Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Dubain aavikko: Kokemus aavikolla nukkumisesta

Haluatko unohtumattoman seikkailun Dubain aavikolla? Mikään ei voita yöpymistä näin henkeäsalpaavassa paikassa - tulet rakastamaan sitä!

Isabel Catalán

Isabel Catalán

5 minuuttia luettu

Dubain aavikko: Kokemus aavikolla nukkumisesta

Yöpyminen Dubaissa | ©Sid Balachandran

Dubaissa on paljon tekemistä, mutta tuskin koskaan saat samanlaista kokemusta kuin nukkuminen aavikolla, beduiinileirissä tähtien alla. Siitä tulee hyvin erityinen muisto lomastasi!

Haluatko tietää, mitä tämä aktiviteetti sisältää ja miten saat siitä kaiken irti? Tässä postauksessa kerron sinulle kaiken siitä, miten voit nukkua Dubain aavikolla.

Nukkuminen Dubain aavikolla, unohtumaton kokemus

Yöpyminen aavikolla| ©Samy Al Olabi
Yöpyminen aavikolla| ©Samy Al Olabi

Dubain matkan aikana et voi jättää väliin matkaa aavikolle- se on uskomaton kokemus, jota et voi jättää väliin!

Matkailijat valitsevat yleensä retken Lahbabin aavikolle nähdäkseen kauniita maisemia, ottaakseen valokuvia ja harrastaakseen extreme-urheilua dyyneillä. Tämä suunnitelma on ihanteellinen, jos vietät Dubaissa lyhyen aikaa, noin 3-4 päivää.

Jos kuitenkin kaipaat pientä seikkailua, suosittelen yöpymistä Dubain aavikolla. Kaiken edellä mainitun lisäksi voit nauttia hulvattomasta illallisesta ja show' sta tähtien alla ja seuraavana aamuna katsella auringonnousua hiekan yllä. Se on täydellinen suunnitelma, jos aiot viettää kaupungissa noin 5 päivää tai viikon.

Miksi tehdä tämä kiertomatka?

Jos olet seikkailunhaluinen ja haluat tutustua paikalliseen kulttuuriin täysin erilaisesta näkökulmasta, matka Dubain aavikolle harrastamaan extreme-urheilua ja nukkumaan tämän luonnonsuojelualueen verrattavissa olevissa maisemissa on upea ja ainutlaatuinen matkamuisto, jota et unohda.

Varaa Dubain aavikkomatka

Millaisia ovat Dubain autiomaan nukkumismatkat?

Illasta nauttiminen Dubaissa| ©Umar Khan
Illasta nauttiminen Dubaissa| ©Umar Khan

Tämäntyyppinen retki kestää yleensä lähes koko päivän. Ne alkavat iltapäivällä, kun ajoneuvo noutaa sinut hotelliltasi ja vie sinut Lahbabin aavikolle.

Siellä kaikki on valmiina, jotta voit harrastaa hiekkalautailua, dyyni-ajelua tai mönkijäajelua muutaman tunnin ajan, joten saat jännitystä ja jännitystä päivään!

Kun olet saanut adrenaliinisi kohoamaan kaikenlaisten urheilulajien parissa, on aika rentoutua ja nauttia beduiinien elämäntyylistä - olethan Dubaissa!

Ensin sinulla on tilaisuus katsella taianomaista auringonlaskua aavikon punertavien hiekkadyynien yllä (et voi olla ottamatta kuvia), ja sitten osallistut upeaan illalliseen ja esitykseen, joka tuo sinut eri tavalla kosketuksiin arabikulttuurin ja kansanperinteen kanssa.

Päivän kohokohta tulee, kun nukut teltassa tähtien alla Dubain aavikolla. Yön hiljaisuuden kuunteleminen aavikon sydämessä on vaikuttava tunne.

Seuraavana aamuna, ennen aamiaista, suosittelen nousemaan aikaisin katsomaan auringonnousua- se on yhtä uskomaton kokemus kuin auringonlasku!

Mitä näihin retkiin yleensä sisältyy?

 • Kuljetus hotellille ja hotellilta.
 • Englanninkielinen safariopas.
 • Tervetuliaisaperitiivi, jossa on välipaloja ja arabialaisia makeisia.
 • Hiekkalautailu dyyneillä.
 • Hiekkasärkkäily ammattitaitoisen kuljettajan kanssa.
 • Mönkijäpyöräily.
 • Kameliratsastusta.
 • Pysähdys aavikolla auringonlaskun katselemiseksi.
 • Beduiinityylinen illallinen, jossa on esitys ja työpajoja.
 • Patja, tyynyt ja makuupussit teltassa.
 • Aamiainen, jossa on arabialaista teetä tai kahvia, maitoa, hedelmiä ja taateleita.

Missä nämä retket järjestetään Dubaissa?

