

Legoland Dubai Liput

Nauti perhepäivästä Legolandin skip-the-line -lippujen avulla.

Pääset rajoittamattomasti Legoland Dubain nähtävyyksiin ja voit pitää hauskaa vuoristoradoilla tai teema-alueilla, joilla voit jopa rakentaa oman leikkipaikkasi Legon palasista.

Legoland Dubain lipuilla pääset rajoittamattomasti kaikkiin tämän upean, yksinomaan Legolle omistetun puiston laitteisiin ja esityksiin. Voit nauttia koko päivän ilman, että sinun tarvitsee jonottaa sisäänkäynnillä saadaksesi lippusi, joten voit hyödyntää puistossa viettämäsi ajan parhaalla mahdollisella tavalla.

Tässä puistossa on yli 15 000 rakennettua Lego-osaa, 40 nähtävyyttä, mukaan lukien vuoristoradat, ja monia muita elämyksiä, joten se on paratiisi näiden legendaaristen rakennuspalikoiden faneille. Lisäksi monet malleista heräävät henkiin, joten voit viettää hauskaa eri teema-alueilla. Esimerkiksi Minilandissa näet Lego-esityksen Dubain rakennuksista, ja Imagination-alueella voit rakentaa omia autoja ja ajaa niillä... Älä missaa sitä!

Suositellaan, jos... olet Lego-fani etkä halua tuhlata aikaa jonottamiseen puiston sisäänkäynnillä.

Kuinka paljon liput Legoland Dubaihin maksavat?

Legoland-vesipuiston sisäänpääsy| ©Jeremy Thompson
Legoland-vesipuiston sisäänpääsy| ©Jeremy Thompson

Päiväliput Legoland Dubaihin maksavat noin 75 ¤. Jos varaat nämä Lego-puiston liput verkossa etukäteen, saat rajoittamattoman pääsyn kaikkiin laitteisiin ja esityksiin, mutta et pääse Legoland-vesipuistoon.

Tarjolla on myös yhdistelmälippupasseja, joissa on liput muihin Dubai Parks Resortin puistoihin, mikä voi olla parempi sijoitus. Suosittelen ostamaan sellaisen, jos aiot käydä myös muissa nähtävyyksissä, kuten Legoland Water Parkissa, Motiongatessa ja Bollywood-puistoissa.

Toisaalta lipunmyyntipisteen hinnat voivat olla halvempia, mutta en suosittele sitä, koska saatat jäädä ilman lippuja, kun saavut puistoon, ja joudut lisäksi odottamaan pitkissä jonoissa. Siksi suosittelen aina hankkimaan liput etukäteen, jotta et hukkaa aikaa.

Kannattaako lippu ostaa?

Jo puiston sisäänkäyntiä katsomalla huomaat, että edessäsi on päivä täynnä perheseikkailuja. Näe puisto Kid Power Towersin huipulta. Lego Cityssä pienimmät voivat ryhtyä palomiehiksi tai hankkia ajokortin. Yksi suosituimmista alueista on Miniland, jossa pienimmät voivat tuntea itsensä jättiläisiksi.

Varaa liput Legolandiin

Legoland Dubain aukioloajat

Legolandin sisällä| ©Jeremy Thompson
Legolandin sisällä| ©Jeremy Thompson

Puisto on avoinna ympäri vuoden klo **10:00-18:**00. Torstaisin ja perjantaisin (ja vilkkaimpina päivinä tai juhlapyhinä) sulkemisaikaa pidennetään 2 tunnilla.

Suosittelen tarkistamaan aukioloajat ennen matkaa, jos niihin tulee muutoksia. Toinen vinkki on mennä paikalle ennen aukioloaikaa; näin voit olla ensimmäisten joukossa ja välttää jonot.

Varaa liput Legolandiin

Miten päästä Legolandiin Dubain keskeisiltä alueilta?

