Dubai huhtikuussa: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää saadaksesi kaupungista kaiken irti

Jos pidät ruoasta, muodista ja juhlimisesta, ei ole pahitteeksi harkita matkaa Dubaihin huhtikuussa.

Ana Caballero

Ana Caballero

7 minuuttia luettu

Dubai huhtikuussa: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää saadaksesi kaupungista kaiken irti

Dubai Frame by Night | © Zane Edith

Vaikka huhtikuu on hiljainen sesonkikuukausi, on tapahtumia, jotka yllättävät sinut. Tarjolla on kiinnostavia gastronomisia tapahtumia, kuten Dubai Liman kuninkaallinen illallinen, Be Gluttonous -jälkiruokamessut tai Fashion Access Dubai, jossa voit uudistaa vaatekaappisi ja antaa modernin säväyksen asuusi.

Huhtikuu on myös hyvin juhlava kuukausi, joka tarjoaa maailmanlaajuisesti vaikuttavia juhlia, kuten Big Party of The Palm. Valmistaudu siis ja tule energisenä!

1. Nauti Aquaventure Atlantiksesta vuoden parhaaseen aikaan!

Atlantis Aquaventuren ulkopuolella| ©Yoann Lyon
Atlantis Aquaventuren ulkopuolella| ©Yoann Lyon

Vaikka Aquaventure Atlantis -vesipuistossa voi vierailla muinakin vuodenaikoina, huhtikuu on paras kuukausi nauttia sen vesinähtävyyksistä ja omasta rannasta. Lämpötilat eivät ole yhtä korkeat, eikä matkailua ole niin paljon, sillä silloin on hiljainen sesonki.

Aquaventure Atlantis on yleensä avoinna aamukymmenestä auringonlaskuun. Ottaen huomioon tämän valtavan puiston monet nähtävyydet suosittelen, että ostat liput Aquaventure Atlantikseen, jotta vältät jonottamisen.

Osta liput Aquaventure Atlantis -puistoon

2. Lähde risteilylle Dubaihin ja hyödynnä leudot lämpötilat

World Trade Center, jossa Fashion Access järjestetään| ©Imre Solt
World Trade Center, jossa Fashion Access järjestetään| ©Imre Solt

Toinen suosikkiaktiviteetti tähän aikaan vuodesta, kun alkaa olla lämpimämpää, mutta vielä kaukana paahtavista kesäkuukausista, on lähteä jollekin Dubai Marinan risteilyistä. Näet uskomattomat näkymät kaupungin tärkeimmille monumenteille, kuten Burj Khalifalle, palatseille, Jumeirah Beachille ja kaupungin vaikuttaville moskeijoille.

Veneristeilyjä on tarjolla jokaiseen makuun ja budjettiin: edullisimmillaan 40 euron hinta isesta perinteisestä veneestä tai pikaveneestä noin 60 euron hintaisiin jahteihin tai megajahteihin. Tässä on luettelo parhaista vaihtoehdoista, jotta voit varata etukäteen sen, joka kiinnostaa sinua eniten:

3. Älä jätä väliin Madame Tussauds -museota sesonkiaikana

Globaali kylä| ©Slayym
Globaali kylä| ©Slayym

Hyödynnä sitä, että Dubaissa on vähemmän turisteja kevätkuukausina ja vieraile joissakin kaupungin museoissa ja vältä suljettujen museoiden aiheuttama hässäkkä.

Yksi ehdotus on Madame Tussauds -museo, joka tuo Arabiemiraattien kaupunkiin parhaat esitykset julkkiksista eri puolilta maailmaa.

Kuvittele, että voit hieroa olkapäitäsi kuningatar Elisabet II:n, Messin ja Miley Ciruksen kaltaisten superrealististen vahahahmojen kanssa. Jos varaat lipun Madame Tussaudin vahakabinettiin, sinulla on yli 60 julkkista, joiden kanssa voit ottaa selfien eri teema-alueilla. Loistava suunnitelma, jos olet lähdössä Dubaihin perheen kanssa.

Varaa lippusi Madame Tussaudsin vahakabinettiin

4. Kiipeä Burj Khalifaan parhaalla säällä

Huhtikuu on täydellinen kuukausi kiivetä Burj Khalifaan ja nauttia parhaista panoraamanäkymistä kaupunkiin yli 500 metrin korkeudesta.

