Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

London Eye ja Thames-risteily: täydellinen yhdistelmä Lontoon-matkallesi.

Haluaisitko säästää rahaa Lontoon-matkallasi? Yhdistelmälippujen ostaminen joihinkin nähtävyyksiin voi auttaa - lue lisää!

Isabel Catalán

Isabel Catalán

6 minuuttia luettu

London Eye ja Thames-risteily: täydellinen yhdistelmä Lontoon-matkallesi.

Näkymä Lontoon silmään | ©AfroRomanzo

Ajattelitko vierailla useissa Lontoon kuuluisimmissa nähtävyyksissä? Sen sijaan, että ostaisit ne erikseen, koska kustannukset voivat olla korkeammat, hyvä idea on ostaa yhdistelmäliput joihinkin niistä, sillä se voi auttaa sinua säästämään hieman lomasi aikana.

Ihanteellinen ehdotus

Tarjous: London Eye Liput, Big Bus Kiertue Ja Thames-joen Risteily

Tutustu Lontooseen eri näkökulmista tämän erikoispaketin avulla.

Kun vierailet Britannian pääkaupungissa, älä missaa tilaisuutta nähdä sen merkittävimmät monumentit ja maamerkit erittäin mukavasti tällä tarjouksella, joka sisältää bussilipun, risteilyn ja kyydin Euroopan korkeimmalla maailmanpyörällä.

Tällaisia ovat yhdistelmäliput Thames-joen risteilylle ja London Eye-ajelulle, jotka ovat Lontoon merkittävimpiä nähtävyyksiä ja tekemistä. Haluatko tietää, miten voit ostaa yhdistelmälippuja ja mitä voit säästää niiden avulla? Kerron sen ja paljon muuta seuraavassa postauksessa! Tutustu Ison-Britannian pääkaupunkiin tällä paketilla, joka sisältääliput London Eye -joen risteilylle , passin Big Bus -bussille ja risteilyn Thames-joella, mikä on ihanteellinen tapa tutustua sen monumentteihin ja nähtävyyksiin.

Tässä ehdotuksessa, jossa kuulokkeiden ja äänitetyn selostuksen sisältävän audio-oppaan ansiosta opit kaikki yksityiskohdat ja kaupungin historian yksityiskohdat, voit valita kahden reitin välillä riippuen siitä, kuinka paljon aikaa sinulla on ja kuinka paljon haluat mennä syvemmälle, ja niiden kesto on vastaavasti noin 1 tunti ja 20 minuuttia tai 2 tuntia ja 30 minuuttia.

Tarjolla on myös bussilippuja 1, 2 tai 3 päiväksi.Miksi pidän tästä vaihtoehdosta... se on erittäin kattava vaihtoehto ja erittäin hyvä vastine rahalle.


Täydellisin vaihtoehto

Lontoon suosituimmat nähtävyydet, mukaan lukien London Eye -liput

Tutustu Lontooseen syvällisesti tällä kokemuksella, joka ei jätä mitään jälkeensä.

10-tuntinen kokemus asiantuntijaoppaan kanssa, jossa nautit kiertoajelusta Britannian pääkaupungissa, risteilystä Thamesilla ja tietenkin matkasta London Eye -näköalalla.

Suositellaan, jos... haluat tutustua Lontooseen mukavasti. Tämän Lontoon kiertoajelun ansiosta, johon sisältyy liput London Eye -näköalapaikalle, voit tehdä kierroksen kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin jättämättä mitään taaksesi. Kierros kestää noin 10 tuntia, ja se sisältää bussikuljetukset, liput St Paulin katedraaliin ja Tower of Londoniin sekä London Eye -näköalapaikan.

Lisäksi käytössäsi on ammattitaitoinen opas, joka selittää yksityiskohtaisesti kaupungin eri kohteiden, muistomerkkien ja tunnusomaisimpien paikkojen historiaa. Erittäin täydellinen kokemus tutustua Britannian pääkaupunkiin perusteellisesti, nauttia panoraamanäkymistä Euroopan korkeimmasta maailmanpyörästä ja ylittää Thamesin vedet.


