Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Dubai maaliskuussa: kattavin opas kaupunkiin tässä kuussa

Maaliskuu on täydellinen kuukausi taide- ja kulttuuritapahtumiin osallistumiseen. Kerron sinulle, mitä mielenkiintoista Dubaissa on tässä kuussa.

Ana Caballero

Ana Caballero

6 minuuttia luettu

Dubai maaliskuussa: kattavin opas kaupunkiin tässä kuussa

Kiertoajelu Dubaissa | © Javier Ortega Figueiral

Maaliskuu on Dubain sesonkiajan viimeinen kuukausi, mikä tarkoittaa, että se on vuoden viimeinen kuukausi, jolloin Dubaissa on yhtä paljon tapahtumia ja tunnelmaa kuin yleensä. Tämä kuukausi on täynnä kulttuuri- ja taidemessuja, kuten Emirates Airline Literature Festival, World Art Dubai, Dubai International Horse Fair, Yogafest Dubai ja muita.

Jos siis rakastat ruokaa ja taidetta, älä epäröi katsoa kaikkia tapahtumia, jotka odottavat sinua tässä mielenkiintoisessa kuukaudessa, joka merkitsee rantakauden alkua kaupungissa.

1. Ripaus adrenaliinia laskuvarjohyppymessuilla

Laskuvarjohyppy Palm Beachissa| ©viaggiareadubai
Laskuvarjohyppy Palm Beachissa| ©viaggiareadubai

Dubai saattaa vaikuttaa tiiviiltä ja ahtaalta kaupungilta, mutta sen sijainti aavikon vieressä luo kuitenkin upean minimalistisen maiseman taivaalta käsin, ja mikä olisikaan parempi tapa nauttia tästä lumoavasta maisemasta kuin maaliskuun toisella viikolla järjestettävät vuosittaiset Dubain laskuvarjohyppymessut.

Messut järjestetään Palm Jumeirahilla, ja sisäänpääsy edellyttää lippujen ostamista. Hieno uutinen on, että tarjolla on jopa 50 prosentin alennuksia.

Aloita kokeilemalla tuulitunnelia

Jos olet vielä epävarma laskuvarjohyppäämisen suhteen, mutta olet kiinnostunut lentotoiminnasta, aloita kokeilemalla Dubain tuulitunnelia. Ilmasuihkujen avulla kohoat jopa 4 metrin korkeuteen ja uskot lentäväsi, mutta kaikki tapahtuu turvallisesti ja ammattimaisesti. Oletko valmis siihen?

Varaa tuulitunnelikokemus Dubaissa

2. Lennä Dubain taivaan yllä helikopterilla

Helikopterimatkalla| ©ierdnall
Helikopterimatkalla| ©ierdnall

Jos todella kaipaat todellista seikkailua Dubain uskomattomassa kaupungissa, kannattaa hyödyntää maaliskuun kirkasta taivasta ja vielä leutoja lämpötiloja ja kohota taivaalle ja ihailla Dubain upeaa kaupunkimaisemaa, joka on luultavasti vertaansa vailla.

Kuvittele näkeväsi kaupungin keinotekoiset saaret, ylelliset lomakohteet ja Burj Khalifan kaltaiset pilvenpiirtäjät ylhäältä käsin, kaikki Dubain vaikuttavia moskeijoita vasten. Epäilemättä helikopterilento Yhdistyneiden arabiemiirikuntien pääkaupungin yllä on erittäin suositeltava suunnitelma, jota ei kannata jättää väliin.

Varaa helikopterilento Dubaissa

3. Dubain akrobatiaviikon spektaakkelin yöt

Ameer Basheer| ©Acrobacias
Ameer Basheer| ©Acrobacias

Maaliskuu on taiteen ystävien suosikkikuukausi, joten taiteellisista tapahtumista, joiden pääosassa ovat ihmiset, tarkoitan: lahjakkaat akrobaatit, ei pitäisi olla pulaa!

Akrobatiaviikko järjestetään Caesars Palace Bluewatersissa, lavalla, josta voit nauttia esityksestä 360° näköalalla. Mahdoton valittaa! Vuosittaiseen tapahtumaan osallistuu parhaita akrobaatteja ympäri maailmaa, joten varaudu esitykseen, joka on täynnä koreografioita, jotka lähentelevät surrealistista.