Tämä on ihanteellinen tapa tutustua Dubain historiaan ja sen suosituimpiin ja mahtavimpiin pilvenpiirtäjiin opastetun esittelyn ansiosta, jolla vierailusi alkaa. Nauttiaksesi tästä suunnitelmasta sinulla on mahdollisuus..:

Käytä aikaa valokuvien ottamiseen ja Dubain katseluun vierailijoiden käytettävissä olevista kaukoputkista. Se on elämys, jota kannattaa ihmetellä.

Varaa lippusi Burj Khalifaan

5. Herkuttele Be Gluttonousin ihanilla jälkiruoilla

Vierailu Magnolia Bakery Dubaissa| ©Jennifer
Vierailu Magnolia Bakery Dubaissa| ©Jennifer

Magnolia Bakery 's Be Gluttonous tarjoaa hienoja ja eksklusiivisia jälkiruokia huhtikuun aikana ja erityisesti kuukauden 15 ensimmäisen päivän aikana, sillä matkailijoiden kysynnän odotetaan olevan tavallisia kuukausia suurempi. Puhumattakaan siitä, että huhtikuun ensimmäiset päivät ovat monille Dubain sesongin loppua.

Lyhyesti sanottuna leipomo tarjoaa tällä festivaalilla jokaiselle kävijälle mahdollisuuden täyttää lautasen haluamillaan pienillä makeisilla, jotka on valmistettu suurella huolella ja intohimolla. Jotain "gourmet"-jälkiruokaa muistuttavaa.

Suosittelen kokeilemaan Red Velvetia ja banaanivanukasta; usko pois, tulet haluamaan lisää.

Magnolia Leipomo

Magnolia Bakery on yksi koko kaupungin tunnetuimmista leipomoista, ja täytyy sanoa, että se saa yhä enemmän maailmanlaajuista mainetta uskomattomien makeistensa ansiosta.

Leipomosta on tullut niin kuuluisa Dubaissa, että he päättivät perustaa huhtikuun aikana Be Gluttonous -nimisen maistiaismessun, jossa he tarjoilevat huhtikuun ajan leipomon parhaita makeisia.

On syytä huomata, että tällä leipomolla on uskomaton kysyntä ja että monet sen tarjoamista makeisista valmistuvat yleensä ennätysajassa, minkä vuoksi monet kutsuvat sitä parhaaksi jälkiruokaleipomoksi. Ja jos tämä ei riitä sinulle, varaa kulinaarinen kiertomatka Dubaihin.

.

Varaa ruokakierros Dubaissa

6. Ota kotiin matkamuisto yömarkkinoilta

Golden Souk Dubain yömarkkinoilla| ©Elroy Serrao
Golden Souk Dubain yömarkkinoilla| ©Elroy Serrao

Ramadan, muslimien pyhin kuukausi ja kuukausi, jolloin myydään eniten alueellisia ja uskonnollisia tuotteita, vaihtelee vuosittain. Dubain yömarkkinat sen sijaan järjestetään aina huhtikuun 10 ensimmäisen päivän aikana kello 8.00-2.00.

Kyseessä ovat valtavat markkinat, jotka järjestetään Dubai World Trade Centerin Sheikh Rashid Hallissa ja joilla esitellään kaikkea kulttuuriperintöä ja erilaisia vanhalle Dubain alueelle tyypillisiä tuotteita.

Se olisi kuin kaupungin menneisyyden tuominen nykypäivään ja arabikulttuurin kauneuden esitteleminen turisteille ja paikallisille.

.

Varaa Dubain yökierros

7. Maista kuninkaallinen illallinen Dubain Limassa

Sisällä Dubai Limassa| ©Farah Al zadjaly
Sisällä Dubai Limassa| ©Farah Al zadjaly

Dubain-lomallasi on tarjolla vaihtoehtoja, jotka ovat täynnä surrealistisen rajamailla liikkuvia yllätyksiä, mutta tämä on varmasti yksi yllättävimmistä.

