Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Dubain Akvaario ja Vedenalainen Eläintarha: kuinka ostaa, hinnat ja alennukset

Dubain akvaario on ehdoton vierailukohde kaikille luonnonystävien ja merieläinten harrastajille. Miksi? Tässä on syy.

Carla Yaquer

Carla Yaquer

7 minuuttia luettu

Dubain Akvaario ja Vedenalainen Eläintarha: kuinka ostaa, hinnat ja alennukset

Dubain akvaario | ©Marc Gerard Del Rosario

Satojen nähtävyyksien joukossa, jotka pystyvät yllättämään Dubaissa nähtävää ja tehtävää etsivät, on paikka varattu Burj Khalifalle pääsemiseksi ja maailman korkeimman rakennuksen katselemiseksi, ja samalla odotustasolla ovat Dubai Aquarium ja samassa rakennuksessa sijaitseva vedenalainen eläintarha.

Tutkittavana on valtava valikoima vedenalaisia olentoja ja ekosysteemejä, ja jokaiselle löytyy jotakin, halusitpa sitten tarkkailla olentoja tai hyppiä veteen ja uida niiden kanssa. Tästä postauksesta löydät täydellisen oppaan Dubain akvaariossa vierailuun, jossa on hinnat, tarjoukset, suositukset ja yksityiskohdat, joiden avulla saat vierailustasi kaiken irti. Aloitetaan!

Paras vaihtoehto

Liput Dubain akvaarioon ja vedenalaiseen eläintarhaan

Dubain akvaario ja vedenalainen eläintarha Liput

Sisäänpääsy ilman jonotusta kuuluisaan Dubain akvaarioon ja vedenalaiseen eläintarhaan, jotka ovat erottamattomat nähtävyydet. Se on äärimmäinen hauska kokemus perheille kaikkialta maailmasta, jotka vierailevat Arabiemiraattien modernimmassa ja kosmopoliittisimmassa pääkaupungissa ryhmän.

Juuri kun luulet nähneesi jo kaiken, tulee tämä 33 000 vesieläintä käsittävä aita, jolla on vaikuttava rakenne ja ensiluokkainen sijainti Dubai Mall -ostoskeskuksessa, joka on yksi kaupungin silmiinpistävimmistä rakennuksista ja yksi parhaista nähtävyyksistä Dubai Marinan nähtävyyksien nähtävyyksistä.

Tästä akvaariosta, joka esittelee 10 miljoonassa litrassa vettä monipuolista merielämää, on tullut lajinsa vertailuarvo. Ei ihme, että se on yksi maailman 25 parhaan akvaarion joukossa.

Sen 48-metrisessä tunnelissa on 270 asteen näkökenttä, joten sen läpi kulkeminen antaa aidon tunteen siitä, että olet meren syvyyksissä. Akvaario on jaettu kolmeen alueeseen: elävä meri, rannikkoriffit ja trooppinen alue. Meduusoista pingviineihin, äyriäisiin, mahtaviin haikaloihin ja Kuningaskrokotiiliin, lajinsa suurimpaan rekisteröityyn matelijaan, merieläinten monimuotoisuus on loputon Dubain akvaariossa, ja lisääkin on tarjolla!

Siellä on myös tarjolla haiuinti- ja ruokintakokemuksia, joten valmistaudu tuntemaan itsesi merenneitoksi tai newtiksi päivän ajaksi.

Millaisia lippuja on saatavilla Dubain akvaarioon ja vedenalaiseen eläintarhaan?

Dubain akvaario| ©Rooroor´s
Dubain akvaario| ©Rooroor´s

Tavallisella Dubain akvaarion ja vedenalaisen eläintarhan lipulla pääset sisään tiloihin ja pääset kaikkiin laitteisiin ja nähtävyyksiin. Hinta alkaa 31 eurosta ja sen voi ostaa lipputoimistosta, kun käyt Dubai Mallissa, mitä en suosittele ja syy tähän ovat jonot.

Varaa liput Dubai Aquariumiin

Kuuluuko Dubain akvaarion ja vedenalaisen eläintarhan liput johonkin kaupungin turistipassiin?

Vedenalainen eläintarha| ©Wasaam Ismail
Vedenalainen eläintarha| ©Wasaam Ismail

Kyllä, Dubai Explorer Passin avulla voit vierailla Dubain akvaariossa ja vedenalaisessa eläintarhassa parhaaseen hintaan.

Tällä passilla pääset alennettuun hintaan Dubain parhaisiin teemapuistoihin, kuten Legoland Dubai, Bollywood Parks Dubai, Atlantis Aquaventure ja Motiongate Dubai, sekä veneajeluihin ja Ferrari World Abu Dhabi-elämykseen.

Yhteensä 48 nähtävyyttä, joista voit nauttia 60 päivän ajan ostopäivästä alkaen. 5-7 päivän matkoille Dubaissa tämä on kätevin tarjous.

