Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Burj Khalifa Dubai lipun hinta

Burj Khalifan huipulle kiipeäminen on yksi Dubain matkasi unohtumattomimmista kokemuksista, mutta kuinka paljon liput maksavat? Minäpä kerron!

Isabel Catalán

Isabel Catalán

5 minuuttia luettu

Burj Khalifa Dubai lipun hinta

Denys Gromov

Jos suunnittelet matkaa Dubaihin lähiaikoina, et halua jättää väliin tilaisuutta vierailla Burj Khalifa -rakennuksen observatoriossa. Burj Khalifa on maailman korkein rakennus 828 metrin korkeudellaan!

Siksi se on yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä, ja liput Burj Khalifan huipulle myydään nopeasti. Mutta tiedätkö, kuinka paljon ne maksavat? Tässä postauksessa selitän kaiken, mitä sinun on tiedettävä, jotta voit järjestää vierailusi budjetin.

Millaisella budjetilla liput Burj Khalifan näköalapaikalle kannattaa hankkia?

Liput Burj Khalifan näköalapaikalle pääsemiseksi| ©Jules Shamblin
Liput Burj Khalifan näköalapaikalle pääsemiseksi| ©Jules Shamblin

Alkaen 55 eurosta saat lipun jonon ohittamiseen Burj Khalifan At The Top -observatorioon, Dubain arkkitehtoniseen jalokiveen ja maailman korkeimpaan rakennukseen, josta voit nauttia upeista näkymistä aavikolle, merelle ja kaupungin horisonttiin 442 metrin korkeudessa merenpinnasta.

Tällä lipulla pääset Burj Khalifan 124. ja 125. kerroksessa sijaitsevalle ulko- ja sisätilojen näköalatasanteelle, mutta et At The Top Sky -observatorioon, joka sijaitsee useita metrejä ylempänä 148. kerroksessa ja johon on maksettava korkeampi pääsymaksu. Siksi tämä on paras vaihtoehto, jos sinulla on pieni budjetti, mutta et halua jättää väliin kokemusta Burj Khalifan näkemisestä sisältä ja noususta observatorioon.

Yksi tämän Burj Khalifan observatorioon johtavan sisäänkäynnin etuista on, että voit ohittaa jonot ja nousta supernopealla hissillä suoraan Dubain taivaalle vain muutamassa sekunnissa.

At The Top -näköalatasanteella voit nauttia henkeäsalpaavista panoraamanäkymistä kaupunkiin: Dubai Mall, Palm Jumeirah, Burj Al Arab, Business Bay, The World Islands, Persianlahti ja paljon muuta - nouse lähelle Burj Khalifan teleskooppia, jotta näkymä olisi esteetön!

Varaa liput Burj Khalifaan!

Kuinka paljon maksaa pääsy Burj Khalifan At The Top Sky -yksinoikeuskokemukseen?

Piso124, At the Top SKY (Huipputila)| ©Guilhem Vellut
Piso124, At the Top SKY (Huipputila)| ©Guilhem Vellut

Alkaen 130 eurosta saat premium-lipun Burj Khalifan At The Top Sky -observatorioon. Tämä 148. kerroksessa sijaitseva 555 metriä korkea näköalatasanne on maailman korkein.

Kuten edellisessä vaihtoehdossa, tällä lipulla pääset jonottamatta kaikkiin Burj Khalifan observatorioihin heti perillä. Supernopea hissi vie sinut ensin pilvenpiirtäjän 124. ja 125. kerroksessa sijaitseville sisä- ja ulkotasanteille, joissa voit viettää aikaa maisemia ihaillen ennen kuin nautit hieman ylempänä odottavasta pääruoasta, tai voit mennä suoraan At The Top Skyen, maailman korkeimpaan observatorioon.

Sieltä avautuvat henkeäsalpaavat näkymät Dubaihin: muun muassa Burj Al Arab, Dubai Mall, Palm Jumeirah, Persianlahti, Business Bay tai The World Islands, ja Burj Khalifan yölliset näkymät vielä enemmän!

