Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Dubai huhtikuussa: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää saadaksesi kaupungista kaiken irti

Jos pidät ruoasta, muodista ja juhlimisesta, ei ole pahitteeksi harkita matkaa Dubaihin huhtikuussa.

Ana Caballero

Ana Caballero

6 minuuttia luettu

Dubai huhtikuussa: kaikki mitä sinun tarvitsee tietää saadaksesi kaupungista kaiken irti

Dubai Frame by Night | © Zane Edith

Vaikka huhtikuu on teoriassa hiljainen kuukausi, tähän aikaan järjestettäviä tapahtumia ei kannata jättää väliin. Tarjolla on kiinnostavia gastronomisia tapahtumia, kuten Dubai Liman kuninkaallinen illallinen tai Be Gluttonous-jälkiruokamessut. Jos pidät myös tyylistä ja muodista, voit ilmoittautua Fashion Access Dubai -tapahtumaan, jossa voit uudistaa vaatekaappisi ja antaa asuihisi modernin säväyksen.

Huhtikuu on myös **hyvin juhlava kuukausi,**ja siellä järjestetään maailmanlaajuisesti vaikuttavia juhlia, kuten Big Party of The Palm. Joten: Tule mukaan energisenä!

1. Huhtikuu, paras kuukausi Aquaventure Atlantis -vesipuistoon.

Atlantis Aquaventure -vesipuiston ulkopuolella| ©Yoann Lyon
Atlantis Aquaventure -vesipuiston ulkopuolella| ©Yoann Lyon

Vaikka Aquaventure Atlantis -vesipuistossa voi vierailla muinakin vuodenaikoina, huhtikuu on paras kuukausi nauttia sen vesinähtävyyksistä ja omasta rannasta. Tämä johtuu siitä, että huhtikuussa lämpötilat eivät ole niin korkeat, että tuntisit tukehtuvasi voimakkaaseen auringonpaisteeseen, eikä sinua häiritse turistien runsas läsnäolo matalasesongin aikana.

Aquaventure Atlantis on yleensä avoinna aamukymmenestä auringonlaskuun. Koska tässä valtavassa puistossa on monia nähtävyyksiä, suosittelen ostamaan liput etukäteen, jotta pääset suoraan puistoon ilman, että sinun tarvitsee odottaa lipputoimiston pitkissä jonoissa.

Osta liput Aquaventure-vesipuistoon

2. Lähde risteilylle Dubaihin ja hyödynnä leudot lämpötilat

World Trade Center, jossa Fashion Access järjestetään| ©Imre Solt
World Trade Center, jossa Fashion Access järjestetään| ©Imre Solt

Toinen suosikkiaktiviteetti tähän aikaan vuodesta, kun alkaa olla lämpimämpää mutta vielä kaukana paahtavista kesäkuukausista, on lähteä jollekin Dubai Marinan risteilyistä. Näet uskomattomat näkymät kaupungin tärkeimmille monumenteille, kuten Burj Khalifalle, palatseille, Jumeirah Beachille ja kaupungin vaikuttaville moskeijoille.

Veneristeilyjä on tarjolla jokaiseen makuun ja budjettiin: halvimmillaan noin 40 euron hintaisesta perinteisestä veneestä tai pikaveneestä jahtimatkoihin tai megajahteihin, joihin sisältyy illallinen ja rajattomat juomat, noin 90 euron hintaan. Tässä on luettelo parhaista vaihtoehdoista, jotta voit varata etukäteen sen, josta olet eniten kiinnostunut:

3. Älä jätä väliin Madame Tussauds -museota Dubaissa hiljaisella kaudella

Globaali kylä| ©Slayym
Globaali kylä| ©Slayym

Kun Dubain kevätkuukausina on vähemmän tungosta, voit hyödyntää turistien hiljaisempaa sesonkia ja vierailla joissakin kaupungin museoissa ja välttää suljettujen museoiden aiheuttaman hässäkän. Yksi ehdotus on Madame Tussauds -museo, joka tuo Arabiemiraattien kaupunkiin parhaat esitykset julkkiksista eri puolilta maailmaa.