Osta Dubai Explorer Pass

Onko tarjolla yhdistelmälippuja muiden nähtävyyksien, kuten Dubain akvaarion ja vedenalaisen eläintarhan opastetun kierroksen, kanssa, ja ovatko ne sen arvoisia?

Akvaariotunneli| ©Petteri Järvinen
Akvaariotunneli| ©Petteri Järvinen

Kyllä, on olemassa useita yhdistelmälippuvaihtoehtoja, jotka sisältävät Dubain akvaarion ja eläintarhan, ja jos suunnittelet matkasuunnitelmasi etukäteen, laskutoimitukset ovat eduksesi. Muista, että olet kaupungissa, jossa turistikohteita on kaikkialla, joten jotta saat niistä kaiken irti, tässä ovat vierailijoiden eniten suosittelemat vaihtoehdot:

Yhdistetyt liput Burj Khalifa At The Top + Dubai Aquarium + Underwater Zoo

Ensimmäisessä yhdistelmävaihtoehdossa pääset nauttimaan yksinoikeudella kahdesta Dubain pakollisesta nähtävyydestä: Burj Khalifasta ja Dubai Aquariumista.

Nauti uskomattomista näkymistä maailman korkeimman rakennuksen näköalatasanteelta Burj Khalifan lipulla. Kävele sitten akvaarion riipputunnelin läpi nähdäksesi 30 000 merieläinlajia, mukaan lukien piiskarauskut ja hiekkatiikerihait. Tämän lipun hinta on alkaen 61 €

Burj Khalifa + Dubain akvaario + vedenalainen eläintarha + Dubai Frame -yhdistelmäliput

Haluatko lisää nähtävyyksiä Dubai Waterfrontilla? Lisää hauskanpitoa kolmella Dubain ikonisimmalla nähtävyydellä tällä lipulla, jonka voit ostaa alkaen 88,5 €.

Nauti kaikesta, mitä Burj Khalifan sisällä on nähtävää ja koettavaa. Burj Khalifa kohoaa 828 metrin korkeuteen, ja sen sisällä on satoja tiloja, joihin voit tutustua, mutta paikkaa, jota et halua jättää väliin, on sen 124. ja 125. kerroksessa sijaitseva näköalatasanne, josta avautuvat parhaat panoraamanäkymät kaupunkiin.

Tämän merkinnän seuraava nähtävyys, Dubai Frame, avattiin vuonna 2018. Se on pari 150 metriä korkeaa tornia, joita yhdistää 93-metrinen näköalatasanteen silta ja jotka sijaitsevat Jumeirah Beach Residencen kävelykadun päässä. Panoraamahissimatkalla avautuvat lumoavat näkymät Dubain menneisyydestä, nykyhetkestä ja tulevaisuudesta, jotka on kuvattu huipputason arkkitehtuurin ja uusimpien audiovisuaalisten tehosteiden keskellä.

Vieraile lopuksi Dubai Aquarium and Underwater Zoo -eläintarhassa Dubai Mallin 2. tasolla, jossa hait, rauskut, pingviinit, sahakalat ja 400 muuta lajia odottavat vierailuasi.

Yhdistetty lippu Burj Khalifa + Dubai Aquarium + Vedenalainen eläintarha + Aavikkosafari

Olkaamme rehellisiä, Dubai on aavikkoaluetta, joten kattavimpiin retkiin kuuluu yhdistelmä kosmopoliittista modernismia ja aavikkoretkiä, yksi niistä asioista, joita Dubaissa kannattaa tehdä perheen kanssa. Ilmoittaudu näihin kolmeen pakolliseen Dubain elämykseen alkaen 109 eurolla.

Aloita päivä Burj Khalifan pilvenpiirtäjästä avautuvilla näkymillä, kävele Dubai Mallin 1200 liikkeen läpi ohi vesiputouksen, jossa on veistoksia uimareista, jotka ovat sukeltamassa veteen, Dubai Aquariumiin ja Dubai Zoo'hun.

Lopuksi saat klassisen Dubain elämyksen, kun sinut haetaan maastoautolla majapaikastasi ja ajetaan Arabian autiomaahan. Matkusta dyyneille ja osallistu aavikkoleirin aktiviteetteihin, kuten kameliratsastukseen, hennamaalaukseen ja shishanpolttoon. Päätä päivä herkullisella buffetilla (kasvisruokaa ja ei-kasvisruokaa), johon kuuluu usein rajoittamaton määrä virvoitusjuomia.

Varaa akvaariotarjous ja liput Burj Khalifaan

Onko Dubain akvaarioon ja vedenalaiseen eläintarhaan tarjolla erityisiä lastenlippuja?