Miksi pidän tästä vaihtoehdosta... se on täydellisin vaihtoehto tutustua Lontooseen.Suositellaan, jos... et halua jättää mitään taaksesi ja haluat tutustua Lontooseen syvällisesti, sillä sinulla on opas käytettävissäsi, jolta voit kysyä kaikki mahdolliset kysymyksesi.

Mistä voi ostaa yhdistettyjä lippuja London Eyeen ja Thamesin risteilylle?

London Eye risteilyltä| ©Gail Frederick
London Eye risteilyltä| ©Gail Frederick

Jos haluat sisällyttää Lontoon-loman aikana retken London Eye -näköalapaikalle ja risteilyn Thamesilla, paras vaihtoehto sekä mukavuuden että nopeuden kannalta on ostaa yhdistelmälippu näihin kahteen nähtävyyteen etukäteen netistä.

Molemmat ovat kaksi kaupungin suosituinta nähtävyyttä, mikä tarkoittaa pitkiä ja tylsiä jonoja lipputoimistoissa niille, jotka päättävät ostaa liput paikan päällä Lontooseen laskeuduttuaan. Kokemukseni mukaan en siis suosittele odottamaan lippujen ostamista, kunnes saavut Britannian pääkaupunkiin. Jos ostat liput netistä ja kotoa käsin, tämä on arvokasta aikaa matkaltasi, jonka voisit käyttää muihin viihdyttävämpiin suunnitelmiin, kuten pyöräretkelle Lontoon puistoihin, Harry Potter -kierrokselle tai ruokakierrokselle.

Varaa Lontoon kiertomatka, johon sisältyy lippuja London Eye -maailmanpyörään

Miten ostaa yhdistelmälippuja verkossa ja miten niitä käytetään?

Ostaminen verkossa| ©Peter Olexa
Ostaminen verkossa| ©Peter Olexa

Se on helppoa! Voit esimerkiksi ostaa yhdistelmälipun maailmanpyörään ja risteilylle London Eye -sivuston kautta. Kun menet verkkosivustolle, sinun tarvitsee vain valita haluamasi yhdistelmälippu, sitten lippujen määrä ja lopuksi päivämäärä ja kellonaika, jolloin haluat lähteä Thames-joen risteilylle.

Kun olet valmis, sinun on sitten varattava päivämäärä ja kellonaika toista aktiviteettia (London Eye -kiipeilyä) varten erikseen.

Varaa Lontoon kiertoajelu, johon sisältyy liput London Eye -näköalapaikalle

Kuinka paljon voin säästää yhdistetyllä London Eye -lipulla ja Thamesin risteilyllä?

Näkymät London Eye -näköalapaikalta| ©Stig Nygaard
Näkymät London Eye -näköalapaikalta| ©Stig Nygaard

Alkaen 41 punnasta saat yhdistetyn aikuisten lipun Thames River Cruise -risteilylle ja London Eye -risteilylle, joten kun ostat ne yhdessä, voit säästää noin 15 %.

Thamesin risteilylippu sisältyy London Pass- ja London Explore Pass-lippuihin, mutta London Eye-lippu ei valitettavasti sisälly.

Jos olet varma, että haluat osallistua molempiin aktiviteetteihin, etkä aio ostaa turistikorttia, paras tapa säästää hieman rahaa on ostaa yhdistetty lippu, sillä niiden ostaminen erikseen on kalliimpaa.

Varaa Lontoon kiertoajelu, johon sisältyy liput London Eye -näköalapaikalle

Milloin voin tehdä yhdistetyn vierailun näihin kahteen nähtävyyteen?

Thames-joen risteilyllä| ©Andy Roberts
Thames-joen risteilyllä| ©Andy Roberts

Yksi Thames River Cruise -risteilyn ja London Eye -näköalapaikan yhdistetyn lipun ostamisen eduista on se, että voit suunnitella kumpaakin aktiviteettia haluamallasi tavalla, eli sinun ei tarvitse käydä molemmissa samana päivänä, vaan voit valita päivän ja kellonajan kullekin nähtävyydelle erikseen.