Tämän lipun hinta on kalliimpi, mutta Burj Khalifan huipulle kiipeäminen on yksi uskomattomimmista kokemuksista, joita et voi jättää väliin lomallasi. Et tule katumaan, että maksoit siitä! Lisäksi voit sisällyttää mukaan pienen välipalan arabialaisen kahvin kera, jotta voit nauttia hetkestä vielä enemmän.

Varaa ensiluokkaiset liput Burj Khalifaan

Milloin sisäänpääsy kohteeseen Burj Khalifan observatoriot on edullisinta?

Burj Khalifan observatorioiden alue| ©Ilya Varlamov
Burj Khalifan observatorioiden alue| ©Ilya Varlamov

Kun ostat lippuja Burj Khalifan näköalatasanteille, sinun on syytä huomioida, että lippujen hinnat vaihtelevat vuorokaudenajasta riippuen ja ovat kalliimpia ruuhka-aikoina.

Jos siis haluat säästää hieman tätä aktiviteettia tehdessäsi, suosittelen valitsemaan ruuhka-ajan ulkopuolisen ajan, jolloin hinta on halvempi.

Etuna on myös se, että ruuhka-aikojen ulkopuolella nähtävyyksillä on yleensä vähemmän ihmisiä, joten pääset nauttimaan upeista näkymistä eksklusiivisemmissa olosuhteissa kuin jos teet sen ruuhka-aikoina, kuten esimerkiksi auringonlaskun aikaan.

Varaa liput Burj Khalifaan

Kuinka paljon liput Burj Khalifan observatorioihin maksavat lipunmyynnissä?

Lippujen ostaminen lippukassasta| ©Frank
Lippujen ostaminen lippukassasta| ©Frank

Toinen mahdollisuus päästä Burj Khalifan näköalatasanteille on ostaa liput Burj Khalifan lipputoimistosta. Hinnat ovat seuraavat:

 • Observatory At The Top
 • Kerrokset 124 ja 125
 • Yleiset lippujen hinnat
 • Aikuiset (yli 12-vuotiaat): Alkaen 35 €
 • Lapset (4-12-vuotiaat): Alkaen 25 €
 • Observatory At The Top Sky
 • Kerros 148
 • Yleiset lippujen hinnat
 • Aikuiset (yli 12-vuotiaat): Alkaen 120 €
 • Lapset (4-12-vuotiaat): Alkaen 120 €.

Tätä vaihtoehtoa en kuitenkaan suosittele eniten, sillä saadaksesi ne sinun on jonotettava ikuisuuksia, eikä ole mitään takeita siitä, että sinne on tilaa samana päivänä tai että ne eivät ole loppuunmyytyjä suunniteltuun päivämäärään ja kellonaikaan mennessä.

Näistä syistä suosittelen pelaamaan varman päälle ja varmistamaan paikkasi Burj Khalifassa ostamalla liput netistä ja etukäteen ennen matkapäivääsi - kun aika koittaa, sinun ei tarvitse huolehtia muusta kuin siitä, että nautit olostasi, etkä siitä, että löydät lippuja lippukassalta!

Varaa liput kohteeseen Burj Khalifa

Voinko käydä Burj Khalifan observatoriossa turistikortilla ja kuinka paljon se maksaa?

Dubai Explorer Pass| ©Guavi
Dubai Explorer Pass| ©Guavi

Burj Khalifan At The Top -observatorion sisäänpääsy sisältyy esimerkiksi kahteen kaupungin turistipassiin, kuten Go Dubai -k orttiin (alkaen 276 €) ja Dubai Explorer Pass -k orttiin (alkaen 185 €).

Turistikortin ostaminen Dubain kaltaisessa ylellisessä kaupungissa käydäkseen on mielestäni hyvä idea, sillä sen avulla voit vierailla kaupungin tärkeimmissä nähtävyyksissä ja harrastaa monia aktiviteetteja samalla kun säästät rahaa. Se on aina hyvä asia. Ja mikä parasta, etusijaoikeus kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin - aika on rahaa!

Näiden turistipassien toinen etu on se, että lomasi aikana voit hyödyntää mielenkiintoisia alennuksia Dubain eri alueilla.