Lapset akvaariossa| ©Ankur Panchbudhe
Lapset akvaariossa| ©Ankur Panchbudhe

National Geographicin mukaan Dubaissa on viileämpää koko perheen kanssa, ja Dubain akvaario ja vedenalainen eläintarha todistaa sen 50 prosentinalennuksella lastenlipuista. Tämä vaihtoehto on tarkoitettu 3-11-vuotiaille lapsille, ja voit hyödyntää tarjoukset, kun ostat liput etukäteen verkossa.

Varaa liput akvaarioon ja vedenalaiseen eläintarhaan

Kuka pääsee ilmaiseksi Dubain akvaarioon ja vedenalaiseen eläintarhaan?

Akvaarioon tutustuminen| ©kryšpín
Akvaarioon tutustuminen| ©kryšpín

Tämä on yksi maan suosituimmista nähtävyyksistä, ja koska se on rakennettu vilkkaasti liikennöidyn ostoskeskuksen sisälle, sen ideana on kannustaa perheaktiviteetteihin. Ja jotta kukaan ei jäisi paitsi, on määrätty, että Dubain akvaarioon ja vedenalaiseen eläintarhaan on vapaa pääsy:

 • Alle 2-vuotiaat lapset.
 • Vammaiset lapset ja heidän saattajansa. Heidän on kuitenkin haettava lippunsa lipputoimistosta.

Varaa liput akvaarioon ja vedenalaiseen eläintarhaan

Miksi liput Dubain akvaarioon ja vedenalaiseen eläintarhaan kannattaa ostaa verkossa eikä lipputoimistosta?

Akvaariossa kiertäminen| ©Franklin Heijnen
Akvaariossa kiertäminen| ©Franklin Heijnen

Vierailun suunnitteleminen Dubain akvaariossa ja vedenalaisessa eläintarhassa kannattaa, sillä voit ohittaa jonot, hyödyntää tarjouksia (joskus jopa 20 %:n alennus) sekä nauttia mahdollisuudesta yhdistää liput muihin nähtävyyksiin, jolloin voit miettiä, mitä todella haluat ja voit vierailla matkasuunnitelmasi mukaan.

Varaa liput akvaarioon ja vedenalaiseen eläintarhaan

Mitkä ovat Dubain akvaarion ja vedenalaisen eläintarhan aukioloajat?

Akurio-päivä| ©Oiva Eskola
Akurio-päivä| ©Oiva Eskola

Dubain akvaario ja vedenalainen eläintarha on avoinna maanantaista sunnuntaihin ympäri vuoden, mukaan lukien yleiset vapaapäivät, seuraavina aikoina:

 • Maanantaista perjantaihin se on avoinna klo 10:00-22:00.
 • Lauantaisin ja sunnuntaisin aukioloaikoja pidennetään klo 10:00-24:00 väliseksi ajaksi.

Tärkeää: sisäänpääsy on sallittu 30 minuuttia ennen akvaarion sulkemista.

Varaa liput akvaarioon ja vedenalaiseen eläintarhaan

Missä Dubain akvaario ja vedenalainen eläintarha sijaitsee?

Sukeltajat akvaariossa| ©Daniel Gillaspia
Sukeltajat akvaariossa| ©Daniel Gillaspia

Dubain akvaario ja vedenalainen eläintarha sijaitsee Dubai Mall -ostoskeskuksessa, joka on yksi maailman suurimmista ostoskeskuksista ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien pääkaupungin maamerkki.

Miten pääset Dubain akvaarioon ja vedenalaiseen eläintarhaan?

Dubain metro| ©John Sniegon
Dubain metro| ©John Sniegon

Dubai Aquarium and Underwater Zoo on helppo saavuttaa. Ota vain Dubain metro mistä tahansa kaupungin asemalta ja jää pois Dubai Mallin pysäkillä. Vaihtoehtoisesti voit hypätä yhteen Dubain parhaista kiertoajelubusseista ja jäädä pois Burj Khalifan/Dubai Mallin pysäkillä (numero 1 punaisella reitillä ja numero 15 sinisellä reitillä).

Varaa liput akvaarioon ja vedenalaiseen eläintarhaan

Mitä aktiviteetteja Dubain akvaariossa ja vedenalaisessa eläintarhassa on tarjolla?

