Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Illallinen ja show -retket Dubain aavikolla

Haluaisitko nauttia erityisestä illasta Dubain aavikolla? Illallisnäytökset aavikon keskellä ovat uskomaton kokemus, joka sinun on koettava.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

5 minuuttia luettu

Illallinen ja show -retket Dubain aavikolla

Bab Al Shamsin aavikko, Dubai | ©Top 10 Clubs

Yksi parhaista kokemuksista, joita voit kokea Dubaissa matkasi aikana, on matka Dubain aavikolle.

Modernien pilvenpiirtäjien ja ostoskeskusten takana on kokonainen maailma, johon voi tutustua vain muutaman kilometrin päässä kaupungista. Aavikon laajuuden ja yksinkertaisuuden näkeminen on kaunis kontrasti Dubain monumenttien ja moskeijoiden yltäkylläisyydelle, eikä sitä kannata jättää väliin.

Tämä aavikkoseikkailu päättyy yleensä tyylikkäästi itämaiseen illalliseen ja show'hun beduiinileirissä dyynien keskellä. Jos ajatus taianomaisesta illasta Dubain aavikolla kiehtoo sinua, käy katsomassa tämä postaus, jossa kerron, mistä näissä "Tuhannen ja yhden yön" arvoisissa illallisnäytöksissä on kyse.

Taloudellisin vaihtoehto

Aavikko Safari, Kameliratsastus ja hiekkalautailu, Tulinäytös ja illallinen Dubaissa

Vieraile Dubain aavikolla, nauti erilaisista aktiviteeteista ja hienosta illallisesta.

Tutustu aavikkoon nelipyöräajelulla, ratsasta kamelilla, hyppää hiekkalaudalla ja kruunaa kokemuksesi buffet-illallisella ja beduiinityylisellä show'lla.

Tämä vaihtoehto on erittäin mielenkiintoinen, sillä sinulla on noin 6 tuntia aikaa nauttia erilaisista aktiviteeteista Dubain aavikolla. Ajat dyynien halki 4x4-ajoneuvolla, ratsastat kamelilla ja lasket hiekkalautailulla hiekkaa pitkin. Puhdasta adrenaliinia henkeäsalpaavassa luonnossa, josta otat parhaat valokuvat.

Retken päätteeksi ei ole muuta kuin tulishow ja mahdollisuus ottaa hennatatuointi tai kokeilla tyypillisiä beduiinivaatteita. Lopuksi buffet-illallinen rajattomine virvoitusjuomineen kruunaa aavikkokokemuksesi.

Suositellaan, jos... haluat ottaa kaiken irti matkastasi Dubaihin ja kokea sen vaikuttavimman luonnonnähtävyyden, aavikon. Tällä retkellä saat unohtumattoman matkamuiston ja erilaisen näkymän arabimaailmaan.Täydellisin vaihtoehto

Aavikko Safari, Kameliratsastus ja hiekkalautailu, Falcon-kokemus ja illallinen Dubaissa

Tutki ja koe Dubain aavikkoa päivän aikana, joka on täynnä aktiviteetteja.

Tämä retki vie sinut epäilyksen läpi 4WD:llä, kamelilla ja hiekkalaudalla. Nautit myös haukkakokemuksesta ja tyypillisestä beduiiniillallisesta.

Tämä 7 tunnin retki vie sinut kokemaan erilaisia aktiviteetteja Dubain aavikolle. Tämä kokemus ei jätä ketään kylmäksi dyynisafarista kameliratsastukseen, hiekkalautailuun ja haukka-aktiviteettiin.

Sinulla on jatkuva ja rajoittamaton pääsy erilaisiin virvokkeisiin ja voit pukeutua perinteisiin vaatteisiin kuin olisit beduiini. Päivän päätteeksi voit nauttia **tyypillisestä beduiiniillallisesta **, johon liittyy tanoura-show, alkuperäiskansojen kansantanssi.

Suositellaan, jos... voit käyttää hieman enemmän rahaa ja valita täydellisen aavikkokokemuksen ilman jonottamista ja odottelua.

Mitä näet Dubain aavikkoretkillä, joihin sisältyy illallinen ja show?

Nauti illallisesta aavikolla Dubaissa| ©Joe Nazarian
Nauti illallisesta aavikolla Dubaissa| ©Joe Nazarian

Dubain aavikko-illallisnäytökset ovat huipentuma jännittävälle, tuntikausia kestävälle retkelle kaupunkia ympäröivän hiekkameren halki.

Kun olet kokenut adrenaliiniryöpyn ajamalla mönkijällä täydellä vauhdilla, liukumalla 4x4-maastoajoneuvolla dyynien yli tai hiekkalautailemalla punaisten hiekkadyynien yli, on aika rentoutua ja nauttia aidosta beduiinien elämäntyylistä.

Varaa Dubain aavikkoretki viihteellä

Millaisia ovat Dubain aavikkoretket, joihin sisältyy illallinen ja show?