Älä missaa La Perle de Dragonea

Tai jos haluat, käy katsomassa Dubaissa La Perle de Dragonen akrobatiaesitys, joka on valon, äänen ja veden upottava, leukoja hivelevä show. Tuhansille katsojille päivittäin esiintyvä 65 taiteilijan ryhmä tarjoaa sinulle kokemuksen mahdottomista lento- ja vesitempauksista ja akrobatiasta.

.

Varaa liput La Perle -esitykseen

4. Tutustu Emirates Airline -kirjallisuusfestivaaliin

Henkilö lukee| ©turispol
Henkilö lukee| ©turispol

Emirates Airline -kirjallisuusfestivaali on kansainvälinenfestivaali, joka järjestetään joka vuosi Dubaissa. Tapahtumassa on yli 250 ainutlaatuista istuntoa ja tapahtumaa työpajoista ja mestarikursseista keskusteluihin ja runonlausuntoihin. Tapahtuma järjestetään helmikuun lopun ja maaliskuun alun välisenä aikana InterContinental Hotel Festival Cityssä, ja se kestää yleensä lähes kuukauden.

Se on tunnettu tapahtuma, johon osallistuu vuosittain yli 44 000 kaikenikäistä kävijää, ja se on kunnianosoitus eräille kirjallisuuden kirkkaimmille mielille. Tapahtumassa järjestetään myös eläviä kirjojen lanseerauksia ja ruokatapahtumia päätapahtuman ohessa.

Varaa kiertomatka Dubaihin

5. Nauti vuosittaisesta World Art Dubai -tapahtumasta

Kiertue World Art Dubai -tapahtumassa| ©WorldArtDubai19
Kiertue World Art Dubai -tapahtumassa| ©WorldArtDubai19

World Art Dubai on vuosittain maaliskuun puolivälissä World Trade Center Dubaissa järjestettävä taidetapahtuma, johon kutsutaan kansallisia ja kansainvälisiä näytteilleasettajia, jotka ovat grafiikan, maalaustaiteen ja taiteen asiantuntijoita.

Rajallisen kapasiteetin vuoksi liput tapahtumaan on varattava World Art Dubain viralliselta verkkosivustolta.

Jos taide on jotain, josta olet innostunut, älä epäröi sisällyttää tätä suunnitelmaa Dubain kiertoajeluusi, sillä kyseessä on vuosittainen tapahtuma, joka järjestetään vain maaliskuussa. Suosittelen myös tarkistamaan tapahtuman, jos sinne tulee uusia päivityksiä.

Varaa Dubain kiertomatka

6. Tutustu Dubain kulttuuriin kansainvälisillä hevosmessuilla

Dubain kansainvälisistä hevosmessuista nauttiminen| ©group fazza
Dubain kansainvälisistä hevosmessuista nauttiminen| ©group fazza

Dubain kansainväliset hevosmessut ovat Dubain kannalta erittäin tärkeä tapahtuma, sillä ne edustavat Arabiemiraattien hevosalaa. On ymmärrettävä, että hevoset ovat Dubaissa aina olleet vaurauden, vallan ja vapauden symboli, joten tapahtuma on spektaakkeli sekä matkailijoille että paikallisille. Tapahtumaan osallistuminen edellyttää kuitenkin paikan varaamista tapahtuman virallisilta verkkosivuilta.

Tapahtuma kestää kuusi päivää, ja se järjestetään maaliskuun lopussa Dubai World Trade Centerissä. Lisäksi festivaalin tarkoituksena ei ole ainoastaan tuoda esiin kunkin yrityksen omistamien hevosten ominaisuuksia, vaan se on myös festivaali, jossa monet ihmiset pääsevät näkemään kilpahevosia läheltä ja oppimaan hieman lisää tästä intohimoisesta urheilulajista, joka on juurtunut Yhdistyneiden arabiemiirikuntien kulttuuriin.

7. Älä missaa Watch & Jewellery Middle East -tapahtumaa.

