Dubain Akvaario ja Vedenalainen Eläintarha: kuinka ostaa, hinnat ja alennukset

Dubain akvaario on ehdoton vierailukohde kaikille luonnonystävien ja merieläinten ystäville. Tässä ovat tiedot.

Carla Yaquer

Carla Yaquer

6 minuuttia luettu

Dubain Akvaario ja Vedenalainen Eläintarha: kuinka ostaa, hinnat ja alennukset

Dubain akvaario | ©Marc Gerard Del Rosario

Dubain satojen nähtävyyksien joukossa, jotka voivat yllättää Dubaissa nähtävää ja tehtävää etsivät, on Burj Khalifan (maailman korkeimman rakennuksen) lisäksi Dubai Aquarium, joka sijaitsee aivan vieressä.

Täällä on valtava valikoima vedenalaisia olentoja ja ekosysteemejä, joita voi tutkia, ja täällä on jokaiselle jotakin, halusitpa sitten tarkkailla niitä tai hypätä veteen ja uida niiden kanssa. Tästä postauksesta löydät täydellisen oppaan Dubain akvaariossa vierailuun, jossa on hintoja, tarjouksia, suosituksia ja yksityiskohtia, joiden avulla saat vierailustasi kaiken irti. Aloitetaan!

Paras vaihtoehto

Liput Dubain akvaarioon ja vedenalaiseen eläintarhaan

Dubain akvaario ja vedenalainen eläintarha Liput

Täydellinen, jos haluat vierailla kuuluisassa Dubain akvaariossa ja vedenalaisessa eläintarhassa ilman jonottamista, jotta vierailustasi saat kaiken irti eikä aikaa mene hukkaan.

Tällä sisäänpääsyllä näet peräti 33 000 vesieläintä 10 miljoonassa litrassa vettä. Se on niin näyttävä, että siitä on tullut tämäntyyppisten nähtävyyksien vertailukohta, eikä ole ihme, että se on yksi maailman 25 parhaasta akvaariosta.

Näiden lippujen ostaminen antaa sinulle pääsyn koko kompleksiin: 48-metriseen tunneliin ja akvaarion kolmeen vyöhykkeeseen, jotka on jaettu elävään valtamereen, rannikkoriffeihin ja trooppiseen vyöhykkeeseen. Lisämaksusta voit uida haiden kanssa ja jopa ruokkia niitä. Meduusoista ja pingviineistä äyriäisiin, mahtaviin haikaloihin ja Kuningaskrokotiiliin, lajinsa suurimpaan rekisteröityyn matelijaan, merielämän monimuotoisuus on loputon Dubai Aquariumissa

Miksi valita nämä liput: Jos olet kiinnostunut vain akvaarion näkemisestä etkä halua osallistua mihinkään ylimääräisiin aktiviteetteihin.

Suositellaan, jos... Et halua jonottaa akvaarion lipputoimistoon saadaksesi lippusi etukäteen.

Millaisia lippuja on saatavilla Dubain akvaarioon ja vedenalaiseen eläintarhaan?

Dubain akvaario| ©Rooroor´s
Dubain akvaario| ©Rooroor´s

Varaamalla tavallisen Dubai Aquarium -lipun pääset sisään tiloihin ja pääset kaikkiin tiloihin.

Tämän lisäksi voit löytää muunlaisia lippuja, jotka sisältävät ylimääräisiä aktiviteetteja, kuten kalojen ruokintaa, opastettuja kierroksia tai uintia eläinten kanssa.

Lipun hinta alkaa 38 eurosta, ja sen voi ostaa lipputoimistosta käydessäsi Dubain ostoskeskuksessa, mitä en suosittele, ja syy tähän on jonot.

Varaa liput Dubai Aquariumiin

Kuuluuko Dubain akvaarion liput turistipassiin?

Vedenalainen eläintarha| ©Wasaam Ismail
Vedenalainen eläintarha| ©Wasaam Ismail

Kyllä! Dubai Explorer Passilla voit vierailla Dubain akvaariossa ja vedenalaisessa eläintarhassa parhaaseen hintaan.