Dyyneillä tapahtuvan seikkailullisen toiminnan päätteeksi kävelet mukavasti beduiinien aavikkoleiriin, jossa järjestetään illallinen ja show. Matkalla voit katsella kaunista auringonlaskua hiekkameren yllä, joka on Dubai Safari Conservation Reserve, josta voit ottaa upeita matkamuistokuvia.

Leirillä sinua tervehditään perinteisellä tervetuloseremonialla, jossa nautit pienen välipalan, joka sisältää Qawhaa (arabialaista kahvia), minttuteetä, tyypillisiä arabialaisia makeisia, taateleita ja hedelmiä. Tässä vaiheessa sinulla on aikaa levätä ja kokea arabialaista elämäntaitoa.

Upea arabialaistyylinen grillibuffet-illallinen sekä tuli- ja tanssiesitys viimeistelevät jännittävän päivän.

Varaa Dubain aavikko-illallisretki

Mitä syöt illallisella Dubain autiomaassa?

Ruoan valitseminen buffetista| ©Funtours Dubai LLC
Ruoan valitseminen buffetista| ©Funtours Dubai LLC

Beduiinileirin illallinen on arabialaistyylinen grillibuffet, johon kuuluu hummusta ja khuboosia, tabboulehia ja baba ghanoushia. BBQ-osastolta löydät kaikenlaista grillattua lihaa.

Illallisen aikana jälkiruoat ansaitsevat erityismaininnan. Voit nauttia monenlaisia tyypillisiä arabimakeisia taateleiden ja hedelmien kera. Nauti ne kupillisen minttuteetä tai arabikahvia kera.

Mitä juomiin tulee, illallis- ja show-retkillä on yleensä avoin juoma-, tee- ja kahvibaari. Alkoholi ei sisälly hintaan, mutta jos haluat kylmän oluen, voit maksaa siitä lisämaksun.

Illallisen jälkeen sinulle tarjotaan mahdollisuus polttaa shishaa (perinteinen itämainen vesipiippu), jossa on yleensä yksi maku. Jos haluat kokeilla muita makuja, voit myös maksaa lisämaksun. Jos arabialaista ruokaa kokeiltuasi haluat vielä lisää, suosittelen tätä postausta aiheesta Missä syödä Dubaissa, jonka voit ottaa huomioon palatessasi pääkaupunkiin.

Varaa aavikkoretki, johon sisältyy safari ja illallinen

Mitä esityksiä näet illallisen aikana Dubain aavikolla?

Dubain aavikkoshow| ©Vathsala Karunanayake
Dubain aavikkoshow| ©Vathsala Karunanayake

Dubain aavikkoillallisen aikana voit nauttia erilaisista itämaisaiheisista live-esityksistä ja työpajoista, jotka piristävät iltaa. Jotkut suosituimmista ovat seuraavat.

Illallisnäytökset

 • Vatsatanssi: Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan maista peräisin oleva ikivanha taiteenlaji, jota esittävät kauniit lantio- ja vatsatanssijat. Ei tarjolla ramadanin aikana.
 • Tanoura-tanssi: Perinteinen egyptiläistä alkuperää oleva tanssi, jota esittävät dervissitanssijat, jotka pyörivät itsensä päällä eräänlaisessa rituaalitanssissa, joka vaatii suurta kestävyyttä ja tasapainoa. Se on peräisin sufilaisuudesta, toisin sanoen islamin mystisestä haarasta.
 • Tulishow: Tämä esitys lisää hieman adrenaliinia illalliseen. Näet, miten taitavasti näyttelijät käsittelevät tulta ja luovat sillä hämmästyttävän spektaakkelin.

Varaa Dubain aavikkokierros, jossa on tulishow

Työpajoja ja aktiviteetteja illallisen aikana

 • Falconry-haukkanäyttely: Seuraa haukkojen lentoa ja voit jopa pitää yhtä näistä kauniista linnuista kädessäsi matkamuistokuvaa varten.
 • Hennatyöpaja: Retken aikana voit osallistua hennatyöpajaan, jossa voit koristella kätesi itämaiseen tyyliin kauniilla taiteellisilla kuvioilla.
 • Kameliratsastus: Tämä on yksi suosituimmista aktiviteeteista Dubain aavikkoretkellä. Siksi suosittelen, että otat kameliratsastuksen illallisen jälkeen, jolloin on vähemmän väkeä.
 • Valokuvaus perinteisissä arabialaisissa puvuissa: Tämä on yksi matkan hauskimmista matkamuistoista. Voit ottaa valokuvan perinteisessä arabipuvussa ja tuntea itsesi aidoksi beduiiniksi yhden yön ajaksi.

Varaa aavikkoretki, johon sisältyy safari ja illallinen

Paljonko Dubain aavikko-illallinen ja -show-retki maksaa?

Illallinen aavikolla| ©Dom Pates
Illallinen aavikolla| ©Dom Pates

Alkaen 36 ¤ Helloticketistä saat lipun osallistua aavikkoretkelle nauttimaan maagisesta illasta tähtien alla syömällä kuin sulttaani ja katsomalla hauskasti joitain tyypillisiä itämaisia esityksiä.