Vertailemme Dubain turistikortteja

 • Dubai Explorer Pass
 • Alkaen 185 €
 • Valitse 3-7 Dubain nähtävyyttä.
 • Yli 45 nähtävyyttä.
 • Voimassa 60 päivää ensimmäisestä aktivoinnista.
 • Go Dubai Card
 • Alkaen 276 €
 • Näe niin monta nähtävyyttä kuin haluat 2-7 päivän passilla.
 • Yli 30 nähtävyyttä.
 • Voimassa 15 päivää ensimmäisestä aktivoinnista.

Maksavatko lapset sisäänpääsymaksun Burj Khalifan observatorioon ja voiko lipuissa säästää hieman?

Burj Khalifan vierailu lasten kanssa| ©Guilhem Vellut
Burj Khalifan vierailu lasten kanssa| ©Guilhem Vellut

Alle 4-vuotiaat lapset pääsevät näköalatasanteelle ilmaiseksi, kun taas yli 4-vuotiaat tarvitsevat oman pääsylippunsa aivan kuten aikuisetkin.

Jos haluat säästää hieman budjetissasi tämän pilvenpiirtäjän vierailemiseen, sinun on hyvä tietää, että At The Top -observatorioon on lapsille alennettu sisäänpääsymaksu alkaen 25 € (148. kerroksen näköalatasanteelle lipun hinta on sama kuin aikuisille).

Säästetyillä rahoilla voit antaa lapsille matkamuistoja Burj Khalifan matkamuistomyymälässä. He tulevat olemaan innoissaan!

Varaa liput Burj Khalifaan

Voinko käydä Burj Khalifan observatorioissa ilmaiseksi?

Näkymät At the Top Sky -huipulta| ©Guilhem Vellut
Näkymät At the Top Sky -huipulta| ©Guilhem Vellut

Ei, tämä ei ole mahdollista. Kaikilla kävijöillä on oltava oma lippu päästäkseen Burj Khalifan näköalatasanteille. Ainoastaan alle 4-vuotiaat lapset pääsevät nähtävyyksiin ilmaiseksi aikuisen seurassa.

Sama pätee myös muihin alueisiin Burj Khalifa -pilvenpiirtäjän sisällä. Esimerkiksi ravintolaan tai hotelliin pääsemiseksi tarvitaan varaus. Koska kyseessä on niin ylellinen paikka, tämän toimenpiteen tarkoituksena on estää pilvenpiirtäjää menettämästä yksinoikeuttaan ja muuttumasta massaturistien vetonaulaksi.

Varaa liput Burj Khalifaan

Kuinka paljon maksaa pääsy Burj Khalifan observatorioihin?

Metron odottaminen| ©Fabio Achilli
Metron odottaminen| ©Fabio Achilli

Riippuu siitä, millä tavalla valitset pääsysi nähtävyyteen, mutta se ei maksa liikaa, sillä liikenne ei ole Dubaissa kovin kallista.

Kävely Dubain keskustassa on halvin tapa päästä Burj Khalifalle. Jos ei ole liian kuuma ja sinulla on aikaa, suosittelen kävelemään pilvenpiirtäjälle, sillä sen lisäksi, että se on ilmaista ja et tuhlaa dirhamia, nautit kävelystä samalla kun katselet aavikkomaisemia ja kompleksia ympäröiviä suihkulähteitä.

Jos kuitenkin haluat päästä kaupunginosasta toiseen nopeasti observatoriolle, koska sinulla on kiire, suosittelen käyttämään Dubain metroa, sillä yhdensuuntainen lippu maksaa 0,80 euroa riippuen matkan pituudesta.

Ja jos haluat mieluummin mennä bussilla, voit nousta bussin kyytiin lipulla, joka maksaa alkaen 0,50 euroa, vaikka metron tavoin hinta vaihtelee matkan pituuden mukaan.

Jos haluat tietää muita tapoja päästä Burj Khalifalle, älä jätä väliin postausta How to get to the Burj Khalifa.

Varaa liput Burj Khalifaan