Jos esimerkiksi ostat yhdistelmälipun London Eye -sivustolta, sinun on ensin valittava päivä ja kellonaika, jolloin haluat osallistua Thamesin risteilylle, ja kun olet tehnyt varauksen, saat sähköpostiisi vahvistussähköpostin, jossa on linkki, jonka kautta voit varata etukäteen vierailun toiseen nähtävyyteen (London Eye).

Kun ostat yhdistetyn lipun, sinun on syytä huomioida, että et voi muuttaa ensimmäisen aktiviteetin (Thames-joen risteily) päivämäärää ja kellonaikaa, mutta sinulla on enintään viisi kertaa aikaa muokata toisen nähtävyyden yksityiskohtia ennen alkuperäistä valitsemaasi päivämäärää.

Varaa Lontoon kiertoajelu, johon sisältyy liput London Eye -näköalapaikalle

Mitä näen Thamesin risteilyn aikana tai London Eye -näköalasta?

Risteily ja London Eye| ©Chris Rayner
Risteily ja London Eye| ©Chris Rayner

Risteily Thamesilla tai London Eye -näköalapaikalle meno ovat kaksi mielenkiintoisinta asiaa Lontoossa.

Risteily Thamesilla

 • Risteilyn aikana nautit hetken rauhasta ja erittäin rentouttavasta kävelystä tuntien tuulen tuiverruksen ja auringon kasvoillasi.
 • Näet joitakin Lontoon kauneimmista monumenteista, jotka sijaitsevat lähellä joen rantaa, kuten Big Benin ja Westminsterin palatsin, London Bridgen, Shakespearen Globe-teatterin, London Eye -teatterin, Lontoon tornin, Towerin sillan tai The Shardin näköalapaikan.
 • Sinulla on mahdollisuus nauttia Lontoon horisontista eri näkökulmasta.
 • Voit ottaa vaikuttavia valokuvia matkamuistoiksi.
 • Jos risteilyn päätteeksi jää kaipaamaan lisää, koska sinulla on ollut niin hauskaa, voit aina palata Thamesin illallisristeilylle, joka on täysin erilainen kokemus ja samalla edellistä täydentävä, sillä voit tarkkailla Thamesia yöllä ja osallistua tyylikkääseen illanviettoon illallisen ja elävän musiikin kera.

Aja London Eye -näköalalla

 • London Eye on Euroopan korkein maailmanpyörä, joka on yli 130 metriä korkea.
 • Se on kuuluisa upeista panoraamanäkymistä, joista kirkkaana päivänä voit nähdä jopa 40 kilometrin päähän.
 • Sen rakenne on jatkuvassa liikkeessä, joten voit katsella Lontoon taivaanrantaa hyvin omaperäisestä ja erilaisesta näkökulmasta kuin mihin olemme tottuneet.
 • London Eyen korkeimmalla kohdalla sinulla on mahdollisuus nähdä kaupunki lintuperspektiivistä ja ikuistaa jalkojesi juurella olevat kauniit monumentit, kuten Westminsterin palatsi ja Big Ben, St Paulin katedraalin suuri kupoli ja Lontoon kaupunki, Westminsterin silta ja Fenchurch-rakennus.
 • Jos sinulla on joustava aikataulu London Eye -näköalapaikalle, mene pyörän päälle auringonlaskun aikaan, sillä se on yksi London Eye -näköalapaikan kauneimmista näkymistä. Ilmiö vaihtelee kuukaudesta riippuen, joten jos päätät mennä ylös tuohon aikaan, suosittelen varmistamaan, että tiedät etukäteen, milloin aurinko laskee Lontoossa.

Varaa Lontoon kiertoajelu, jossa on liput London Eye -näköalapaikalle

Miten päästä nähtävyydeltä toiselle?