Tutustu haihäkkiin| ©Ankur Panchbudhe
Tutustu haihäkkiin| ©Ankur Panchbudhe

Aktiviteetit akvaariossa ovat yhtä monipuolisia kuin itse akvaario, ja ne voidaan jakaa kahteen pääryhmään: tekemistä Dubain akvaarion haiden kanssa ja aktiviteetteja muun paikallisen merieläimistön kanssa, katsotaanpa:

Aktiviteetit haiden kanssa

 • Yksi jännittävimmistä aktiviteeteista on häkkisukellus haiden kanssa, ja kokemus tapahtuu snorklausvälineiden avulla akvaariossa sijaitsevan turvahäkin sisällä. Kävijät voivat laskeutua akvaarioon koko ajan huomaavien asiantuntijoiden valvonnassa. Näin voit paitsi nähdä eri hailajeja, kuten vasarahaita ja hiekkatiikereitä, jotka asuttavat kotinsa tässä akvaariossa, myös tarkkailla läheltä rauskuja, piraijoita, klovnikaloja ja monia muita merieläimiä.
 • Haiden ruokinta: Haiden ruokinta antaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden oppia näiden petoeläinten ruokailutottumuksista ja käyttäytymisestä.
 • Sukellus haiden kanssa: Jos olet merieläinten ystävä ja pidät adrenaliinista, tämä sukelluskokemus on ehdottomasti sinua varten. Lyhyen teoreettisen selostuksen jälkeen saat kaiken tarvittavan, jotta voit sukeltaa akvaarioon ja päästä lähelle Dubain akvaariossa ja vedenalaisessa eläintarhassa elävää kaunista merielämää.

Muita Dubain akvaarion aktiviteettien kohokohtia

 • Jättikrokotiilin katselu: Tässä akvaariossa on maailman suurin krokotiili, joka on akvaarion lemmikkieläin, itse asiassa se tunnetaan krokotiilikuninkaana. Se painaa noin 750 kiloa ja on 5 metriä pitkä.
 • Tutustu sukeltamiseen: Jos olet aloittelija sukeltamisessa, tämä aktiviteetti sopii sinulle täydellisesti. Voit kokea vedenalaisen hengittämisen tunteen samalla kun tarkkailet vedenalaisen maailman kauneutta asiantuntijoiden valvonnassa.
 • Tutustu saukkoihin: näitä viehättäviä otuksia on todella mukava tarkkailla ja oppia niiden käyttäytymisestä niiden luonnollisessa elinympäristössä.
 • Yöllinen eläinten tarkkailu alueella: täydellinen aktiviteetti Dubaissa yöllä. Dubain akvaariossa ja vedenalaisessa eläintarhassa tarjotaan myös yöaikaisia aktiviteetteja, joissa voi tarkkailla eläimiä, jotka ovat aktiivisia auringonlaskun jälkeen.
 • Vieraile mantojen luona: mantat ovat yksi vedenalaisen maailman kiehtovimmista lajeista, ja Dubain akvaariossa voit oppia lisää niiden elämäntavasta ja käyttäytymisestä.

Varaa liput akvaarioon ja vedenalaiseen eläintarhaan

Kuinka paljon aikaa tarvitset Dubain akvaariossa ja vedenalaisessa eläintarhassa vierailuun?

Akvaarion logo| ©Jeremy Thompson
Akvaarion logo| ©Jeremy Thompson

Dubain akvaariossa ja vedenalaisessa eläintarhassa vierailuun kuluu arviolta 2-3 tuntia. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että koska akvaario sijaitsee Dubai Mall -ostoskeskuksessa, on monia muita asioita, kuten ostoksia, värikkäiden veistosten katselua tai muita aktiviteetteja itse akvaariossa (kuten sukeltaminen haiden kanssa), jotka saattavat vaatia enemmän aikaa aikataulussasi. Siksi suosittelen, että varaat tälle aktiviteetille vähintään yhden kokonaisen iltapäivän.

.

Milloin on paras vuorokaudenaika vierailla Dubain akvaariossa ja vedenalaisessa eläintarhassa?

Haiosasto| ©Jeremy Thompson
Haiosasto| ©Jeremy Thompson

Ihannetapauksessa suunnittele vierailusi akvaarion omien aktiviteettien aikaan. Voit osallistua päivittäisiin ruokintatilaisuuksiin, joissa eläimille annetaan kalaa tai liskoja ja muuta ruokaa. Jos haluat päästä lähelle suosikkieläimiäsi ja saada adrenaliinisi nousemaan luksuspääkaupungissa, pidä mielessä niiden likimääräiset ajat:

 • Pistiäisten ruokinta klo 10.30.
 • Hain ruokinta klo 14.00.
 • Saukkojen esittely klo 14.30.
 • Piranjoiden esittely klo 14:45.
 • Krokotiilien ruokinta, mukaan lukien esityksen tähti, kuninkaankrokotiili, klo 16:00.
 • Pingviinien esittely klo 14:30.

Toisaalta ne, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan lisää merenelävistä, voivat osallistua päivittäisille kierroksille, joilla asiantuntijat opastavat heitä, miten näitä eläimiä hoidetaan ja mikä tekee kustakin lajista ainutlaatuisen. Nämä vierailut ovat ilmaisia, joten älä missaa tätä tilaisuutta.

Varaa liput akvaarioon ja vedenalaiseen eläintarhaan