Kuvittele, että voit hieroa olkapäitäsi kuningatar Elisabet II:n, Messin ja Miley Ciruksen kaltaisten hahmojen superrealististen vahahahmojen kanssa. Eri teema-alueilla on yli 60 julkkista, joiden kanssa voit ottaa selfien. Loistava suunnitelma, jos olet lähdössä Dubaihin perheen kanssa.

Varaa liput Dubain vahakabinettiin

4. Hemmottele ihania jälkiruokia Be Gluttonous -ravintolassa

Vieraile Magnolia Bakery Dubaissa| ©Jennifer
Vieraile Magnolia Bakery Dubaissa| ©Jennifer

Magnolia Bakery 's Be Gluttonous tarjoaa hienoja ja eksklusiivisia jälkiruokia huhtikuun aikana ja erityisesti kuukauden 15 ensimmäisen päivän aikana, sillä matkailijoiden kysynnän odotetaan olevan tavallisia kuukausia suurempi. Puhumattakaan siitä, että huhtikuun ensimmäiset päivät ovat monille Dubain sesongin loppua.

Lyhyesti sanottuna leipomo tarjoaa tällä festivaalilla jokaiselle kävijälle mahdollisuuden täyttää lautasen haluamillaan pienillä makeisilla, suurella huolella ja intohimolla valmistetuilla makeisilla. Jotain "gourmet"-jälkiruokaa muistuttavaa.

Suosittelen kokeilemaan Red Velvetia ja banaanivanukasta; usko pois, tulet haluamaan lisää.

Magnolia Leipomo

Magnolia Bakery on yksi koko kaupungin tunnetuimmista leipomoista, ja täytyy sanoa, että se on saamassa yhä enemmän maailmanlaajuista mainetta uskomattomien makeistensa ansiosta. Leipomosta on tullut niin kuuluisa Dubaissa, että he päättivät perustaa huhtikuun aikana Be Gluttonous -nimisen maistiaismessutapahtuman, jossa he tarjoilevat huhtikuun aikana tämän leipomon parhaita makeisia.

On syytä huomata, että leipomolla on uskomaton kysyntä, ja monet tarjolla olevista herkuista myydään usein loppuun ennätysajassa, minkä vuoksi monet kutsuvat sitä kaupungin parhaaksi jälkiruokaleipomoksi.

Varaa kulinaarinen kiertomatka Dubaihin

5. Ota kotiin matkamuisto yömarkkinoilta

Golden Souk Dubain yömarkkinoilla| ©Elroy Serrao
Golden Souk Dubain yömarkkinoilla| ©Elroy Serrao

Ramadan, joka on muslimien pyhin kuukausi ja jolloin myydään eniten alueellisia ja uskonnollisia tuotteita, vaihtelee vuosittain, mutta Dubain yömarkkinat järjestetään aina huhtikuun 10 ensimmäisen päivän aikana kello 20.00-2.00.

Kyseessä ovat valtavat markkinat, jotka järjestetään Dubai World Trade Centerin Sheikh Rashid Hallissa, ja niillä esitellään kaikkea kulttuuriperintöä ja erilaisia vanhalle Dubain alueelle tyypillisiä tuotteita. Se olisi kuin kaupungin menneisyyden tuominen nykypäivään ja arabikulttuurin kauneuden esitteleminen turisteille ja paikallisille.

.

Varaa Dubain yökierros

5. Miksei kuninkaallinen illallinen Dubain Limassa?

Sisällä Lima Dubaissa| ©Farah Al zadjaly
Sisällä Lima Dubaissa| ©Farah Al zadjaly

Dubain lomallasi tekemistäsi asioista löytyy vaihtoehtoja, jotka ovat täynnä surrealistisen rajamailla liikkuvia yllätyksiä, mutta tämä on varmasti yksi yllättävimmistä. Oletko koskaan kuvitellut ruokailevasi muutaman metrin päässä valtionpäämiehestä? No, Lima Dubaissa se ei olekaan niin outoa kuin miltä se saattaa ensi silmäyksellä kuulostaa, sillä tässä jättimäisessä ravintolassa on tapana kutsua valtionpäämies illalliselle yhtenä päivänä huhtikuussa.