Metron odottaminen| ©Ingela Persson-Rue
Metron odottaminen| ©Ingela Persson-Rue

London Eye sijaitsee Thames-joen etelärannalla, Westminsterin palatsia vastapäätä. Lipputoimistot ovat County Hallissa, maailmanpyörän vieressä olevassa rakennuksessa. Ja London Eye (Waterloo) -laituri on pyörän vieressä. Voit kävellä laiturilta toiselle puolelle.

London Eye -näköalapaikalle pääset Jubilee-linjalla ja voit jäädä pois Waterloon asemalla, joka on nähtävyyttä lähin asema.

Varaa Lontoon kiertoajelu, johon sisältyy lippuja London Eye -maailmanpyörään

Missä syödä London Eye ja Thames Cruise -risteilyn lähellä?

St Stephen's Tavernin ulkopuolella| ©Kurayba
St Stephen's Tavernin ulkopuolella| ©Kurayba

Jos haluat syödä London Eye -silmän ja sen laiturin lähistöllä, älä jätä väliin näitä ehdotuksia:

 • St Stephen's Tavern: Brittiläinen pubi, jossa voit kokeilla parasta perinteistä paikallista ruokaa. Kuriositeettina mainittakoon, että Churchillin ja Macmillanin kaltaiset pääministerit söivät täällä.
 • La Cucina Di Mamma: Hyvä italialainen ruokapaikka lähellä London Eyea. Piccante-pizza ja Four Cheese -juustopizza ovat vertaansa vailla.
 • Pret a Manger: Ihanteellinen aamiaispaikka, jos aiot käydä maailmanpyörässä varhain aamulla. Voit syödä sen paikan päällä tai tilata sen mukaan. Aamiaissämpylät ja klassinen brittiläinen puuro ovat kaksi heidän erikoisuuksiaan.

Tutustu postauksen ruokapaikat London Eye lähellä, jos haluat syödä lähistöllä.

Varaa ruokakierros Lontoossa

Muita vinkkejä yhdistettyyn vierailuun London Eye -näköalalla ja risteilyyn Thamesilla

Lontoon silmän sisällä yöllä| ©echoftourthree
Lontoon silmän sisällä yöllä| ©echoftourthree

Vinkkejä London Eye -vierailuun

 • Paras aika ajaa London Eye -näköalalla on aikaisin heti nähtävyyden avauduttua, mutta jos sinulla on muita suunnitelmia aamulla, toinen hyvä aika on noin kello 15.00, jolloin väkijoukkoja on vähän.
 • Viikonloppuisin ja juhlapyhinä London Eye on ruuhkaisimmillaan. Jonojen välttämiseksi kannattaa mennä arkipäivänä.
 • Näkymät London Eye -kopeista ovat henkeäsalpaavat, mutta jos haluat saada parhaan valokuvan maailmanpyörästä ulkoilmassa, suuntaa Golden Jubilee -sillalle.
 • Kiipeä London Eyeen yöllä nähdäksesi kaupungin valaistuna kaikessa loistossaan - se on maaginen tunne!

Vinkkejä Thames-joen risteilylle

 • Ole ajoissa paikalla. Laiva lähtee brittiläisellä täsmällisyydellä (sanaleikki ei ole tarkoitettu!) eikä odota ketään. Saavu paikalle hyvissä ajoin ja käytä tilaisuus tutustua alueeseen hieman ennen laivaan nousua.
 • Pukeudu lämpimästi, varsinkin jos risteilet talvella Lontoossa. Lontoossa voi tulla hyvin kylmä, kun lämpötila on alhainen, ja jos aiot olla kannella, on parasta pukeutua lämpimästi.
 • Ota mukaan matkapahoinvointilääkettä ennen laivaan nousua siltä varalta, että veden keinuminen saa kehosi sekaisin. Näin nautit kokemuksesta paljon enemmän.
 • Älä nojaa liikaa veneenkaiteen yli ja pidä varmuuden vuoksi turvallisen välimatkan päässä.
 • Muista pitää kameran akku täyteen ladattuna, jotta voit ottaa valokuvia ja videoita matkan aikana.

Varaa Lontoon kiertoajelu, johon sisältyy liput London Eye -näköalapaikalle