Lahbabin autiomaa on yleensä valittu näiden retkien tapahtumapaikaksi. Se on ainutlaatuinen paikka alueella, ja sille ovat ominaisia valtavat punaiset hiekkadyynit.

Varaa retki Dubain aavikolle

Mikä on Dubain aavikon nukkumakierroksen hinta?

Käteisellä| ©cottonbro
Käteisellä| ©cottonbro

Alkaen 100 punnasta saat lipun yhdelle aavikon nukkumakierrokselle.

Kaupungissa on monia toimijoita, jotka järjestävät tällaisia aktiviteetteja, joten ennen kuin varaat paikkasi, suosittelen sinua tarkastelemaan kaikkia mahdollisuuksia ja varmistamaan, että valitsemasi retki sisältää kaikki ne kokemukset, joita haluat Dubain aavikolla kokea.

Jos haluat saada käsityksen siitä, kuinka paljon tällainen retki voi maksaa, suosittelen sinua tutustumaan postaukseen Kuinka paljon maksaa Dubain aavikolla käynti: retkien hinnat.

Voinko nukkua aavikolla yksin?

Vaikka voi olla houkuttelevaa vuokrata auto ja uskaltautua tuntemattomaan, jos haluat kokea nukkumisen Dubain aavikolla, ainoa vaihtoehto on palkata paikallinen matkanjärjestäjä, sillä tätä retkeä ei voi tehdä yksin.

Aavikolle lähteminen, jos et tunne maastoa, ei ole suositeltavaa. Jos jotain tapahtuisi, siellä ei ole kuuluvuutta tai internetiä, ja se voi olla hyvin vaarallista.

Varaa Dubain aavikkoretki

Mihin aikaan haluat nukkua Dubain aavikolla?

Telttailu Dubain aavikolla| ©traveljunction
Telttailu Dubain aavikolla| ©traveljunction

Vaikka Dubain aavikolla vierailuun on sekä aamu- että iltapäivän aukioloajat, jos haluat nukkua aavikolla, sinun on valittava iltapäivän aikataulu.

Tämäntyyppiset retket alkavat yleensä noin klo 14:30 tai 15: 00, jotta sinulla on tarpeeksi aikaa hyödyntää päivänvalon viimeiset tunnit tekemällä erilaisia ulkoilma-aktiviteetteja(kameliratsastus, hiekkalautailu, mönkijäajelut, buggailu, dunebashing...) ja katsella auringonlaskua siinä samalla. Näin idyllisessä ympäristössä se on maagista!

Illalla teidät ajetaan beduiinileiriin, jossa nautitte illallisen, show'n ja työpajojen yhteydessä, joissa voitte nauttia paikallisesta kulttuurista(Tanoura-tanssi, haukkanäyttely, tulishow, hennatyöpajat, vatsatanssi, perinteiset puvut jne.).

Lopuksi menet telttaasi viettämään yön Dubain aavikolla tähtien alla. Seuraavana päivänä, ennen kuin palaat hotelliisi, voit hyvästellä tämän erikoisen maiseman herkullisella arabialaistyylisellä aamiaisella.

Kuinka kauan retket Dubain aavikolle kestävät?

Jos nukut aavikolla, nämä retket kestävät noin 16 tuntia. Tämä on huomattavasti pidempi kuin tavallinen aavikkoretki, joka kestää yleensä noin 2-7 tuntia.

Tekijä, joka yleensä määrittää, kuinka kauan vietät aavikolla, on aavikolla tehtävien aktiviteettien määrä.

Yksinomaan extreme-urheiluun keskittyvä aktiviteetti ei ole sama kuin aktiviteetti, joka sisältää myös illallisen ja esityksen sekä mahdollisuuden nukkua aavikolla.

Varaa Dubain aavikkomatka

Milloin on paras aika nukkua Dubain aavikolla?

Nukkuminen aavikolla| ©Josh Stover
Nukkuminen aavikolla| ©Josh Stover

Paras päivä

Dubain aavikko on yksi kaupungin upeimmista nähtävyyksistä, jossa voi vierailla minä päivänä tahansa.

Perjantai on kuitenkin hyvä aika vierailla, sillä islamilaisessa kulttuurissa se on viikoittainen lepopäivä. Tämä tarkoittaa sitä, että monet kaupungin kaupat ovat tänä päivänä kiinni, eikä tekemistä juuri ole. Voit siis käyttää tilaisuutta hyväkseni ja paeta luontoon ja kokea erilaisen päivän kaukana tyypillisistä pilvenpiirtäjistä.

Paras aika vuodesta

Riippumatta siitä, minkä ajankohdan valitset Dubain matkallesi, sinun on hyvä tietää, että kaupungissa on aina kuuma, koska alueella vallitsee subtrooppinen aavikkoilmasto. Sinun on siis varauduttava korkeisiin lämpötiloihin!