Tällä passilla pääset alennettuun hintaan Dubain parhaisiin teemapuistoihin, kuten Legoland Dubaihin, Bollywood Parks Dubaihin, Atlantis Aquaventureen ja Motiongate Dubaihin, sekä laivamatkoille ja Ferrari World Abu Dhabi-elämykseen.

Yhteensä 48 nähtävyyttä, joista voit nauttia 60 päivän ajan ostopäivästä alkaen. 5-7 päivän matkoille Dubaissa tämä on kätevin tarjous.

Varaa liput Dubai Aquariumiin

Onko tarjolla yhdistelmälippuja muiden nähtävyyksien, kuten Dubai Aquariumin, kanssa?

Akvaariotunneli| ©Petteri Järvinen
Akvaariotunneli| ©Petteri Järvinen

Kyllä, sinulla on useita yhdistelmälippuvaihtoehtoja, jotka sisältävät Dubain akvaarion ja Dubain eläintarhan. Muista, että olet kaupungissa, jossa matkailunähtävyyksiä on kaikkialla, joten tässä ovat kävijöiden eniten suosittelemat vaihtoehdot.

Burj Khalifa At The Top + Dubai Aquarium -yhdistelmäliput

Ensimmäisessä yhdistelmävaihtoehdossa pääset nauttimaan yksinoikeudella kahdesta Dubain pakollisesta nähtävyydestä: Burj Khalifasta ja Dubai Aquariumista.

Varatessasi liput Dubai Aquariumiin ja Burj Khalifaan pääset Burj Khalifan 124. ja 125. kerrokseen sekä kaikkiin akvaarion alueisiin.

Tämän lipun hinta on alkaen 67 puntaa.

.

Yhdistetyt Burj Khalifa + Dubai Aquarium + Dubai Frame -liput

Haluatko nähdä lisää nähtävyyksiä Dubai Marinassa? Lisää hauskanpitoa kolmella Dubain ikonisimmalla nähtävyydellä tällä lipulla, jonka voit ostaa alkaen 88,5 punnasta.

Nauti kaikesta, mitä Burj Khalifan sisällä on nähtävää ja koettavaa. Burj Khalifa kohoaa 828 metrin korkeuteen, ja sen sisällä on satoja tiloja, joihin voit tutustua. Pääset myös sen 124. ja 125. kerroksessa sijaitsevalle näköalatasanteelle, josta avautuvat parhaat panoraamanäkymät kaupunkiin.

Tämän merkinnän seuraava nähtävyys, Dubai Frame, avattiin vuonna 2018. Se on pari 150 metriä korkeaa tornia, joita yhdistää 93-metrinen näköalatasanteen silta.

Burj Khalifa + Dubai Aquarium + Desert Safari -yhdistelmälippu

Dubai on aavikkoaluetta, joten kattavimmat matkat sisältävät yhdistelmän kosmopoliittista modernismia ja aavikkoretkiä, joka on yksi Dubaissa perheen kanssa tehtävistä asioista. Ilmoittaudu näihin kolmeen pakolliseen Dubain elämykseen alkaen 109 eurolla.

Aloita päivä Burj Khalifa -pilvenpiirtäjän näköaloista, kävele Dubai Mallin 1200 liikkeen läpi uimareiden veistoksellisen vesiputouksen keskellä ja vieraile Dubain akvaariossa ja Dubain eläintarhassa.

Hanki lopuksi klassinen Dubain elämys, kun sinut haetaan maastoautolla majapaikastasi ja ajetaan Arabian aavikolle. Matkusta dyyneille ja osallistu aavikkoleirin aktiviteetteihin, kuten kameliratsastukseen, hennamaalaukseen ja shishanpolttoon. Päätä päivä herkulliseen buffetiin ja rajoittamattomiin juomiin.

Varaa akvaariotarjous ja liput Burj Khalifaan

Onko Dubain akvaarioon tarjolla erityisiä lastenlippuja?

