Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä verkkosivustoamme suostut käyttämään evästeitä. Tietoa meistä.

Rooman Vatikaanin museo, Pyhän Pietarin ja Paavin haudat Opastettu kierros

4.5
(2875 Arvostelua)

Tietoa tästä aktiviteetista

Ohita jono - Ei jonotusta sisäänkäynnillä

Mobiililiput hyväksytty

Kesto: 3 tuntia
Tällä aktiviteetilla on UPEAT arviot
Välitön vahvistus
ILMAINEN peruutus

Tämä kokemus ei tällä hetkellä ole käytettävissä

Yleiskatsaus

Pääset tutustumaan Vatikaanin tärkeimpiin nähtävyyksiin nopeasti ja jonottamatta varaamalla tämän opastetun kierroksen, jossa sinua seuraa asiantunteva opas. Pääset tutustumaan Vatikaanin museoiden ja Pietarinkirkon taiteeseen ja arkkitehtuuriin samalla kun opit historiasta ja kohokohdista.

 • Pikakäynti Vatikaanin tunnetuimpiin kohteisiin.
 • Ammattitaitoinen opas seuraa sinua koko kierroksen ajan ja selittää Vatikaanin historiaa ja taidetta.
 • Ihaile Sikstuksen kappelin kattoon tehtyjä freskoja.

Sisältää

 • Vatikaanin museoihin pääsee ilman jonoa
 • Vierailu Pietarinkirkossa
 • Asiantuntijan opas
 • Sisäänkäynti Pietarinkirkon kupoliin

Mitä voit odottaa

Nauti tästä noin 3 tuntia kestävästä opastetusta kierroksesta Vatikaanin tärkeimpien nähtävyyksien läpi. Tällä varauksella voit välttää lippujonot.

Voit vierailla Vatikaanin museoissa , joissa on kuuluisa karttagalleria ja tapettigalleria, joissa on teoksia tärkeiltä taiteilijoilta, kuten Da Vincilta ja Caravaggiolta. Lisäksi voit ihailla Rafaelin huoneiden freskoja ja pohtia Aatamin luomista Sikstuksen kappelissa.

Voit myös vierailla Pietarinkirkon paavin haudoissa, joihin on haudattu noin sadan entisen paavin ja tärkeiden historian henkilöiden, kuten Pius VI:n ja Johannes Paavali II:n, jäännökset. Näiden sarkofagien koristeluun ovat osallistuneet muiden tunnettujen taiteilijoiden ohella Michelangelo, Canova ja Bernini.

Koko kierroksen ajan mukana on asiantunteva opas , joka kertoo sinulle kaiken Vatikaanin historiasta ja taiteesta.

Arvostelua

4.5
· 2875 Arvostelua
 • R
  Roma
  5
  (0 Arvostelua)
  Erittäin kaunis vierailu, erilainen kuin muut
 • S
  Santiago
  5
  (0 Arvostelua)
  Olin hämmästynyt kierroksesta! Sikstuksen kappelissa on niin paljon hengellisyyttä, ja se on epäilemättä lempipaikkani maailmassa. En vieläkään voi uskoa, että pystyin tekemään tämän matkan näin pitkän ajan jälkeen, ja haluaisin tehdä sen uudelleen ensi vuonna. Erittäin suositeltava kaikille! Jos menet kumppanisi kanssa, teillä on hauskaa!
 • L
  Lydia
  5
  (0 Arvostelua)
  Kierros täynnä charmia, kauneutta ja ainutlaatuisia kokemuksia. Totuus on, että olen erittäin iloinen, että olen tehnyt tämän vierailun, on syytä mainita oppaan erinomainen ammattitaito, joka oli koko ajan tarkkaavainen esiin tulleisiin epäilyihin. Suosionosoitukset organisaatiolle.
 • M
  Mariano
  5
  (0 Arvostelua)
  Tämän matkan tarjoamat tilat ovat vertaansa vailla, ja jos haluat uppoutua historiaan ja nauttia näiden paikkojen tarjoamasta ilmapiiristä, sinun on ehdottomasti tehtävä tämä matka. Olin hämmästynyt joka hetki.
 • Katso lisää

  Lähtö ja paluu

  Lisätietoa

  Peruutuskäytännöt