Ainoa tapa kokea tämä kokemus on palkata matkanjärjestäjä, sillä tätä retkeä ei voi tehdä yksin. Täyttä vauhtia ajaminen hiekkadyynien yli on erittäin vaarallista ei-ammattimaiselle kuljettajalle.

Jos haluat tietää lisää näiden aktiviteettien kustannuksista ennen lippujen varaamista, suosittelen lukemaan postauksen Kuinka paljon maksaa vierailu Dubain aavikolla: retkien hinnat.

Varaa aavikkoretki safarilla ja illallisella

Mikä on paras aika osallistua illallisnäytökseen?

Ennen aavikon pimeän tuloa| ©Praveen Kumar
Ennen aavikon pimeän tuloa| ©Praveen Kumar

Tyypillisesti aavikkoretket Dubaissa järjestetään yleensä noin kello 15.00, jotta aavikolla vietetystä iltapäivästä saadaan kaikki irti seikkailuaktiviteetteihin, auringonlaskun katselemiseen ja sen jälkeen illalliselle ulkoilmassa beduiinileirissä.

On kuitenkin mahdollista valita myös aamupäivän retki, jos se sopii suunnitelmiisi kaupungissa. Tämäntyyppiset aktiviteetit alkavat yleensä kello 7 ja 10 välillä, riippuen valitsemastasi kellonajasta.

Valitsitpa minkälaisen Dubain aavikkoretken tahansa (aamu- tai iltapäiväkierroksen), aktiviteetin kesto on yleensä noin 6 tuntia, ja palaat kaupunkiin hiljaista ja rauhallista reittiä lepäämään intensiivisen päivän jälkeen Dubain Safarin suojelualueella.

Mikä viikonpäivä minun siis kannattaisi valita?

Perjantai on islamilaisessa kulttuurissa lepopäivä, joten monet kaupat kaupungissa ovat tänä päivänä kiinni levon vuoksi. Siksi se on hyvä aika suunnata Dubain ulkopuolelle aavikolle jännittävään ulkoilmaseikkailuun.

Nämä retket ovat hyvin järjestettyjä, joten suuria ihmisjoukkoja ei ole, ja voit nauttia erittäin miellyttävästä kokemuksesta.

Varaa Dubain aavikko-illallisretki

Paras aika vuodesta Dubain aavikko-illallis- ja showkierrokselle Dubain aavikolla

Nauti illasta Dubaissa| ©Umar Khan
Nauti illasta Dubaissa| ©Umar Khan

Dubain ilmasto on subtrooppinen aavikkoilmasto, joten mihin vuodenaikaan tahansa päätätkin matkustaa kaupunkiin, siellä on aina kuuma. Vuodenajasta riippuen kuumuus voi kuitenkin olla leutoa tai paahtavaa.

Kun suunnittelet matkaasi Dubaihin ja erityisesti tätä matkaa aavikolle, suosittelen välttämään kesää (jolloin lämpötila nousee korkealle ja muuttuu sietämättömäksi) ja valitsemaan syksyn tai talven, jolloin kuumuus on siedettävämpää ja oleskelu miellyttävämpää.

Jos haluat tietää lisää säästä, postauksessa Paras aika matkustaa Dubaihin löydät lisää yksityiskohtia siitä.

Varaa aavikkomatka, johon sisältyy safari ja illallinen

Muita vinkkejä Dubain aavikolla vierailuun

Ihmiset illallisella| ©Dubai Tourism
Ihmiset illallisella| ©Dubai Tourism

Jotta saisit kaiken irti Dubain aavikkokokemuksestasi, suosittelen tutustumaan näihin vinkkeihin, jotka auttavat sinua.

 • Varaa ajoissa: Kun tiedät, milloin olet menossa Dubaihin, yritä varata tämä retki mahdollisimman aikaisin, sillä se on hyvin suosittu ja vaarana on, että menetät haluamasi päivämäärän.
 • Pukeudu mukavasti ja viileästi: Vaikka aurinko paistaa aavikolla, se voi käydä melko kuumaksi. Siksi on suositeltavaa suojautua viileillä ja mukavilla vaatteilla. Yöllä lämpötila laskee, joten älä unohda ottaa mukaan lämpimiä vaatteita.
 • Ota kamera ja puhelin mukaan täyteen ladattuina: Muista ladata nämä laitteet ennen matkaa, jotta voit ottaa runsaasti valokuvia retken aikana. Aavikolla ei ole kenttää, mutta jos kameran akku loppuu, matkapuhelimesi auttaa sinua ottamaan videoita ja valokuvia.
 • Juo usein nestettä: Aavikolla on erittäin kuuma. Muista pitää repussasi mukana oma vesipullo ja juoda usein, jotta et kuivu. Ota mukaan myös aurinkovoidetta, aurinkolasit ja hattu, jotta voit suojautua auringolta.

Vinkkejä Dubain aavikolla vierailemiseen -kirjoituksesta löydät lisää hyödyllisiä suosituksia matkan järjestämiseen Dubai Safari Conservation Reserve -suojelualueelle.