Dubain aavikko: Mönkijäretket

Yksi parhaista tavoista tutustua Dubain autiomaahan on ajaa buggyllä. Verraton seikkailu, jossa voit nauttia myös monista muista unohtumattomista aktiviteeteista.

María Cano

María Cano

5 minuuttia luettu

Dubain aavikko: Mönkijäretket

Buggy Dubaissa | ©BuggyRentalinDubai

Vaunukierros Dubain aavikolla on yksi tämän eksoottisen paikan suosituimmista kokemuksista. Ei ole parempaa tapaa kokea Rub al-Khali, yksi maailman suurimmista aavikoista, ja tutustua sen dyyneihin paetessasi tämän suuren kaupungin hälinää.

Tällainen retki, jonka voi tehdä joko ryhmässä tai yksin, kestää 3-6 tuntia, vaikka varsinainen ajoaika rattailla onkin vain vajaa tunti. Jos haluat lisätietoja, lue lisää. Ja jos etsit vaihtoehtoisia suunnitelmia, muista lukea tämä artikkeli siitä , mitä nähdä ja tehdä Dubaissa, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti monenlaisista aktiviteeteista. Tule!

Vaihtoehto 1: Kierrä Dubain autiomaata buggyllä

Kiertoajelu Dubain dyynit Buggyllä| ©Explorer Tours
Kiertoajelu Dubain dyynit Buggyllä| ©Explorer Tours

Oletko koskaan kuvitellut tekeväsi lastenvaunukierroksen? Jos olet, tässä on vieläkin parempi ehdotus: kierros Dubain aavikolla. Se on käsittämätön kokemus, jossa tunnet itsesi tutkimusmatkailijaksi ajaessasi hiekkadyynien läpi ja seikkaillessasi rajattomasti 800 kuutiosenttimetrin buggyssä, kun tutkit tämän kauniin aavikkomaiseman laaksoja ja huippuja.

Voit myös pitää virkistystauon ja antaa adrenaliinin loppua, ja tietyillä retkillä on myös mahdollisuus nauttia grilliruokailusta, jotta voimasi palautuvat intensiivisen ratsastuksen jälkeen.

Aamupäivän kokemus kestää yleensä 3 tuntia hotellin noutoajankohdasta, kun taas iltapäivän kokemus grillauksen kanssa kestää noin 6 tuntia. Noutoaika on yleensä melko aikaisin, klo 7 tai 15.00 iltapäivällä.

 • Hinta... alkaen 50 €.

 • Kesto... 3-6 tuntia riippuen siitä, sisältyykö grillaus vai ei.

Varaa lastenvaunukierros Dubain aavikolla

Vaihtoehto 2: täydellinen elämys, johon sisältyy buggiajelu, kameliratsastus ja hiekkalautailu

Aavikon halki kamelilla| ©Jose David Vazquez Moreno
Aavikon halki kamelilla| ©Jose David Vazquez Moreno

Jos haluat irrottautua suurkaupungista ja saada samalla mahdollisimman täydellisen kokemuksen, voit lisätä buggikierrokseen kameliratsastuksen ja hiekkalautailun. Kyllä, juuri kun luet. Et menetä aavikon salaisuutta ja vietät unohtumattoman päivän! Kerron sinulle kaikki yksityiskohdat. Mutta ensin, älä epäröi lukea viestiä Dubai kamelilla, joka on hyvin, hyvin hyödyllinen ennen kuin lähdet tälle matkalle.

Tämä retki voi tapahtua eri alueilla, kuten Dubain kaupungin ympärillä sijaitsevilla punaisilla aavikon dyyneillä, Lehbabin alueella, joka sijaitsee noin 50 kilometrin päässä Dubain kaupungista, tai Hajarissa. Lisäksi tämäntyyppinen retki sisältää mahdollisuuden vierailla kamelifarmilla ja nauttia lyhyestä ratsastuksesta tällä myyttisellä ja suositulla aavikkoeläimellä.

Jos tämä ei riitä, voit myös harrastaa hiekkalautailua Dubain aavikon dyynien yli , ja asiantuntija opastaa sinua matkan varrella. Ja jos haluat tietää lisää muista aavikon vaihtoehdoista, lue tämä postaus muista retkistä Dubain aavikolla.

 • Hinta... alkaen 150 €.

 • Kesto... 6 - 7 tuntia.