Lapset akvaariossa| ©Ankur Panchbudhe
Lapset akvaariossa| ©Ankur Panchbudhe

Dubai on myös lapsia varten, ja Dubain akvaario ja vedenalainen eläintarha todistavat sen päästämällä alle 3-vuotiaat lapset ilmaiseksi.

Kun ostat lippuja akvaarioon ja vedenalaiseen eläintarhaan yli 3-vuotiaille lapsille, huomaat kuitenkin, että lippujen hinta on sama kuin aikuisille.

.

Varaa liput akvaarioon ja vedenalaiseen eläintarhaan

Kuka pääsee ilmaiseksi Dubain akvaarioon ja vedenalaiseen eläintarhaan?

Akvaariossa vierailevat| ©kryšpín
Akvaariossa vierailevat| ©kryšpín

Alle 3-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi Dubain akvaarioon ja vedenalaiseen eläintarhaan, samoin vammaiset ja heidän saattajansa. Kahden viimeksi mainitun on kuitenkin haettava lippunsa lipputoimistosta.

Varaa liput akvaarioon ja vedenalaiseen eläintarhaan

Kannattaako liput Dubain akvaarioon ostaa netistä?

Kierros akvaariossa| ©Franklin Heijnen
Kierros akvaariossa| ©Franklin Heijnen

Ehdottomasti! Kun varaat liput akvaarioon ja vedenalaiseen eläintarhaan verkossa, säästyt lippuluukuilla jonottamiselta ja säästät aikaa, kun vierailet Dubain muilla alueilla.

.

Varaa liput akvaarioon ja vedenalaiseen eläintarhaan

Mitkä ovat Dubain akvaarion aukioloajat?

Acurio Day| ©Oiva Eskola
Acurio Day| ©Oiva Eskola

Dubain akvaario ja vedenalainen eläintarha on avoinna maanantaista sunnuntaihin ympäri vuoden, mukaan lukien yleiset vapaapäivät, seuraavina aikoina:

 • Maanantaista perjantaihin se on avoinna klo 10:00-22:00.
 • Lauantaisin ja sunnuntaisin sen aukioloaikoja pidennetään klo 10:00-24:00 väliseksi ajaksi.

Mutta ole varovainen! Sisäänpääsy on sallittu 30 minuuttia ennen akvaarion sulkemista.

Varaa liput akvaarioon ja vedenalaiseen eläintarhaan

Missä Dubain akvaario ja vedenalainen eläintarha sijaitsee?

Sukeltajat akvaariossa| ©Daniel Gillaspia
Sukeltajat akvaariossa| ©Daniel Gillaspia

Dubain akvaario ja vedenalainen eläintarha sijaitsee Dubai Mall -ostoskeskuksessa, joka on yksi maailman suurimmista ostoskeskuksista ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien pääkaupungin maamerkki.

Miten pääset Dubain akvaarioon ja vedenalaiseen eläintarhaan?

Dubain metro| ©John Sniegon
Dubain metro| ©John Sniegon

Dubai Aquarium and Underwater Zoo on helppo saavuttaa. Ota vain Dubain metro mistä tahansa kaupungin asemalta ja jää pois Dubai Mallin pysäkillä.

Vaihtoehtoisesti voit hypätä yhteen Dubain parhaista kiertoajelubusseista ja jäädä pois Burj Khalifan/Dubai Mallin pysäkillä (numero 1 punaisella reitillä ja numero 15 sinisellä reitillä).

Varaa liput akvaarioon ja vedenalaiseen eläintarhaan

Mitä aktiviteetteja Dubain akvaariossa ja vedenalaisessa eläintarhassa on tarjolla?

Tutustu haihäkkiin| ©Ankur Panchbudhe
Tutustu haihäkkiin| ©Ankur Panchbudhe

Akvaariossa järjestettävät aktiviteetit ovat yhtä monipuolisia kuin akvaario itsekin, ja ne voidaan jakaa kahteen pääryhmään: tekemistä Dubai Aquariumin haiden kanssa ja aktiviteetteja akvaarion muun merieläimistön kanssa.