Oletko koskaan kuvitellut ruokailevasi muutaman metrin päässä valtionpäämiehestä? No, Lima Dubaissa se ei olekaan niin outoa, sillä tässä jättimäisessä ravintolassa on tapana kutsua valtionpäämies illalliselle yhtenä päivänä huhtikuussa. Hauska fakta on, että ravintolan omistaa kokki ja liikemies Virgilio Martínez, ja huhtikuun aikana koko ravintola liikkuu salsan tahtiin joka viikonloppu.

Joten, vaikka et olisikaan niin onnekas, että pääset kuvattavaksi ja ruokailemaan jonkun tietyn maan kuninkaan vieressä, voit ainakin nauttia hyvän aterian perulaisen salsan tahdissa. Ja muista, että sinulla on aina mahdollisuus varata ruokamatka Dubaihin.

.

Varaa Dubain ruokakierros

8. Koe hieman nostalgiaa klassisten elokuvien maratonilla

Akil Cinema -elokuvateatterin ulkotilat| ©BazarHarpers
Akil Cinema -elokuvateatterin ulkotilat| ©BazarHarpers

Jos elokuva on sinun juttusi ja olet Dubaissa huhtikuussa, suosittelen sisällyttämään kuuluisan Dubai Classic Movie Marathon -tapahtuman, joka järjestetään Akil Cinema -elokuvateatterissa, Dubain kierrokseen.

Tapahtuman lippuja voi kätevästi ostaa myös Akil Cineman virallisilta verkkosivuilta. Ne ovat kuitenkin saatavilla vasta lähempänä tätä odotettua elokuvamaratonia.

Elokuvat esitetään alkuperäiskielellä, ja ne ovat kaikki palkittuja tai arvostettuja klassikoita; kaikki elokuvat on kuitenkin tekstitetty englanniksi. Elokuvia esitetään joka päivä huhtikuussa, mutta kellonajat voivat vaihdella. Nyt tiedät, minne mennä, jos haluat virkistää nostalgisia muistoja Dubaissa.

9. Sukella digitaaliseen maailmaan Comic Con -festivaaleilla

Comic Con Dubaissa| ©Hassam Tariq
Comic Con Dubaissa| ©Hassam Tariq

Comic Con Festival on vuosittainen tapahtuma, joka järjestetään huhtikuussa Dubai World Trade Centerissä, ja siihen osallistuu cosplaytaiteilijoita, korkean profiilin pelaajia ja sarjakuvien ja videopelien maailmaan liittyviä vaikuttajia kaikkialta maailmasta!

Sen lisäksi siellä järjestetään myös elokuva- ja peliteknologian uusimpaan kehitykseen liittyviä näyttelyitä, alan julkkisten puheita ja kysyttyjen eksklusiivisten tuotteiden myyntiä.

Jos siis pidät animesta, mangasta, sarjakuvista tai videopeleistä, älä missaa tilaisuutta käydä keskusteluja ihmisten kanssa, joiden kanssa sinulla on varmasti paljon puhuttavaa.

10. Osallistu suuriin juhliin W Hotel - The Palm -hotellissa

Ilmakuva W Hotel - The Palmista| ©Ramsey Qubein
Ilmakuva W Hotel - The Palmista| ©Ramsey Qubein

Yksi huhtikuun odotetuimmista kertaluonteisista tapahtumista on **The Palm -**hotellin Big Party, johon osallistuu julkkiksia ja huippu-urheilijoita ympäri maailmaa. Kyseessä on ainutlaatuinen tapahtuma, jossa keskitytään hauskanpitoon, yöllisiin juhliin, tanssiin ja valoshow'hun.

Se on kuin uudenvuodenaaton juhlat, mutta se ulottuu huhtikuun kahdelle ensimmäiselle viikolle. Jotta voit kuitenkin nauttia kaikesta tästä uskomattomasta tunnelmasta, sinun on varattava huone W Dubai - The Palm-hotellista. Se sijaitsee palmunmuotoisella saarella 4 km:n päässä Aquaventure-vesipuistosta ja 39 km:n päässä Dubain kansainväliseltä lentokentältä.

Sinun ei tarvitse varata kahden viikon hotellia, jos sinulla ei ole varaa siihen, mutta jos aiot vierailla Dubaissa vähintään 7 päivää, kokeile ainakin yksi päivä Big Party of The Palm -tapahtumaa, joka on ainutlaatuinen yöfestivaali.