Varaa lastenvaunukierros Dubain aavikolla

Vaihtoehto 3: Nauti aavikkoesityksestä buggiajelun jälkeen

Telttailu Dubain aavikolla| ©traveljunction
Telttailu Dubain aavikolla| ©traveljunction

Oletko koskaan kuvitellut telttailevasi aavikolla ja nauttivasi tanssiesityksestä keskellä ei mitään? Dubaissa sinulla on tilaisuus tällä buggikierroksella, jossa voit nauttia myös muista elämyksistä, kuten hennatatuoinnista, ihailla kaunista auringonlaskua, ratsastaa kamelilla, kokea olosi tyypillisessä aavikkoleirissä tai jopa pukeutua arabialaisiin vaatteisiin ja ottaa valokuvakirjan tai polttaa sishaa- täysi päivä täynnä uusia elämyksiä riippumatta siitä, lähdetkö yksin, pariskuntana tai perheenä!

Tänä maraton- ja ainutlaatuisena päivänä voit myös nauttia vatsatanssiesityksestä tai alueen tyypillisestä tanssista, joka tunnetaan nimellä Tanura-tanssi. Parasta tällä kiertueella on kuitenkin se, että samalla kun nautit esityksestä, voit ladata akkujasi nauttien maukkaasta monilajisesta grilliruoasta tähtitaivaan alla. Usko tai älä, mutta ne maistuvat vielä paremmilta tässä ympäristössä, varsinkin kun olet nauttinut kaiken sen adrenaliinin, jonka olet sijoittanut buggiajeluun, ja kun olet kokenut niin monia uusia asioita vain yhden päivän aikana.

Ja jos tämä retki ei riitä sinulle, älä unohda lukea viestiä Retket illallisella ja show'lla Dubain aavikolla ja etsiä täydellisintä vaihtoehtoa.

 • Hinta... alkaen 180€.

 • Kesto... 6 tuntia.

Varaa lastenvaunukierros Dubain aavikolla

Kuinka paljon Dubain aavikkobuggyretki maksaa?

Käteinen| ©cottonbro
Käteinen| ©cottonbro

Dubain aavikkobuggykierroksen hinta vaihtelee 50 eurosta yli 400 euroon riippuen siitä, rajoitutko vain buggyajeluun vai voitko nauttia muista lisäkokemuksista, kuten lyhyestä kameliretkestä, katsoa tanssiesityksen, nauttia grilliruoasta, kokea hiekkasuksilla laskettelua tai pukeutua perinteisiin vaatteisiin ja ottaa valokuvan.

Varaa lastenvaunukierros Dubain aavikolla

Miksi suosittelemme buggia Dubain aavikolla?

Buggy retki| ©Timo Tervo
Buggy retki| ©Timo Tervo

Dubain-matkallasi on tärkeää, että käytät yhden päivän hyväkseni ja otat buggiajelun Dubain aavikolla, koska jätät suurkaupungin hälinän ja elät kokemuksen, joka on täynnä uutuuksia, näet ainutlaatuisia maisemia ja voit ottaa unenomaisia valokuvia. Lisäksi voit nauttia erilaisista elämyksistä, kuten tanssiesityksestä, leiristä keskellä aavikkoa tai taivaan äärettömyydestä.

Epäilemättä suosittelen, että jos otat Buggy-kierroksen Dubaissa, teet sen mahdollisimman täydellisesti, jotta saat kaikki mahdolliset kokemukset.

Varaa lastenvaunukierros Dubain aavikolla

Mitkä ovat Dubain aavikolla tapahtuvan opastetun buggiajelun edut?

Nauti Dubain dyynit Buggyllä| ©Richard Zhou
Nauti Dubain dyynit Buggyllä| ©Richard Zhou

Tämäntyyppinen retki on välttämätöntä tehdä asiantuntijaoppaan kanssa, joka seuraa sinua sekä ajossa että paikassa, koska, kuten voitte kuvitella, on tärkeää, ettet eksy. Itse asiassa tämäntyyppiselle retkelle ei ole muuta vaihtoehtoa. Lisäksi opas kertoo sinulle kaikenlaisia yksityiskohtia reitin varrella.

Mitä vaatteita kannattaa käyttää buggiajelulla Dubain aavikolla?

Auringonlasku aavikolla| ©Sara Leggett
Auringonlasku aavikolla| ©Sara Leggett

Säälimättömän auringonpaisteen, korkeiden lämpötilojen ja mahdollisten tuulten vuoksi on tärkeää, että käytät mukavia vaatteita, jotka peittävät koko vartalosi Dubain aavikkokierroksella. On myös suositeltavaa ottaa mukaan hattu, lippis tai lippalakki ja aurinkolasit. Jalkineet ovat myös erittäin tärkeä huomioon otettava tekijä, sillä niiden on oltava kattavat ja mukavat.