Toimintaa haiden kanssa

 • Haihäkkisukellus: Kokemus tehdään snorklausvälineiden avulla akvaariossa sijaitsevan turvahäkin sisällä. Näin voit paitsi nähdä eri hailajeja myös tarkkailla läheltä rauskuja, piraijoita, klovnikaloja ja monia muita merieläinlajeja.
 • Haiden ruokinta: Haiden ruokinta antaa ainutlaatuisen tilaisuuden oppia näiden petoeläinten ruokailutottumuksista ja käyttäytymisestä.
 • Hainsukellus: Jos pidät merielämästä ja adrenaliinista, tämä sukelluskokemus on ehdottomasti sinua varten. Lyhyen teoreettisen selostuksen jälkeen sinut varustetaan kaikella, mitä tarvitset sukellusta varten.

Muita Dubain akvaarion aktiviteettien kohokohtia

 • Jättikrokotiilin katselu: Tässä akvaariossa on maailman suurin krokotiili. Se painaa noin 750 kg ja on 5 metriä pitkä.
 • Tutustu sukeltamiseen: Jos olet aloittelija sukeltamisessa, tämä aktiviteetti sopii sinulle täydellisesti. Voit kokea vedenalaisen hengittämisen tunteen samalla kun tarkkailet vedenalaisen maailman kauneutta asiantuntijoiden valvonnassa.
 • Tutustu saukkoihin: näitä viehättäviä otuksia on todella mukava tarkkailla ja oppia niiden käyttäytymisestä niiden luonnollisessa elinympäristössä.
 • Yöllinen eläinten tarkkailu alueella: täydellinen aktiviteetti Dubaissa yöllä. Dubain akvaariossa ja Dubain akvaariossa tarjotaan myös yöaikaisia aktiviteetteja, joissa voi tarkkailla eläimiä, jotka ovat aktiivisia auringonlaskun jälkeen.
 • Vieraile mantarauskujen luona: Mantarauskut ovat yksi vedenalaisen maailman kiehtovimmista lajeista, ja Dubain akvaariossa voit oppia lisää niiden elintavoista ja käyttäytymisestä.

Varaa liput akvaarioon ja vedenalaiseen eläintarhaan

Kuinka paljon aikaa tarvitset Dubain akvaariossa vierailuun?

Akvaarion logo| ©Jeremy Thompson
Akvaarion logo| ©Jeremy Thompson

Dubain akvaariossa ja vedenalaisessa eläintarhassa vierailuun kuluu aikaa arviolta 2-3 tuntia.

Ota kuitenkin huomioon, että koska akvaario sijaitsee Dubai Mall -ostoskeskuksessa, siellä on paljon muuta tekemistä, kuten ostoksia, värikkäiden veistosten katselua tai muita aktiviteetteja itse akvaariossa (kuten sukeltaminen haiden kanssa), jotka saattavat vaatia enemmän aikaa aikataulussasi.

Siksi suosittelen, että varaat tälle aktiviteetille vähintään yhden kokonaisen iltapäivän.

.

Milloin on paras vuorokaudenaika vierailla Dubain akvaariossa?

Haiosasto| ©Jeremy Thompson
Haiosasto| ©Jeremy Thompson

Suunnittele vierailusi mieluiten akvaarion omien aktiviteettien aikaan, jos olet kiinnostunut osallistumaan niihin.

 • Rauskujen ruokinta klo 10.30.
 • Hain ruokinta klo 14.00.
 • Saukkojen esittely klo 14.30.
 • Piranjoiden esittely klo 14:45.
 • Krokotiilien ruokinta, mukaan lukien esityksen tähti, kuninkaankrokotiili, klo 16:00.
 • Pingviinien esittely klo 14:30.

Toisaalta ne, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan lisää merenelävistä, voivat osallistua päivittäisille kierroksille, joilla asiantuntijat opastavat heitä, miten näitä eläimiä hoidetaan ja mikä tekee kustakin lajista ainutlaatuisen. Nämä vierailut ovat ilmaisia, joten älä missaa tätä tilaisuutta.

Varaa liput akvaarioon ja vedenalaiseen eläintarhaan