Dubain metro| ©Fabio Achilli
Dubain metro| ©Fabio Achilli

Sijaitsee Dubai Park and Resort -kompleksissa, lähellä Sheikh Zayed Roadia Jebel Alista ja lähellä The Palm Islandia. Pääset sinne punaisella metrolinjalla tai turistibussilla etelään Jebel Alin pääteasemalle. Sieltä voit ottaa taksin puistoon.

Lentokentältä on useita kuljetusvaihtoehtoja, mutta jos haluat saapua paikalle autolla, sinun kannattaa ajaa etelään Sheikh Zayed Road E11 -tietä Abu Dhabin suuntaan. Dubai Parks & Resorts on heti Jebel Ali -alueen jälkeen vasemmalla puolella. Ajomatka kestää noin 45 minuuttia, jos liikennettä ei ole liikaa.

Pysäköinti Legoland Dubaissa

Tämä puisto tarjoaa kävijöilleen pysäköintitilaa. Liikuntarajoitteiset otetaan huomioon tarjoamalla erillinen pysäköintialue. Pyörätuolipalvelu on käytettävissä, jotta heidät voidaan kuljettaa alueelta teemapuiston sisäalueelle.

Voit maksaa pysäköinnistä puiston sisäänkäynnillä tai verkossa, mikä on nopeampaa. Normaalihinta on noin 23 euroa ja etusijapysäköinti noin 29 euroa.

Varaa liput Legolandiin

Kannattaako Legoland Dubaihin mennä pienten lasten kanssa?

Lapsenlaulut Legolandissa perheen kanssa| ©Jeremy Thompson
Lapsenlaulut Legolandissa perheen kanssa| ©Jeremy Thompson

Legoland Dubai on koko perheen teemapuisto, johon 2-12-vuotiaat lapset ovat tervetulleita. Vaikka ei olekaan sääntöä, jonka mukaan alle 2-vuotiaita lapsia ei saa päästää sisään, vähimmäiskorkeus useimmissa laitteissa on 90 cm. Tämä tarkoittaa, että vaikka voit tuoda mukanasi vauvan tai alle edellä mainitun ikäisen lapsen, he eivät pääse ajelulle.

Kaikkiin huvipuiston laitteisiin ja peleihin sovelletaan turvallisuusprotokollia, joten puisto on turvallinen ympäristö viedä pienet lapsesi sinne.

Alle 3-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi. Lisäksi tämä puisto tarjoaa apua mahdollisten vammojen s attuessa ja kuljetuksen paikkoihin, joissa heitä voidaan auttaa lääketieteellisesti.

Onnettomuuksien välttämiseksi, jos menet pienten lasten kanssa, on tärkeää, että pidät heitä silmällä jokaisessa nähtävyydessä, johon he menevät. Itse asiassa tässä hankkeessa otettiin huomioon myös varjojen ja ilmastoinnin tarjoaminen lähes jokaisella leikkialueella. Jos siis suuntaat Dubaihin heinä- tai elokuussa, olet taatusti turvassa.

Varaa passi Legolandiin ja muihin puistoihin

Mitä et voi jättää väliin Legoland Dubaissa

Legolandin Miniland| ©Ronald Innes
Legolandin Miniland| ©Ronald Innes

Legoland Dubai Resort avasi ovensa vuonna 2016 Dubain ensimmäisenä koko perheen teemapuistona, ja se on ainoa Lähi-idässä ja numero 7 maailmanlaajuisesti. Sellaisenaan se on täynnä dynaamisia aktiviteetteja ja pelejä, joita ei kannata jättää väliin, jos sinulla on 2-12-vuotiaita lapsia.

Uteliaana osana puistoa on vierailla osastolla, jossa lapsille ja aikuisille selitetään, miten Legon palat valmistetaan tehtaassa. Täältä voit tilata Lego-palikan, johon on painettu nimesi, joka on hieno matkamuisto kotiin vietäväksi.