Korut| ©Ron Lach
Korut| ©Ron Lach

Watch & Jewellery Middle East on vuosittainen tapahtuma, joka järjestetään sekä Dubaissa että Sharjahissa maaliskuun lopussa ja joka kestää noin viisi päivää. Tapahtumassa on kyse arvokkaiden kellojen ja ylellisyyskorujen näyttelyistä, ja siihen osallistuu monia kullan ja timanttien asiantuntijoita ja asiantuntijoita, jotka yrittävät tehdä oman osuutensa, pitää esitelmiä ja kertoa tapahtumaan osallistuville kunkin näytteillä olevan kellon ominaisuuksista.

Tapahtumaan saapuu paljon kävijöitä eri maista eri puolilta maailmaa, ja arviolta 60 000 kävijää saapuu vuosittain Dubaihin osallistumaan tähän vuosittaiseen tapahtumaan. Tapahtumaan voi osallistua ilmaiseksi suurissa kello- ja korutiloissa, joita näet esimerkiksi, jos ostat liput Burj Khalifaan. Jos olet kiinnostunut, suosittelen sinua vierailemaan tapahtuman virallisella verkkosivustolla, josta löydät varmasti vastauksen kaikkiin kysymyksiisi.

Osta liput Burj Khalifaan

8. Allasbileet Azure Beach Clubilla

Azure Beach Dubain allasbileistä nauttiminen| ©Pmasha
Azure Beach Dubain allasbileistä nauttiminen| ©Pmasha

Vogue Midnight Pool Party on yksi Dubain halutuimmista allasbileistä, se on yksi suosituimmista vapaa-ajan tapahtumista, kun otetaan huomioon Azure Beach Clubin tarjoama hauskuus. Osallistuaksesi tähän maaliskuussa joka lauantai järjestettävään vapaa-ajan tapahtumaan vaaditaan noin 400Dhs:n (95,76 euron) pääsymaksu, mutta maksun jälkeen sinulla on mahdollisuus käyttää puolet tästä summasta Azure Beach Clubin sisällä juomiin, ruokaan ja muihin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Eikö olekin mielenkiintoista?

Vogue Midnight Pool Party on ehdottomasti yksi harkittavista suunnitelmista, jos löydät itsesi tylsistyneenä lauantai-iltana Dubaista ja etsit jotain hieman tavallisuudesta poikkeavaa. Aukioloajat ovat klo 20.00-1.00; tarkista kuitenkin tapahtumanviralliseltaverkkosivustolta mahdolliset muutokset.

.

9. Ilmoittaudu mukaan Yogafestin vuosittaisille messuille

Osallistuminen YohaFestiin| ©Wellbeing
Osallistuminen YohaFestiin| ©Wellbeing

Yogafest Dubai on vuosittainen messutapahtuma, jonka tavoitteena on lisätä tietoisuutta terveellisen ja kestävän elämäntavan tärkeydestä ja korostaa henkisen hyvinvoinnin merkitystä. Nämä messut ovat Lähi-idän suurimmat, ja niillä vierailee psykologian, urheilun ja ravitsemuksen parhaita asiantuntijoita.

Yogafest Dubai ei keskity pelkästään teoreettisen tiedon tarjoamiseen, vaan tarjoaa myös mahdollisuuden osallistuaulkoilmaurheiluun, mistä juontaa juurensa termi jooga, joka on yksi kehon ja mielen kannalta hyödyllisimmistä aktiviteeteista. Tapahtumaan osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä ja paikan varaamista tapahtuman virallisella verkkosivustolla, sillä kapasiteetti on rajallinen.

10. Pidä hauskaa Dubai Gold Festival -tapahtumassa!

Dubai Gold Festival -tapahtumasta nauttiminen| ©Insydo
Dubai Gold Festival -tapahtumasta nauttiminen| ©Insydo

Älä jätä Dubai Gold Festivalia väliin, jos pidät latinomusiikista ja tanssista. Kyseessä on vuosittainen tapahtuma, joka järjestetään 1OAK:ssa, Dubaissa sijaitsevassa erittäin kuuluisassa yökerhossa, johon osallistuu ihmisiä kaikkialta maailmasta.