Hauska fakta: ravintolan omistaa keittiömestari ja liikemies Virgilio Martinez, ja huhtikuun aikana koko ravintola siirtyy joka viikonloppu salsan tahtiin . Joten vaikka et olisikaan niin onnekas, että pääset kuvattavaksi ja ruokailemaan tietyn maan kuninkaan lähelle, pääset ainakin nauttimaan hyvästä ateriasta perulaisen salsan tahdissa.

Varaa Dubain ruokakierros

6. Nostalgista aikaa klassisten elokuvien maratonilla

Akil-elokuvateatterin ulkopuolella| ©BazarHarpers
Akil-elokuvateatterin ulkopuolella| ©BazarHarpers

Jos elokuva on sinun juttusi ja olet Dubaissa huhtikuussa, suosittelen sisällyttämään kuuluisan Dubai Classic Movie Marathon -tapahtuman, joka järjestetään Akil Cinema -elokuvateatterissa, Dubain kiertoajeluusi. Tapahtuman lippuja voi kätevästi ostaa myös Akil Cineman virallisilta verkkosivuilta. Ne ovat kuitenkin saatavilla vasta lähempänä tätä odotettua elokuvamaratonia.

Elokuvat esitetään alkuperäiskielellä, ja ne ovat kaikki palkittuja tai suuren suosion saavuttaneita klassikoita; kaikki elokuvat on kuitenkin tekstitetty englanniksi, sillä lähes kaikki Dubaissa osaavat englantia (enemmän tai vähemmän sujuvasti, tietenkin).

Klassikkoelokuvia esitetään huhtikuussa joka päivä, mutta kellonajat voivat vaihdella. Nyt tiedät siis, minne mennä, jos haluat virkistää nostalgisia muistojasi Dubaissa.

7. Digitaalinen maailma odottaa sinua Comic Con -festivaaleilla

Comic Con Dubaissa| ©Hassam Tariq
Comic Con Dubaissa| ©Hassam Tariq

Tämä on vuosittainen tapahtuma, joka järjestetään huhtikuussa Dubai World Trade Centerissä, ja siihen osallistuu cosplaytaiteilijoita, korkean profiilin pelaajia ja sarjakuvien ja videopelien maailmaan liittyviä vaikuttajia kaikkialta maailmasta!

Sen lisäksi siellä järjestetään myös elokuvien ja peliteknologian uusimpaan kehitykseen liittyviä näyttelyitä, pelimaailman julkkisten puheita ja kysyttyjen eksklusiivisten tuotteiden myyntiä.

Jos siis pidät animesta, mangasta, sarjakuvista tai videopeleistä, älä jätä väliin tilaisuutta päästä keskustelemaan ihmisten kanssa, joiden kanssa sinulla on varmasti paljon puhuttavaa.

8. Osallistu suuriin juhliin W Hotel - The Palm -hotellissa

Ilmakuva W Hotel - The Palmista| ©Ramsey Qubein
Ilmakuva W Hotel - The Palmista| ©Ramsey Qubein

Yksi huhtikuun odotetuimmista kertaluonteisista tapahtumista onThe Palm -hotellin BigParty, johon osallistuu julkkiksia ja huippu-urheilijoita ympäri maailmaa. Kyseessä on ainutlaatuinen tapahtuma, jossa keskitytään hauskanpitoon, yöllisiin juhliin, tanssimiseen, valoshow'hun jne. Se on kuin uudenvuodenaaton juhlat, mutta se ulottuu huhtikuun kahdelle ensimmäiselle viikolle.

Nauttiaksesi kaikesta tästä uskomattomasta tunnelmasta sinun on kuitenkin varattava huone **W Dubai - The Palm -**hotellista. Se sijaitsee palmunmuotoisella saarella 4 km:n päässä Aquaventure-vesipuistosta ja 39 km:n päässä Dubain kansainväliseltä lentokentältä.

Sinun ei tarvitse varata kahden viikon hotellia, jos sinulla ei ole varaa siihen, mutta jos aiot vierailla Dubaissa vähintään 7 päivää, kokeile ainakin yksi päivä Big Party of The Palm -tapahtumaa, sillä se on ainutlaatuinen yöfestivaali.