Miniland

Legoland Dubaissa on Miniland, jossa lapset voivat leikkiä yli 20 miljoonalla tiilellä ja rakentaa yli 15 000 pienoishahmoa. Siellä on myös vaikuttavampia nähtävyyksiä, kuten vuoristoratoja, Lego-ajoneuvorakennelmia ja pitkiä teitä Lego-autoille. Kaikkiin Legoland-puistoihin kuuluu tämä nähtävyys, joka esittelee pienoiskoossa kaupunkia, jossa puisto sijaitsee.

Tärkeimmät teemanähtävyydet

 • Factory Experience: Täällä lapset ja vanhemmat voivat oppia vaihe vaiheelta, miten kukin Lego-lelukivi valmistetaan. Voit ostaa niin monta Lego-palikkaa kuin haluat ja jopa kaivertaa yhteen niistä lapsesi nimen.
 • LEGO City: Tässä pelissä lapset ottavat ohjat käsiinsä, ja siinä voi lentää lentokonetta, ajaa ajoneuvoa, olla laivan kapteeni ja ryhtyä palomieheksi, aivan kuten Rescue Academyssa.
 • Mielikuvitusalue: Tässä tilassa lapset voivat päästää luovuutensa valloilleen ja rakentaa mitä tahansa. Siellä on erivärisiä grafiikoita, valtavia lattioita, kattoja ja paljon, paljon tiiliä.
 • Kingdoms Aventure: Tämä nähtävyys on saanut inspiraationsa keskiaikaisesta kuningaskunnasta, ja siinä on vihreiden lohikäärmeiden muotoisia vuoristoratoja. Täällä lapset osallistuvat valtakuntien väliseen kuninkaalliseen turnaukseen. Pojat tuntevat itsensä todellisiksi keskiaikaisiksi ritareiksi ja tytöt prinsessoiksi. He kohtaavat myös muumioita ja luurankoja etsiessään piilotettuja aarteita. Tämän nähtävyyden vähimmäispituusvaatimus on 0,76 m, tai mene sisään aikuisen kanssa.
 • LEGO-seikkailu: Täällä pienimmät sukeltavat vedenalaiseen seikkailuun.

Varaa liput Legolandiin

Kuinka paljon aikaa tarvitset vierailemaan Legoland Dubaissa?

Legolandin markkinaravintola| ©Jeremy Thompson
Legolandin markkinaravintola| ©Jeremy Thompson

Tässä teemapuistossa on yli 40 dynaamista ja virkistävää nähtävyyttä. Riippuen aktiviteeteista ja siitä, kuinka kauan lapsesi haluaa leikkiä, yksi päivä ei välttämättä riitä kaiken näkemiseen. Sanoisin siis, että tarvitset vähintään 2 päivää.

Mutta jos sinulla ei ole varaa mennä kahtena päivänä peräkkäin, koska aiot viettää Dubaissa enintään 4 päivää, voit tehdä melko paljon yhdessä päivässä, jos saavut ajoissa. Näin sinulla on mahdollisuus nähdä ja ajaa mahdollisimman monella nähtävyydellä.

Tämän teemapuiston sisällä on myös yksi Lähi-idän suurimmista Lego-myymälöistä. Suosittelen käymään vähintään tuntia ennen sen sulkemista, jotta lapsilla on riittävästi aikaa valita, minkä LEGO-setin he ottavat mukaansa.

Ruokapaikat Legoland Dubaissa

Yksi asia, jonka avulla voit ottaa kaiken irti päivästäsi Legoland Dubaissa, on se, että puiston sisällä on ruokapaikkoja. On pätevää, että menet sinne aamulla ja syöt jossakin 10 ravintolasta. Tässä on luettelo niistä, jotka ovat mielestäni parhaita:

 • The Fried Chicken Co
 • Caesar's Pizza & Pasta Buffet (Caesar's Pizza & Pasta Buffet)
 • Knight's Tablet
 • Market Restaurant