Mikä on huonoin aika lähteä lastenvaunukierrokselle Dubain autiomaassa?

Kävely Dyyneillä| ©Hugh Tobin
Kävely Dyyneillä| ©Hugh Tobin

Epäilemättä pahin aika lähteä lastenvaunukierrokselle Dubain autiomaahan on kesäkuukausina äärimmäisen kuumuuden vuoksi. Joulukuu ja tammikuu eivät myöskään ole parhaita matkakuukausia, koska silloin on sesonkiaika ja matkailua on enemmän, joten matkojen hinnat Dubain aavikolle voivat olla korkeammat ja matkat ovat ruuhkaisempia.

Tammikuussa Dubaissa ja helmikuussa Dubaissa on vähemmän matkailua, joten se voi olla ihanteellinen aika lähteä nauttimaan lastenvaunukierroksesta ilman varausongelmia.

Mitä tulee viikonpäivään, on aina parasta varata keskellä viikkoa, koska silloin kysyntä on vähäisempää. Päivän paras aika on auringonlaskun ja auringonlaskun aikaan, koska sinulla on mahdollisuus nähdä sekä auringonlasku että tähtitaivas, ja molemmat kokemukset ovat todella ainutlaatuisia. Älä epäröi ottaa kameraa mukaasi! Kaikki, jotka näkevät sen, kadehtivat sinua.

Millainen on ilmasto Dubain aavikolla?

Buggyn ajaminen| ©DifferentWithUs
Buggyn ajaminen| ©DifferentWithUs

Dubain aavikolla vallitsee varsin äärimmäinen sää. Kuten voitte kuvitella, ilmasto on aavikkomainen, eikä täällä sada juuri koskaan. Lisäksi lämpötilan vaihtelut päivän ja yön välillä ovat melko suuria, joten on hyvä pitää takkia tai tuulitakkia, jotta lämpötila ei kärsi niin paljon, varsinkin jos aiot viettää yön Dubain aavikolla.

Kesäkaudelle on ominaista erittäin korkea lämpötila, joka on keskimäärin 30 °C yöllä ja 40 °C päivällä. Kosteus on korkea ja tuulenpuuskat ovat yleisiä. Talvilämpötilat laskevat keskimäärin 20-25ºC:een. Jos haluat kuitenkin lisätietoja parhaasta ajankohdasta matkustaa Dubaihin, lue artikkeli Paras aika matkustaa Dubaihin, josta löydät kaikki yksityiskohdat.

Suosituksia buggy retkelle Dubain autiomaassa

Mukavat jalkineet| ©Ray Piedra
Mukavat jalkineet| ©Ray Piedra

Vain harva on tehnyt lastenvaunukierroksen, ja ne, jotka ovat tehneet sen, eivät ole nauttineet tästä kokemuksesta niinkin aidolla alueella kuin Dubain aavikolla. Kun teet tämän kiertueen, on suositeltavaa noudattaa sarjaa suosituksia, jotka ilmoitan alla, mutta toisaalta, muista lukea postitse vinkkejä vierailemaan Dubain aavikolla ja sinulla on täydellisin opas matkallesi.

Jotkut ihmiset ottavat biodramiinipillerin ennen tätä matkaa, jotta heitä ei huimaa rankan ajon jälkeen ja jotta he voivat jatkaa päivästä nauttimista.

 • On suositeltavaa ottaa vettä mukaan.
 • Käytä mukavia, suljettuja kenkiä.
 • Käytä mukavia, kevyitä vaatteita.
 • On suositeltavaa käyttää aurinkolaseja ja hattua tai lippistä.
 • Suojakäsineitä suositellaan joskus käytettäväksi.
 • On erittäin tärkeää käyttää aurinkovoidetta sekä ennen retkeä että sen aikana.
 • Reput ja suuret laukut eivät ole sallittuja.
 • Jos sinulla on mukanasi kamera tai elektronisia laitteita, on tärkeää, että laitat ne pussiin, jotta hiekka ei vahingoita niitä.

Näillä matkoilla käytettävät ajoneuvot ovat erittäin turvallisia, ja ne on varustettu kaltereilla ja erityisistuimilla kuljettajien turvallisuuden lisäämiseksi. Älä silti anna varuillesi valppautta.