9. Nauti Meydan Runista

Meydanin kilparata Dubaissa| ©Fidus Media
Meydanin kilparata Dubaissa| ©Fidus Media

Turffia (hevoskilpailuja) on joskus vaikea erottaa dubailaisten vapaa-ajanviettotapahtumista, mutta huhtikuussa järjestettävä Meydanin hevoskilpailu on yksi huhtikuun suosituimmista tapahtumista.

Meydanin raviradalla järjestettävä tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tuntea dubailaisten ja turf-fanien jännityksen läheltä. Tapahtuma on niin suuri, että piknikkejä ja pikaruokapaikkoja järjestetään satunnaisesti. Kaikki sen vuoksi, ettei tästä huhtikuun ensimmäisellä viikolla järjestettävästä vuotuisesta tapahtumasta jäisi puuttumaan pienintäkään yksityiskohtaa. Jos siis pidät hevoskilpailuista, älä jätä sitä väliin.

Tutustu Dubain säähän huhtikuussa

Dubai yöllä| ©Maher Najm
Dubai yöllä| ©Maher Najm

Dubain sää huhtikuussa on enimmäkseen lämmin, auringonpaistetunteja on noin 10 tuntia, keskimääräinen päivälämpötila on 29 astetta ja keskimääräinen yölämpötila 27 astetta. Vaikka sademäärät ovat vähäisiä, on mahdollista saada jopa 10 millimetriä sadetta koko kuukauden aikana.

Huhtikuu on kuukausi, jolloin lämpötilat alkavat nousta, mutta eivät kuitenkaan saavuta liioiteltuja korkeuksia kuten myöhempinä kuukausina; siksi se on hyvä aika tutustua kaupunkiin, tehdä suunnitelmia ja nauttia hyvästä ilmapiiristä.

Onko huhtikuu hyvä aika lähteä Dubaihin?

Dubai korkeuksissa| ©Mayred Nyckmey
Dubai korkeuksissa| ©Mayred Nyckmey

Ilmeisesti sään suhteen suosittelisin Dubaissa käymistä marraskuussa tai Dubaissa maaliskuussa; hintojen merkittävä lasku tekee kuitenkin oikeutta tälle kuukaudelle; lisäksi, jos pidät rannasta ja kesäsuunnitelmista, se on varmasti hyvä kuukausi.

Missä yöpyä Dubaissa huhtikuussa

Etsitkö majoitusta| ©cottonbro
Etsitkö majoitusta| ©cottonbro

Dubai on erinomainen kohde viettää mukava loma; vaikka legenda kertoo, että Dubai on erittäin kallis kaupunki, todellisuus ei ole niin tylsä kuin miltä se saattaa kuulostaa; ja sieltä käsin ei ole pahitteeksi kertoa, että majoitusta löytyy jokaiseen makuun, jokaiseen väriin ja joka lompakkoon.

Mitä pakata mukaan huhtikuun Dubain vierailua varten?

Matkatavaroiden pakkaaminen| ©Monstera
Matkatavaroiden pakkaaminen| ©Monstera

Muista, että huhtikuussa voi olla korkeita lämpötilahuippuja, joten: Paljon ja paljon aurinkorasvaa! Tämä on siis ehkä kaikkein olennaisin asia, joka kannattaa sisällyttää pakkauslistaan ennen huhtikuun Dubaissa vierailua. On myös tärkeää, että sinulla on mukanasi lippis, hattu ja mukavat vaatteet.

Muista myös, että olet Dubaissa, ja ota mukaan myös kokopituiset vaatteet, jos haluat vierailla konservatiivisemmissa, uskonnollisemmissa tai vähemmän "moderneissa" paikoissa. Joka tapauksessa suosittelen, että tutustut hieman siihen , mitä Dubaissa kannattaa pukea päällesi, ennen kuin pakkaat matkalaukkusi.

On myös tärkeää ottaa mukaan mukavat kengät, sillä taksin löytäminen ei ole aina niin helppoa ja saatat huomata käveleväsi jonain päivänä hieman liian pitkälle.