Vinkkejä Legoland Dubaissa vierailuun

Legolandin vesipuisto Dubaissa| ©dubai new style
Legolandin vesipuisto Dubaissa| ©dubai new style
 • Jos menet sesonkiaikaan, varmista, että saavut ajoissa, jotta vältät jonot lippua ostaessasi lipunmyyntipisteestä.
 • Käy vesipuistossa, jotta saat täydellisemmän kokemuksen puistosta, jossa on kellukkeita eri painoluokille.
 • Käytä sopivaa vaatetusta, muista, että Dubaissa voi olla hyvin kuuma. Kannattaa siis pukeutua viileisiin vaatteisiin, mukaviin kenkiin sekä hattuihin tai lippiksiin auringolta suojautumiseksi.
 • Ajelut on suunniteltu lapsille, mutta myös aikuiset ja yli 12-vuotiaat lapset voivat pitää hauskaa. Voit siis mennä myös vuoristoradan tai sukellusveneen kaltaisiin laitteisiin.
 • Älä unohda, että kaikkialla on mahdollista ottaa kuvia, joten voit ottaa mukaan unohtumattomia muistoja.
 • Jos aiot syödä puiston ravintoloissa, suosittelen, että teet sen ennen kello 12 ja kello 14 jälkeen, jotta vältät ruuhka-ajat.
 • Ota mukaan vaihtovaatteet pienimmille, sillä he saattavat kastua jossakin ajelulla. Ota myös vesipullo mukaan.

Varaa liput Legolandiin

Vieraile Legoland Dubaissa jouluna

Legojoulupukki| ©laurakrowlands
Legojoulupukki| ©laurakrowlands

Jos matkustat Dubaihin jouluksi ja vierailet Legolandissa, voit nauttia hämmästyttävästä perhepäivän hauskanpidosta. Sinulla on mahdollisuus rakentaa juhlallisia Lego-puun koristeita pienimpien kanssa, pelata Lego-bingoa, koristella juhlallisia kuppikakkuja ja nauttia lumisateesta. Pääset myös näkemään LEGOSantaan hänen yllätysvierailujensa aikana.

5.-25. joulukuuta yksi onnekas päivittäinen voittaja pääsee avaamaan LEGO- adventtikalenterin luukun ja saamaan sen takana olevan palkinnon. Mitä useamman kerran vierailet Legolandissa jouluna, sitä enemmän sinulla on mahdollisuuksia voittaa.

Caesar's Pizza & Pasta Buffet -ravintolassa yksi lapsi saa syödä ilmaiseksi, kun jokainen aikuinen maksaa täyden hinnan. Nauti maukkaista salaateista, pastoista ja pizzoista. Kahvilan ruokalistalla on jouluisia keksifrappeja, suklaavadelmaherkkuja ja piparminttumochoja.

Jos teet jouluostoksia, The Big Shop tarjoaa ilmaisen lahjapakkauksen 12.-31. joulukuuta. Myös rajoitettu Legoland-lahjakääre on ostettavissa.

Legoland Dubai -hotelli

Legoland-hotellin sisäänkäynti| ©LEGOLAND®
Legoland-hotellin sisäänkäynti| ©LEGOLAND®

Legoland Hotel sijaitsee Legoland Dubain ja Legoland Water Parkin sisäänkäynnin yhteydessä Dubai Park & Resort -kompleksien sisällä. Majoittumalla siellä nautit yksinoikeudella eduista, kun vierailet Legoland Dubaissa. Pääset esimerkiksi puistoon ennen muita kävijöitä.

Hotellissa on myös Lego-aiheisia leikkialueita, joissa on lasten viihdettä ja ulkouima-altaita - hyvästi tylsät hotellihuoneet! Jokaisessa sviitissä voi majoittua jopa 8 vierasta, ja tavallisissa huoneissa enintään 5.

Yhteenvetona voidaan todeta, että jos aiot vierailla Arabiemiirikunnissa perheesi kanssa (etenkin jos sinulla on pieniä lapsia), Legoland on lähes pakollinen pysähdyspaikka. Tässä valtavassa huviteemapuistossa on hauskaa lapsille, nuorille ja vanhoille.

Varaa liput Legolandiin