Jos sinulla ei kuitenkaan ole kalenteriongelmia ja voit matkustaa joustavasti, kannattaa valita Dubain matkalle ajankohta, jolloin kuumuus ei ole äärimmäistä. Toisin sanoen kevät, syksy tai talvi, sillä kesällä lämpömittarit nousevat helposti 50 asteeseen ja kuumuus on aavikolla sietämätöntä.

Mitä tulee hintoihin, Dubai on kallis kaupunki, mutta riippuen siitä, mihin vuodenaikaan matkustat, voit säästää hieman rahaa.

Jos olet esimerkiksi pienellä budjetilla, paras aika matkustaa Dubaihin on kevät(maalis-, huhti- ja toukokuu) ja syksy(syys-, loka- ja marraskuu), koska silloin on välikausi.

Toisaalta, jos olet pienellä budjetilla, vaikka olisikin sesonkiaika, talvi(joulukuu, tammikuu, helmikuu) on harkitsemisen arvoinen aika. Kesä(kesäkuu, heinäkuu, elokuu) on matalasesonki kaupungin helteisen kuumuuden vuoksi. Hinnat ovat luonnollisesti halvempia.

Varaa Dubain aavikkomatka

Vinkkejä nukkumiseen Dubain aavikolla

Ihana yö Dubain dyyneillä| ©GFFW PHOTOGRAPHY
Ihana yö Dubain dyyneillä| ©GFFW PHOTOGRAPHY

Jos olet jo päättänyt, että haluat tehdä matkan Dubain aavikolle ja nukkua siellä, ota huomioon nämä vinkit, jotta saat kokemuksesta kaiken irti.

 • Aavikolla on päivisin kuuma ja öisin kylmä. Toisinaan lämpömittarit voivat laskea alle pakkasen. Ota mukaan peittoja ja lämpimiä vaatteita, jotta et jäätyisi.
 • Alhaisimmat lämpötilat ovat usein hieman ennen aamunkoittoa. Jos siis aiot herätä aikaisin nähdäksenne tämän aavikkoilmiön, suosittelen ottamaan lämpimän hikipuseron suojaksi kylmältä ja riisumaan sen pois päivän edetessä.
 • Ota aavikolle mukaan välttämättömät tavarat repussa. Pyjama, vaihtovaatteet, hattu auringolta suojaamiseksi, aurinkovoide ja aurinkolasit. Reppu ei saa olla liian iso tai sama matkalaukku, jolla saavuit Dubaihin. Et halua raahata matkatavaroitasi aavikon halki.
 • Ota mukaan hattu, paksut sukat ja huivi. Lämpötila laskee huomattavasti yöllä, mikä yhdessä ilmankosteuden kanssa voi saada sinut tuntemaan olosi vielä kylmemmäksi. Jos haluat välttää päänsärkyyn heräämisen, ota mukaan hattu ja huivi suojaamaan niitä ruumiinosia, joita peitto ei peitä nukkuessasi.
 • Pakkaa reppuusi eväitä. Vaikka sinulle tarjotaan tervetuliaisvälipaloja, päivällinen ja aamiainen Dubain aavikkoretken aikana, on hyvä idea pakata mukaan omat eväät siltä varalta, että sinulle tulee nälkä ennen lounasaikaa.
 • Ota mukaan virtapankki laitteiden lataamista varten. Vaikka aavikolla ei ole internetiä tai kuuluvuutta, haluat varmasti ottaa paljon valokuvia ja videoita matkamuistoiksi päivän ja yön aikana. Koska matkapuhelimen ja kameran akut ovat rajalliset, sinun on todennäköisesti liitettävä ne virtapankkiin ladataksesi ne.
 • Nauti aavikollausein nestettä. Siellä on erittäin kuuma ja teet matkan aikana paljon fyysisesti vaativia aktiviteetteja, joten älä odota, kunnes sinua janottaa, vaan juo runsaasti vettä.
 • Ota mukaan pieni ensiapupakkaus. Sen lisäksi, että nukut aavikolla, teet paljon erilaisia aktiviteetteja, joista osa on riskialttiita. Ota mukaan lääkkeitä matkapahoinvointia, päänsärkyä ja vatsakipuja varten.
 • Mitä tulee jalkineisiin, älä käytä aavikolla avoimia kenkiä. Valitse sen sijaan suljetut kengät.

Nämä ovat vain muutama hyödyllinen vinkki, jotka voit ottaa käyttöön, kun vaellat aavikolla.

Jos haluat löytää lisää vinkkejä, joita voit soveltaa tämän kokemuksen aikana, suosittelen sinua lukemaan postauksen 10 vinkkiä Dubain aavikolla käymiseen, joka varmasti auttaa sinua tämän suunnitelman järjestämisessä!

Varaa matka Dubain aavikolle