11. Nauti Meydan Runista

Meydanin kilparata Dubaissa| ©Fidus Media
Meydanin kilparata Dubaissa| ©Fidus Media

Turffia (hevoskilpailuja ) on joskus vaikea erottaa dubailaisten vapaa-ajanviettotapahtumista, mutta huhtikuussa järjestettävä Meydanin hevoskilpailu on yksi huhtikuun suosituimmista tapahtumista.

Meydanin raviradalla järjestettävä tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tuntea dubailaisten ja turf-fanien jännityksen läheltä.

Tapahtuma on niin suuri, että piknikkejä ja pikaruokapaikkoja järjestetään satunnaisesti. Kaikki sen vuoksi, ettei tästä huhtikuun ensimmäisellä viikolla järjestettävästä vuotuisesta tapahtumasta jäisi puuttumaan pienintäkään yksityiskohtaa. Jos siis pidät hevoskilpailuista, älä jätä sitä väliin.

Tutustu Dubain säähän huhtikuussa

Dubai yöllä| ©Maher Najm
Dubai yöllä| ©Maher Najm

Dubain sää huhtikuussa on enimmäkseen lämmin, auringonpaistetunteja on noin 10 tuntia, keskimääräinen päivälämpötila on 29 astetta ja keskimääräinen yölämpötila 27 astetta.

Vaikka sademäärät ovat vähäisiä, on mahdollista saada jopa 10 millimetriä sadetta koko kuukauden aikana.

Huhtikuu on kuukausi, jolloin lämpötilat alkavat nousta, mutta eivät kuitenkaan saavuta liioiteltuja maksimilukemia kuten myöhempinä kuukausina; siksi se on hyvä aika tutustua kaupunkiin, tehdä suunnitelmia ja nauttia hyvästä ilmapiiristä.

Varaa Dubain kiertoajelubussi

Onko huhtikuu hyvä aika matkustaa Dubaihin?

Dubai korkeuksissa| ©Mayred Nyckmey
Dubai korkeuksissa| ©Mayred Nyckmey

Ilmeisesti sään puolesta suosittelisin Dubain matkaa marraskuussa tai Dubain matkaa maaliskuussa; kuitenkin huomattava hintojen lasku tekee oikeutta tälle kuukaudelle; lisäksi, jos pidät rannasta ja kesäsuunnitelmista, se on varmasti hyvä kuukausi.

Varaa opastettu kierros Dubaissa

Missä yöpyä Dubaissa huhtikuussa

Etsitkö majoitusta| ©cottonbro
Etsitkö majoitusta| ©cottonbro

Dubai on loistava matkakohde; vaikka legenda kertoo, että Dubai on erittäin kallis kaupunki, todellisuus ei ole niin tylsä kuin miltä se saattaa kuulostaa, ja sen perusteella voin ilokseni kertoa, että majoitusta löytyy jokaiseen makuun, jokaiseen makuun, jokaiseen väriin ja jokaiseen budjettitilanteeseen.

Varaa yökierros Dubaissa

Mitä pakata mukaan huhtikuun Dubain vierailua varten

Laukkujen pakkaaminen| ©Monstera
Laukkujen pakkaaminen| ©Monstera

Muista, että huhtikuussa voi olla korkeita lämpötilahuippuja, joten paljon ja paljon aurinkorasvaa! Tämä on siis ehkä kaikkein tärkein pakkauslista, joka on hyvä ottaa mukaan ennen huhtikuun Dubaissa vierailua. On myös tärkeää, että sinulla on mukanasi lippis, hattu ja mukavat vaatteet.

Muista myös, että olet Dubaissa, ja ota mukaan myös kokovartalovaatteet siltä varalta, että haluat vierailla konservatiivisemmissa, uskonnollisemmissa tai vähemmän "moderneissa" paikoissa. Joka tapauksessa suosittelen, että tutustut hieman siihen , mitä Dubaissa kannattaa pukea päällesi, ennen kuin pakkaat matkalaukkusi.

On myös tärkeää ottaa mukaan mukavat kengät, sillä taksin löytäminen ei ole aina helppoa, ja saatat huomata käveleväsi jonain päivänä hieman liian pitkälle.

Varaa valokuvaus Dubaissa