Tapahtuma järjestetään lauantaina kuun puolivälissä, ja siihen osallistuu DJ:tä ja reggaeton-maailman johtohahmoja, ja se muistuttaa yksityiskonserttia. Jos haluat nauttia reggaeton-esityksestä maaliskuussa, älä epäröi tehdä varausta klubin virallisilla verkkosivuilla.

Dubain sää maaliskuussa

Al Fahidin kaduilla| ©Ankur Panchbudhe
Al Fahidin kaduilla| ©Ankur Panchbudhe

Maaliskuun sää Dubaissa on varsin miellyttävä, vaikkakin kaukana siitä upeasta säästä, joka syleilee kaupunkia talvikuukausina, mutta se on ihanteellinen allasbileisiin, uintiin kaupungin rannoilla ja yöelämään. Keskimääräinen minimilämpötila on 25 °C, eikä maksimilämpötila yleensä ylitä 36 °C: ta.

Sateet ovat tässä kuussa Dubaissa vähäisiä tai olemattomia, joten sadekuukaudesta ei tarvitse olla huolissaan.

Onko Dubaissa matkustaminen maaliskuussa kallista?

Tarkista hotellien hinnat| ©Christina Morillo
Tarkista hotellien hinnat| ©Christina Morillo

Maaliskuu on ehkä paras kuukausi niille, jotka haluavat nauttia siedettävistä lämpötiloista ja mielenkiintoisista aktiviteeteista ilman, että heidän tarvitsee maksaa niin paljon rahaa verrattuna muihin vuoden kuukausiin, kuten joulukuuhun Dubaissa tai tammikuuhun Dubaissa.

Jos kuitenkin haluat maksaa vähemmän kuin maaliskuussa, kannattaa harkita kesä-, heinä- tai elokuuta, vaikka tällöin sinun on varauduttava korkeisiin lämpötiloihin.

.

Mitä pukeutua Dubaihin maaliskuussa?

Matkatavaroiden pakkaaminen| ©Monstera
Matkatavaroiden pakkaaminen| ©Monstera

Maaliskuun Dubain tapauksessa suosittelen ottamaan mukaan kevät- ja kesävaatteita, sillä vaikka keskilämpötilat ovat varsin miellyttävät, sinun on varauduttava usein toistuviin ja odottamattomiin lämpötilahuippuihin. Lisäksi mielenrauhan vuoksi on hyvä ottaa selvää, mitä Dubaissa kannattaa pukea päälle tietyissä ympäristöissä, jotta vältyt nololta tilanteelta.

Onko Dubaissa paljon turisteja maaliskuussa?

Vierailu Dubain Soukissa| ©Jaime Ortola Crespo
Vierailu Dubain Soukissa| ©Jaime Ortola Crespo

Muihin sesonkikuukausiin verrattuna tämä on kuukausi, jolloin turisteja on vähiten, puhumattakaan siitä, että kyseessä on Dubai, kaupunki, jossa turisteja on aina.

Onko maaliskuu paras kuukausi uimiseen?

Dubai Marina Cruise| ©Krzysztof Skóra
Dubai Marina Cruise| ©Krzysztof Skóra

Teoriassa parhaat kuukaudet uintiin Dubaissa ovat maaliskuu, huhtikuu ja toukokuu. Kun siirryt kuukausia oikealle, keskimääräiset enimmäis- ja vähimmäislämpötilat nousevat, joten vastaus kysymykseen riippuu omasta maustasi.

Siksi suosittelen sinua tutustumaan tarkemmin siihen , millainen Dubai on huhtikuussa ja millainen Dubai on toukokuussa, jotta saat kattavamman käsityksen ennen kuin päätät, minkä kuukauden valitset, jos sinulla on valinnanvaraa.

Yleisesti ottaen maaliskuussa ei kuitenkaan käydä rannalla yhtä paljon kuin huhti- ja toukokuussa. Jos asut Espanjassa tai Välimeren ympäristössä, voisimme verrata maaliskuuta touko- tai kesäkuun loppuun ja huhti- ja toukokuun kuukautta vastaavasti heinä- ja elokuuhun. Se, mitä voit tehdä maaliskuussa, on risteily Dubain huvivenesatamassa; ainakin pääset eroon vedestä ja viilennät merituulessa palelematta.

Varaa Dubai Marina -risteily